vermieter 31.03.20, 18:43 erasmus-stiftung.de/wp-content/uploads/2020/03/FAKTUM-Nr.-01-2020-DES.pdf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: lektura na okres kwarantanny 01.04.20, 16:31 vermieter napisał(a): > erasmus-stiftung.de/wp-content/uploads/2020/03/FAKTUM-Nr.-01-2020-DES.pdf ================================== Bardzo dziękuję za pamięć. Nim ten kilkuset stronicowy Pdf otworzę, proszę uprzejmie o krótkie streszczenie. Po szczegółowej analizie zadecyduję o dalszych krokach. Odpowiedz Link
vermieter Re: lektura na okres kwarantanny 02.04.20, 02:32 Potwierdzasz moje przypuszczenia, że wiedzę do tej pory czerpałeś z lektury nagłówków Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: lektura na okres kwarantanny 02.04.20, 10:42 vermieter napisał(a): > Potwierdzasz moje przypuszczenia, że wiedzę do tej pory czerpałeś z lektury nag > łówków ==================================================== Dzięki serdeczne za zaglądnięcie do Ojczyźnianego Forum Patriotycznego. Z Tobą można prawdziwie dogłębnie i merytorycznie podyskutować o wszystkich ważnych sprawach nurtujących ludzkość... Uważnie śledzę Twoje olśniewające wystąpienia na Forum Świat. Wszystkich tamtejszych niedouczników stawiasz w cień. Und das ist gut so! Wszystkie drogi prowadzące do celu są dobre... Najlepsza pod tym względem jest Bildcajtunga. Senioren freundliche czcionka. W dawnych czasach byłem fanem Trybuny Ludu. Można było używać jako papieru klozetowego i do zawijania śledzi solonych z beczki. Noch Fragen bitte? Odpowiedz Link
the-great-inuk Jeśli ja wyspekuluję 10 000... 05.04.20, 16:01 ula22x napisał(a): Zacznij zarabiać na bitcoinie, ropie, złocie itp. przez inte > wystarczy laptop lub telefon, zarobki powyzej 10.000zł, ============================================ Jeśli ja wyspekuluję 10 000, to ktoś inny straci 10 000. Uczciwe zarabianie polega na tworzeniu dóbr w pocie czoła. Jak wskazują znaki na Niebie i na Ziemi, spekulantów będą wieszać niezadługo na latarniach ulicznych! Ot, co... Odpowiedz Link