krobal 14.04.06, 01:22 ktoś coś wie co się stało w czwartek na stacji pole mokotowskie, koło 14? jechałem metrem i tylko czarny plastikowy worek widziałem i policje dokoła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remislanc Re: śmierć na polach mokotowskich... 14.04.06, 12:11 Policji przed świętami pełno na wszystkich stacjach. A worek - no cóż - porządki swiąteczne...........:)))) jeżeli to był ewidentnie człowiek w tym worku to sorry....:( Odpowiedz Link Zgłoś
aliens Re: śmierć na polach mokotowskich... 14.04.06, 12:35 Byłem na stacji jakoś o 12:30 i już stała policja, a worek też już był. Wyglądało to jak przykryte zwłoki. Leżały przy ławce, więc może ktoś zasłabł i zmarł. Worków na śmieci nie otacza się czerwono-białą taśmą a do tego dookoła ośmiu policjantów i strażników. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: śmierć na polach mokotowskich... 14.04.06, 12:38 Czyli ktoś nie doczekał Świąt........:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: śmierć na polach mokotowskich... 14.04.06, 16:45 Święta to taki już czas, gdy łatwo można przenieść się na łono Abrahama... Często pomaga nam w tym kochana Rodzina... Samo życie! (`) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: śmierć na polach mokotowskich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 16:51 Znasz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: śmierć na polach mokotowskich... IP: *.chello.pl 14.04.06, 17:13 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Znasz to z autopsji pisząc "kochana" miała jak zawsze siebie na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedd Re: śmierć na polach mokotowskich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:22 starszy człowiek zmarł na atak serca. Odpowiedz Link Zgłoś