Dodaj do ulubionych

Zlapano wreszcie tego Jugola

26.05.11, 13:08
www.gmx.net/themen/nachrichten/ausland/407ocso-ex-general-ratko-mladic-gefasst
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Ale kogo jakiś tam Jugol interesuje? 27.05.11, 07:28
      Gdyby to był niemiecki faszysta chory na syfilisa, to byłoby ciekawe.

Ale kogo jakiś tam Jugol interesuje?

Który padł ofiarą małego kapusia...
      • lepian4 Re: Ale kogo jakiś tam Jugol interesuje? 27.05.11, 09:28
        A to czasem jemu nie zawdzieczamy, ze ten wrzod kosowski jest stosunkowo maly? W planach byl znacznie wiekszy!
        • pierwszy-donosiciel ten wrzod kosowski jest stosunkowo maly... 28.05.11, 14:21
          lepian4 napisał:

> A to czasem jemu nie zawdzieczamy, ze ten wrzod kosowski jest stosunkowo maly?
          > W planach byl znacznie wiekszy!
          ===============================

A w Niemczech to nawet do bezbronny dzieci kosowańskich strzelają.

Kiedy NATO się tą sprawą zajmie?
          • pierwszy-donosiciel Re: ten wrzod kosowski jest stosunkowo maly... 29.05.11, 09:23
            pierwszy-donosiciel napisała:

>
            > Kiedy NATO się tą sprawą zajmie?
            >
            ========================================

Gdy NATO załatwi się z Libią, to powinni się zająć Białoruskimi i Litwinami.

Na Białorusi rządzi też taka pokraka dyktatorska, a na Litwie gnębią Polaków...

Litwini przekręcają Polakom ich nazwiska, słyszałem z wiarogodnych źródeł...
      • pierwszy-donosiciel Re: Ale kogo jakiś tam Jugol interesuje? 27.05.11, 09:28
        St. Blasien małe miasteczko we Szwabii, głównie znane z tego, że tu niemieccy faszyści kurowali swego syfilisa...

(źródło: Januszek i jego teczki )

Kto miał suchoty, mógł także swą suchoty kurować...

To tak off topic:

1882 eröffnete der Lungenarzt Dr. Haufe das Sanatorium St. Blasien mit Behandlungsschwerpunkt Schwindsucht, heute überwiegend Tuberkulose genannt. Gegen alle Widerstände, auch der ortsansässigen Bevölkerung aus Angst vor der Schwindsucht und dem damit verbundenen Gewinnausfall durch Wegbleiben der Sommergäste, konnte die Klinik bis heute ihren weitreichenden Ruf als Spezialklinik erhalten und weiter ausbauen. Durch die ärztlichen Bemühungen und dem damit verbundenen Ruf der Klinik wurde St. Blasien zum Ganzjahres-Kurort.

PS

W dzisiejszych czasach suchoty już nie ma. Dawniej to każdy polityczny wiezień miał suchoty. Patrz Elegia o śmierci L. Waryńskiego.

W dzisiejszych czasach dają więźniom politycznym specjalnie tłuste jedzenie, aby dostali miażdżycy naczyń wieńcowych. Patrz Wałęsa i Jecki. Więzień Potulicki Nr 13!

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Re: Zlapano wreszcie tego Jugola 27.05.11, 09:40
      Orientuje się może kto, dlaczego dwoje forumowych naczelnych bojowników z niemieckim faszyzmem i antysemityzmem, tu nie interweniują?
    • artur666 Re: Zlapano wreszcie tego Jugola 27.05.11, 10:14
      Serbowie maja w sobie cos z ukraincow.
      • pierwszy-donosiciel Re: Zlapano wreszcie tego Jugola 27.05.11, 10:18
        artur666 napisał:

> Serbowie maja w sobie cos z ukraincow.
        ===================================

A co konkretnie mają?
        • jureek Re: Zlapano wreszcie tego Jugola 27.05.11, 11:20

> A co konkretnie mają?

Wiarę prawosławną i cyrylicę. Takie dwie cechy wspólne przychodzą mi do głowy bez wielkiego zastanawiania się. Poza tym w historii obu narodów wiele jest epizodów, które Ty nazywasz pokazaniem jaj, a które sprowadzają się do okrucieństwa i niskiego poziomu poszanowania życia jednostki w imię solidarności plemiennej.
          Jura
          • pierwszy-donosiciel Całkiem przeciwnie, ona jest fajną laską! 27.05.11, 11:27
            jureek napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
            >
            > > A co konkretnie mają?
            >
            > Wiarę prawosławną i cyrylicę. Takie dwie cechy wspólne przychodzą mi do głowy b
            > ez wielkiego zastanawiania się. Poza tym w historii obu narodów wiele jest epiz
            > odów, które Ty nazywasz pokazaniem jaj, a które sprowadzają się do okrucieństwa
            > i niskiego poziomu poszanowania życia jednostki w imię solidarności plemiennej
            > .
            > Jura
            ==================================

Aha !

A nie jest to może jakiś Vorurteil?

Ja nie widziałem aby była pani premier Ukrainy z nożem między zębami biegała ulicami Lwowa...

Całkiem przeciwnie, ona jest fajną laską!
            • jureek Re: Całkiem przeciwnie, ona jest fajną laską! 27.05.11, 11:41

> A nie jest to może jakiś Vorurteil?

A czy ja napisałem, że wszyscy są tacy i to do teraz? Napisałem wyraźnie, że mieli takie epizody w swojej historii.
              Jura
              • pierwszy-donosiciel Re: Całkiem przeciwnie, ona jest fajną laską! 27.05.11, 11:49
                jureek napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
                >
                > > A nie jest to może jakiś Vorurteil?
                >
                > A czy ja napisałem, że wszyscy są tacy i to do teraz? Napisałem wyraźnie, że mi
                > eli takie epizody w swojej historii.
                > Jura
                =========================

Nu, rozumiem.

Do niedawna.

UPA już nie istnieje...
              • lepian4 Re: Całkiem przeciwnie, ona jest fajną laską! 27.05.11, 12:45
                A co z solidarnoscia plemienna?
      • pierwszy-donosiciel Na Ukrainie wiele osób powiedziało sobie: 28.05.11, 09:47
        artur666 napisał:

> Serbowie maja w sobie cos z ukraincow.
        =======================================

Na Ukrainie wiele osób powiedziało sobie:

Serbowie maja w sobie cos z Polaków..
    • lunatix Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 11:44
      Temu sie chyba nie uda jak Demianiukowi ucieczka od sprawiedliwosci do zakonspirowanego domu starcow.

www.gmx.net/themen/nachrichten/ausland/187otwq-mladic-ist-verhandlungsfaehig
      • lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 12:55
        Bez watpienia nie udalo mu sie wyzianac ducha, jak wiecznie sprawiedliwy Salomon Morel
        • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 13:21
          lepian4 napisał:

> Bez watpienia nie udalo mu sie wyzianac ducha, jak wiecznie sprawiedliwy Salom
          > on Morel

Co racja to racja - ale dlaczego przy każdym wpomnianym bandycie przypomina ci się akurat Morel? W jakiś dziwny sposób cierpisz na zanik pamięci, jeżeli chodzi o dziesiątki tysięcy nigdy nie postawionych przed sądem oprawców z SS i Wehrmachtu.
          • lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 14:11
            Podaj prosze nazwiska.
            Ja nie znam ani jednego oprawcy faszystowskiego, ktory swe zbrodnie tlumaczylby alibi narodowej obsesj grzebania we wlasnych ranach.
            Takze prosze nie przekrecaj faktow.
            Brat Salomona tez nigdy nie zostal ukaryna, bracia Bieleccy tez nie...
            • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 15:32
              Mam ci wymieniać nazwiska? Ty udajesz jebniętego, czy jesteś rzeczywiście tak pierdolnięty?

Wymienię ci jedynie kilka perełek:

Aribert Heim, Josef Mengele, Alois Brunner - tej trójce udało się spierdolić i w ten sposób uniknęli kary - tysiące innych dożyło sędziwego wieku (lub żyją nadal) jako "Kriegsveteranen" - przy pełnych świadczeniach rentowo-emerytalnych.
              Jak intensywnie ścigano SS-owców w powojennych Niemczech pokazuje fakt, że Mengele, po swojej udanej ucieczce w latach 1950-tych swoje rodzinną strony - po czym odjechał ponownie w siną dal i tyle go widzieli. Niemiecka Ambasada w Buenos Aires wydała mu świeżusieńki pastport na nazwisko Josef Mengele.
              A kto miał ścigać bandytów, kiedy prawie cały aparat "wymiaru sprawiedliwości" itzw. "organów ścigania" za ery Adenauera sam składał się z hitlerowskich bandytów.

Jeszcze nikt na tym forum nie kwestionował przestępstw S.Morela - ty natomiast próbujesz do spóły z assekowcem przy pomocy Morela i paru innych bandytów relatywizować zbrodnie hitlerowskie.
              Rozumiem twoją brunatną solidarność, ale życzyłbym sobie i innym, żebyś te twoje skrwysyństo pielęgnował w swioch prywatnych pomieszczeniach - niech łajno pozostanie wśród łajna.

• lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 15:58
                Tych twoich "kilku" bandytow wymordowalo 1,2 miliona Polakow- tylko w cieniu Lukow Triumfalnych dla Sowietow. Po wojnie gnojki nie proznowali. Zdaje sobie sprawe, ze spedziles swa mlodosc na wagarach w miejscu, gdzie konczy sie Polska. Z obu powodow jestes niedoinformowany. Jednak szczytem lajdactwa jest relatywizowanie zbrodni syjonistycznych. Mladic na ich tle jest tylko niewinnym aniolkiem. Moze i upadl, ale mu jest cholernie daleko do twych braci w wierze, ktorzy potrafili jedynie gnebic i mordowac tych, ktorzy ich wczesniej uratowali przed zaglada. Dzis kontynuuja swa zbrodnicza misje w imie niezrozumialych idealow. tez ci to nie przeszkadza?
                • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 16:22
                  Widzę, że jesteś bardziej wyrachowanym skurwielem niż myślałem.
                  Kto tu relatywizuje zbrodnie syjonistyczne? Zacytuj ciemniaku tu jeden post z tego forum, gdzie ktoś to robił. To ty z assiekowcen od lat próbujecie umniejszać winę Niemiec w ludbójstwie z okresu II wojny i stawiacie pod znakiem zapytania egzystencje komór gazowych - tacy jak wy będą do końca swoich zasranych dni twierdzić, że były to łaźnie. Przy każdym wątku dotyczącym zbrodni hitlerowskich zmieniacie natychmiast tematna Morela i spółkę - nikt nie zmieniał tu jeszcze tematu w odwrotnym kierunku.
                  Nigdy nie licytytowałem się kto ile namordował (jeden zamordowany jest już za dużo) - z ciekawością poczytałbym te źródła, z których wyniaka twoja liczba 1,2 miliona - nie twierdzę broń Boże, że to nieprawda - ale o źródło poproszę.

PS.
                  I nie pierdol brunatny śmieciu, że ty wiesz gdzie zaczynała i gdzie kończyła się Polska - kończyła się z pewnością tam, gdzie przemaszerował twój dziad bandyta ze swoimi wspólnikami - tam zostawał tylko popiół.

• gadupa Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 16:31
                    Dobre. hehe
                  • pierwszy-donosiciel Zadziwiający jednorazowy fenomen... 30.05.11, 16:54
                    Wszystko jak najbardziej OK!

Forumowicze chcieliby się tylko dowiedzieć dlaczego wy się tak chętnie między tym skurwielonym narodzie osiedlacie?

Przecie nie od dzisiaj wiadomo co to za ziółka, wystarczy, że wspomnę tylko dwóch:

1. Martin Luther

2. Rodzinę Wagnerów z ich angielską sierotką...

Was nic nie jest wstanie odstraszyć?

Jak gdyby nigdy nic?

Kochacie Ich z całej duszy i całych sił swoich!

Zadziwiający jednorazowy fenomen...
                    • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 30.05.11, 17:28
                      Tobie chory starcze już nie raz próbowałem tłumaczyć, dlaczego osiedliłem się w Niemczech.
                      Nie wiem, czy masz sklerozę czy po prostu rżniesz głupa, dlatego przypomnę jeden z powodów: jestem tu, bo jest mi tu dobrze, bez względu na nichlubną przeszłość narodu niemieckiego.
                      Pomimo tych nieprawdopodobnych zbrodni pozostanie to kraj geniuszy literatury, muzyki i nauki. Bije on w tych kategoriach wszystkie kraje europejski na głowę, ba na wiele głów.
                      I gdyby nie było w tym społeczeństwie takich propagandowych podpalaczy jak ty i lepian,
                      byłaby tu idylla.

Dlatego nie widzę powodu, dla którego miałbym tolerować takich śmieci jak wy, którzy próbują ten ciemny okres niemieckiej historii zamieść pod dywan - sam pisałeś tu, że u ciebie są Wysokie Tatry na dywanie w brunatnym salonie.
                      • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 30.05.11, 17:55
                        Rozumiem! Niezachwiana tradycja rodzinna...

To i tego żaden Luther albo Wagner tego nie zmienią...

Wam tu dobrze i tylko to się liczy...

Nie tylko Wam tu dobrze... Także (...) też tu dobrze...
                        • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 30.05.11, 18:02
                          Mały, niezbyt rozgarnięty Grynszpan odstrzelił faszystę twojego pokroju - czyli zrobił coś sensownego - a ty? Potrafisz tylko siać propagandę na polskich forach żałosny wypierdku.
                          • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 09:24
                            ja.nusz napisał:

> Mały, niezbyt rozgarnięty Grynszpan odstrzelił faszystę twojego pokroju - czyli
                            > zrobił coś sensownego - a ty? Potrafisz tylko siać propagandę na polskich fora
                            > ch żałosny wypierdku.
                            ===============================================

Rozumiem. Ty nie jesteś Polakiem, tylko się zgrywasz na polskiego patriotę, który zmienił miejsce zamieszkania nad Łabę...

I stamtąd walczysz o lepszą i bardziej sprawiedliwą Ojczyznę...Której nie masz...

Trochę nielogiczne, ale co w naszych czasach jest logiczne, nieprawdaż?
                            • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 09:47

>Rozumiem.

Gówno rozumiesz stary baranie - ale to nic nowego.

Od lat wlkejasz te same linki i za każdym razem potwierdzasz, że jesteś bezzmiennie pierdolnięty.
                              I nie uskarżaj się zaraz na zawartość merytoryczną mojego wpisu - w stosunku do coiebie jest to i tak zdecydowanie zbyt łagodne.

PS.
                              Czy to prawda, że twojego tatusia nie chcieli przyjąć do SS?
                              • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 10:42
                                ja.nusz napisał:

> PS.
                                > Czy to prawda, że twojego tatusia nie chcieli przyjąć do SS?

==============================================

Ale Twoja cała myschpoke maszerowała dzielnie z pochodniami poprzez Bramę Brandenburską...

Nieprawdaż?

Fajnie było!
                                • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 12:19
                                  • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 12:57
                                    Mossad coraz pozniej dostarca ci informacje
                                • jureek Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 10:20

> Ale Twoja cała mys
                                  > chpoke maszerowała dzielnie z pochodniami poprzez Bramę Brandenburską...

>
                                  > Nieprawdaż?
                                  >
                                  > Fajnie było!

Ty w ogóle przeczytałeś ten linkowany artykuł? Bo mam wrażenie, że tylko do obejrzenia obrazka się ograniczyłeś. I ten obrazek tak Cię podniecił, że czytać nie byłeś już w stanie.
                                  Jura
                                  • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 10:45
                                    jureek napisał:

> Ty w ogóle przeczytałeś ten linkowany artykuł? Bo mam wrażenie, że tylko do obe
                                    > jrzenia obrazka się ograniczyłeś. I ten obrazek tak Cię podniecił, że czytać ni
                                    > e byłeś już w stanie. Jura
                                    ==================================================

A picture is worth a thousand words.
                                    • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 11:07
                                      Idee socjalizmu zwyciężają...
                                    • jureek Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 11:24

> A picture is worth a thousand words.

Oto hasło wszystkich onanistów

• pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 15:07
                                    Jura pyta się:
                                    Ty w ogóle przeczytałeś ten linkowany artykuł? Bo mam wrażenie, że tylko do obejrzenia obrazka się ograniczyłeś. I ten obrazek tak Cię podniecił, że czytać nie byłeś już w stanie.
                                    Jura

Każdy linkowany artykuł sprawdzam szczegółowo o zawartość elementów antysemicznych.

W przypadkach pozytywnych wyraźnie dystansuję się od tego artykułu.

A dlaczego się pytasz? Znalazłeś mimo moich skrupulatnych starań jakieś antysemiczne wybryki, jakieś mierzenia nosów, lub obwodów czaszek? Kąta pochylenia czoła?
                          • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 10:31
                            Mały, niezbyt rozgarnięty Eichmann...
                            Moge Januszku Milosciwy kontynuowac moj wywod w mysl twej podlej trywializacji zbrodniarzy?
                            • pierwszy-donosiciel Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 11:28
                              lepian4 napisał:

> Mały, niezbyt rozgarnięty Eichmann...
                              > Moge Januszku Milosciwy kontynuowac moj wywod w mysl twej podlej trywializacji
                              > zbrodniarzy?
                              =========================================

Takie podchwytliwe pytania nie są fair!

Januszkowi dolna szczęka wypadła...
                              • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 11:31
                                Zowu zaczely sie zlote zniwa?
                                • gadupa Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 11:57
                                  Nie to tylko ty robisz czesto loda.
                            • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 12:16
                              lepian4 napisał:

> Mały, niezbyt rozgarnięty Eichmann...
                              > Moge Januszku Milosciwy kontynuowac moj wywod w mysl twej podlej trywializacji
                              > zbrodniarzy?

Starasz się napisać coś z sensem, a wychodzi jak zawsze debilny bełkot.

Eichman był inteligentną kanalią a Grynszpan był niedorozwiniętym desperatą - ty masz z obydwoma coś wspólnego - jesteś niedorozwiniętą kanalią.
                              • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 31.05.11, 12:59
                                Eichmann byl inteligentny, a Gryszpan juz nie?
                                • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 09:08
                                  lepian4 napisał:

> Eichmann byl inteligentny, a Gryszpan juz nie?

Widzę, że znów masz problemy z kumaniem - może masz za daleko do łba.

Przypomnę więc:

Eichman był inteligentną kanalią a Grynszpan był niedorozwiniętym desperatą - ty masz z obydwoma coś wspólnego - jesteś niedorozwiniętą kanalią.
                                  • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 09:15
                                    Nie widze w tym twoim wywodzie logiki. Wytlumacz mi prosze. o co ci biega?
                                    • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 09:21
                                      Npaiszę ci językiem, który z całą pewnością zrozumiesz:

Jesteś pierdolniętym skurwielem.
                                      • pierwszy-donosiciel Basic Polish... 01.06.11, 09:45
                                        ja.nusz napisał:

> Npaiszę ci językiem, który z całą pewnością zrozumiesz:
                                        >
                                        > Jesteś pierdolniętym skurwielem.
                                        ===========================================

Januszek posługuje się Basic Polskim.

To taki zasób słów polskiego aby dostać pracę w Januszkowej Firmie Wikidajłów na St.Pauli.

Nie muszą wiele gadać, wystarczy aby mieli tłusty, wypasiony kark...

I paluszki jak tłuste parówki...
                                        • pierwszy-donosiciel Re: Basic Polish... 01.06.11, 10:11
                                          Uzupełnienie:

Januszkowa Firma Wykidajłów na St.Pauli jest także odpowiedzialna za transport świeżego mięsa z Ukrainy...

Czasami także z innych okolic świata.

Przed kilku dniami był transport tranzytowy z Bawarii...
                                      • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 11:49
                                        No to jest niezaprzeczalny fakt! Ale panie miszczu nawet sie kurna nie pofatygowales wyjasnic zawilosci zaklamania w slusznej sprawie, by wyglosic prawde! Wstydu kurde nie masz?
                                        A moze braklo ci wyobrazni, by zaklamac do reszty te sprawiedliwe klamstwa?
                                        • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 13:53
                                          Możesz sobie wybrać, czy chcesz być nazywany "niedorozwiniętą kanalią" czy "tępym skurwielem"
                                          Znaczenie niby to samo, a jaka różnica w wymowie.

PS.
                                          Chodzi ci o to, że zostało wymordowanych mniej Zydów niż podają źródła historyczne?
                                          Wszystkie poważne źródła podają ok. 5,5 do 6 milionów - niestety nie jest możliwe dokładniejsze oszacowanie ilości ofiar.
                                          I o czym ty jeszcze chcesz dyskutować brunatny śmieciu.
                                          • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 14:09
                                            Dyskutujemy o prawdzie, ktora wraz z Bracmi w Wierze w slusznej sprawie zaklamaliscie!
                                            • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 14:14
                                              Możesz zdradzić do kogo zwracasz się pisząc "zakłamaliście" ?
                                              • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 14:19
                                                Do was, Starsi Bracia w Wierze. Cos to zmienia w kwesti gloszenia zaklamanej prawdy?
                                                • ja.nusz Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 14:40
                                                  No to odkłam tę "zakłamaną prawdę" - masz tu forum, które czyta cały świat - pokaż co potrafisz.
                                                  • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 01.06.11, 16:15
                                                    A sram na to! Nie bede po tobie sprzatac!
                                                  • gadupa Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 03.06.11, 12:48
                                                    Nie bylbym tego taki pewny. lepianka
                                                  • lepian4 Re: Zadziwiający jednorazowy fenomen... 03.06.11, 14:58
                                                    Dla przypomnienia, dupa jest rodzaju zenskiego.
                    • gadupa Miedzy innymi dlatego 30.05.11, 17:38
                      "Forumowicze chcieliby się tylko dowiedzieć dlaczego wy się tak chętnie między tym skurwielonym narodzie osiedlacie?"

Bo tu malo takich poyebow z Polski jak ty.
                      Takie cwoki albo siedza w kraju i jecza po forumach, albo wyjechaly do wiadomych innych krajow i tez stekaja jak ty po polskich forumach.
                      hehehe
                  • lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 16:55
                    Cos ci sie popierdolilo. Jest wiele teorii wyimaginowanych komor gazowych. Wypomnienie nie jest negowaniem zbrodnii faszystowskich, tylko krytycznym stosunkiem do syjonistyczno- komunistycznego nurtu myslowego, ktory, by dowiesc prawdy, glosil perfidne klamstwa.
                    Dzis dawne ofiary, broniace klamst wyssanch z palca, retuszuja na naszych oczach swe zbrodnie i przewinienia, bo ich cierpienia, nawet te wyimaginowane, sa swoistym alibi na wszystko.
                    Zdaje sobie sprawe, Januszku Milosciwy, ze ty tego nigdy nie pojmiesz. Coz, taki juz jest twoj urok.
                    • gadupa Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 17:40
                      Spierdalaj lepianka po zal dupe sciska jak sie te twoje smrody czyta. A czyta sie coraz rzadziej.
                      hehe
                    • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 17:41
                      Właśnie wybełkotałeś dokładnie to, na co cię stać - na sianie tych kłamstw, które wyniosłeś z domu (tfu!) rodzinnego.

"krytyczny stosunek do syjonistyczno- komunistycznego nurtu myslowego"

Powyższe trzeba czytać z pięć razy z przecieraniem oczu - zwłaszcza, że ten bełkot padł w kontekście "wyimaginowanych komór gazowych", jak i "wyimaginowanych cierpień" wymordowanych w nich ludzi z całego świata.

Ty brunatny kretynie - niemiecka publicystyka na najwyższym poziomie, to dla ciebie "syjonistyczno-komunistyczny nurt myślowy"? Pierdolnij się w ten pusty faszystowski łeb.
                      • lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 17:55
                        Januszku Milosciwy, wytlumacz nam prosze, dlaczego jeszcze niedawno podawano 1,5 miliona ofiar obozu wyzwolonego przez dziadka Obamy, dzis steka sie delikatnie, ze bylo co najwyzej jedynie 900 tys. Z czego nie mozna jezcze wnioskowac, ze owe ofiary byly zydowskiego pochodzenia, i ze zostaly zagazowane. Jasne, masz racje, ze zaklamanie jest w tym kontekscie obrzydliwe- tak z reka na sercu, ktoz to tak podle klamal? Niemcy, jak sam powiadasz, calkiem rzetelnie sie na ten temat wypowiadaja. Im chyba najbardziej zalezy na przedstawieniu prawdy.
                        Jest to chyba cos nie tak?
                        Ci sami historycy nie dostrzegaja tez 1,2 polskich ofiar polskiego Holokaustu, zgotowanego nierzadko przez zydow wyzwolonych przez naiwne, polskie podziemie. Mnie to nie dziwi, ty to swiadomie odrzucasz. Dlatego jakakolwiek dyskusja na ten temat z twa milosierna persona skazana jest na zaglade- w pelnym tego slowa znaczeniu.
                        • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 18:16
                          Liczby ofiar wojennych, ofiar ludobójstwa ludzi zaginionych itd. były i będą korygowane (czasem w górę, czasem w dół), bo na tym polegają badania historyczne tępy kmiocie.
                          W twoim środowisku nazywacie to "krytycznym stosunkiem do syjonistyczno- komunistycznego nurtu myslowego" - na taki bełkot trzeba najpierw wpaść.

Jaka dyskusja jest skazana na zagładę? Ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś? Twoje wypowiedzi to zlepek wykrzyczanych propagandowych haseł jak na zebraniu NSDAP.

Prosiłem cię o jakieś źródło na temat polskich ofiar stalinizmu, które potwierdzą twoje liczby.
                          Zaznaczam poraz kolejny, że nie chodzi mi o licytowanie się o ilość ofiar.
                          Pisałem kilka godzin wcześniej co jest problemem - ale jak ktoś ma oczy zarośnięte brunatnym łajnem to może nie zauważyć.
                          • pierwszy-donosiciel Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 31.05.11, 09:44
                            ja.nusz napisał:

> Liczby ofiar wojennych, ofiar ludobójstwa ludzi zaginionych itd. były i będą ko
                            > rygowane (czasem w górę, czasem w dół), bo na tym polegają badania historyczne
                            > tępy kmiocie.
                            > W twoim środowisku nazywacie to "krytycznym stosunkiem do syjonistyczno- komun
                            > istycznego nurtu myslowego" - na taki bełkot trzeba najpierw wpaść.
                            >
                            > Jaka dyskusja jest skazana na zagładę? Ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś? Twoje w
                            > ypowiedzi to zlepek wykrzyczanych propagandowych haseł jak na zebraniu NSDAP.
                            >
                            > Prosiłem cię o jakieś źródło na temat polskich ofiar stalinizmu, które potwier
                            > dzą twoje liczby.
                            > Zaznaczam poraz kolejny, że nie chodzi mi o licytowanie się o ilość ofiar.
                            > Pisałem kilka godzin wcześniej co jest problemem - ale jak ktoś ma oczy zarośni
                            > ęte brunatnym łajnem to może nie zauważyć.

============================================

Ku przypomnieniu, trochę liczb...

And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU's deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin's collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the "bloodthirsty dwarf."

Dzięki doskonałej robocie East Coast każde dziecko na świecie zna na pamięć każdego faszystowskiego zbrodniarza...

Tylko nazwiska "Genrikh Yagoda," nikt na świecie nigdy nic nie słyszał...

Ot co..
                            • ja.nusz Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 31.05.11, 09:49
                              Spróbuj wysilić swój pusty łeb i zalinkuj coś po polsku ico dotyczy polskich ofiar - o to prosiłem lepiana - stary matole.
                            • lunatix Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 31.05.11, 11:08
                              Kazde dziecko zna, bo tam prawie kazdy to nazi

www.google.de/search?client=safari&rls=en&q=white+pride&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=76_kTa_iD832sgb-zfTrBQ
                          • lepian4 Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 31.05.11, 10:33
                            Januszku, jesli 66 lat po wojnie korygujesz dane dotyczace zmierzchlej wojny, tzn. ze wczesniej perfidnie klamales by powiedziec prawde. Powtorze sie, dlaczego klamiesz, by dowiesc prawdy?
                            • gadupa Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 31.05.11, 11:37
                              Mnie sie lepianka raczej wydaje ze ty jestes perfidnie poyebana.
                              W realu sie juz wszyscy smieja i tylko internet ci pozostal zeby jeszcze zaistniec. Cieniutko.
                              Ot co.
                              • pierwszy-donosiciel bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 11:47
                                gadupa napisała:

> Mnie sie lepianka raczej wydaje ze ty jestes perfidnie poyebana.
                                > W realu sie juz wszyscy smieja i tylko internet ci pozostal zeby jeszcze zaistn
                                > iec. Cieniutko.
                                > Ot co.

Skąd to się bierze?

W ukochanej ojczyźnie Januszka i Gadupy!

Wszyscy bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej?
                                • gadupa Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 11:56
                                  Dla nas Polska to moze ukochana ojczyzna. W tych kategoriach jeszcze sie nie zastanawialem.

Ale dla ciebie, ukochana ojczyzna jest PZPR czerwony scoorwysynu.
                                  • pierwszy-donosiciel Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 16:24
                                    gadupa napisała:

> Dla nas Polska to moze ukochana ojczyzna. W tych kategoriach jeszcze sie nie za
                                    > stanawialem.
                                    >
                                    > Ale dla ciebie, ukochana ojczyzna jest PZPR czerwony scoorwysynu.
                                    ============================

Gadupa jest bezpaństwowcem i bezojczyźniajczem... (Obywatelem świata...)

Podobnie jak Januszek...też jest Heimatlos...
                                    • lepian4 Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 16:35
                                      A little bit of this, a little bit of that.
                                      A pot, a pan, a broom, a hat.
                                      (...)
                                      People who pass through Anatevka don't even know they've been here.
                                      • pierwszy-donosiciel Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 17:04
                                        lepian4 napisał:

> A little bit of this, a little bit of that.
                                        > A pot, a pan, a broom, a hat.
                                        > (...)
                                        > People who pass through Anatevka don't even know they've been here.

Do you Love Me?
                                        • lepian4 Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 17:35
                                          What?
                                          • pierwszy-donosiciel Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 17:53
                                            lepian4 napisał:

> What?
                                            =========================================

Golde, I`m asking you a question.
                                            • gadupa Re: bojownicy z faszyzmem na misji zagranicznej? 31.05.11, 17:57
                                              buahahaha
                                              cienki szpan od cieniasow. buahahahahahahahahahahaha
                        • gadupa Re: Nastepny z syndromem Demianiuka 30.05.11, 18:16
                          Niemcy skopiowali tylko to co amerykanie zrobili z indianami.

Caly pech Adolfa ze im sie to nie udalo do konca jak amerykanom.

www.nightslantern.ca/nativeholocaust.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka