mister1 jazda po alkoholu 07.07.06, 17:41 przez kilka lat jezdzilem w Holandii dosc czesto po spozyciu alkoholu - w majestacie prawa zreszta, bo ograniczenia wtedy nie obowiazywaly. Nie spowodowalem najmniejszego wypadku, nie slyszalem tez o kolizjach spowodowanych przez podpitych kierowcow. PS Socjalistyczny minister ktory wprowadzil drakonskie ograniczenia,gdy byl juz emerytem zostal zlapany po pijaku za kierownica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Jak widzi pijany kierowca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:46 To co napisałeś to jakieś brednie! Nie miałeś kolizji i myślisz, że to usprawiedliwia? Jesteś dumny z tego, że jeździłeś po alkoholu i Cię nie złapali, albo nie zabiłeś kogoś? Ch...j tam z Twoim życiem- rób z nim co chcesz ale nie narazaj innych. Ciekawe jakbyś na jeżdzenie po pijaku patrzył- gdyby jeden z takich pijanych ćwoków zabił kogoś z Twojej rodziny? ...Co za gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scout Re: Jak widzi pijany kierowca? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 07.07.06, 18:22 > Od 79 roku do 2000 jeździłem w różnym stanie i po alkoholu i bez. przez ten > czas po alkoholu nie miałem żadnej kolizji.Po przejściu na emeryturę > sprzedałem bryke. Czytam i nie wierze. Takich jak Ty powinno sie wsadzac do wiezienia za usilowanie zabojstwa (a przepadek samochodu - newt jesli nie byl Twoj i dozywotnia utrata prawo jazdy to by byl tylko dodatek). Twoj post to przyklad skrajnej glupoty i nieodpowiedzialnosci. A szkoda czasu na komentowanie bo jak ktos ma takie zdanie to i tak sie go nie przekona - na tlumaczenie, ze biale jest biale szkoda czasu. Za jedno dziekuje - super, ze juz nie prowadzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Jak widzi pijany kierowca? - błąd w artykule! IP: 85.198.212.* 07.07.06, 18:27 Nikt nie zauważył? On krzyknał "noga z gazu" a ja ( pisze kobitka) sama nacisnęłąma pedał gazu. czyli 20 trupów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Jak widzi pijany kierowca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:28 Gorzej jak ludzie zaczną kupować te okulary i w nich jażdzić autem .Dobrypomysł na narodowy sport extremalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś_zatrzymany Re: Jak widzi pijany kierowca? IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.06, 20:10 Albo przesada albo pani redaktor ma coś z oczami. 0,4 promila to praktycznie zero różnicy w prowadzeniu auta (dlaczego w niektórych krajach unii jest do 0,8? a 0,5 to prawie standart)Jest taki ciekawy program na dic...y pogromcy mitów tesotowali to ale nie przez jakies okulary tylko naprawde wypili.To jest dla mnie wyznacznik. Odpowiedz Link Zgłoś