emektb 21.09.06, 16:52 Poproszę o słowa konstruktywnej krytyki z przewagą achów:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:00 Forum Samorządowe, w SLD już od długiego czasu jestem persona non grata:) za to, że pisałem krytyczne teksty o członkach sojuszu:) chcieli mi nawet sąd koleżeński zafundować:) to zrobiłem im psikusa i się wypisałem Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:19 to popieram decyzję,życzę sukcesu, Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:27 Ochchchch, i achchch!! - No nareszcie. A tak po cichu -co z kamerą będzie? 12.11.06? cichoooo Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:31 > co z kamerą będzie? z kamerą wśród zwierząt ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:34 z kamerą wśród wyborców, bo podobno 4 lata temu było coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:59 lubiłem Cię emektb. wiedziałem że swoje ataki na regionalnych polityków przerzucisz kiedyś na zdobycie własnej korony politycznej. idź dalej drogą Leppara, Greluke, tej od prawdziwych Polaków z Siedlec. Żegnaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 20:38 drogi tłonybifajw ja się nadal całkiem lubię:) ciebie zresztą też. zbyt twardy kręgosłup zafundował mi mój kochany ojciec i równie droga mama bym go sobie złamał byle brudami. jak za poprzednich wyborów, tak i teraz idę trochę dla hecy. owszem fajnie by było dostać się do rady miasta i porobić trochę zamieszania:)) nie jest to jednak dla mnie cel sam w sobie. PS> cicho sza i tylko nikomu nie powtarzaj. jak się dostanę do tej rady, to będę lobbował (straszne słowo) za tym byś odkostnił ośrodki kultury i został dyrektorem któregoś z nich:) PS2> z tymi atakami na lokalnych polityków to nie przesadzaj. jak kogoś atakowałem to tylko dlatego, że nie lubię obłudy i głupoty. w równym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Nowe pantofle na jesień 22.09.06, 04:07 Każda droga będzie Twoją drogą. Ale polityka to kręta trasa. Ciągłe zakręty i stała koncentracja ja tam bym się wykoleił. Jeśli lubisz labirynty i masz dobrą orientację w terenie to nie będzie męczące. Możesz też użyć systemu nawigacji jeśli schematy działań regionalnych salonowców są przez Ciebie rozszyfrowane. To ciekawe że potraktowałeś swojego oportunistę politycznego nogrodą w postaci stanowiska państwowego. Ale chyba wolę chodzić nadal w dziurawych butach niż bawić się na imprezach z biskupem. Jeżdżę z kompasem, czasami na intuicję i nie wiem, czy oby za zakrętem nie kończy się droga. W Siedlcach, żeby odświeżyć system kulturalny to trzeba by jechać na ślepo i ze stoperami w uszach tak by nie słyszeć katolickich dziennikarzy, którzy kurczowo trzymają się przykazań kościelnych i nakazują robić grzeczną sztukę. Dlatego wolę w trampkach przelecieć po Piłsudskiego i na mini bazarku rozejrzeć się za jakimiś butami na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 18:16 tylko wróć jak już zaliczysz kilka kadencji :-) życzę sukcesu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 19:02 > 12b5 > lubiłem Cię emektb. wiedziałem że swoje ataki na regionalnych polityków > przerzucisz kiedyś na zdobycie własnej korony politycznej. idź dalej drogą > Leppara, Greluke, tej od prawdziwych Polaków z Siedlec. Żegnaj!!!!! A tego co ugryzło? Szaleju się objadł? O jakiej koronie bajdurzysz człowieku w Siedlcach? I co to za stwory te Leppara i Greluke? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 20:33 Emek mam dla Ciebie nawet propozycje na haslo wyborcze... "Wykopmy smrod z naszego miasta" My wyborcy (a w zasadzie nasze nozdrza),beda Ci niezmiernie wdzieczne przynajmniej na kilka kadencji. PS Wali dzis niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 00:28 W takim razie musimy ci zbudować wspólnymi siłami program wyborczy, czytaj "listę obietnic". Na początek trzy postulaty. 1. hala sportowa-widowiskowa 2. kryte lodowisko 3. kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą Proponuję, aby każdy dorzucający propozycje do programu, skopiował wcześnie zgłoszone pomysły i narastająco numerując uzupełniał listę zachowując jej komplementarność. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 10:46 masz klemens zupełną rację zamierzam wykorzystać również program wyborczy, który opublikowałem już kiedyś w życiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 14:09 Nawet jeżeli Emektb nie skorzysta z podpowiedzi, to może ktoś inny? 1. hala sportowa-widowiskowa 2. kryte lodowisko 3. kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą 4. cafe Pescantina 5. uratowanie starej odlewni przy Ceglanej (klub srodowisk twórczych w S) 6. zaułek Niecała (o tym w osobnym wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 15:26 1. hala sportowa-widowiskowa 2. kryte lodowisko 3. kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą 4. cafe Pescantina 5. uratowanie starej odlewni przy Ceglanej (klub srodowisk twórczych w S) 6. zaułek Niecała (o tym w osobnym wątku) 7. Pływalnia (bez chloru) Najlepiej z tą pływalnią w północnej części miasta to może bym trochę kondycji podłapał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_stara Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 15:21 Chcesz hasełko wyborcze? To masz: "Emektb - z nim nie idzie się pomylić", albo "Nie daj się zmylić - wybierz emktb", albo...jeszcze co wymyślę, jak pogonię te szare komóry. Obie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 01:02 Pomysł w deseczkę. Tera to jusz nie napiszesz o mię tego artykułu. Jak masz na wyborach dawać takie obietnice jak mi, to na pewno wygrasz. Bo ja uwierzyłem :B Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 11:21 zostaniesz szefem mojego sztabu wyborczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 16:32 o prosze, się pojawił przemek:))) tak misiek, jednak tak. nie mogłem robić z gęby dupy:) choć wiem, że zaraz będę słyszał: kandyduje na radnego więc jest tendencyjny. ja wiem jaki jestem, ty też wiesz, no i parę innych osób na szczęście też. to jest dla mnie ważne. zdania niezrównoważonych i roztrzęsionych lokalną polityczką osób niewiele mnie obchodzą:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 10:41 Nie zmieniaj kurde blaszka tematu. Nie? A na lep sztabowca to mnie nie złapiesz. Ty obiecuchu! (to taki neologizm dornowski). Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 11:04 marianeq napisał: > Nie zmieniaj kurde blaszka tematu. Nie? > A na lep sztabowca to mnie nie złapiesz. Ty obiecuchu! (to taki neologizm dorno > wski). możesz mnie nazwać łże-elitą:)) migasz się od gadania. przyjeżdżaj i chodź rozmawiać, bo później masz za silne argumenty przeciwko mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 18:55 Teraz to nie wiem, bo jeszcze mnie zmanipulujesz i na moich plecach wejdziesz w randnych. Musze się zastanowić. hmmm.... Już się zastanowiłem. :B Ty łże-obiecuchu. To pisałem ja. Nie-wykrztałciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 17:01 Gratuluję odwagi.Myślę, ze nie będziesz startował w moim obwodzie wyborczym bo miałbym problem. Na ciebie tak na FS nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:01 > Na ciebie tak na FS nie. no dzieki skrystalizowałeś moje pglądy, odrzucając partyjne koneksje tn. PO , PiS i wszystkich pozostałych darmozjadów nie potrafiących się dogadać (Samoobrona,LPR) wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo. Będę głosował na Forum Samorządowe - nie będę miał problemów z tym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:03 "wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo." Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:07 No jasne !:) wydaje się że w tych wyborach lewica wystaruje sama wspierana funduszami z centrali. PO , PiS tez ruszy z ogólnopolską kampanią, więc instynkt przetrwania powinen podpwiedzieć im że powinni wstąpić na listy PO, PiS czu SLD a tutaj suprise ! mało znane Forum Samorządowe bez potęznego zaplecza finansowego, coś zawodzi Ciebie instynkt. Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:25 bambi,nie chcę cię urazić ale na polityce to ty się chyba cgłopie nie za bardzo znasz:) trudno się w niej teraz połapać ale emektb pewnie wie co robić, taka strategia, chłopak by się temu miastu przysłużył, szkoda, że mieszkam w innej części siedlec:( pozdrawiam apolitycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 19:04 > bambi,nie chcę cię urazić ale na polityce to ty się chyba cgłopie nie za bardzo > znasz:) nigdy nie pisalem ze sie znam, ale rozwin mysl moze sie czegos dowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:14 krzycho1252 napisał: > "wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo." > Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem? Krzychu zastanów się co piszesz. Aby wygrać wybory to raczej trzeba się pokazać a nie chować - nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:47 mariano_d napisał: "Krzychu zastanów się co piszesz. Aby wygrać wybory to raczej trzeba się pokazać a nie chować - nie uważasz?" Tak zapytałem -"Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem?" Lepiej byłoby tak - "odrzucili partyjniactwo czy swoją przynależność partyjną chcą schować pod innym szyldem?" "raczej trzeba się pokazać a nie chować - nie uważasz?" Tak uważam i pierwszy chyba zauważyłem apolitycznie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=48100715&a=48100715 "Radni M.D. i M.G. apolitycznie zachęcają do wyborów samorządowych." i dla podtrzymania opadania wątku dodałem później "Na plakacie M.D. uśmiecha się tajemniczo, jak Mona Liza a M.G. jak "Krzyk" E. Muncha niedawno odnaleziony." Apolitycznie dodałem znane wszystkim obrazy. Ktoś Wam musi robić reklamę ! Na przyszłej Symfonii (smaków) już mi się nie podobało, że reklamujecie przyszłą, niewykończoną salę na wesela. A jak będzie w złym guście? Emektb jest cały czas (na forum) w opozycji do obecnego Prezydenta, zbudował duży program naprawy miasta i jego rozwoju. I na tą wizję warto głosować. Tylko dlaczego z FS? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:52 jeśli ma rozsądny program to idzie z ugrupowaniem,które gwarantuje jego realizację, Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:57 Nooo taak ! Tylko, że radni nie wiele mogą a FS, jak na razie, kandydata na Prezydenta nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:10 Komitet Wyborczy zarejestrowali , listy mają zamknięte i wkrótce ogłoszą kandydata, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:16 żartujesz,mają wyłonionego , ale oficjalnie nie ogłosili, Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:52 Krzycho1252 w takich ugrupowaniach opartych na zaufaniu nie losuje sie kandydata i nie z łapanki (np. jak w PiS) . Myślę ze wybiorą demokratycznie bo inaczej to nie miałoby sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 17:13 Jeszcze jakiś czas temu zgodziłby się z Tobą. Teraz już nie. Gdyby Rada Miasta była mądrzejsza, byłoby nieco inaczej niż do tej pory. I żeby było jasne - sam też biję się w pierś. Tylko, że taką wiedzę mam za późno. Dziwię się "starym radnym", że pozwolili się ograć i za przyzwoleniem Przewodniczącego RM (czasami wręcz inspiracją) poodawali swoje kompetencje Prezydentowi. Ostatnie uchwalanie budżetu pokazało, że RM może jeszcze co nieco, gdy jest większość stojąca w opozycji do Prezydenta hamująca nieco jego apodyktyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 22:11 "starym radnym" z prawicy, ci zawsze byli wiernopoddańczy, ciekawe jak teraz podzielą tę spolegiwość między Kudelskiego i Symanowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 14:27 1. hala sportowa-widowiskowa 2. kryte lodowisko 3. kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą 4. cafe Pescantina 5. uratowanie starej odlewni przy Ceglanej (klub srodowisk twórczych w S) 6. zaułek Niecała (o tym w osobnym wątku) 7. Pływalnia (bez chloru) 8. Przebicie (w końcu) Popiełuszki do Rynkowej 9. Przedłużenie Monte Cassino do Sokołowskiej 10. modernizacja Artyleryjskiej i Domanickiej (poszerzenie, chodniki, ścieżka rowerowa) do młyna nad Muchawką na Sekule Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:03 hmm, jakbym został prezydentem to byłoby roboty na rok:)) dla radnego to już prawdziwe wyzwanie. mówię poważnie. ale ja jestem typowy bezczelny cham i potrafię się głośno upominać o takie rzeczy. zaraz kochani zaczniemy taką akcję, która będzie miała na celu budowanie placów zabaw dla dzieci. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:18 emektb napisał: > hmm,.... zaraz kochani zaczniemy taką > akcję, która będzie miała na celu budowanie placów zabaw dla dzieci. > howgh Wierzysz w sukces "becikowego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:21 bardziej w sukces naciskania władzy. becikowe to niech se władza w buty wsadzi, będzie choć trochę wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:11 "Punkt 3.kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą" Nie wiedziałem, że ma znajomości w wysokich kregach KLM, IC i tych zagranicznych co wchodzić będą do Polski. Przyda się taki gość w RM, klasa nie MG. Polityczna klasa oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:18 tak się składa, że znajomości naprawdę się różne ma:) co co mnie znają trochę o nich wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:23 Nie, Towarzystwo Kolejowych Miłośników :) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:31 albo Toruń Kolorowego Moheru:)) jakoś tak something completly different Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:53 ewentualnie Teraz Kolej Moja , choć nie wsiem czy to poprawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 21:37 A ja myślałem: Teraz Kandyduje Myrcha. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ztejsamejstrony Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 21:47 Ja tam ich nie znam. Myrcha, Kulicki, Dobijański, Kudelski dobrzy ludzie ale Symanowicz chyba najlepszy bo tak na niego wybrzydzają. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 01:39 jak tobie dał zezwolenie na biznes to pewnie ze najlepszy , koszula bliższa ciału Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:20 zezwolenie na biznes to automagicznie się dostaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:22 na "taki" biznes trzeba miec wtyki :))))) (vide sklep SIM) Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:25 aaaaa fakt, zależy jaki biznes :-) i tu mi sie przypomniała pewna historia ale raczej nie do publicznej wiadomości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 22:23 mariano_d napisał: > Jeszcze jakiś czas temu zgodziłby się z Tobą. Teraz już nie. Gdyby Rada Miasta > była mądrzejsza, byłoby nieco inaczej niż do tej pory. I żeby było jasne - sam > też biję się w pierś. Samokrytyka iście bolszewicka. "Kto z kim przystaje..." nie, nie, tak nie napiszę bo wierzę w twoja dobrą wolę i szczere zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:05 mariano_d napisał: > Ech Krzycho:( Szkoda. Do końca nie przekreślaj. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:22 Mam nadzieję że spotkamy się na ławach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:28 Dla zapewnienia dobrej współpracy w RM jeden z was mógłby zostać wiceprezydentem. Tu stawiam na emektb, niech zdobywa doświadczenie. To byłby numer. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 12:03 miałem dać se siana przed wyborami z pisaniem o siedlcach, ale się nie da kochani, nie da się:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 12:41 No siano i owies bedzie w modzie w koncu Renata to przyklad demaskatorski , pojdziesz w jej strone ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 13:41 he, he ja raczej nie mam szans. ze mną nikt nie chce w ten sposób rozmawiać, bo wiedzą, że z miejsca powiem co o takim czymś myślę. a tak z innej beczki. ciekawe jest dla mnie czy Samoobrona na stanowiskach to już są "ONI"? Odpowiedz Link Zgłoś
ztejsamejstrony Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 23:36 emektb napisał: > he, he ja raczej nie mam szans. ze mną nikt nie chce w ten sposób rozmawiać, bo > > wiedzą, że z miejsca powiem co o takim czymś myślę. > Trzeba zacząć- ...jak moje sprawy? -podsekretasz w urzędzie miejskim -wyżej od sekretasza -skarbnik może? -skarbnik na początek może być (scenariusz rozmów politycznych) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 11:26 na skarbnika nie masz szans. teraz jest całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:49 bo jak liczy te siano to ma w oczach te .... no .... te .... echhh wyleciało mi z głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:54 albo króliki też jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:17 Autorowi wątku nie uchodzi ale ja jeszcze nie skorumpowany politycznie mogę wstawić jego nową sygnaturkę. "Emil Myrcha, lista Forum Samorządowego, okręg nr. 4 miejsce 12:))" Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:21 Już sobie zaadoptował twój pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:26 To jego pomysł i jego sygnaturka. Znając jego nieśmiałość i skromność pozwoliłem sobie bez zgody autora zacytować. Mógł nie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:30 krzycho1252 napisał: > Znając jego nieśmiałość i skromność .....że co?????? A od kiedy tak. To musiało się stać w ciągu tygodnia, dwóch. Zawsze powtarzam, że trzeba uważac jak się chodzi bo spadająca cegłówka robi zmiany w mózgu i zacxhowaniu jak widzę:))) Niesmiały hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:32 "Niesmiały hi, hi, hi" Taka dokładna jesteś cesarzowo. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:34 cesarzowa niech na kawę przyjdzie, bo żem dawno nie widział:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:38 z kamerą ukrytą w broszce. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:40 yhm, ta broszka mi się jakoś tak źle kojarzy:P Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:44 W związku z cnotą czy krytyką? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:53 oj nie. raczej takie życiowe wspomnienia:0 czyste broszki mają siostry - taki podpis do zdjęcia kiedyś nam się w gazecie wydarzył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:54 emektb napisał: > oj nie. raczej takie życiowe wspomnienia:0 > > czyste broszki mają siostry - taki podpis do zdjęcia kiedyś nam się w gazecie > wydarzył:)) Głodnym zawsze chleb na myśli:)) to i wyrwie się w druku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:44 emektb napisał: > yhm, ta broszka mi się jakoś tak źle kojarzy:P Oj tam znowu źle;)) A przyjść, przyjde z bratówką, która znów bedzie robic do jednego ze stałych bywalców słodkie oczy. O czym nie omieszka powiedzieć mojemu bratu. A ten bedzie domagał się adresu delikwenta ze sztachetą wręku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:42 A kolega takie "ubeckie" metody skad zna ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:43 znaczy ze sie odbeda "normalne" negocjacje ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:57 nie wiem czy wiecie, ale ja już wiem. że się tak wyrażę, w publicznym telewizorze leci amores perros Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:00 I z takim tytułem poszło :)) co za odwaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:03 To pewnie przez te zawirowania sejmowe. Inkwizytorzy przeoczyi :) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:48 Co to jest okręg nr 4? Mam szansę zagłosować za? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 11:10 okręg nr 4 to tak z grubsza formińskiego, słoneczna do floriańskiej, brzeskiej, wyszyńskiego, młynarskiej, starowiejskiej, janowskiej, i prawie całe osiedle 1000-lecia (bez I etapu) do sokołowskiej plus nowe siedlce jeśli nie możesz, powiedz znajomym. skorumpuj ich politycznie:)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 12:43 Jaki jest Twój ulubiony rodzaj rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 16:01 pomyliłem nr okręgu zamiast wcześniejszej 4 powinna być w sygnaturce 2. przepraszam:)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 16:07 Z jakiego osiedla startujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 15:11 w sumie nie uważam tego za zbyt ważne, jeśliś ciekaw to z ul. formińskiego:) problemów jest jednak cała masa. np. taka głupia sprawa z mojego podwórka - ulica 3-go maja wieczorem ludzie boją sie tamtędy chodzić, bo oświetlenie zostaje tam w szczątkowej formie w godzinach wieczornych. ciemno jak w dupie u afroamerykanina Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 18:12 Przy SSM coś grzebią to może i dalej będą poprawiać. Ja lubię chodzić tam wieczorem a szczególnie po deszczu. (W SSM biura poselskie, to i otoczenie musi być ładne.) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:05 oświetlenie jest już od długiego czasu - kilka lat - do luftu Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 19:52 emektb napisał: > oświetlenie jest już od długiego czasu - kilka lat - do luftu Lampy w koronach drzew to co zrobić? Obciąć gałęzie wyciąć drzewa. Myślę, że jak będziesz w RM to nie pozwolisz wyciąć żadnego drzewa. Posadzisz kilka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 20:03 wycinanie, głównie zresztą zdrowych drzew, jest nienormalne. moją wizją jest zielone, a nie betonowe miasto. drzewa wycinają chyba u nas ludzie, którzy mają chore głowy. inaczej jakoś ciężko mi to sobie logicznie wytłumaczyć pozdro PS> ktoś zniknął mi sygnaturkę wyborczą, ciekawe dlaczego? a ja i tak swoje:p Emil Myrcha, miejsce 12, Forum Samorządowe, okręg 2 Odpowiedz Link Zgłoś
emektb ALE numer:) 03.10.06, 20:08 chyba namierze i polityksa. teraz już wiem, że przychodzi do Mylnej, bo sie nie wylogował na naszym kompie a ja bałwan myślałem, że piszę ze swojego konta:) myślałem nawet, że szara pajęczyna usunęła mi sygnaturkę:) a ta jest jednak na swoim miejscu:D Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:24 ludzi za dużo jeszcze nie ma. a ja mam twardy orzech do zgryzienia:P Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:30 choć od lodówki z piwkiem trochę grzeje:) a przy niej kompik stoi Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:32 Daj spokój. On zrobił tak specjalinie, żeby wrócić do M. Ma wytłumaczenie dla żony: muszę wyjść, bo zapomniałem się wylogować. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:36 Może by tak reaktywować stary dobry wątek o "M" na rogu Orzeszkowej i Mylnej? Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: ALE numer:) 03.10.06, 21:03 no tak, to trochę narozrabiałem, trudno się przyznać:), wpadam do was na kawę już od jakiegoś czasu, możesz emektb powołać komisję śledczą:) a z ciebie tramwajusiedlecki to dobry byłby szerlok, tylko jet taki mały problem, nie mam żony, taki stary kawaler ze mnie, ale twój sposób na alibi jest niezły:) POZDRAWIAM POLITYCZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 21:41 Nie chciałem urazić, chciałem pomóc wydostać się z opresji. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: ALE numer:) 04.10.06, 08:40 jedynie w taki sposób to odebralem:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
heer2 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 21:14 Jestes fajny GOSC .powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 20:28 muszisz sobie na ten cel zakladac dodatkowe konta ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 04.10.06, 11:09 :)) he he miałem kiedyś tylko raz inny chwilowotymczasowynick, jeszcze jak nie było logowania. badyl wie, który:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Emektb idzie w radnych:))) 04.10.06, 11:12 Pewnie nie byłeś jeszcze wtedy zdecydowany, kim chcesz być. Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:36 Ten w butelkach sztucznie gazowany to jakaś pomyłka. Najlepszy z "kupczych" to był od Czwarnoga. Ale mu zakazali nalewać w te stare butelki "z porcelanką" to się wycofał. Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:36 coś mnie kicknęło z jednego tematu na drugi :D Heheh. Sora. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb konstruktywny i wyrozumiały 05.10.06, 14:15 Z innego wątku.emektb napisał: "zgadzam się również z bambim, ze można być krytycznym w stosunku do prezydenta, ale nie można udawać,że go nie ma. sam nie raz i nie dwa dawałem mu trochę do pieca - może to mało skromne, ale jako właściwie jedyny podchodzę publicznie bardzo krytycznie do wielu sprawmiasta - bywało jednak, że i pisałem o dobrych posunięciach czy pomysłachwładzy, ale nie milczałem." Podoba mi się to stwierdzenie. Zapominacie, że KRP to jest Katolickie Radio Podlasia. Prezydent ma tam spory kącik, że nie trzeba mu sztucznie współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 05.10.06, 17:23 Czy mógłbym dowiedzić się czegoś więcej o Twojej osobie jako kandydata znam już Twoje namiary i kilka szczegółów ale czy możesz coś o sobie powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 05.10.06, 22:46 w dużym skrócie, mam żonę martę i synka stasia, których strasznie kocham, od paru ładnych latek jestem dziennikarzem, zajmuję się też innymi rzeczami - np. reklamą i pr, wspólnie z żoną prowadzimy Mylną, do większości rzeczy dochodzę w życiu własną, cieżką pracą. ani moja mama, ani mój śp. tata nie należeli do partii, przez co dostawali w życiu ostro w dupę, to co osiągnęli zawdzięczają tylko sobie, nie należę do siedleckich układów towarzyskich, władza już dawno przestała mnie zapraszać na rauty, nikt z mojej rodziny nie pracuje w instytucjach zależnych od samorządu ojciec nauczył mnie bym żył tak bym nie wstydził się innym patrzeć w twarz to i tak sporo jeśli chcesz coś wiedzieć to po prostu pytaj:) pozdrawiam kontrkandydacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 06.10.06, 20:30 interesujące, własciwie to dlaczego startujesz, jesli zostaniesz wybrany to chcąc nie chcąc wejdziesz do układu:) pozdr polityk Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) Jedi 08.10.06, 04:15 Gratuluje wielu dokonań. Szkoda, że z jednego okręgu. Umieszczę tu coś obszerniejszego. pozdrawiam kontrkandydacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 06.10.06, 22:16 Ale plakat to kolego masz niezły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 00:45 A gdzie można ten cud plakat zobaczyć. Ja jakoś mimo szczerych poszukiwań nie mogłam znaleźć. iekawa jestem czy rozdaje autografy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 08:31 Na tym plakacie spokojnie mozwe rozdawać :) do Emila : P.S. ja nie wiem czy czasem kampanii ci nie robie :) P.S.2 Jak sie dowiedziales ze ja nie z Twojego okregu to juz nie jestes zainteressowany ustawieniem anteny ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 10:53 nie, wcale nie. tylko ja nie mam czasu. a z żoną cię byku w domu nie zostawię samych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 19:11 On teraz troszku upośledzony (gips) :)) To może dużych zniszczeń w Twoim pozyciu, by nie zrobił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 08:36 > A gdzie można ten cud plakat zobaczyć Zdobylem taki jeden dla Ciebie ;) proszę : img84.imageshack.us/img84/8894/emilmyrchaplakatkopiapp7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 10:34 Łaaaaaaaaaaaaaał. Co za fotka! Żesz dlaczego kandydaci tak przystojnieja przed wyborami szczególnie na plakatach:) Plakacik ciekawy. Całkiem ciekawie sprawdza się w roli tła na pulpicie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 10:56 Mam nadzieje ze kolega Emil sie nie pogniewa ze go tutaj wywiesiłem :), ale i tak zaraz by wisiał w mieście wiec chyba to bez róźnicy :) Ale z tego co wiem jakieś zmiany podobno były na plakacie ale jeszcze nie udało mi się do nich dotrzeć :). > Żesz dlaczego kandydaci tak przystojnieja i są tacy ludzcy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:)))-plakat 09.10.06, 12:40 Co do zmian, to chyba idzie o numer listy. Tak sobie porównałam. Co do poprawy wizualnej. Mam na mysli nie ewidentne podrasowanie modela:) Ale takie wypoczęcie na twarzy się malujące. Czyzby kandydat przed sesją zafundował sobie wyjazd do SPA? I tam go tak ładnie zrewitalizowali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 08.10.06, 18:45 Pytanie: Po co kandydujesz? Masz stabile życie rodzinę jesteś dziennikarzem i kandydujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 01:04 tak, bo jako dziennikarz mogę pokazywać pewne nieprawidłowości życia, a jako radny mogę je bezpośrednio zmieniać. a twoje pytanie nasuwa mi inne. i to nie tylko jedno a dwa aż. czy to znaczy, że ty nie masz stabilnego życia? ewentualnie, czy uważasz, że aktualni radni takiego nie mają? albo jeszcze jedno mi się nasunęło:) czy kandydat na radnego ma mieć życie niestabilne? bo ja myślę, że lepiej jest, kiedy jest przeciwnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
guthead "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 22:44 Obejrzałem Twój plakat zdobyty przez Bambiego prostego Polaka (ubeka) - z Twarzy Cię kojarzę. Twoja aura i przebicie - sam wiesz. Osobiście jestem kawalerem, do 28 roku nie mam zamiaru się żenić, więc wolny czas, jaki będę miał wykorzystam na tworzenie. Co do dziennikarzy to widzisz, jaka jest sytuacja i moje spojrzenie wytłumaczyłoby Ci, co sądzę na temat dziennikarzy,(W jakiej gazecie? lub medium?). Nie mam czego promować chyba że wizję Siedlec skumulowaną w mojej osobie. Plakat - Nazwisko i Imię. Szanuję Ciebie jako kontrkandydata - ale zostawiasz mi wiele do życzenia. Co do polityki?..:) Po tym, co mi napisałeś wiem wszystko. Bez brudnej gry pozdrawiam. PS. Gdybym nie miał kogo wybrać to był byś w puli. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:02 "Obejrzałem Twój plakat zdobyty przez Bambiego prostego Polaka (ubeka) - z Twarzy Cię kojarzę." Ja nic nie mogę skojarzyć z tego zdania. Dalej też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:05 Bo to nie o Gutha idzie:))na tym plakacie Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:11 Plakat emektb z synem znalazłem na linku od bambii'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:14 Plakat emektb z synem znalazłem na linku od bambii'ego. A to dobrze kombinujesz. Bo jakoś tak dziwnie pod innym sie podpisujesz. A ja blondi nocką już troszke trudniej rozszyfrowuję co piszący miał na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:18 Chcę rozszyfrować albo "dociec" co D.G. miał na myśli w wątku pod tytułem jak w "temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 10.10.06, 08:20 > co D.G. miał na myśli w wątku dla DG to pozytywne myslenie to takie hasła : > przez Bambiego prostego Polaka (ubeka) [cut] > moje spojrzenie wytłumaczyłoby Ci, co sądzę na temat > dziennikarzy,(W jakiej gazecie? lub medium?). [cut] > Nie mam czego promować chyba że > wizję Siedlec skumulowaną w mojej osobie. to wyzej to skromność a to jest dobre :) : > Szanuję Ciebie jako kontrkandydata - ale zostawiasz mi wiele do życzenia. > Bez brudnej gry pozdrawiam. chcialoby sie dodać ubecko czy jakos tak no bo uklad jes wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 10.10.06, 03:35 guthead napisał: > > Bez brudnej gry pozdrawiam. > PS. Gdybym nie miał kogo wybrać to był byś w puli. danielu (przepraszam za, być może, zbytnią poufałość) opanuj się. ja nie chcę na gołe noże. znowu ostatnie zdanie jakoś tak bodzie:) a może to tylko moje kompleksy? ta terapia i testy:) kto wie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 10.10.06, 08:16 > prostego Polaka (ubeka) taka jest roznica miedzy nami ja ciebie nie obrazam (pisalem o metodach i to z emotikonem, a nie tozasmosci) a ty ciach! uklad jest wszędzie ! jak łatwo jest napisać. > Osobiście jestem kawalerem, do 28 roku nie mam zamiaru się żenić, wiec na temat odpowiedzialnosci za rodzine, za dzieci na pewno wiesz duzo :> Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 11.10.06, 08:41 Bambii żenujesz mnie, czasem aż mi przykro Ci odpowiadać, bo boję się, że mnie posądzą o manipulację. Sędzia techniczny forum udziela Ci wskazówek. Odpowiedzialność za rodzinę? Rada miasta to Rodzina? Czy rada to może przedszkolaki? Chciałbym mieć rodzinę, ale mam na to czas. Więc nie idealizuj pod siebie świata. Emil ok ale jak Ty byś był dziennikarzem to koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 11.10.06, 08:44 > czasem aż mi przykro Ci odpowiadać, ja juz tego nie robie (tutaj to wyjątek) bo ja nie wiem co ty chcesz przekazac a czytanie twoich postow to niezly wysilek intelektualny zeby je zrozumiec(najpier przetlumaczyc na Poslki a potem zrozumiec co poeta chcial powiedzieć) > Odpowiedzialność za rodzinę? Rada miasta to Rodzina? Czy rada to może > przedszkolaki? dorośnij Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Przedpremiera :) 09.10.06, 21:48 a teraz specjalnie dla Was zdobyty szpiegowskimi (zeby nie pisac ubeckimi ;) ) metodami plakat kandydata, podobno ostatnia wersja :) img182.imageshack.us/img182/2931/tapetahe9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Przedpremiera :) 09.10.06, 23:04 Jednak dobrze kombinowałam, że idzie o pomyłkę w niomierkach :) Żesz musze tapetę zmieniać. Zobaczymy jak rozdzielczość się zachowa ;)) Szkoda by było zmasakrować tak miły wyraz oblicza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 02:55 okręg wyborczy w jakim się startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 08:35 Emil Calsberg upadł. Lepsze 'radny powstaje z jęczmienia'. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 10:18 guthead napisał: > Emil Calsberg upadł. > Lepsze 'radny powstaje z jęczmienia'. a kiedy upadł? czy to może parabola taka? co do zdania, że się tak wyrażę, drugiego, to w moim przypadku miałoby to sens jakieś 7 lat temu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 12:26 > a teraz specjalnie dla Was zdobyty szpiegowskim chyba sprawdzę kompa pod kątem keyloggerów :-) > plakat kandydata a jak starannie uczesany ten Emil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 12:45 > chyba sprawdzę kompa pod kątem keyloggerów :-) ludzie nie wiedza co mają na dyskach ;) , mam jeszcze jeden plakat ale nie wiem czy wrzucic bo sie rozpocznie :) > a jak starannie uczesany ten Emil :-) powiedzialbym ze jest wyczesany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polityks Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 14:51 jaki jaki? zdradź jakieś szczególy to demokratycznie zagłosujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 15:43 Plakat kandydata na prezydenta którego jeszcze nie ma w Siedlcach (plakatu) :) i nie wiem czy to ostateczna forma plakatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 23:07 "Pomóż nam zmienić Siedlce." Zmienić? Trzeba coś zrobić na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 03:29 na początek proponuję zmienić radę, kilku prezesów, dyrektorów, naczelników itp. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 03:31 a mam tych zmian wytłumaczenie (o tym też już nieraz pisałem) - skoro nie mieli pomysłów przez kilkanaście lat na miasto to sorry, ale pakować manatki. w prywatnej firmie jak człowiek dostaje zadanie do wykonania np. jakąs reorganizację to nie dają mu na to kilkunastu lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 10:47 emektb napisał: > a mam tych zmian wytłumaczenie (o tym też już nieraz pisałem) - skoro nie mieli > > pomysłów przez kilkanaście lat na miasto to sorry, ale pakować manatki. w > prywatnej firmie jak człowiek dostaje zadanie do wykonania np. jakąs > reorganizację to nie dają mu na to kilkunastu lat:) Bo to jest właśnie urok firm państwowych. One działają na zupełnie innych zasadach. W tych instytucjach nie liczy się zysk. Lecz dobro...... ludzi. Tych właściwych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 08:26 Bylem swiecie przekonany ze podoba sie Tobie w Siedlcach pod aktualnymi rządami :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 11.10.06, 15:43 polityks napisała: > emil, emil :) > > pozdr Imieniny szanownego kandydata? No to zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 11.10.06, 19:30 Docenili twoją rolę w kampanii wyborczej. Dajesz przykład dla całego Mazowsza. Gratuluję. Działań gazety nie popieram - ukraść najpopularniejsze wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 12.10.06, 20:23 dziękuję za takie docenianie Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 12.10.06, 22:44 I niech tak będzie nadal:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 14.10.06, 21:36 emektb napisał: "dziękuję za takie docenianie" Ach ta twoja ironia... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 15.10.06, 20:06 no co? lekka i czytelna. twoja jest zazwyczaj bardzziej zwoalowana i trudniej ją większości odczytać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 17.10.06, 22:39 Kiedy plakaty na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 15:22 Jeszcze raz zapytam- kiedy plakaty na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 16:26 kumpel straszy mnie, że jutro wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 20:27 Popatrzę, popatrzę. (kogo zaklei) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 22:42 eee jutro odbieram z drukarni:)) rozwieszanie później:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.10.06, 20:13 emektb napisał: > eee jutro odbieram z drukarni:)) rozwieszanie później:) Dalej nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.10.06, 20:26 mój tata zawsze mi powtarzał - spiesz się powoli. i ja tak działam. wszystko jest rozplanowane i realizowane wg. kalendarza. na razie plakaty wiszą między floriańską a wyszyńskiego, jutro będą też przy wyszyńskiego. i dalej zgodnie z planem cała reszta. mam napoleoński plan. Odpowiedz Link Zgłoś