Dodaj do ulubionych

Emektb idzie w radnych:)))

21.09.06, 16:52
Poproszę o słowa konstruktywnej krytyki z przewagą achów:))
Obserwuj wątek
    • siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 16:55
      lista SLD?
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:00
        Forum Samorządowe, w SLD już od długiego czasu jestem persona non grata:) za
        to, że pisałem krytyczne teksty o członkach sojuszu:) chcieli mi nawet sąd
        koleżeński zafundować:) to zrobiłem im psikusa i się wypisałem
        • siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:19
          to popieram decyzję,życzę sukcesu,
          • neutron6 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:27
            Ochchchch, i achchch!! - No nareszcie. A tak po cichu -co z kamerą będzie?
            12.11.06? cichoooo
            • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:31
              > co z kamerą będzie?

z kamerą wśród zwierząt ? ;)
              • neutron6 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:34
                z kamerą wśród wyborców, bo podobno 4 lata temu było coś:)
        • jacox Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 21:11
          kondolencje
          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 21:14
            aby szczere:)))))
    • 12b5 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 17:59
      lubiłem Cię emektb. wiedziałem że swoje ataki na regionalnych polityków
      przerzucisz kiedyś na zdobycie własnej korony politycznej. idź dalej drogą
      Leppara, Greluke, tej od prawdziwych Polaków z Siedlec. Żegnaj!!!!!
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 20:38
        drogi tłonybifajw ja się nadal całkiem lubię:) ciebie zresztą też. zbyt twardy
        kręgosłup zafundował mi mój kochany ojciec i równie droga mama bym go sobie
        złamał byle brudami. jak za poprzednich wyborów, tak i teraz idę trochę dla
        hecy. owszem fajnie by było dostać się do rady miasta i porobić trochę
        zamieszania:)) nie jest to jednak dla mnie cel sam w sobie.

PS> cicho sza i tylko nikomu nie powtarzaj. jak się dostanę do tej rady, to
        będę lobbował (straszne słowo) za tym byś odkostnił ośrodki kultury i został
        dyrektorem któregoś z nich:)

PS2> z tymi atakami na lokalnych polityków to nie przesadzaj. jak kogoś
        atakowałem to tylko dlatego, że nie lubię obłudy i głupoty. w równym stopniu.
        • 12b5 Nowe pantofle na jesień 22.09.06, 04:07
          Każda droga będzie Twoją drogą. Ale polityka to kręta trasa. Ciągłe zakręty i
          stała koncentracja ja tam bym się wykoleił. Jeśli lubisz labirynty i masz dobrą
          orientację w terenie to nie będzie męczące. Możesz też użyć systemu nawigacji
          jeśli schematy działań regionalnych salonowców są przez Ciebie rozszyfrowane. To
          ciekawe że potraktowałeś swojego oportunistę politycznego nogrodą w postaci
          stanowiska państwowego. Ale chyba wolę chodzić nadal w dziurawych butach niż
          bawić się na imprezach z biskupem. Jeżdżę z kompasem, czasami na intuicję i nie
          wiem, czy oby za zakrętem nie kończy się droga. W Siedlcach, żeby odświeżyć
          system kulturalny to trzeba by jechać na ślepo i ze stoperami w uszach tak by
          nie słyszeć katolickich dziennikarzy, którzy kurczowo trzymają się przykazań
          kościelnych i nakazują robić grzeczną sztukę. Dlatego wolę w trampkach
          przelecieć po Piłsudskiego i na mini bazarku rozejrzeć się za jakimiś butami na
          zimę.
          • niunianiu Re: nie możesz spać 22.09.06, 08:14
            pewnie przez politykę co???
    • n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 18:16
      tylko wróć jak już zaliczysz kilka kadencji :-)
      życzę sukcesu :-)
      • westwind2 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 19:02
        > 12b5
        > lubiłem Cię emektb. wiedziałem że swoje ataki na regionalnych polityków
        > przerzucisz kiedyś na zdobycie własnej korony politycznej. idź dalej drogą
        > Leppara, Greluke, tej od prawdziwych Polaków z Siedlec. Żegnaj!!!!!

A tego co ugryzło? Szaleju się objadł? O jakiej koronie bajdurzysz człowieku
        w Siedlcach? I co to za stwory te Leppara i Greluke?
        • emti1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 21.09.06, 20:33
          Emek mam dla Ciebie nawet propozycje na haslo wyborcze...
          "Wykopmy smrod z naszego miasta"
          My wyborcy (a w zasadzie nasze nozdrza),beda Ci niezmiernie wdzieczne przynajmniej na kilka kadencji.

PS Wali dzis niesamowicie.
          • klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 00:28
            W takim razie musimy ci zbudować wspólnymi siłami program wyborczy,
            czytaj "listę obietnic". Na początek trzy postulaty.

1. hala sportowa-widowiskowa
            2. kryte lodowisko
            3. kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą

Proponuję, aby każdy dorzucający propozycje do programu, skopiował wcześnie
            zgłoszone pomysły i narastająco numerując uzupełniał listę zachowując jej
            komplementarność.
            • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 10:46
              masz klemens zupełną rację zamierzam wykorzystać również program wyborczy,
              który opublikowałem już kiedyś w życiu:)
              • muchawka Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 14:09
                Nawet jeżeli Emektb nie skorzysta z podpowiedzi, to może ktoś inny?
                2. kryte lodowisko
                4. cafe Pescantina
                5. uratowanie starej odlewni przy Ceglanej (klub srodowisk twórczych w S)
                6. zaułek Niecała (o tym w osobnym wątku)
                • oxylog Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 15:26
                  2. kryte lodowisko
                  4. cafe Pescantina
                  7. Pływalnia (bez chloru)

Najlepiej z tą pływalnią w północnej części miasta to może bym trochę kondycji
                  podłapał :-)
    • nie_stara Re: Emektb idzie w radnych:))) 22.09.06, 15:21
      Chcesz hasełko wyborcze? To masz:
      "Emektb - z nim nie idzie się pomylić", albo "Nie daj się zmylić - wybierz
      emktb", albo...jeszcze co wymyślę, jak pogonię te szare komóry. Obie.
    • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 01:02
      Pomysł w deseczkę.

Tera to jusz nie napiszesz o mię tego artykułu. Jak masz na wyborach dawać takie obietnice jak mi, to na pewno wygrasz. Bo ja uwierzyłem :B
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 11:21
        zostaniesz szefem mojego sztabu wyborczego:)
        • baaad Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 13:07
          Więc jednak?
          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 16:32
            o prosze, się pojawił przemek:))) tak misiek, jednak tak. nie mogłem robić z
            gęby dupy:) choć wiem, że zaraz będę słyszał: kandyduje na radnego więc jest
            tendencyjny. ja wiem jaki jestem, ty też wiesz, no i parę innych osób na
            szczęście też. to jest dla mnie ważne. zdania niezrównoważonych i
            roztrzęsionych lokalną polityczką osób niewiele mnie obchodzą:)

pozdr
            • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 10:41
              Nie zmieniaj kurde blaszka tematu. Nie?
              A na lep sztabowca to mnie nie złapiesz. Ty obiecuchu! (to taki neologizm dornowski).
              • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 11:04
                marianeq napisał:

> Nie zmieniaj kurde blaszka tematu. Nie?
                > A na lep sztabowca to mnie nie złapiesz. Ty obiecuchu! (to taki neologizm
                dorno
                > wski).

możesz mnie nazwać łże-elitą:)) migasz się od gadania. przyjeżdżaj i chodź
                rozmawiać, bo później masz za silne argumenty przeciwko mnie:))
                • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 18:55
                  Teraz to nie wiem, bo jeszcze mnie zmanipulujesz i na moich plecach wejdziesz w randnych.
                  Musze się zastanowić.

hmmm....

Już się zastanowiłem. :B
                  Ty łże-obiecuchu.

To pisałem ja. Nie-wykrztałciuch.
    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 17:01
      Gratuluję odwagi.Myślę, ze nie będziesz startował w moim obwodzie wyborczym bo
      miałbym problem. Na ciebie tak na FS nie.
      • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:01
        > Na ciebie tak na FS nie.

no dzieki skrystalizowałeś moje pglądy, odrzucając partyjne koneksje tn. PO ,
        PiS i wszystkich pozostałych darmozjadów nie potrafiących się dogadać
        (Samoobrona,LPR) wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo.

Będę głosował na Forum Samorządowe - nie będę miał problemów z tym wyborem.
        • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:03
          "wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo."
          Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem?

• bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:07
            No jasne !:) wydaje się że w tych wyborach lewica wystaruje sama wspierana
            funduszami z centrali. PO , PiS tez ruszy z ogólnopolską kampanią, więc instynkt
            przetrwania powinen podpwiedzieć im że powinni wstąpić na listy PO, PiS czu SLD
            a tutaj suprise ! mało znane Forum Samorządowe bez potęznego zaplecza
            finansowego, coś zawodzi Ciebie instynkt.
            • polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:25
              bambi,nie chcę cię urazić ale na polityce to ty się chyba cgłopie nie za bardzo
              znasz:) trudno się w niej teraz połapać ale emektb pewnie wie co robić, taka
              strategia, chłopak by się temu miastu przysłużył, szkoda, że mieszkam w innej
              części siedlec:(

pozdrawiam apolitycznie
              • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 19:04
                > bambi,nie chcę cię urazić ale na polityce to ty się chyba cgłopie nie za bardzo
                > znasz:)

nigdy nie pisalem ze sie znam, ale rozwin mysl moze sie czegos dowiem :)
          • mariano_d Re: Emektb idzie w radnych:))) 23.09.06, 18:14
            krzycho1252 napisał:

> "wybieram ludzi z naszego miasta ktorzy odrzucili partyjniactwo."
            > Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem?
            Krzychu zastanów się co piszesz. Aby wygrać wybory to raczej trzeba się pokazać
            a nie chować - nie uważasz?
            • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:47
              mariano_d napisał:

"Krzychu zastanów się co piszesz. Aby wygrać wybory to raczej trzeba się pokazać
              a nie chować - nie uważasz?"

Tak zapytałem -"Odrzucili partyjniactwo czy chcą się schować pod nowym szyldem?"
              Lepiej byłoby tak - "odrzucili partyjniactwo czy swoją przynależność partyjną
              chcą schować pod innym szyldem?"
              "raczej trzeba się pokazać a nie chować - nie uważasz?"
              Tak uważam i pierwszy chyba zauważyłem apolitycznie
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=48100715&a=48100715
              "Radni M.D. i M.G. apolitycznie zachęcają do wyborów samorządowych."
              i dla podtrzymania opadania wątku dodałem później
              "Na plakacie M.D. uśmiecha się tajemniczo, jak Mona Liza a M.G. jak "Krzyk" E.
              Muncha niedawno odnaleziony."
              Apolitycznie dodałem znane wszystkim obrazy. Ktoś Wam musi robić reklamę !
              Na przyszłej Symfonii (smaków) już mi się nie podobało, że reklamujecie
              przyszłą, niewykończoną salę na wesela. A jak będzie w złym guście?
              Emektb jest cały czas (na forum) w opozycji do obecnego Prezydenta, zbudował
              duży program naprawy miasta i jego rozwoju. I na tą wizję warto głosować. Tylko
              dlaczego z FS?

• siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:52
                jeśli ma rozsądny program to idzie z ugrupowaniem,które gwarantuje jego
                realizację,
                • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 14:57
                  Nooo taak ! Tylko, że radni nie wiele mogą a FS, jak na razie, kandydata na
                  Prezydenta nie ma.
                  • siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:10
                    Komitet Wyborczy zarejestrowali , listy mają zamknięte i wkrótce ogłoszą
                    kandydata,
                    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:11
                      Wylosują?
                      • siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:16
                        żartujesz,mają wyłonionego , ale oficjalnie nie ogłosili,
                      • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 15:52
                        Krzycho1252 w takich ugrupowaniach opartych na zaufaniu nie losuje sie kandydata
                        i nie z łapanki (np. jak w PiS) . Myślę ze wybiorą demokratycznie bo inaczej to
                        nie miałoby sensu.
                  • mariano_d Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 17:13
                    Jeszcze jakiś czas temu zgodziłby się z Tobą. Teraz już nie. Gdyby Rada Miasta
                    była mądrzejsza, byłoby nieco inaczej niż do tej pory. I żeby było jasne - sam
                    też biję się w pierś. Tylko, że taką wiedzę mam za późno. Dziwię się "starym
                    radnym", że pozwolili się ograć i za przyzwoleniem Przewodniczącego RM (czasami
                    wręcz inspiracją) poodawali swoje kompetencje Prezydentowi. Ostatnie uchwalanie
                    budżetu pokazało, że RM może jeszcze co nieco, gdy jest większość stojąca w
                    opozycji do Prezydenta hamująca nieco jego apodyktyczność.
                    • siedlczanin13 Re: Emektb idzie w radnych:))) 24.09.06, 22:11
                      "starym radnym" z prawicy, ci zawsze byli wiernopoddańczy, ciekawe jak teraz
                      podzielą tę spolegiwość między Kudelskiego i Symanowicza ?
                      • klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 14:27
                        2. kryte lodowisko
                        4. cafe Pescantina
                        7. Pływalnia (bez chloru)
                        8. Przebicie (w końcu) Popiełuszki do Rynkowej
                        9. Przedłużenie Monte Cassino do Sokołowskiej
                        10. modernizacja Artyleryjskiej i Domanickiej (poszerzenie, chodniki, ścieżka
                        rowerowa) do młyna nad Muchawką na Sekule
                        • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:03
                          hmm, jakbym został prezydentem to byłoby roboty na rok:)) dla radnego to już
                          prawdziwe wyzwanie. mówię poważnie. ale ja jestem typowy bezczelny cham i
                          potrafię się głośno upominać o takie rzeczy. zaraz kochani zaczniemy taką
                          akcję, która będzie miała na celu budowanie placów zabaw dla dzieci.

howgh
                          • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:18
                            emektb napisał:

> hmm,.... zaraz kochani zaczniemy taką
                            > akcję, która będzie miała na celu budowanie placów zabaw dla dzieci.
                            > howgh
                            Wierzysz w sukces "becikowego" ?
                            • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:21
                              bardziej w sukces naciskania władzy. becikowe to niech se władza w buty wsadzi,
                              będzie choć trochę wyższa.
                        • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:11
                          "Punkt 3.kasy międzynarodowe na dworcu PKP, zapłata w kasach PKP i KM kartą"
                          Nie wiedziałem, że ma znajomości w wysokich kregach KLM, IC i tych
                          zagranicznych co wchodzić będą do Polski. Przyda się taki gość w RM, klasa nie
                          MG. Polityczna klasa oczywiście.
                          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:18
                            tak się składa, że znajomości naprawdę się różne ma:) co co mnie znają trochę o
                            nich wiedzą.
                          • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:21
                            TKM
                            • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:22
                              Teraz Koleje Mazowieckie?
                              • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:23
                                Nie,
                                Towarzystwo Kolejowych Miłośników :)
                                • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:31
                                  albo Toruń Kolorowego Moheru:))

jakoś tak something completly different
                                  • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 16:53
                                    ewentualnie Teraz Kolej Moja , choć nie wsiem czy to poprawnie :)
                                    • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 21:37
                                      A ja myślałem: Teraz Kandyduje Myrcha. ;)
                                      • ztejsamejstrony Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 21:47
                                        Ja tam ich nie znam. Myrcha, Kulicki, Dobijański, Kudelski dobrzy ludzie ale
                                        Symanowicz chyba najlepszy bo tak na niego wybrzydzają.
                                        • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 01:39
                                          jak tobie dał zezwolenie na biznes to pewnie ze najlepszy , koszula bliższa ciału
                                          • n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:20
                                            zezwolenie na biznes to automagicznie się dostaje :-)
                                            • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:22
                                              na "taki" biznes trzeba miec wtyki :)))))
                                              (vide sklep SIM)
                                              • n_l Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 10:25
                                                aaaaa fakt, zależy jaki biznes :-)
                                                i tu mi sie przypomniała pewna historia
                                                ale raczej nie do publicznej wiadomości :-)
                    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 25.09.06, 22:23
                      mariano_d napisał:

> Jeszcze jakiś czas temu zgodziłby się z Tobą. Teraz już nie. Gdyby Rada Miasta
                      > była mądrzejsza, byłoby nieco inaczej niż do tej pory. I żeby było jasne - sam
                      > też biję się w pierś.
                      Samokrytyka iście bolszewicka. "Kto z kim przystaje..." nie, nie, tak nie
                      napiszę bo wierzę w twoja dobrą wolę i szczere zamiary.
                      • mariano_d Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 07:14
                        Ech Krzycho:(
                        • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:05
                          mariano_d napisał:

> Ech Krzycho:(
                          Szkoda. Do końca nie przekreślaj.
    • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:22
      Mam nadzieję że spotkamy się na ławach.
      • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 26.09.06, 16:28
        Dla zapewnienia dobrej współpracy w RM jeden z was mógłby zostać
        wiceprezydentem. Tu stawiam na emektb, niech zdobywa doświadczenie. To byłby
        numer.
    • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 12:03
      miałem dać se siana przed wyborami z pisaniem o siedlcach, ale się nie da
      kochani, nie da się:)
      • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 12:41
        No siano i owies bedzie w modzie w koncu Renata to przyklad demaskatorski ,
        pojdziesz w jej strone ? ;)
        • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 13:41
          he, he ja raczej nie mam szans. ze mną nikt nie chce w ten sposób rozmawiać, bo
          wiedzą, że z miejsca powiem co o takim czymś myślę.

a tak z innej beczki. ciekawe jest dla mnie czy Samoobrona na stanowiskach to
          już są "ONI"?
          • ztejsamejstrony Re: Emektb idzie w radnych:))) 27.09.06, 23:36
            emektb napisał:

> he, he ja raczej nie mam szans. ze mną nikt nie chce w ten sposób rozmawiać,
            bo
            >
            > wiedzą, że z miejsca powiem co o takim czymś myślę.
            >
            Trzeba zacząć- ...jak moje sprawy?
            -podsekretasz w urzędzie miejskim
            -wyżej od sekretasza
            -skarbnik może?
            -skarbnik na początek może być
            (scenariusz rozmów politycznych)
            • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 11:26
              na skarbnika nie masz szans. teraz jest całkiem niezły.
              • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:46
                Skarbnik liczy siano?
                • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:49
                  bo jak liczy te siano to ma w oczach te .... no .... te .... echhh wyleciało mi
                  z głowy ;)
                  • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:51
                    kurniki?
                    • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 12:54
                      albo króliki też jakoś...
                      • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 16:37
                        krowiki?
                        • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:39
                          korniki?
    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:17
      Autorowi wątku nie uchodzi ale ja jeszcze nie skorumpowany politycznie mogę
      wstawić jego nową sygnaturkę.
      "Emil Myrcha, lista Forum Samorządowego, okręg nr. 4 miejsce 12:))"

• teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:21
        Już sobie zaadoptował twój pomysł :)
        • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:26
          To jego pomysł i jego sygnaturka. Znając jego nieśmiałość i skromność
          pozwoliłem sobie bez zgody autora zacytować. Mógł nie pozwolić.
          • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:30
            krzycho1252 napisał:

> Znając jego nieśmiałość i skromność
            .....że co??????
            A od kiedy tak. To musiało się stać w ciągu tygodnia, dwóch. Zawsze powtarzam,
            że trzeba uważac jak się chodzi bo spadająca cegłówka robi zmiany w mózgu i
            zacxhowaniu jak widzę:))) Niesmiały hi, hi, hi
            • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:32
              "Niesmiały hi, hi, hi"
              Taka dokładna jesteś cesarzowo.
              • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:34
                cesarzowa niech na kawę przyjdzie, bo żem dawno nie widział:))
                • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:38
                  z kamerą ukrytą w broszce.
                  • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:40
                    yhm, ta broszka mi się jakoś tak źle kojarzy:P
                    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:44
                      W związku z cnotą czy krytyką?
                      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:53
                        oj nie. raczej takie życiowe wspomnienia:0

czyste broszki mają siostry - taki podpis do zdjęcia kiedyś nam się w gazecie
                        wydarzył:))
                        • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:54
                          emektb napisał:

> oj nie. raczej takie życiowe wspomnienia:0
                          >
                          > czyste broszki mają siostry - taki podpis do zdjęcia kiedyś nam się w gazecie
                          > wydarzył:))

Głodnym zawsze chleb na myśli:)) to i wyrwie się w druku ;))
                    • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:44
                      emektb napisał:

> yhm, ta broszka mi się jakoś tak źle kojarzy:P
                      Oj tam znowu źle;)) A przyjść, przyjde z bratówką, która znów bedzie robic do
                      jednego ze stałych bywalców słodkie oczy. O czym nie omieszka powiedzieć mojemu
                      bratu. A ten bedzie domagał się adresu delikwenta ze sztachetą wręku :))
                  • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:42
                    A kolega takie "ubeckie" metody skad zna ? :>
                • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:43
                  znaczy ze sie odbeda "normalne" negocjacje ? ;))))
    • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 28.09.06, 23:57
      nie wiem czy wiecie, ale ja już wiem.
      że się tak wyrażę, w publicznym telewizorze leci amores perros
      • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:00
        I z takim tytułem poszło :)) co za odwaga;)
        • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:02
          też w szoku byłem:)
          • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 00:03
            To pewnie przez te zawirowania sejmowe. Inkwizytorzy przeoczyi :)
            • klemens.klemens Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 07:48
              Co to jest okręg nr 4? Mam szansę zagłosować za?
              • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 11:10
                okręg nr 4 to tak z grubsza formińskiego, słoneczna do floriańskiej, brzeskiej,
                wyszyńskiego, młynarskiej, starowiejskiej, janowskiej, i prawie całe osiedle
                1000-lecia (bez I etapu) do sokołowskiej plus nowe siedlce

jeśli nie możesz, powiedz znajomym. skorumpuj ich politycznie:))

pozdro
    • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 12:43
      Jaki jest Twój ulubiony rodzaj rozrywki?
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 16:01
        pomyliłem nr okręgu zamiast wcześniejszej 4 powinna być w sygnaturce 2.

przepraszam:))

pozdro
        • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 29.09.06, 16:07
          Z jakiego osiedla startujesz?
          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 15:11
            w sumie nie uważam tego za zbyt ważne, jeśliś ciekaw to z ul. formińskiego:)
            problemów jest jednak cała masa. np. taka głupia sprawa z mojego podwórka -
            ulica 3-go maja wieczorem ludzie boją sie tamtędy chodzić, bo oświetlenie
            zostaje tam w szczątkowej formie w godzinach wieczornych. ciemno jak w dupie u
            afroamerykanina
            • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 18:12
              Przy SSM coś grzebią to może i dalej będą poprawiać. Ja lubię chodzić tam
              wieczorem a szczególnie po deszczu. (W SSM biura poselskie, to i otoczenie musi
              być ładne.)
              • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:05
                oświetlenie jest już od długiego czasu - kilka lat - do luftu
                • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 19:52
                  emektb napisał:

> oświetlenie jest już od długiego czasu - kilka lat - do luftu

Lampy w koronach drzew to co zrobić? Obciąć gałęzie wyciąć drzewa. Myślę, że
                  jak będziesz w RM to nie pozwolisz wyciąć żadnego drzewa. Posadzisz kilka,
                  prawda?
                  • polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 20:03
                    wycinanie, głównie zresztą zdrowych drzew, jest nienormalne. moją wizją jest
                    zielone, a nie betonowe miasto. drzewa wycinają chyba u nas ludzie, którzy mają
                    chore głowy. inaczej jakoś ciężko mi to sobie logicznie wytłumaczyć

pozdro

PS> ktoś zniknął mi sygnaturkę wyborczą, ciekawe dlaczego?

a ja i tak swoje:p

Emil Myrcha, miejsce 12, Forum Samorządowe, okręg 2
                    • emektb ALE numer:) 03.10.06, 20:08
                      chyba namierze i polityksa. teraz już wiem, że przychodzi do Mylnej, bo sie nie
                      wylogował na naszym kompie a ja bałwan myślałem, że piszę ze swojego konta:)
                      myślałem nawet, że szara pajęczyna usunęła mi sygnaturkę:) a ta jest jednak na
                      swoim miejscu:D
                      • emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:24
                        ludzi za dużo jeszcze nie ma. a ja mam twardy orzech do zgryzienia:P
                        • tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:26
                          I co teraz zrobisz?
                          • emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:29
                            przeprowadzę dochodzenie:)))
                          • emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:30
                            choć od lodówki z piwkiem trochę grzeje:) a przy niej kompik stoi
                            • tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:32
                              Daj spokój. On zrobił tak specjalinie, żeby wrócić do M. Ma wytłumaczenie dla
                              żony: muszę wyjść, bo zapomniałem się wylogować.
                              • emektb Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:33
                                :))
                                • tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 20:36
                                  Może by tak reaktywować stary dobry wątek o "M" na rogu Orzeszkowej i Mylnej?
                              • polityks Re: ALE numer:) 03.10.06, 21:03
                                no tak, to trochę narozrabiałem, trudno się przyznać:), wpadam do was na kawę
                                już od jakiegoś czasu, możesz emektb powołać komisję śledczą:) a z ciebie
                                tramwajusiedlecki to dobry byłby szerlok, tylko jet taki mały problem, nie mam
                                żony, taki stary kawaler ze mnie, ale twój sposób na alibi jest niezły:)

POZDRAWIAM POLITYCZNIE
                                • tramwajsiedlecki Re: ALE numer:) 03.10.06, 21:41
                                  Nie chciałem urazić, chciałem pomóc wydostać się z opresji. :))
                                  • polityks Re: ALE numer:) 04.10.06, 08:40
                                    jedynie w taki sposób to odebralem:)

pozdr
    • heer2 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 21:14
      Jestes fajny GOSC .powodzenia
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:05
        dzięki:)
        • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 03.10.06, 20:28
          muszisz sobie na ten cel zakladac dodatkowe konta ? :>
          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 04.10.06, 11:09
            :)) he he miałem kiedyś tylko raz inny chwilowotymczasowynick, jeszcze jak nie
            było logowania. badyl wie, który:))
            • muchawka Re: Emektb idzie w radnych:))) 04.10.06, 11:12
              Pewnie nie byłeś jeszcze wtedy zdecydowany, kim chcesz być.
    • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:36
      Ten w butelkach sztucznie gazowany to jakaś pomyłka. Najlepszy z "kupczych" to był od Czwarnoga. Ale mu zakazali nalewać w te stare butelki "z porcelanką" to się wycofał.
      • marianeq Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.09.06, 22:36
        coś mnie kicknęło z jednego tematu na drugi :D Heheh. Sora.
    • krzycho1252 Re: Emektb konstruktywny i wyrozumiały 05.10.06, 14:15
      Z innego wątku.emektb napisał:
      "zgadzam się również z bambim, ze można być krytycznym w stosunku do
      prezydenta, ale nie można udawać,że go nie ma. sam nie raz i nie dwa dawałem mu
      trochę do pieca - może to mało skromne, ale jako właściwie jedyny podchodzę
      publicznie bardzo krytycznie do wielu sprawmiasta - bywało jednak, że i pisałem
      o dobrych posunięciach czy pomysłachwładzy, ale nie milczałem."
      Podoba mi się to stwierdzenie. Zapominacie, że KRP to jest Katolickie Radio
      Podlasia. Prezydent ma tam spory kącik, że nie trzeba mu sztucznie współczuć.
    • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 05.10.06, 17:23
      Czy mógłbym dowiedzić się czegoś więcej o Twojej osobie jako kandydata znam już
      Twoje namiary i kilka szczegółów ale czy możesz coś o sobie powiedzieć?
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 05.10.06, 22:46
        w dużym skrócie, mam żonę martę i synka stasia, których strasznie kocham, od
        paru ładnych latek jestem dziennikarzem, zajmuję się też innymi rzeczami - np.
        reklamą i pr, wspólnie z żoną prowadzimy Mylną, do większości rzeczy dochodzę w
        życiu własną, cieżką pracą. ani moja mama, ani mój śp. tata nie należeli do
        partii, przez co dostawali w życiu ostro w dupę, to co osiągnęli zawdzięczają
        tylko sobie, nie należę do siedleckich układów towarzyskich, władza już dawno
        przestała mnie zapraszać na rauty, nikt z mojej rodziny nie pracuje w
        instytucjach zależnych od samorządu
        ojciec nauczył mnie bym żył tak bym nie wstydził się innym patrzeć w twarz

to i tak sporo jeśli chcesz coś wiedzieć to po prostu pytaj:)

pozdrawiam kontrkandydacie:)
        • polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 06.10.06, 20:30
          interesujące, własciwie to dlaczego startujesz, jesli zostaniesz wybrany to
          chcąc nie chcąc wejdziesz do układu:)

pozdr polityk
        • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) Jedi 08.10.06, 04:15
          Gratuluje wielu dokonań.
          Szkoda, że z jednego okręgu.
          Umieszczę tu coś obszerniejszego.
          pozdrawiam kontrkandydacie:)
    • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 06.10.06, 22:16
      Ale plakat to kolego masz niezły ;)
      • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 00:45
        A gdzie można ten cud plakat zobaczyć. Ja jakoś mimo szczerych poszukiwań nie
        mogłam znaleźć. iekawa jestem czy rozdaje autografy :))
        • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 08:31
          Na tym plakacie spokojnie mozwe rozdawać :)

do Emila :
          P.S.
          ja nie wiem czy czasem kampanii ci nie robie :)

P.S.2
          Jak sie dowiedziales ze ja nie z Twojego okregu to juz nie jestes
          zainteressowany ustawieniem anteny ? :>
          • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 10:53
            nie, wcale nie. tylko ja nie mam czasu. a z żoną cię byku w domu nie zostawię
            samych:)))
            • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 07.10.06, 19:11
              On teraz troszku upośledzony (gips) :)) To może dużych zniszczeń w Twoim
              pozyciu, by nie zrobił:))
        • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 08:36
          > A gdzie można ten cud plakat zobaczyć

Zdobylem taki jeden dla Ciebie ;)
          proszę :

img84.imageshack.us/img84/8894/emilmyrchaplakatkopiapp7.jpg
          • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 10:34
            Łaaaaaaaaaaaaaał. Co za fotka! Żesz dlaczego kandydaci tak przystojnieja przed
            wyborami szczególnie na plakatach:) Plakacik ciekawy. Całkiem ciekawie sprawdza
            się w roli tła na pulpicie :))
            • bambii Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 10:56
              Mam nadzieje ze kolega Emil sie nie pogniewa ze go tutaj wywiesiłem :), ale i
              tak zaraz by wisiał w mieście wiec chyba to bez róźnicy :)
              Ale z tego co wiem jakieś zmiany podobno były na plakacie ale jeszcze nie udało
              mi się do nich dotrzeć :).

> Żesz dlaczego kandydaci tak przystojnieja

i są tacy ludzcy :))))
              • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:)))-plakat 09.10.06, 12:40
                Co do zmian, to chyba idzie o numer listy. Tak sobie porównałam. Co do poprawy
                wizualnej. Mam na mysli nie ewidentne podrasowanie modela:) Ale takie
                wypoczęcie na twarzy się malujące. Czyzby kandydat przed sesją zafundował sobie
                wyjazd do SPA? I tam go tak ładnie zrewitalizowali:))
    • guthead Re: Emektb idzie w radnych:))) 08.10.06, 18:45
      Pytanie:
      Po co kandydujesz? Masz stabile życie rodzinę jesteś dziennikarzem i
      kandydujesz?
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 09.10.06, 01:04
        tak, bo jako dziennikarz mogę pokazywać pewne nieprawidłowości życia, a jako
        radny mogę je bezpośrednio zmieniać. a twoje pytanie nasuwa mi inne. i to nie
        tylko jedno a dwa aż. czy to znaczy, że ty nie masz stabilnego życia?
        ewentualnie, czy uważasz, że aktualni radni takiego nie mają? albo jeszcze jedno
        mi się nasunęło:) czy kandydat na radnego ma mieć życie niestabilne? bo ja
        myślę, że lepiej jest, kiedy jest przeciwnie.

pozdro
        • guthead "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 22:44
          Obejrzałem Twój plakat zdobyty przez Bambiego prostego Polaka (ubeka) - z
          Twarzy Cię kojarzę.
          Twoja aura i przebicie - sam wiesz.
          Osobiście jestem kawalerem, do 28 roku nie mam zamiaru się żenić, więc wolny
          czas, jaki będę miał wykorzystam na tworzenie. Co do dziennikarzy to widzisz,
          jaka jest sytuacja i moje spojrzenie wytłumaczyłoby Ci, co sądzę na temat
          dziennikarzy,(W jakiej gazecie? lub medium?). Nie mam czego promować chyba że
          wizję Siedlec skumulowaną w mojej osobie.
          Plakat - Nazwisko i Imię.
          Szanuję Ciebie jako kontrkandydata - ale zostawiasz mi wiele do życzenia.
          Co do polityki?..:) Po tym, co mi napisałeś wiem wszystko.
          Bez brudnej gry pozdrawiam.
          PS. Gdybym nie miał kogo wybrać to był byś w puli.
          • krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:02
            "Obejrzałem Twój plakat zdobyty przez Bambiego prostego Polaka (ubeka) - z
            Twarzy Cię kojarzę."
            Ja nic nie mogę skojarzyć z tego zdania. Dalej też nie.
            • teofano1 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:05
              Bo to nie o Gutha idzie:))na tym plakacie
              • krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:11
                Plakat emektb z synem znalazłem na linku od bambii'ego.
                • teofano1 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:14
                  Plakat emektb z synem znalazłem na linku od bambii'ego.

A to dobrze kombinujesz. Bo jakoś tak dziwnie pod innym sie podpisujesz. A ja
                  blondi nocką już troszke trudniej rozszyfrowuję co piszący miał na myśli :)
                  • krzycho1252 Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 09.10.06, 23:18
                    Chcę rozszyfrować albo "dociec" co D.G. miał na myśli w wątku pod tytułem jak
                    w "temacie".
                    • bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 10.10.06, 08:20
                      > co D.G. miał na myśli w wątku

dla DG to pozytywne myslenie to takie hasła :

> przez Bambiego prostego Polaka (ubeka)
                      [cut]

> moje spojrzenie wytłumaczyłoby Ci, co sądzę na temat
                      > dziennikarzy,(W jakiej gazecie? lub medium?).

[cut]

> Nie mam czego promować chyba że
                      > wizję Siedlec skumulowaną w mojej osobie.

to wyzej to skromność
                      a to jest dobre :) :

> Szanuję Ciebie jako kontrkandydata - ale zostawiasz mi wiele do życzenia.

> Bez brudnej gry pozdrawiam.

chcialoby sie dodać ubecko czy jakos tak no bo uklad jes wszędzie
          • emektb Re: "Myśl tylko pozytywnie." Daniel Guth 10.10.06, 03:35
            guthead napisał:

>
            > Bez brudnej gry pozdrawiam.
            > PS. Gdybym nie miał kogo wybrać to był byś w puli.

danielu (przepraszam za, być może, zbytnią poufałość) opanuj się. ja nie chcę
            na gołe noże. znowu ostatnie zdanie jakoś tak bodzie:) a może to tylko moje
            kompleksy? ta terapia i testy:) kto wie? :))
          • bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 10.10.06, 08:16
            > prostego Polaka (ubeka)

taka jest roznica miedzy nami ja ciebie nie obrazam (pisalem o metodach i to z
            emotikonem, a nie tozasmosci) a ty ciach! uklad jest wszędzie ! jak łatwo jest
            napisać.

> Osobiście jestem kawalerem, do 28 roku nie mam zamiaru się żenić,

wiec na temat odpowiedzialnosci za rodzine, za dzieci na pewno wiesz duzo :>
            • guthead Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 11.10.06, 08:41
              Bambii żenujesz mnie, czasem aż mi przykro Ci odpowiadać, bo boję się, że mnie
              posądzą o manipulację.
              Sędzia techniczny forum udziela Ci wskazówek.
              Odpowiedzialność za rodzinę? Rada miasta to Rodzina? Czy rada to może
              przedszkolaki? Chciałbym mieć rodzinę, ale mam na to czas. Więc nie idealizuj
              pod siebie świata.
              Emil ok ale jak Ty byś był dziennikarzem to koniec świata.
              • bambii Re: "Myśl tylko układami" Daniel Guth 11.10.06, 08:44
                > czasem aż mi przykro Ci odpowiadać,

ja juz tego nie robie (tutaj to wyjątek) bo ja nie wiem co ty chcesz przekazac a
                czytanie twoich postow to niezly wysilek intelektualny zeby je zrozumiec(najpier
                przetlumaczyc na Poslki a potem zrozumiec co poeta chcial powiedzieć)

> Odpowiedzialność za rodzinę? Rada miasta to Rodzina? Czy rada to może
                > przedszkolaki?

dorośnij
    • bambii Przedpremiera :) 09.10.06, 21:48
      a teraz specjalnie dla Was zdobyty szpiegowskimi (zeby nie pisac ubeckimi ;) )
      metodami plakat kandydata, podobno ostatnia wersja :)

img182.imageshack.us/img182/2931/tapetahe9.jpg
      • teofano1 Re: Przedpremiera :) 09.10.06, 23:04
        Jednak dobrze kombinowałam, że idzie o pomyłkę w niomierkach :) Żesz musze
        tapetę zmieniać. Zobaczymy jak rozdzielczość się zachowa ;)) Szkoda by było
        zmasakrować tak miły wyraz oblicza :))
      • guthead Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 02:55
        okręg wyborczy w jakim się startuje?
        • guthead Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 08:35
          Emil Calsberg upadł.
          Lepsze 'radny powstaje z jęczmienia'.
          • emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 10:18
            guthead napisał:

> Emil Calsberg upadł.
            > Lepsze 'radny powstaje z jęczmienia'.

a kiedy upadł? czy to może parabola taka? co do zdania, że się tak wyrażę,
            drugiego, to w moim przypadku miałoby to sens jakieś 7 lat temu:))
      • n_l Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 12:26
        > a teraz specjalnie dla Was zdobyty szpiegowskim
        chyba sprawdzę kompa pod kątem keyloggerów :-)
        > plakat kandydata
        a jak starannie uczesany ten Emil :-)
        • bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 12:45
          > chyba sprawdzę kompa pod kątem keyloggerów :-)

ludzie nie wiedza co mają na dyskach ;) , mam jeszcze jeden plakat ale nie wiem
          czy wrzucic bo sie rozpocznie :)

> a jak starannie uczesany ten Emil :-)

powiedzialbym ze jest wyczesany ;)
          • polityks Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 14:51
            jaki jaki? zdradź jakieś szczególy to demokratycznie zagłosujemy:)

• bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 15:43
              Plakat kandydata na prezydenta którego jeszcze nie ma w Siedlcach (plakatu) :) i
              nie wiem czy to ostateczna forma plakatu :)
            • emektb Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 16:04
              he, he, jest podobny do mojego:))
              • bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 16:36
                No i wystawiłem :)
                • bambii Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 16:40
                  oo sygnaturka mi nie wyszla :(
                  • krzycho1252 Re: Przedpremiera :) 10.10.06, 23:07
                    "Pomóż nam zmienić Siedlce." Zmienić? Trzeba coś zrobić na początek.
                    • emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 03:29
                      na początek proponuję zmienić radę, kilku prezesów, dyrektorów, naczelników itp.
                    • emektb Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 03:31
                      a mam tych zmian wytłumaczenie (o tym też już nieraz pisałem) - skoro nie mieli
                      pomysłów przez kilkanaście lat na miasto to sorry, ale pakować manatki. w
                      prywatnej firmie jak człowiek dostaje zadanie do wykonania np. jakąs
                      reorganizację to nie dają mu na to kilkunastu lat:)
                      • teofano1 Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 10:47
                        emektb napisał:

> a mam tych zmian wytłumaczenie (o tym też już nieraz pisałem) - skoro nie
                        mieli
                        >
                        > pomysłów przez kilkanaście lat na miasto to sorry, ale pakować manatki. w
                        > prywatnej firmie jak człowiek dostaje zadanie do wykonania np. jakąs
                        > reorganizację to nie dają mu na to kilkunastu lat:)

Bo to jest właśnie urok firm państwowych. One działają na zupełnie innych
                        zasadach. W tych instytucjach nie liczy się zysk. Lecz dobro...... ludzi. Tych
                        właściwych ;-)
                    • bambii Re: Przedpremiera :) 11.10.06, 08:26
                      Bylem swiecie przekonany ze podoba sie Tobie w Siedlcach pod aktualnymi rządami :)
    • polityks Re: Emektb idzie w radnych:))) 11.10.06, 09:20
      emil, emil :)

pozdr
      • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 11.10.06, 15:43
        polityks napisała:

> emil, emil :)
        >
        > pozdr
        Imieniny szanownego kandydata? No to zdrówka.
    • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 11.10.06, 19:30
      Docenili twoją rolę w kampanii wyborczej. Dajesz przykład dla całego Mazowsza.
      Gratuluję. Działań gazety nie popieram - ukraść najpopularniejsze wątki.
      • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 12.10.06, 20:23
        dziękuję za takie docenianie
        • teofano1 Re: Emektb idzie w radnych:))) 12.10.06, 22:44
          I niech tak będzie nadal:)
        • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 14.10.06, 21:36
          emektb napisał:
          "dziękuję za takie docenianie"
          Ach ta twoja ironia...

• emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 15.10.06, 20:06
            no co? lekka i czytelna. twoja jest zazwyczaj bardzziej zwoalowana i trudniej
            ją większości odczytać:))
            • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 17.10.06, 22:39
              Kiedy plakaty na mieście?
              • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 15:22
                Jeszcze raz zapytam- kiedy plakaty na mieście?
                • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 16:26
                  kumpel straszy mnie, że jutro wieczorem
                  • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 20:27
                    Popatrzę, popatrzę. (kogo zaklei)
                    • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 19.10.06, 22:42
                      eee jutro odbieram z drukarni:)) rozwieszanie później:)
                      • krzycho1252 Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.10.06, 20:13
                        emektb napisał:

> eee jutro odbieram z drukarni:)) rozwieszanie później:)

Dalej nie widziałem.
                        • emektb Re: Emektb idzie w radnych:))) 30.10.06, 20:26
                          mój tata zawsze mi powtarzał - spiesz się powoli. i ja tak działam. wszystko
                          jest rozplanowane i realizowane wg. kalendarza. na razie plakaty wiszą między
                          floriańską a wyszyńskiego, jutro będą też przy wyszyńskiego. i dalej zgodnie z
                          planem cała reszta. mam napoleoński plan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka