donnerbalken Serdecznie dziękuję! 19.07.10, 14:29 Serdecznie dziękuję! To już od lat szukałem... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Serdecznie dziękuję! 19.07.10, 14:46 Nu i widzisz Herr Donner Balken jak my się serdecznie o Ciebie troszczymy. Powoli wyciągniemy Ciebie z zaklętego kręgu automatyki. Wkrótce nie będziesz linkował jak ten karabin samopowtarzalny. Twoje menu stanie się urozmaicone jak menu rodziny północnokoreańskiej. Nu same korzyści. Ja też może znajdę coś ciekawego i pogodnego dla Ciebie w necie. kacperek Odpowiedz Link
donnerbalken Prawdziwe bohaterskie niewiasty... 19.07.10, 15:09 A spójrz co ja znalazłem! Tu nie zaśniesz, jak przy niemiaszkowej telewizji! I jak te arabskie dziennikarki płynnie i wyraźnie po angielsku szwargotają. I tego w niemiaszkowych mediach za Boga nie znajdziesz! Prawdziwe bohaterskie niewiasty. Reportaż z pierwszej linii frontu... Desperately shocking! PS A slightly different point of view O innym narodzie z jego niesławną tereźniejszojścią... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Prawdziwe bohaterskie niewiasty... 19.07.10, 20:17 Nu Herr Donner Balken, tym razem to na prawdę przegiąłeś. Wykonaj bezwzględnie zad nr.1 test.4free.pl/test/366853/20516 Zapoznaj się z klasyfikacją zjawiska zad.2 pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82upota Prewencja to dobra rzecz. Dbam o Ciebie. k. Odpowiedz Link
donnerbalken Całą noc to zagadnie szczegółowo analizowałem ... 20.07.10, 07:37 Całą noc to zagadnie szczegółowo analizowałem i dzisiaj nad rankiem razem z jutrzenką (Aurorą) znalazłem rozwiązanie: To jest praca zbiorowa: Tytanów umysłowych polskich forum-ów. a. Gadupy b. Lunatyka c. Januszka Pod przewodnictwem Gadupy, oczywiście... I doradztwem Hansa Dampfa in Allen Gassen. Pod względem etycznym pracę przejrzał najpobożniejszy katolik. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Całą noc to zagadnie szczegółowo analizowałem 20.07.10, 13:27 Niech Ci będzie. Nie będę kwestionował Twojego ejakulatu intelektualnego, zwłaszcza, że kolegium redakcyjne jest wielce zacne, godne i kompetentne w tej delikatnej materii. Ponieważ Obywatel Lepian chwilowo jest wyałtowany a Graf jecki ma kanikułę, musisz niestety sam stawiać czoła Tytanom. Dlatego bądź czujny i wsiegda gotow. (Tak jak Januschek) kacperek Odpowiedz Link
donnerbalken Moim następnym postulatem jest... 20.07.10, 16:02 Nu i co? Jeden z moich ważniejszych postulatów popiera także Niemiecki Związek Zawodowy Policjantów... Niemieccy policjanci muszą bandziorów z migracyjnym tłem w zamszowych rękawiczkach dotykać. Posiłki z Turcji nie mają takich wytycznych, będą swym rodakom gnaty łamać... A niemieccy policjanci wprowadzają w Afganistanie demokrację... I uczą cywilizowanego obejścia z łamaczami prawa... Moim następnym postulatem jest wprowadzenie Szariatu... Nie bójcie się, dostosują się i do tego mego postulatu... Odpowiedz Link
donnerbalken żaden powód do smutku! 21.07.10, 07:25 Bardzo dobra wiadomość! Na ten mało prawdopodobny wypadek, gdyby tutejsze forum swe podwoje, ze względu na przepełnienie zamknęło, żaden powód do smutku! Donnerbalken prowadzi swą misję niezłomnie dalej, na TWITTERZE... Powyższa organizacja uczynnie pokazała mi jak się można w ciągu kilku sekund zarejestrować... Ot co... Niech żyje globalna przyjaźń narodów... (Naczelne hasło Misji Donnnerbalkena...Ale każda etnia w swojej Heimat, przydzielonej przez Pana Boga osobiście...Przykład: Chińczycy w Chinach, Mongołowie w Mongolii, Izraelczycy w Izraelu, Kaszubi w Kaszubach itd...) PS O Kashuby, my country, thou Art like good health; I never knew till now How precious, till I lost thee. Now I see The beauty whole, because I yearn for thee. Mały przykład krwawiącego serca... Odpowiedz Link
donnerbalken Tylko dla ludzi z mocną diafragmą w brzuchu... 21.07.10, 08:09 Czystość rasy... Pęcnełem ze śmiechu... Tylko dla ludzi z mocną diafragmą w brzuchu... Odpowiedz Link
jureek Re: żaden powód do smutku! 21.07.10, 08:31 donnerbalken napisała: > Niech żyje globalna przyjaźń narodów... > > (Naczelne hasło Misji Donnnerbalkena...Ale każda etnia w swojej Heimat, przydzi > elonej przez Pana Boga osobiście...Przykład: Chińczycy w Chinach, Mongołowie w > Mongolii, Izraelczycy w Izraelu, Kaszubi w Kaszubach itd...) Przypisanie chłopów do ziemi skończyło się już paręset lat temu, a wraz z tym wyznaczanie ludziom przez innych miejsca, gdzie mają mieszkać. Nie trzeba już całego życia spędzać w jednej wiosce, bo tak było wygodnie panu feudalnemu, który sam mieszkał, gdzie chciał. Taka sam hipokryzja tego pana feudalnego, jak Twoja, bo Ty też sam opuściłeś swoją wioskę, a innym chciałbyś wyznaczać, gdzie mają mieszkać. Dlaczego sam nie wracasz do Twojego hajmatu, tylko wciskasz swój wścibski nos w życie innych? Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Filozofia największego afrykańskiego myśliciela... 21.07.10, 08:45 Nu dobra! A co sądzisz o Ustawach Norymberskich? Filozofia największego afrykańskiego myśliciela, Kalego... Jak faszyści robić ustawy, to jest bardzo niedobrze... Jak Kali robić ustawy, to jest bardzo dobrze... Odpowiedz Link
jureek Re: Filozofia największego afrykańskiego myślicie 21.07.10, 09:08 donnerbalken napisała: > Filozofia największego afrykańskiego myśliciela, Kalego... Otóż to. Jak Kali zmiemniać miejsce zamieszkania, to dobrze, jak inni miejsce zamieszkania zmieniać, to Kali to potępiać. A jak Kali o tym przypomnieć, to Kali zmieniać temat. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Filozofia największego afrykańskiego myślicie 21.07.10, 09:28 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Filozofia największego afrykańskiego myśliciela, Kalego... > > Otóż to. Jak Kali zmiemniać miejsce zamieszkania, to dobrze, jak inni miejsce > zamieszkania zmieniać, to Kali to potępiać. A jak Kali o tym przypomnieć, to > Kali zmieniać temat. > Jura Exactly! O Ustawach Norymberskich "zapomniałeś" wspomnieć... A swoją drogą to jest ukryty rasizm, insynuując, że afrykańscy bracia nie są wstanie nauczyć się polskiej gramatyki... Odpowiedz Link
donnerbalken definicja patriotyzmu... 21.07.10, 10:11 jureek napisał: > donnerbalken napisała: > > > Filozofia największego afrykańskiego myśliciela, Kalego... > > Otóż to. Jak Kali zmiemniać miejsce zamieszkania, to dobrze, jak inni miejsce > zamieszkania zmieniać, to Kali to potępiać. A jak Kali o tym przypomnieć, to > Kali zmieniać temat. > Jura ============================================= Nu, a jak to się ma do pojęcia, referuje do definicji patriotyzmu, propagowanego poprzez czołową i bardzo lubianą polską lesbijkę? (Wielka szkoda, że nie może uczestniczyć w naszych dyskusjach...) Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, nie damy pogrześć mowy! Polski my naród, polski lud, królewski szczep Piastowy. Nie damy, by nas gnębił wróg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Odpowiedz Link
jureek Re: definicja patriotyzmu... 21.07.10, 10:16 Nie identyfikuję się z Rotą. Między innymi dlatego, że nie uważam, żeby patriotyzm musiał być definiowany w opozycji do innych narodów, a Rota jest antyniemiecka w swojej wymowie. Nie uważam także, że każdy ma do śmierci siedzieć tam, gdzie się urodził. To Twoja teza. Nie jesteś jednak wiarygodny, bo sam się do tej zasady nie stosujesz. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: definicja patriotyzmu... 21.07.10, 11:02 jureek napisał: > Nie identyfikuję się z Rotą. Między innymi dlatego, że nie uważam, żeby > patriotyzm musiał być definiowany w opozycji do innych narodów, a Rota jest > antyniemiecka w swojej wymowie. ======================================= Jest sygnałem rozpoznawczym Radia Poznań... Odpowiedz Link
donnerbalken kontakt z polskimi braćmi w wierze 24.07.10, 10:28 Pobożny katolik napisał: Cytat > Nie identyfikuję się z Rotą. Między innymi dlatego, że nie uważam, żeby > patriotyzm musiał być definiowany w opozycji do innych narodów, a Rota jest > antyniemiecka w swojej wymowie. A jakby to było, gdybyś niniejszy portal pokazał w swojej parafii i tak porządnie przedyskutowali. A następnie nawiązali kontakt z polskimi braćmi w wierze i dowiedzieli się, czy wojujący Katolicyzm jest jeszcze na czasie. Tu nie wystarcza że Wulf i Merkelowa ciągle do warszawy jeżdzą i ćwiczą handshaking. Tu trza i klerykom wyklarować, że Bismarck już 200 lat nie żyje i nie te czasy... I aby przestali z ambony judzić... Tu wyraźnie widać, że ten obecny Ojciec święty nie ma jaj... Bo by już dawno grzmotnął pięścią w stół... Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken sprowadzą polskich policjantów do Hamburga? 21.07.10, 09:17 jureek napisał: Cytat Nie trzeba już całego życia spędzać w jednej wiosce, bo tak było wygodnie panu feudalnemu, który sam mieszkał, gdzie chciał. Nu i doigrali się! Po Wielkiej Rewolucji Francuskiej gilotyny pracowały w dzień i w nocy... Podobnie było po Wielkiej Rewolucji Bolszewickiej... Obecnie naród jest wyzwolony i panem w swoim kraju... Naród jest jedynym suwerenem w swoim kraju...(Patrz deportacje w Izraelu i Austrii. To jest niesfałszowana wola suwerennego narodu...) Nacisk leży na SWOIM... PS Teraz sprowadzają tureckich policjantów do Niemiec... A jutro sprowadzą polskich policjantów do Hamburga? Bo niemieccy nie mogą sobie dać rady z frustrowanymi przybyszami z Polski? Ten pan, który w Hamburgu wyciągnął swego siusiaka i sikał w krzaki i pokazywał go młodej matce z dziećmi, był przypadkowo z Polski... Prawdopodobnie gość u Januszka... Dlatego u Januszka mowa ojczysta taka żywa... I związana z prostym ludem... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: brunatne łajno na dwóch (?) nogach 21.07.10, 09:32 Zeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że to upały są temu winne. Nie, ten stary cap jest pierdolnięty od urodzenia - pogaoda nie ma z tym nic wspólnego. PS Gdyby przed kilkudziesięcioma laty ktoś skutecznie zatkał pewien "Bohrloch", to by to brunatne gówno nie ujrzało światła dziennego - OT CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W Zatoce Meksykańskiej trwa tzw. mniejsze zło. Odpowiedz Link
donnerbalken Ataki paroksyzmu ... 21.07.10, 09:49 ja.nusz napisał: Cytat > Zeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że to upały są temu winne. Nie, > ten stary cap jest pierdolnięty od urodzenia - pogaoda nie ma z tym > nic wspólnego. > > PS > Gdyby przed kilkudziesięcioma laty ktoś skutecznie zatkał > pewien "Bohrloch", to by to brunatne gówno nie ujrzało światła > dziennego - OT CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > W Zatoce Meksykańskiej trwa tzw. mniejsze zło. Ataki paroksyzmu pojawiają się coraz częściej! Padaczka? Nieuleczalna? Niech Mu ktoś proszę pianę z buzi wytrze... Bardzo nieestetyczny widok... Januszek, wie Er lebt und leibt... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Bez zmian 21.07.10, 10:12 Moja prominentna sąsiadka mówi, że bardzo mi do tawrzy z pianą na ustach - ona prawie w każdą niedzielę śpiewa w TV, to chyba wie co mówi. No i brunatnych folksdojczów czwartej kategorii udających prawdziwych Niemców też nie trawi - ma nosa kobita. Odpowiedz Link
donnerbalken To Ty mieszkasz między HajSasajety? 21.07.10, 10:25 ja.nusz napisał: > > Moja prominentna sąsiadka mówi, że bardzo mi do tawrzy z pianą na > ustach - ona prawie w każdą niedzielę śpiewa w TV, to chyba wie co > mówi. No i brunatnych folksdojczów czwartej kategorii udających > prawdziwych Niemców też nie trawi - ma nosa kobita. ======================================= Wokalistka ? To Ty mieszkasz między HajSasajety? Moje gratulacje... Odpowiedz Link
maria421 Re: To Ty mieszkasz między HajSasajety? 21.07.10, 20:56 Donnerbalken, Ty powinienes teksty do kabaretu pisac Odpowiedz Link
donnerbalken całkowicie się zasymilował... 22.07.10, 06:34 maria421 napisała: Cytat > Donnerbalken, Ty powinienes teksty do kabaretu pisac Nu, nie! Coś Ty! Nie przesadzaj! Januszek żyje od przeszło 30 laty między Herrenmenschami, od patrzył sobie ich sposób bycia, ich maniery i pod tym względem całkowicie się zasymilował. Januszek stał się pełnowartościowym Herrrenmenschem. Nawet oryginał grubo prześcignął. Pali grube cygara gdy jeździ do Soppotttu, bierze z wypożyczalni na tydzień wypasionego Merca, kelnerom daje 50 Ełrowe napitki, (nic dziwnego, że portfel podpierdolili...) i ostentacyjnie gardzi z rodakami z Polski "B" i "C".... Herrrrenmensch superklassy. Nie mogę go sobie bez nahajki wyobrazić. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Ataki paroksyzmu ... 21.07.10, 10:20 donnerbalken napisała: Cytat Padaczka? Nieuleczalna? Gwałtownie kurczący się zasób słów jest niezawodnym indykatorem zaawansowanej epilepsji... Tragiczne... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: brunatne łajno na dwóch (?) nogach 21.07.10, 12:02 ja.nusz napisał: Cytat > Zeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że to upały są temu winne. Nie, > ten stary cap jest pierdolnięty od urodzenia - pogaoda nie ma z tym > nic wspólnego. > > PS > Gdyby przed kilkudziesięcioma laty ktoś skutecznie zatkał > pewien "Bohrloch", to by to brunatne gówno nie ujrzało światła > dziennego - OT CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > W Zatoce Meksykańskiej trwa tzw. mniejsze zło. sophisticated, smooth-tongued Januszek w swoim żywiole... Odpowiedz Link
jureek Re: sprowadzą polskich policjantów do Hamburga? 21.07.10, 09:34 Lange Rede, kurzer Sinn - kiedy wracasz do swojej wioski. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: sprowadzą polskich policjantów do Hamburga? 21.07.10, 09:42 jureek napisał: > Lange Rede, kurzer Sinn - kiedy wracasz do swojej wioski. > Jura ====================================== Nu, Ja nie wsiowy... Ja z dużego miasta... Brałem kurs nauki na fortepianie... Ale fortepian obecnie w byłym Leningradzie... I nauki nie mogłem dokończyć... Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: sprowadzą polskich policjantów do Hamburga? 21.07.10, 09:56 No to kiedy wracasz do Twojego miasta? Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Donnerbalken heeeelp! 21.07.10, 12:43 Herr Donner Balken, zapytuję się Sie uprzejmie, czy nasz wspólny znajomy z HH nie jest przypadkiem redukcjonistą? Słyszałem, że teraz to jest cool. Więcej na temat tego zjawiska czyt.: pl.wikipedia.org/wiki/Redukcjonizm kacperek P.S. A tak w ogóle, czy redukcjonizm jest koszerny czy haram? pl.wikipedia.org/wiki/Redukcjonizm Odpowiedz Link
donnerbalken A w szczególności die des Betroffenen... 21.07.10, 13:01 zawszekacperek napisał: > Herr Donner Balken, > > zapytuję się Sie uprzejmie, czy nasz wspólny znajomy z HH nie jest przypadkiem > redukcjonistą? Słyszałem, że teraz to jest cool. > > Więcej na temat tego zjawiska czyt.: > pl.wikipedia.org/wiki/Redukcjonizm > > > kacperek > > P.S. > A tak w ogóle, czy redukcjonizm jest koszerny czy haram? > > pl.wikipedia.org/wiki/Redukcjonizm > =========================================== Wstawiłem między swe zakładki. Serdeczne dzięki... Uważam, że zagadnienie przekracza możliwości intelektualne większości czytelników niniejszego forum... Ot co... A w szczególności, die des Betroffenen... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Mr. Hyde & Mr. Hyde 21.07.10, 13:10 Tak to jest jak poza lustrem nie ma do kogo pyska otworzyć. Starość jest straszna - zwłaszcza w tym cuchnącym asiekowym wydaniu. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Mr. Hyde & Mr. Hyde 21.07.10, 13:40 ja.nusz napisał: Cytat > Tak to jest jak poza lustrem nie ma do kogo pyska otworzyć. > Starość jest straszna - zwłaszcza w tym cuchnącym asiekowym wydaniu. Łał! Mr. Hyde & Mr. Hyde Jaki Januszek oczytany! Okulturuniony ! Wiadomo, Hamburg miastem teatrów i Januszek ma po po kilka abonamentów. Odpowiedz Link
donnerbalken Mam całkowicie napuchnięte oczy. 21.07.10, 19:01 ja.nusz napisał: > > Tak to jest jak poza lustrem nie ma do kogo pyska otworzyć. > Starość jest straszna - zwłaszcza w tym cuchnącym asiekowym wydaniu. --------------------------------------------------> Januszku kochany! Nie pisz proszę takich postów! Mam całkowicie napuchnięte oczy. To od wielu godzinnego płaczu nad moim własnym, nieszczęśliwym losem... Odpowiedz Link
donnerbalken 200 piętrowe skyscrapers.. 21.07.10, 13:25 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Niech żyje globalna przyjaźń narodów... > > > > (Naczelne hasło Misji Donnnerbalkena...Ale każda etnia w swojej Heimat, przydzielonej przez Pana Boga osobiście...Przykład: Chińczycy w Chinach, Mongołowie w Mongolii, Izraelczycy w Izraelu, Kaszubi w Kaszubach itd...) > > Przypisanie chłopów do ziemi skończyło się już paręset lat temu, a wraz z tym wyznaczanie ludziom przez innych miejsca, gdzie mają mieszkać. Nie trzeba już całego życia spędzać w jednej wiosce, bo tak było wygodnie panu feudalnemu, który sam mieszkał, gdzie chciał. Taka sam hipokryzja tego pana feudalnego, jak Twoja, bo Ty też sam opuściłeś swoją wioskę, a innym chciałbyś wyznaczać, gdzie mają mieszkać. Dlaczego sam nie wracasz do Twojego hajmatu, tylko wciskasz swój wścibski nos w życie innych? > Jura Nu, Jeżeli sobie rezerwujesz takie prawo, to powinieneś takie samo prawo przyznać Chińczykom... ·Chyba nie uważasz, że Chińczycy, to jacyś Untermenschen z mniejszymi prawami, aniżeli Ty?) I wtedy musielibyśmy wszystkie domki jednorodzinne w Niemiaszkowie wyburzyć i wybudować 200 piętrowe skyscrapers, i w każdym z nich pięciopiętrowe łóżka, po kilkanaście w każdym mieszkaniu. Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: 200 piętrowe skyscrapers.. 21.07.10, 13:58 donnerbalken napisała: > Nu, > > Jeżeli sobie rezerwujesz takie prawo, to powinieneś takie samo prawo przyznać Chińczykom... ·Chyba nie uważasz, że Chińczycy, to jacyś Untermenschen z mniejszymi prawami, aniżeli Ty?) > > I wtedy musielibyśmy wszystkie domki jednorodzinne w Niemiaszkowie wyburzyć i wybudować 200 piętrowe skyscrapers, i w każdym z nich pięciopiętrowe łóżka, po kilkanaście w każdym mieszkaniu. > > Ot co... =============================================== Hong-Kong jest jednym z najbogatszych miast w Chinach... A mimo to... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 200 piętrowe skyscrapers.. 21.07.10, 14:23 A tam będzie tu pierdolił ten starzec - Hongkong to żadne miasto - to taka duża małpa z gatunku asiekowtych. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: 200 piętrowe skyscrapers.. 21.07.10, 14:59 ja.nusz napisał: Cytat > > A tam będzie tu pierdolił ten starzec - Hongkong to żadne miasto - > to taka duża małpa z gatunku asiekowtych. > > > Nu, przecie cały czas prawię, że MOSSAD ma bardzo dobre kamery... Z kilkoma Mill. piksli... Odpowiedz Link
donnerbalken milczenie pobożnego katolika... 21.07.10, 18:43 donnerbalken napisała: Cytat Nu, Jeżeli sobie rezerwujesz takie prawo, to powinieneś takie samo prawo przyznać Chińczykom... ( Chyba nie uważasz, że Chińczycy, to jacyś Untermenschen z mniejszymi prawami, aniżeli Ty? ) I wtedy musielibyśmy wszystkie domki jednorodzinne w Niemiaszkowie wyburzyć i wybudować 200 piętrowe skyscrapers, i w każdym z nich pięciopiętrowe łóżka, po kilkanaście w każdym mieszkaniu. Ot co... Nu, to milczenie pobożnego katolika przypomina mi tę babę w autobusie, która sama dostawszy się do przepełnionego wehikułu, zabrania kierowcy zabierania dalszych pasażerów. Pobożny katolik myśli sobie: A co mit tam Chińczycy! Co prawda ciężki mają los w tym swoim przeludnionym Heimat, ale co mi tam. Mnie się udało a reszta mi wisi. W piątki nie jadam mięsa, w niedzielę jestem na mszy. Więcej ode mnie nie można wymagać. Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: milczenie pobożnego katolika... 21.07.10, 19:40 Nie wywracaj kota ogonem. Nigdzie nie napisałem "Chińczyki won z Niemiec", nigdzie nie napisałem "Chińczyki przyjeżdżajcie do Niemiec". W przeciwieństwie do Ciebie i do Stalina nie wyznaczam nikomu, gdzie ma mieszkać. Nie krzyczę tak jak Ty, że Polacy mają wracać do Polski, dlatego, że jeden narąbany lał w miejscu publicznym. Ja ludzi traktuję, jak indywidua, a nie tak jak Ty, jak przedstawiciela narodu, rasy, religii, czy czego tam jeszcze. Widzę, że wybrałeś taktykę w myśl zasady, że najlepszą obroną jest atak. Atak jednak chybiony, bo nie zamierzam żadnej Chince zabronić wychodzić za męża za Niemca, ani żadnemu Chinczykowi żenić się z Niemką. Ciekawi mnie tylko, kiedy Ty głoszoną przez Ciebie zasadę, że każdy powinien w swoim hajmacie mieszkać, wprowadzisz w życie w odniesieniu do własnej osoby. Jura P.S. Nie wiem co gorsze - te drapacze chmur z powodu rzesz przybywających Chińczyków, czy te zapory przeciwsmrodowe z powodu przybycia do Niemiec jednego Asieka? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: milczenie pobożnego katolika... 22.07.10, 07:01 Pobożny katolik napisał: Cytat Nie wywracaj kota ogonem. Nigdzie nie napisałem "Chińczyki won z Niemiec", nigdzie nie napisałem "Chińczyki przyjeżdżajcie do Niemiec". W przeciwieństwie do Ciebie i do Stalina nie wyznaczam nikomu, gdzie ma mieszkać. A bromidic speech! Nic poza tym! Tu nie o to chodzi aby ludziom nakazywać, rozkazywać gdzie mają mieszkać, żyć. Gdy Chińczyk chce się dostać do Europy musi się schować w jakimś kontenerze albo z Niemkinią ożenić. A dlaczego nie tak jak Ty? Przecież także nie ożeniłeś się z Niemkinią! Przyjechałeś tu z całą rodziną, całkowicie legalnie, a dlaczego nie przyznajesz tych samych praw Chińczykom? Mniej zdolni od Ciebie? Jestem przekonany, że w Chinach jest cała kupa matematyków zdolniejszych od Ciebie. I pracujących bardziej ekonomicznie, aniżeli Ty. A to jest To, co się w globaliźmie liczy. Koszty! Koszty! Koszty! Koszty! Koszty! Koszty! Nu, tu jakiegoś Niemiaszka wymienili na Ciebie, więc dlaczego nie Ciebie na jakiegoś zdolnego i umotywowanego Chińczyka wymienić? Same korzyści dla gospodarki niemiaszkowej. Gdy to dobrze przemyślisz, przyznasz mi bezwzględną i absolutną rację... Ohne Wenn und Aber! Ot co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: milczenie pobożnego katolika... 22.07.10, 10:46 Nu Herr Donner Balken, nie podoba mi się Pański wywód. Cuchnie z daleka myśleniem "korporacyjnym". Zaczynasz się lenić? kacperek Odpowiedz Link
jureek Re: wnioskowanie z fałszywych przesłanek 22.07.10, 12:07 Wnioski wyciągnięte z fałszywych przesłanek nie mają zbyt wielkiej wartości. Jakie fałszywe przesłanki? Wyliczę: 1. Napisałeś: "Tu nie o to chodzi aby ludziom nakazywać, rozkazywać gdzie mają mieszkać, żyć." Poprzednio napisałeś jednak to: "Ale każda etnia w swojej Heimat, przydzielonej przez Pana Boga osobiście...Przykład: Chińczycy w Chinach, Mongołowie w Mongolii, Izraelczycy w Izraelu, Kaszubi w Kaszubach itd..." Czyli jednak Ty dyktujesz, gdzie kto ma mieszkać. 2. Sugerowanie mi, że nie chcę przyznawać jakichś praw Chińczykom, dlatego że to Chińczyki są. Ja w ogóle w przeciwieństwie do Ciebie żadnych praw nikomu nie przyznaję. Prawa dane są od Boga. 3. Gdy mnie zatrudniano, to żadnego Niemiaszka na mnie nie wymieniano. 4. Fałszywe jest milczące założenie, że gdyby tylko Chińczykom pozwolić, to masowo rzucą się do Niemiec. Poprzedni kanclerz otwarł rynek pracy dla informatyków z zieloną kartą i jakoś nie nastąpił najazd obcych informatyków. Fałszywe jest też przedstawianie Niemiec jako kraju, gdzie wszyscy walą drzwiami i oknami. Liczby mówią co innego. W 2009 roku liczba imigrantów do Niemiec wyniosła 721 tys., podczas gdy w tym samym czasie wywędrowało 734 tys. osób. Tak wygląda w rzeczywistości straszenie ludzi sloganem "Das Boot ist voll". 5. Nie jest to aż tak istotne, ale gwoli porządku chciałbym jeszcze jeden Twój fałsz sprostować. Twoje przekonanie, że w Chinach jest cała kupa matematyków zdolniejszych ode mnie, jest także fałszywe. Ani w Chinach, ani nigdzie na świecie nie ma matematyków ode mnie zdolniejszych Nie bardzo wiem, w czym mam Ci przyznać rację? Przez to, że wciskasz mi Twoje poglądy (jakobym np. nie chciał przyznawać Chińczykom jakichs praw) trochę się pogubiłem, co właściwie tą Twoją racją ma być. Ja polemizuję w tej gałęzi z postawioną przez Ciebie tezą, że każdy ma siedzieć na czterech literach w swoim hajmacie. Jeżeli o to Ci chodzi, to w tym racji Ci nie przyznam, bo nie jest w moim zakresie kompetencji dyktowanie ludziom, gdzie mają mieszkać. Zwracam Ci tylko uwagę, że gdybyś chciał wyciągnąć praktyczne konsekwencje z głoszonych przez Ciebie tez, to powinieneś wrócić do swojego hajmatu. Inaczej jesteś po prostu niewiarygodny. Jura P.S. Jesteś dobrze wykształconym w swym fachu propagandystą. Wiesz, że aby ludzi do czegoś przekonać, to trzeba ich dobrze postraszyć, wtedy, jak to mawia Kurski, "ciemny lud wszystko kupi". Mnie już drugi raz próbujesz straszyć, że ktoś przyjdzie i zabierze mi pracę. Nie ze mną jednak te numery, Brunner. Odpowiedz Link
donnerbalken Gimnazjum prowadzone przez Jezuitów... 22.07.10, 12:29 Pobożny katolik napisał: Cytat P.S. Jesteś dobrze wykształconym w swym fachu propagandystą. Przed imatrykulacją na MIT, skończyłem z wyróżnieniem Gimnazjum prowadzone przez Jezuitów... "Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego" (Mt 22, 39) Często zadajemy sobie pytanie w jaki sposób możemy skutecznie spełnić to ważne przykazanie. Pan Jezus nawołuje nas do tego wielokrotnie. W Biblii znalazłem hasło BLIŹNIEGO SWEGO aż w 40tu wersetach, z tego 8x w Nowym Testamencie. Chińczycy to także nasi bliźni! W Heimacie wolno im tylko jedno dziecko mieć, w Niemiaszkowie im więcej tym lepiej... Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: taka to dyskusja z propagandystą 22.07.10, 12:37 No i znowu fałszywie sugerujesz, jakobym Chińczyków nie uważał za bliźnich. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wrzód na dupie 22.07.10, 13:10 Brniesz pan w dyskusję z osłem, który prędzej czy później delikatnie będzie dawał ci do zrozumienia, że on do nikąd nie musi wracać, bo on jest u siebie. Wrzód na dupie jest też święcie przekonany, że jest u siebie. A może ten cap opowie nam coś więcej o edukacji u Jezuitów - robił lody czy raczej sprzedawał? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Wrzód na dupie 22.07.10, 14:34 ja.nusz napisał: > Cytat > Brniesz pan w dyskusję z osłem, który prędzej czy później delikatnie > będzie dawał ci do zrozumienia, że on do nikąd nie musi wracać, bo > on jest u siebie. Wrzód na dupie jest też święcie przekonany, że > jest u siebie. > A może ten cap opowie nam coś więcej o edukacji u Jezuitów - robił > lody czy raczej sprzedawał? Innymi słowy: Colorless green ideas sleep furiously Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wrzód na dupie 22.07.10, 20:31 Ultima argumentum Januschka z HH. Aż chciałoby się zakończyć dyskurs słowami: Z taką tandetą nie będę dyskutować. Niestety (Q.M. Dzisiaj już po raz trzeci) jaki Januschek jest, każdy widzi. kacperek ja.nusz napisał: > > Brniesz pan w dyskusję z osłem, który prędzej czy później delikatnie > będzie dawał ci do zrozumienia, że on do nikąd nie musi wracać, bo > on jest u siebie. Wrzód na dupie jest też święcie przekonany, że > jest u siebie. > A może ten cap opowie nam coś więcej o edukacji u Jezuitów - robił > lody czy raczej sprzedawał? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 08:53 ja.nusz napisał: > > Nie popłacz się cieciu. ---------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 10:56 Januschku, Ciebie chyba w dzieciństwie tate źle ...dotykał. Taki marny i żałosny wpis. kacperek ja.nusz napisał: > > Nie popłacz się cieciu. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 11:20 Nie powinien próbować własnych skłonności nieudolnie przenosić na innych. Jego przeżycia z Jezuitami nikogo tu nie interesują. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 12:06 A moze bys ten temat dorzucil do swej opowiesci o wedrowniczku? Myle, ze twe asiekowe inklinacje dodalyby rumiencow do tego najcenniejszego zrodla wiedzy dla wspolczesnych kulturoznawcow. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 13:07 Proszę się nie dziwić, że debil wstawia się za kretynem - on nie mogą bez siebie żyć. Przed chwilą spotkali się w swojej prywatnej latrynie - nie należy im przeszkadzać, a broń Boże wchodzić do środka - ten rodzaj syfilisa (roznosicielami są idory domowe) może okazać się nieuleczalny. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 13:36 Januszku, pewnie dziadek, azjatycki kogut, powiedzial ci, ze od onanizmowania sie na wychodku, zlapiesz syfilisa. Inaczej tej bredni nie mozna wytlumaczyc. Choc z drugiej strony, nalezy to postrzegac jako Kulturbereicherung. W tym kontekscie warto poddac glebszej analizie "Anatola" Schweitzera, w ktorym glosi sie niemiaszkowe brednie, iz syfilis roznosi sie jedynie droga plciowa. Za jednym zamachem nalezy wpisac na czarna liste dziela Schuberta, ktory wmawial nam ze zlapal syfilisa w burdelu wsrod dziwek, a nie na latrynie. Januszku, prosze o wnikliwe, kiblonurkowe iklinacje twych egzemlifikacji naukowych na temat chorob latrynowych Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wrzód na dupie 23.07.10, 13:48 Wylazł z latryny i zabełkotał niemalże nejlepiej jak potrafi. Zapomniało jednak ciemne biedactwo dodać, że jast na wskroś wzruszone. Odpowiedz Link
donnerbalken Odstraszający przykład dla tych, którzy... 23.07.10, 15:08 ja.nusz napisał: Cytat > Wylazł z latryny i zabełkotał niemalże nejlepiej jak potrafi. > Zapomniało jednak ciemne biedactwo dodać, że jast na wskroś > wzruszone. W jaki to sposób długoletnie wygnanie za chlebem (przeszło 30 lat) działa szkodliwie na osobowość... Na psychikę... Odstraszający przykład dla tych, którzy tu zamierzają przyjść po 01.05.11 Warto płacić tak wielką cenę??? Odpowiedz Link
jureek Re: Odstraszający przykład dla tych, którzy... 23.07.10, 15:21 donnerbalken napisała: > W jaki to sposób długoletnie wygnanie za chlebem (przeszło 30 lat) działa szkod > liwie na osobowość... Już 30 lat pobierasz niemiecką emeryturę? Ho, ho, ho... > Na psychikę... Tutaj przykład paranoi: forum.gazeta.pl/forum/w,51283,114492872,114492872,Kto_ma_mozliwosci_do_takiego_sabotazu_.html Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Odstraszający przykład dla tych, którzy... 23.07.10, 15:39 jureek napisał: > > Już 30 lat pobierasz niemiecką emeryturę? Ho, ho, ho... > ========================================== Lachen und Stoffwechsel Die Zahl der Stresshormone im Blut – Adrenalin und Kortisol – nimmt ab. Glückshormone, so genannte Endorphine hingegen werden ausgeschieden, Entspannung setzt ein. Auch die Verdauung wird angeregt. Der Stoffwechsel wird somit positiv beeinflusst. Odpowiedz Link
donnerbalken Albo to tylko solidarność plemienna? 23.07.10, 15:48 Uważasz, że wypociny Januszka are magnificent? Podziwiasz Go? Albo to tylko solidarność plemienna? Odpowiedz Link
jureek solidarność plemienna to pojęcie mi obce... 23.07.10, 15:53 ... więc nie sądź wszystkich po sobie. Śmieszy mnie tylko to, że wypominasz komuś emigrację z Polski do Niemiec, a sam też swój hajmat opuściłeś i do tego jeszcze na gospodarzy plujesz, nazywając państwo, które Ci udzieliło gościny, państwem quislingowskim. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: solidarność plemienna to pojęcie mi obce... 23.07.10, 16:00 jureek napisał: > ... więc nie sądź wszystkich po sobie. > > Śmieszy mnie tylko to, że wypominasz komuś emigrację z Polski do Niemiec, a sam > też swój hajmat opuściłeś i do tego jeszcze na gospodarzy plujesz, nazywając > państwo, które Ci udzieliło gościny, państwem quislingowskim. > Jura =========================== Nic innego nie mogę powiedzieć, oprócz: Nie rzucim ziemi skąd nasz ród, Nie damy pogrześć mowy, Polski my naród, polski lud, Królewski szczep piastowy. Nie damy by nas zniemczył wróg! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Wszystko inne wobec tego blednie... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Albo to tylko solidarność plemienna? 23.07.10, 15:53 donnerbalken napisała: > > > Uważasz, że wypociny Januszka are magnificent? > > Podziwiasz Go? > > Albo to tylko solidarność plemienna? > ================================================> Bardzo kłopotliwe pytanie? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Albo to tylko solidarność plemienna? 23.07.10, 18:59 Zamiast zadawać takie debilne pytania, może powinien raczej zajrzeć do archiwum tego forum, gdzie roi się od jego kretyńskich tekstów. Od lat pierdoli o tym samym - jedna teoria spiskowa goni następną. No i oczywiście wszystkiemu są winni Zydzi - jak mogłoby być inaczej. Ot, po prostu pierdolięty staruszek. OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO........!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Albo to tylko solidarność plemienna? 23.07.10, 19:08 ja.nusz napisał: Cytat > No i oczywiście wszystkiemu są winni Zydzi - jak mogłoby być inaczej. ...powiedział Januszek! Ja się od tej wypowiedzi niniejszym zdecydowanie dystansuję. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chory starzec 23.07.10, 19:19 Dokładnie tak jak pisałem nieco wcześniej - ot pierdolnięty starusze. Za kilka minut potwierdzi to poraz kolejny (setny, trzysetny, piećsetny raz?) - nie mam najmniejszych wątpliwości. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Chory starzec 23.07.10, 19:26 ja.nusz napisał: Cytat > Dokładnie tak jak pisałem nieco wcześniej - ot pierdolnięty starusze. > Za kilka minut potwierdzi to poraz kolejny (setny, trzysetny, piećsetny raz?) - > nie mam najmniejszych wątpliwości. Nu, Give Peace a Chance Ot co! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 19:54 Podobnie zachowywali się hitlerowscy zbrodniarze wojenni podczas Procesów Norymberskich - ani jeden nie przaznał się do zarzucanych im zbrodni, bo wg nich żadnych nie popełnili...... OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..............!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 20:05 ja.nusz napisał: > > Podobnie zachowywali się hitlerowscy zbrodniarze wojenni podczas Procesów > Norymberskich - ani jeden nie przaznał się do zarzucanych im zbrodni, bo wg nic h > żadnych nie popełnili...... > > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..............!!!!!!!!!!!!!!! ================================================== Salomon Morel (ur. 15 listopada 1919 w Garbowie, zm. 14 lutego 2007 w Tel Awiwie) – funkcjonariusz aparatu bezpieczeństwa w PRL, oskarżony o zbrodnie przeciwko ludzkości Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 20:07 Bandyci często lubią zasłaniać się innymi bandytami - typowe. OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 20:12 ja.nusz napisał: > > Bandyci często lubią zasłaniać się innymi bandytami - typowe. > > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...!!!!!!!!!!! ============================================ Tötet, ihr tapferen Rotarmisten, tötet! Es gibt nichts, was an den Deutschen unschuldig ist. Folgt der Anweisung des Genossen Stalin und zerstampft das faschistische Tier in seiner Höhle. Brecht mit Gewalt den Rassenhochmut der germanischen Frauen, nehmt sie als rechtmäßige Beute. Tötet, ihr tapferen Rotarmisten, tötet. Odpowiedz Link
donnerbalken Kiedy pobożny Katolik... 23.07.10, 20:15 powie Januszkowi, aby przestał się branzlować? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 20:50 Czasami bandyci próbują zasłaniać się innym bandytą, czasami całymi armiami bandytów. Zapominają przy tym o jednym niezaprzeczalnym fakcie - gnój pozostanie gnojem. Odpowiedz Link
donnerbalken Przekonał nas siłą swych argumentów... 24.07.10, 08:36 Janusz Veilchenduft, nielegalny azylant z Ukrainy napisał: Cytat > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...!!!!!!!!!!! Nu dobra! To jest argument nie do pobicia... Jesteśmy więc gotów z deportacji nielegalnego azylanta, Janusza Veilchenduft, z Ukrainy zrezygnować.... Ot co... Przekonał nas siłą swych argumentów... Ma taki sophisticated, smooth tongue... Który nas urzekł... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 23.07.10, 22:33 Nu. towarzyszu, sami musicie przynac, ze Proces Normzberski wobec waszych zbrodni, jeszcze ciagle w slusznej sprawie, na Bliskim Wschodzie, to drobny pryszcz. Zacytuje z pamieci wielkiego uczonego w tej kwiestii: "bo zbrodniarz lubi zaslaniac sie innym zbrodniarzem, czasem nawet cala armia zbrodniarzy.". Kiedys twych ziomali tez postawia przed sadem i nie beda wiedzieli, o jakiej winie jest mowa. I co wtedy? Bedziesz dalej machal antysemicka maczuga? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Obleśna obłuda - starzec bez jaj 24.07.10, 08:15 Zgodnie z oczekiwaniami ten drugi brunatny osioł również postanowił zabrać głos i zabełkotał po staremu - nie skumawszy jak zwykle NIC. Odpowiedz Link
donnerbalken "Język potoczny jest plugawiony wulgaryzmami" 24.07.10, 10:38 ja.nusz Veilchenduft, nielegalny azylant z Ukrainy, napisał: > > Zgodnie z oczekiwaniami ten drugi brunatny osioł również postanowił zabrać głos > i zabełkotał po staremu - nie skumawszy jak zwykle NIC. ================================================== "Język potoczny jest plugawiony wulgaryzmami" Cytat jest z stąd: Katolik Odpowiedz Link
donnerbalken serię odczytów... 25.07.10, 07:46 ja.nusz Veilchenduft, nielegalny azylant z Ukrainy, napisał: Cytat > Podobnie zachowywali się hitlerowscy zbrodniarze wojenni podczas Procesów > Norymberskich - ani jeden nie przaznał się do zarzucanych im zbrodni, bo wg nich > żadnych nie popełnili...... > > OT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..............!!!!!!!!!!!!!!! Nu, Niezwykle wdzięczny temat! Kochany Januszku! Bardzo Cię proszę, zrób z tego tematu serię odczytów aż do 01.05.11 aby nowi goście wiedzieli, co ich czeka. I między kim się osiedlają. Bo tu przed 30 laty zwalił się taki nieproszony intruz z Kaszub i nie wiedział między kim się osiedla... Z wielkim napięciem czekam na terminy Twych wykładów. I potencjalni goście z 01.05.11 także! Ot co... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: serię odczytów... 25.07.10, 09:02 Januszek Veilchenduft po turecku... Wszyscy chcą Niemiaszków uszczęśliwić... Niemiaszki same tego nie potrafią... Trza im pomóc... Czasami wbrew ich woli... Ot co... PS A tak z braku innej alternatywy, poszedł bym z nią do łóżka... Odpowiedz Link
zawszekacperek Duuuuuułniu, 25.07.10, 10:51 Twoje marzenie nie spodoba się Lepianowi i Sarze Wagenknecht. Jestem nawet pewien, że Graf jecki jest zniesmaczony. Poza tym poproś Pana Boga, żeby zabrał Ci chęci skoro odebrał Ci siły. A tak na marginesie Herr Donner Balken, sind Sie kreacjonista czy prokreacjonista, bo reakcjonista to na pewno. I ciesz się, że dostałeś takie pytanie, bo nasz znajomy z HH niejaki Januschek nazywa Ciebie zwyczajnie kreaturą, ale on ma b. wąską specjalizację językową i posługuje się najchętniej jak to zauważa Obywatel Lepian z nr 4 terminologią kaprologiczną. kacperek donnerbalken napisała: > Ot co... > > PS > > A tak z braku innej alternatywy, > > poszedł bym z nią do łóżka... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Duuuuuułniu, 25.07.10, 14:41 Nu, tymczasowo używam ją jako Wichsvorlage... Ot co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Duuuuuułniu, 25.07.10, 21:24 Zawsze Kacperku, masz racje. Uzucht nigdy mi sie nie podobal Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Odstraszający przykład dla tych, którzy... 23.07.10, 16:59 Cytat Odstraszający przykład dla tych, którzy tu zamierzają przyjść po 01.05.11 Ta data przejdzie do polskiej historii, jak Nine/Eleven przeszła do amerykańskiej... Ot co... Hangover będzie gorszy, aniżeli po powrocie z Wysp... (Niemiaszki są o wiele straszniejsze od Angoli...) Odpowiedz Link
donnerbalken zakończyły się "po germańsku" niestety ... 23.07.10, 17:23 Cytat donnerbalken napisała: > Cytat > Odstraszający przykład dla tych, którzy tu zamierzają przyjść po 01.05.11 > > > Ta data przejdzie do polskiej historii, jak Nine/Eleven przeszła do amerykańskiej... > > Ot co... > > > > > Hangover będzie gorszy, aniżeli po powrocie z Wysp... > (Niemiaszki są o wiele straszniejsze od Angoli...) > A tu niezbite dowody: Cytat i tak moje dwa lata mieszkania w Niemczech zakończyły się po germańsku niestety Odpowiedz Link
donnerbalken Koniec dyskusji! 24.07.10, 09:25 Pobożny katolik pisze jak następuje: Cytat Twoje przekonanie, że w Chinach jest cała kupa matematyków zdolniejszych ode mnie, jest także fałszywe. Ani w Chinach, ani nigdzie na świecie nie ma matematyków ode mnie zdolniejszych Nu, dobra... Zostawmy to tak na razie... Ale jak jest z Twoją szanowną małżonką? Sam przyznałeś, że wykazuje małe braki pod względem wymaganego w Niemiaszkowie IQ... Zrobiła na koszt niemieckiego podatnika kilkanaście specjalistycznych kursów na temat pisania życiorysu (curriculum vitae) oraz podań o pracę (application). Nu i nic z tego nie wyszło. Zmarnowane pieniądze dla gospodarki niemieckiej, szczególnie w okresie globalizmu, gdzie jak sam wiesz koszty, koszty, koszty są najważniejszym wskaźnikiem przydatności danego człowieka dla gospodarki danej społeczności. Musimy więc razem znaleźć jakieś wyjście z tej zamagwanej sytuacji, Oczywiście całkowicie sozialverträglich und ohne Härten, całkowicie human. Będziesz musiał swą szanowną małżonkę delikatnie przygotować do tej istotnej, niestety nie do przemilczenia prawdy, że jest kulą u nogi gospodarki niemieckiej. Kostenfaktor podatnika niemieckiego! Postanowiliśmy więc Twą szanowną małżonkę wymienić na bardziej przydatną dla niemieckiej gospodarki, bardziej inteligentną Chinkę. Nic się nie denerwuj! Koszty Twego rozwodu i Twego nowego ślubu pokryje oczywiście niemiecki podatnik, także dożywotnią rentę dla Twej byłej ex-małżonki. Wszystko zostało z niemiecką gruntownością zorganizowane. Na początku mogą powstać małe nieregularności, ale to da się wyjustować, podobnie jak air conditioning system w Niemieckich Kolejach. Wierz mi mój drogi druhu, mój Vorschlag ist alternativlos! Koniec dyskusji! Twoja żona będzie deportowana, dla dobra niemieckiej gospodarki... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Koniec dyskusji! 24.07.10, 09:43 Czy są jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, że ten stary zgred jest pierdolnięty? Ktokolwiel by je miał, proszę się zmusić i przeczytać jego ostatni post - to jest nieuleczalne...i bardzo dobrze. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Koniec dyskusji! 24.07.10, 10:08 ja.nusz Veilchenduft, nielegalny azylant z Ukrainy, napisał: Cytat > Czy są jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, że ten stary zgred jest pierdolnięty? > Ktokolwiel by je miał, proszę się zmusić i przeczytać jego ostatni post - to > jest nieuleczalne...i bardzo dobrze. Nu, Januszku! Ty nie będziesz deportowany. Twój intelekt jest niezbędny dla niemieckiej gospodarki... Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: Koniec dyskusji! 24.07.10, 15:15 Odpierdol się od mojej żony, łachmyto! Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Nic dodać, nic ująć... 24.07.10, 15:28 jureek napisał: Cytat > Odpierdol się od mojej żony, łachmyto! Nu, to jest, że tak powiem klasyczny przypadek solidarności plemiennej... Nic dodać, nic ująć... Ot co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Nic dodać, nic ująć... 25.07.10, 13:08 Typowa ciota. Tak morde nie obijesz, nie rozumie. Odpowiedz Link