Gość: ZNOWU O PEDAŁACH IP: *.chello.pl 18.05.08, 22:44 a gw jak zwykle:) pedzie i pedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szura Było ok. :) IP: *.chello.pl 18.05.08, 22:46 I ja też tam byłam, i z dziewczyną tańczyłam. Trzeba walczyć o swoje prawa do normalnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nierozgarnięty Re: Było ok. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:39 To homoseksualiści w Polsce mają inne-bardziej krzywdzące prawa? Który to artykuł konstytucji? Znaleźć nie mogę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, pa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:36 brawa za odwagę! podziwiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki reklamiarz Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, pa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 02:14 wyłączyłem na chwile adblocka - tej waszej strony nie da się oglądać, nic nie widać, wszystko zasłonięte reklamami. Teraz już bez skrupułów będę ten cały bajzel wycinał - co za dużo to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ [...] IP: *.aster.pl 19.05.08, 09:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
guglielmo Re: Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, 19.05.08, 09:21 Twój post dowodzi, że GW ma rację - trzeba wciąż o tym pisać, bo głupich nadal nie brak :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolesławianin Re: Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, IP: *.aster.pl 19.05.08, 18:42 dla mnie obojętnie to normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O co chodzi? Re: Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:49 Jasne, tylko o czym pisać? Chyba kręcić biznes (Biedroń gdzie te 20 tys. za dofinansowanie parady?!!!) do spółki z organizacjami walczącymi z homofobią! Robicie krzywdę homoseksualistom, którzy nawet nie stanowią połowy na wszelkich marszach! Dajcie tym ludziom spokój, wynocha z buciorami z ich sypialni! Przez takie akcje nakręca się jedynie spiralę nienawiści do tych ludzi, których większość jest normalna i nie uzewnętrznia swoich upodobań seksualnych. Walnijcie się w łeb i opanujcie swoje chciwe rządze, dajcie tym ludziom spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka kiedy promocja pedofilii? 19.05.08, 11:26 w GW?Potem nekrofilii,koprofilii i innych europejskich zboczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, pa.. IP: *.eranet.pl 25.05.08, 11:06 Ale po co ta akcja, homoseksualiści powinni przestać się kryć i sami pokazać swoją obecność w społeczeństwie na codzień a nie tylko w jakiś dziwnych akcjach. Nikt im nie broni chodzenia za rękę, sami stwarzają sobie problem, jak się nie wstydzisz orientacji to w czym problem idźcie za rękę i już. Może ktoś się zaśmieje a może ktoś inny też nabierze odwagi by się nie kryć. Homoseksualiści sami stwarzają barierę pomiędzy społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, pa... IP: *.cust.tele2.pl 03.06.08, 21:30 Gratuluje! Ja bym się nigdy nie odważył, jeszcze raz gratuluje odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Akcja przeciw homofobii: Panie proszą panie, pa... IP: *.22-87-b.business.telecomitalia.it 01.09.08, 15:05 HOMOSEKSUALIZM TO NORMA... GLUPOTA HOMOFOBOW TO NAJCIEZSZA CHOROBA Z MOZLIWYCH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx gdy czytam te wypociny to sie mlodosc przypomina IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 15:34 i wiadmosci z frontu walki o nasze lepsze jutro w spoldzielni rolniczej i wypowiedzi o tym,ze ktos sie wstydzi za swoich sasiadow ten sam styl,ta sama maniera-sprowadzenia przeciwnika w pogladach do roli idioty Odpowiedz Link Zgłoś