ja.nusz 05.07.19, 00:56 Znów bezsenność, pociągi jado, w TV o tej porze jak zwykle Hitlerki & Co., a on śpi znów zgwałciwszy się sam we wczorajszego Kuriera Wezyrskiego. Trzymaj się ciepło młody człowieku - toć wiesz, że zawsze cie lubiłem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 08:39 ja.nusz napisał: > Znów bezsenność, pociągi jado, w TV o tej porze jak zwykle Hitlerki & Co., a o > n śpi znów zgwałciwszy się sam we wczorajszego Kuriera Wezyrskiego. > Trzymaj się ciepło młody człowieku - toć wiesz, że zawsze cie lubiłem... =============================================== Serdeczne dzięki za wzruszającą pamięć. Na rodaku można zawsze polegać. (Jak na Zawiszy Czarnym) Ot, co... BTW Na Forum Maryjnym dotkliwy niedobór Faszystów? Co to za życie bez Faszystów! Szwendasz się po nocy po internecie w nadziei, że spotkasz gdzieś Faszystę... Słyszałem, że wasi mieli znowu Festiwal w Karl-Marx-Stadt..."Was jest więcej!" W pierwszą rocznicę śmierci młodego Kubańczyka z Niemieckimi Korzeniami. Zmarło mu się na "słabe serce". Pozdrów proszę Hamburskich Towarzyszy z AfD... Ja, na Twoim miejscu bym się do nich zapisał. Miałbyś Faszystów pod dostatkiem... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 09:08 Przyjaźń Ukrainsko-Polsko-Niemiecka! Ot co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 09:21 Gdyby Januszek to wiedział, by się o wiele wcześniej osiedlił pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... 80 Prozent Altnazis Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 09:38 Jakąś niewytłumaczalną siłę przyciągania maję te Naziołki! Eilmeldung: Ungefähr 181.000.000 Ergebnisse (0,38 Sekunden) Z miesiąca na miesiąc kilka milionów więcej! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 09:50 Januszku kochany! Kiedy zabieramy się do wyburzania Kościołów Ewangelickich? Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 10:16 Te Niemce połamane coraz bardziej bezczelne! Myślą, że mogą sobie wymyślać dodatkowe święta kościelne bez pytania o zgodę Zentralratu des Vietkongs in Dojczland... Widział już kto kiedy tyle tupetu? Zapomnieli, że przegrali dwie wojny? Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 15:29 ja.nusz napisał: > Znów bezsenność, pociągi jado, w TV o tej porze jak zwykle Hitlerki & Co., a o > n śpi znów zgwałciwszy się sam we wczorajszego Kuriera Wezyrskiego. > Trzymaj się ciepło młody człowieku - toć wiesz, że zawsze cie lubiłem... ============================================== Januszku kochany, stwierdzam z głębokim smutkiem, że nie nadążasz z najnowszym krzykiem advanced technology from People's Republic of China ! Trybunę Ludu to ja używałem w PRL-u. Ot, co. BTW Szczególną satysfakcję odczuwałem, gdy zawierały orędzia przewodników narodu z PZPR, tow. Wiesława... i Józefa Cyrankiewicza, który Poznańskim Robotnikom z Cegielskiego chciał ręce odrąbać. Podobnie jak dzisiaj w Wenezueli... Historia się powtarza... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Jak leci staruszku? 05.07.19, 16:56 PEGIDA ciągle istnieje i dobrze się ma.. I coraz bardziej się faszyzuje. A Januszek mi obiecał, że NRD-owskie Niemce pójdą rzodkiewki hodować. A tu figa wielka, rzodkiewki kupują na POLEN MARKT... Niemców NRDowskich trza po raz drugi podać defaszyzacji. Takie obozy koncentracyjne jakie były w Niemczech po roku 1945. Tylko trza je inaczej nazwać. Proponuję: "Umschulungs Center". A Niemcy, którym się w Niemczech nie podoba, mogą emigrować z Niemiec. Januszku, Ty jesteś Niemcem z Niemieckim Paszportem w lewej kieszonce piersiowej... Co się jeszcze namyślasz! Ot co... Odpowiedz Link