klaudyna78 05.03.09, 19:46 Witam. Czy zna ktoś dobrego i przede wszystkim sprawdzonego psychologa w Warszawie dla 17-latka???? Proszę o jakieś namiary ( numer telefonu, gdzie przyjmuje, koszty wizyty) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 05.03.09, 21:53 poszukaj tutaj: www.ptp.org.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.gprs.plus.pl 06.03.09, 15:39 Jest dobra poradnia psychologiczna przy Metrze Wierzbno.Strony nie pamiętam,ale są tam świetni fachowcy.Cena to 120zł za wizyte(chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.zmijka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.gprs.plus.pl 06.03.09, 18:41 www.aslan.org.pl/ Nic się nie płaci do ukończenia 24 r.ż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.chello.pl 08.03.09, 14:41 Hm, na stronie stowarzyszenia Aslan znajduje się informacja, że zajmują się pomocą dzieciom w wieku lat 7-12. Ze swojej strony polecam MOP - Młodzieżowy Ośrodek Profilaktyki i Psychoterapii. www.mop-poradnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.zmijka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 14:50 Zakładka „młodzież”: psychoterapia indywidualna przeznaczona dla osób 15-24 lata. Sama korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.chello.pl 08.03.09, 19:47 Faktycznie, nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx2 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: 212.87.2.* 09.03.09, 10:45 Primo bacik Secundo szczera rozmowa. Pomoże każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 09.03.09, 12:19 Moim zdaniem wystarczy bacik. Dobre lanie uzdrowi z każdej psychicznej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
lalan Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 27.02.19, 17:30 Tylko widzisz, tutaj bacik może się należeć rodzicowi. Zamiast pogadać z dzieckiem szuka kogoś, kto to zrobi za niego. Dodatkowo problemem może wcale nie być rzeczony nastolatek, tylko właśnie rodzic. Mało informacji tutaj mamy. ____________________________ osuszanie Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosiiolka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 25.05.16, 16:33 ja polecam panią Agatę Tuczyńską, chodził do niej starszy syn i po terapii sam mówi,że było to potrzebne i dobrze przeprowadzone. z mężem byliśmy bezradni i nie wiedzieliśmy co robić, ale pani Agata nas uspokoiła i po kilku miesiącach było wszystko już dobrze. Mam w telefonie numer do recepcji tam, gdzie my chodziliśmy (Warszawski Instytut Psychoterapii), to jest 514 900 604. 3 lata temu płaciliśmy 120 zł, chyba nic się nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunicka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.limes.com.pl 21.02.17, 14:47 Mój syn miał problemy w szkole, z dziewczyną itp. Nie należy on niestety do najprzystojniejszych, mikrej postury, uczy się dobrze, że iść na medycynę i leczyć ludzi. Niestety z tego powodu ma problemy z rówieśnikami. Popadł w depresję, ma fobie społeczne. Od trzech miesięcy chodzi na terapię do centrum Psychologgia do Pani Bożeny Szczęsnej. Całe szczęście widzę, że mu się poprawia choć do szkoły nadal chodzi niechętnie. Interweniowałam w tej sprawie, chłopcy są pilnowani, nie zbliżają się już do syna. I tak zastanawiam się nad przepisaniem go do innej. Wizyty u tej terapeutki pomagają mu stanąć na nogi, bardziej otwierać się na innych. Teraz ma kolegę nawet. Mam nadzieje, że z dnia na dzień, będzie jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akanaka Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.lostserver.net 26.09.17, 11:01 Zdecydowanie polecam gabinet psychoterapii CoTam? na Targówku albo Bemowie. Chodziłam do nich z synem (15 lat) i bardzo mu (a właściwie nam) pomogli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikus Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.dynamic-ra-01.vectranet.pl 30.05.18, 00:39 dzień dobry, a czy może Pani polecić kogoś konkretnego w poradni na Bemowie. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
karyk654 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 03.10.17, 11:02 Mi osobiście dużo daje współpraca z psychologiem internetowo. Jest taka poradnia online na stronie e-poradnia.com. Mają tutaj specjalistów od różnych dziedzin. Kontakt jest dowolny, może to być chat, może być telefon, albo Skype, jak komu wygodnie. Ja zaczęłam od rozmowy tekstowej, potem był telefon i teraz już sesje prowadzimy przez video rozmowę. Mam dużo kwestii z dzieciństwa do przepracowania, nie wdając się w szczegóły i psycholog mi tutaj bardzo pomaga, ukierunkowuje mnie na konkretne tropy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena 35 lat Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.18, 09:53 Często psycholodzy wydaja się być oderwani od rzeczywistości, niby chcą pomóc a nie potrafią, Pani psycholog Katarzyna Iwaszczuk z pokoju w głowie na warszawskim Bemowie, niesamowicie szybko mi pomogła, jest konkretna pomaga rzeczowo nie owija w bawełnę nie gada banialuków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena lat 34 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.18, 19:06 Często psycholodzy wydaja się być oderwani od rzeczywistości, niby chcą pomóc a nie potrafią, Pani psycholog Katarzyna Iwaszczuk z pokoju w głowie na warszawskim Bemowie, niesamowicie szybko mi pomogła, jest konkretna pomaga rzeczowo nie owija w bawełnę nie gada banialuków Odpowiedz Link Zgłoś
natulana Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 24.06.18, 17:27 wcale nie łatwo o dobrego psychologa. Z moją 11-latką jeździłam do CM Panorama w Radzyminie bo w Warszawie nie mogliśmy znaleźć kogoś odpowiedniego. Dopiero w Panoramie dostaliśmy fachową pomoc, duże wsparcie bez oceniania a z chęcią pomocy. Córka była też konsultowana przez psychiatrę. Polecam tam się udać jeśli zależy nam by pomóc dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilo660 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 19.01.19, 13:44 Ja polecam Klinika Dzieci na Mokotowie, przyjmuje tam świetna psycholog młodzieżowa Zielińska Aneta tel. 664515710 Uważam ze jest doskonałą psychoterapeutką. My chodziliśmy z autoagresją, córka cięła ręce. Autoagresja jest akurat mocną specjalizacją tej terapeutki ale wiem ze pomaga tez bardzo dobrze w lękach i innych trudnościach. My mieliśmy super efekty po rozpoczęciu wizyt, córka tez zawsze mówiła ze Pani była miła, uśmiechnięta, ale tez wiekowo fajnie bo jest na czasie z młodzieżą i ma świetny kontakt. Poleciła mi koleżanka która która przyjeżdżała z innego miasta do tego specjalisty tez z córką nastolatką a później z synem 15 letnim. Odpowiedz Link Zgłoś
basiawarsaw Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 13.02.19, 19:03 Ja też polecam Klinikę Dzieci jako miejsce do uzyskania bardzo dobrej pomocy dla młodzieży, chodziłam kiedyś z córką teraz poleciałam koleżance z 14 latką i są zachwycone. Prowadziła moją córcię i koleżanki córkę też właśnie Pani Aneta Zielinska Odpowiedz Link Zgłoś
polin33 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 29.01.19, 18:51 Zerknij tutaj: Na pewno kogoś odpowiedniego wybierzesz: centrum-probalans.pl/terapia-mlodziezy/ Odpowiedz Link Zgłoś
cedar83 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 25.02.19, 12:57 Cen nie podaję, bo to się ciągle zmienia i najlepiej pytać bezpośrednio. A jeśli chodzi o terapeutę, którego mogę polecić to rzuć okiem tu psychoterapia-polna.warszawa.pl/ . To namiary na psycholog, psychoterapeutkę Katarzynę Stefaniak. Jeśli chodzi o Warszawę to byłam w 4 gabinetach i dopiero tu faktycznie poczuła, że terapia ma sens. A jeśli chodzi o resztę danych, o które pytasz to tutaj jest wszystko: ul. Polna 3a lok. 25, 00-622 Warszawa, tel: 500 831 957. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnna Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.dataspace.pl 16.04.19, 14:23 Nie jestem w stanie polecić żadnego psychologa na fundusz, bo próbowałam zapisać się z córka na początku na nfz, jednak terminy były odległe i z tego co widziałam to praktycznie nie jest możliwe utrzymanie ciągłości terapii (a ciągłość terapii jest najważniejsza). Córka chodziłam prywatnie do Strefy Myśli do Piotra Goca: strefamysli.pl/psychoterapia-indywidualna/ (miała problemy w szkole, co było w głównej mierze spowodowane jej niską samooceną). Poza tym miała zaburzenia lękowe. Nie będę tutaj czarowała i pisała, ze po jednej wizycie wszystko zniknęło. Ale córka radziła sobie coraz lepiej (dużo dało poza tym przepisanie jej do innej szkoły). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaxxx Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.supermedia.pl 02.06.19, 20:31 polecam pani Aleksandrę Rosowicz www.aleksandrarosowicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek12309 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 16.06.19, 22:05 Polecam przystanek empatia w warszawie. Bardzo pomogli mojej córce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezmordowany Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: *.96.157.172.ipv4.supernova.orange.pl 31.12.19, 13:47 Polecam Panią Kasię Kordulewską z gabinetu RAZEM. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
aldoraineee Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 05.09.20, 10:19 Sprawdź tutaj: www.widokipsychoterapia.pl Rozsądne ceny, przyjmują na Powiślu. tel: +48 572 993 816 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka39 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: 91.230.98.* 21.12.21, 11:28 Polecam mocno poradnię Help Kids na Mokotowie. Syn korzystał z terapii przez ponad rok, powodem był mój rozwód z mężem. Te spotkania bardzo mu pomogły. Tu masz wszystko rozpisane www.helpkids.pl/psycholog-dla-mlodziezy/ Odpowiedz Link Zgłoś
martacon Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 06.05.22, 16:12 Ja polecam w ciemno Centrum DBT Emocje, mają kilka placówek i przystępne ceny. Sprawdź ich FB - www.facebook.com/emocjepro Odpowiedz Link Zgłoś
genrenata670a Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 09.06.22, 13:14 również polecam, wybitni specjaliści! Dodatkowo ostatnio uruchomili terapie w języku ukraińskim i angielskim, więc widać, że się rozwijają :) Odpowiedz Link Zgłoś
genrenata670a Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 09.06.22, 13:25 Jedno z najlepszych miejsc w Warszawie. Też korzystałam i Centrum DBT Emocje (terapia poznawczo-behawioralna) pomogło mi się uporać z problemami martacon napisała: > Ja polecam w ciemno Centrum DBT Emocje, mają kilka placówek i przystępne ceny. > Sprawdź ich FB - www.facebook.com/emocjepro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylar Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw IP: 185.97.16.* 29.06.22, 09:29 Daję namiar na dobra poradnię psychologiczno pedagogiczną w Józefosławiu izyss.pl/ Jest to miejscowość pod Warszawą. Jest to prywatna przychodnia, prowadzą tam leczenie zarówno dzieci jak i nastolatków. Prowadzą spotkania indywidualne, musicie zadzwonić i zapytać czy jest możliwosć spotkania online. Jeśli takie bardziej Was interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyniunowak92929292 Re: POMOCY-dobry psycholog dla nastolatka Warszaw 05.07.22, 08:26 U mnie sprawdziło się Centrum DBT Emocje w Warszaiwe, a przypadek nie był łatwy, więc polecam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś