grzchur 04.02.03, 00:50 Ponieważ, od panny z którą jestem (byłem) prawie cztery lata, dowiedziałem się, że jestem zazdrosny nudziarz, który wpieprza się w nieswoje sprawy. DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: A mnie chce się wyć! 04.02.03, 01:05 Chcesz wiedzieć dlaczego się dowiedziałeś, czy dlaczego jesteś nudziarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A mnie chce się wyć! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 01:19 chill out... Jak dobry jestes to zrozumiesz ze ma prawo do tego. Kobiety. Był taki film "chce mi sie wyc" Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: A mnie chce się wyć! 04.02.03, 01:30 Dlaczego? Bo między innymi miałem czelność zapytać się, czy wciąga nosem jakąś chemię. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A mnie chce się wyć! 04.02.03, 01:40 Jak wciągała, to nie wiedziała co gadała. A poza tym to chyba lepiej dla Ciebie żeby była była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grarzyna Re: A mnie chce się wyć! IP: 195.94.207.* 04.02.03, 08:50 grzchur napisał: > DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Po dlaczego to jest znak zapytania a nie wykrzyknienia. bo to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś