jecki.p 07.12.08, 20:25 ze mozna sie zawigiliowac na smierc ? j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Re: wiedzieliscie juz, 07.12.08, 21:10 No, podobno Zbychowi udało się takiej śmierci unikąć. Odpowiedz Link
jessi_a Re: wiedzieliscie juz, 07.12.08, 21:40 ciekawsze to jak udowadnianie wyzszosci Swiat Bozegonarodzenia nad Wielkanaca Odpowiedz Link
jecki.p Re: wiedzieliscie juz, 07.12.08, 22:11 czyzbys miala na mysli "niż" ? bo inaczej nie bardzo rozumiem... j. Odpowiedz Link
jessi_a Re: wiedzieliscie juz, 07.12.08, 22:29 to moj ulubiony blad i przesladuje mnie. Chociaz z drugiej strony na Mazurach powszechny Odpowiedz Link
maria421 Re: wiedzieliscie juz, 07.12.08, 22:47 W dawnych czasach to naprawde mozna sie bylo zawigiliowac na smierc- obzarstwem przy stole wiliglijnym. Teraz ludzie mniej jadaja Odpowiedz Link
nudek www.i-love-muenster.de 07.12.08, 23:02 Zapraszamy serdecznie wszystkich na nasz nowy portal internetowy www.i-love-muenster.de U nas znajdziesz wszystko czego szukasz na temat miasta Muenster na Westfalii. (Niemcy) praca, studia, imprezy, życie prywatne oraz kulturalne, ciekawe wywiady....i wiele, wiele innych ciekawych rzeczy! Redakcja www.i-love-muenster.de (www.poloniamuenster.de) zaprasza oraz życzy ciekawej lektury!!! Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 04:03 nudek, chce nas zawigiliowaac na smierc. Odpowiedz Link
fan.club Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 07:29 Na śmierć? Demunstrowaniem swego portalu? Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 09:01 Tak dokladnie. Zastanaiwales sie, jak normalny czlowiek moze zareagowac, gdy dyskusja, powiedzmy o Wigilii, staje sie jedynie schleichender Werbung. Zeby ten nudek choc sie wysilil. Powklejal wszedzie, bez skladu i ladu bzdety. Mozna czegos dostac!!! A to cos, jest bliskie krytycznym stanom ludzkiej, szeroko pojetej witalnosci. Jesli ci ten opis nie wystarcza, wspomne jeszcze tych nieogolonych i niedomytych dziadow, ktorzy blakaja sie po restauracjach z rozami. Juz laska pada ci na kolana, az tu nagle przychodzi ci takiu obwies! Spobuj jej tego nie kupic. Wybierzmy pesmistyczna wersje: rozy nie kupiles, laske mozesz sobie "abszminken" (pisze po polsku, zeby mi nikt nie wmawial, ze szpanuje). Wracasz do domu, w drzwiach stoi juz jakis szczesliwy posiadacz garnkow, proszkow, przedziwnych narzedzi, ktorych do niczego nie potrzebujesz. ON JEST TAK SZCZESLIWY; ZE ZA POL TWEJ WYPLATY CHCE SIE SWYM SZCZESCIEM PODZIELIC!!!! ZRYPANY SIADASZ NA FOTEL: OTWIERASZ POCZTE: DOWIADUJESZ SIE; ZE NA CALYM swiecie gina ludzie, a ty w banalny sposob mozesz im pomoc. Przelewajac pieniadze, najlepiej regularnie. Nie wiesz komu, ale to nie o to chodzi: mozesz zbawic swiat!!! Do tej pory tego nie uczyniles, a to budzi juz pierwsze depresje. Zrospaczony siadasz przed komputerem, wlaczasz forum... A tu nudek sprzedaje dalej nudy; januszek, na szczescie wyjachal dymic do Grecji, wiec nie ma juz dyskusji o gownie. Ale masz swiadomosc, ze jest to stan krotkotrwaly- Depresja murowana. Odpowiedz Link
mieux Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 09:37 >wspomne jeszcze tych nieogolonych i niedomytych dziadow, ktorzy blakaja sie po restauracjach z rozami. Ja takich kwiatów po prostu się brzydziłam nawet dotknąć ręką, nie mówiąc o wąchaniu, więc nie dopuściłam do tego, aby mężczyzna je kupił. > w banalny sposob mozesz im pomoc. Przelewajac pieniadze Wszelkie fundacje mają koszty własne po prostu ogromne (ktoś wie, po co fundację zakłada - chce mieć choć 10tys. miesięcznie), sięgające nawet powyżej 50% otrzymanych od fundatorów pieniędzy. Wpłacając dajesz forsę założycielowi do jego prywatnej szerokiej gardzieli. Jeśli pomagać to konkretnej osobie bezpośrednio. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 11:19 ślepian4 napisał: blablablabla.... pesmistyczna wersje: rozy nie > kupiles, laske mozesz sobie "abszminken" (pisze po polsku, zeby mi > nikt nie wmawial, ze szpanuje)....blablalabablabala Powiedzmy raczej, że starałeś się pisać prawie po polsku, a znów wyszło z tego jedynie kilkanaście linijek bezsensownego bełkotu. A to cos, > jest bliskie krytycznym stanom ludzkiej, szeroko pojetej witalnosci. > Jesli ci ten opis nie wystarcza, wspomne jeszcze tych nieogolonych i > niedomytych dziadow, ktorzy blakaja sie po restauracjach z rozami. Niedomytych i nieogolonych handlarzy róż wpuszczają jedynie do restauracji gdzie siedzą niedomyci i nieogoleni goście ze swoimi niedoszorowanymi obiektami pożądania. Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 14:32 Januszku, to ty ciagle jestes na wyzerce u wroga? Juz myslalem, ze pojechales zabawic sie do Grecji. Takie zadymki nie odbywaja sie na codzien Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 14:52 A ślepian4 jak zwykle krótko, węzłowato i nie na temat. Zajmij się lepiej swoją ulubioną lekturą: www.dsz-verlag.de/ Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 20:21 W dupie mam moja ulubiona lekture. Jak bylo w Grecji? Rozpierniczyles pol miasta? Ilu policjantow rozwaliles? Pochwal sie swoimi wrazeniami z zadymki obibokow. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 08.12.08, 21:04 lepian4 napisał: > W dupie mam moja ulubiona lekture. Jak bylo w Grecji? > Rozpierniczyles pol miasta? Ilu policjantow rozwaliles? Pochwal sie > swoimi wrazeniami z zadymki obibokow. Komentarz krótki: ssssssssssssssssspierdalaj!!! Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 09.12.08, 04:28 Widze, ze soljanka ci nie smakowala. Januszku, nie zlosc sie, przeciez z uznaniem przygladam sie waszym lewackim ekscesom. Kristallnacht, przy tych waszych greckich akcjach profilaktycznych, to jedynie pryszcz Januszku wszyscy razem: Was! Ausländisches Gesindel Würde über unsere Heime gebieten! Was! Diese Söldnerscharen würden Unsere stolzen Krieger niedermachen! Unsere stolzen Krieger niedermachen! Großer Gott! Mit Ketten an den Händen Würden sich unsere Häupter dem Joch beugen. Niederträchtige Despoten würden Über unser Schicksal bestimmen! Zu den Waffen, Bürger! Schließt die Reihen, Vorwärts, marschieren wir! Das unreine Blut Tränke unserer Äcker Furchen Zittert, Tyrannen und Ihr Niederträchtigen Schande aller Parteien, Zittert! Eure verruchten Pläne Werden Euch endlich heimgezahlt! Werden Euch endlich heimgezahlt! Jeder ist Soldat, um Euch zu bekämpfen, Wenn Sie fallen, unsere jungen Helden, Zeugt die Erde neue, Die bereit sind, gegen Euch zu kämpfen! Und wenn das nicht klappt, kommt der ja.nuszek und macht große kupa Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 09.12.08, 13:39 ślepian4 napisał: > Kristallnacht, przy tych greckich akcjach profilaktycznych, > to jedynie pryszcz. A to już nie moja wina, że twój dziadziuś za słabo napierdalał. Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 09.12.08, 18:56 Jak zwykle trafne i blyskotliwie ocesniosz sytuacje. Mojego dziadka stac bylo poslac takich obsrancow jak ty. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 09.12.08, 19:00 lepian4 napisał: > Jak zwykle trafne i blyskotliwie ocesniosz sytuacje. Mojego dziadka > stac bylo poslac takich obsrancow jak ty. Dokąd posłać? Do gazu? - fajna rodzinka - a wnuczek najfajniejszy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: www.i-love-muenster.de 11.12.08, 03:56 Jasne, ze fajna. Gnojeczku, przynajmniej nie musze sie chwalic, ze szabrujac Weltemfänger dokonali postepu cywilizacyjnego. Wnuczku tych szabrownikow zza Buga, co z ciebie wyroslo? Co by bylo bez tego postepu cywilizacyjnego? Z tym postepem jest jedynie gruz. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: www.i-love-muenster.de 11.12.08, 09:21 ślepian4 napisał: > Jasne, ze fajna.... sieg heil!!!! Odpowiedz Link
lepian4 Sieg Heil 13.12.08, 05:17 Wspomnienia pioniera, ktory zaszabrowal Weltempfänger, przepojone byly takowymi okrzykami. Ale, ze to doswiadczenie wlasnej glupoty i prostactwa przetrwalo do dzis, jest bynajmniej zdumiewajace. Pionierzy na specjalnych kusach obslugi zajebanego radia dowiadywali sie, ze pokretlem mozna zmienic kanal. Coz jesli wlasne korzenie mozna opisac nastepujaco: golebnik, szabrownictwo, kursy, kursy, kursy, Harz-erstwo, kursy, kursy, kursy, trudno domagac sie normalnej postawy spolecznej. Ten rozwoj cywilizacyjny jest od podstaw spaczony. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sieg Heil 13.12.08, 06:54 lepian4 napisał: > Coz jesli wlasne korzenie mozna opisac nastepujaco: golebnik, > szabrownictwo, kursy, kursy, kursy, Harz-erstwo, kursy, kursy, > kursy, trudno domagac sie normalnej postawy spolecznej. Ten rozwoj > cywilizacyjny jest od podstaw spaczony. Gdybym miał jako alternatywę następujące korzenie: kurnik, zbiórki Hitlerjugend, zbiorowe gwałty i szabrownictwo na Ukrainie, kursy gazaowania w Polsce, kursy gazowania w Niemczech, praktyki gazowania w Polsce, życie w podziemiu w PRL-u, wymarzone "heim ins reich" - aktualne smrodzenie gdzie popadnie, wstawanie w środku nocy i bycie dumnym z zasranego zajęcia za dwa trzysta, dawno skoczyłbym do Łaby. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sieg Heil 13.12.08, 10:09 Skocz lepiej do Niemna, harzerski pionierze. Zawsze to ojczyzna. Ja nie mam mysli samobojczych, wszak brak jest w mym drzewie geneologicznym takowych retrospekcji. Zycie w podziemiu znam jedynie z ksiazek, nie wspomne kurnika, bo moze byc ci przykro. Faktycznie, wstaje wczesnie, ale to ty, nie ja, cierpisz na bezsennosc. Ostatecznie alternatywa, ktora przytoczyles, jest stoktotnie lepsza, niz twa bolszewicka rzeczywistosc, wspierana 1 Euro Arbeitsbeschaffungsmaßnahmen der Sozialen Romantik. Moze kaprologom placa 2.300. Nie znam sie. Wiem jednak. ze glupio jest sie przesmiewac z perspektywy bolszewickiego nieroba z ludzi, ktorym chce sie jeszcze pracowac. Spytaj sie na kursie dla nierobow, czy z takimi pogladami Harz IV jeszcze ci sie nalezy. Pewnie juz nie. Jesli domagasz sie sprawiedliwosci, to badz przynajmniej konsekwentny. Historia interpretowana jest roznie, zwlaszcza przez bolszewikow. O zbiorowych gwaltach slyszales chyba od swych psubratow bolszewikow. Zbiorowe gwalty mit Januszkis? Pogielo cie? Przeciez to bylo zakazane. §195 regulowal skutecznie diese Unzucht. Co innego twoi krajanie. Im wolno bylo wszystko. Tobie sie ciagle wydaje, ze ty ciagle zyjesz w tej bolsczewickiej utopii. Nic bardziej blednego. Koles, pora jest sie z tego snu obudzic, nawet jesli poranek kojarzy ci sie ze srodkiem nocy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sieg Heil 13.12.08, 11:15 ślepian4 napisał: > Skocz lepiej do Niemna, harzerski pionierze. Zawsze to ojczyzna. Ja > nie mam mysli samobojczych, wszak brak jest w mym drzewie > geneologicznym takowych retrospekcji...blablabueeee Coś krótka ta twoja szychta dzisiaj - czyżby i w fabryce też już nie mogą znieść twojego brunatnego fetoru? Ja > nie mam mysli samobojczych, wszak brak jest w mym drzewie > geneologicznym takowych retrospekcji......... Chętnie zobaczyłbym w całości to twoje brunatne drzewko genealogiczne - byłoby pożyteczne gdyby rosło w jakimś parku - żeby psy mogły się pod nim odlewać. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sieg Heil 13.12.08, 12:45 Perel nie powino rzucac sie przed swinie. Z gnojami ze wschodu, ktorzy zwykle czepiaja sie dziadkow( spojrz chocby na kaczory), nie dyskutuje o mych koligacjach. Po co ci te depresje? Bez tego jestes juz chory. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sieg Heil 13.12.08, 13:24 ślepianku, żartowałem, że chciałbym poznać historię twojego brunatnego plemienia. Chyba nie zależy ci na tym, abym zwymiotował na laptopa. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sieg Heil 13.12.08, 16:06 Najpierw rozwazania o kutasach, pozniej o gownie, teraz o wymiotach. Z czym ty sie pchasz do ludzi? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Sieg Heil 13.12.08, 16:27 lepian4 napisał: > Najpierw rozwazania o kutasach, > pozniej o gownie, teraz o wymiotach. > Z czym ty sie pchasz do ludzi? Nic na to nie poradzę, że są to synonimy ksywki lepian4. Zapomniałeś jeszcze dodać brunatną gnidę - to jest synonim nr 1. Odpowiedz Link
lepian4 Re: opamietajcie sie dwa koguty jedne nt 16.12.08, 09:36 Respekt, das war ein Machtwort!!! Bei der Gelegenheit möchte ich mal fragen: kann man diese Kacke nicht löschen? Wir haben doch forumowy regulamin. Meinerseits werde mich von keinem linksradikalen Arroganten anpinkeln lassen. Und ich bin nicht der einzige, mit dem er nicht zurecht kommt. Es ist doch berechtigt, solchen faulen Extremisten ein Wort zum Sonntag zu sagen. Oder sehe ich das falsch? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: opamietajcie sie dwa koguty jedne nt 16.12.08, 10:50 ślepian4 napisał: > Respekt, das war ein Machtwort!!! > > Bei der Gelegenheit möchte ich mal fragen: > kann man diese Kacke nicht löschen? Wir haben doch forumowy > regulamin. Chciałem już pomilczeć, ale skoro chcesz dalej pitrasić swoją brunatną zupkę, to proszę bardzo. Regulamin mówi m.in., że niedopusczalne są rasistowske i faszystowskie teksty - a ślepian4 permanentnie je tutaj publikuje. Jestem więc zdecydowanie za, aby skasować brunatną kupę. Już raz podkreślałem, że miałbyś spore trudności znaleźć tutaj jakikolwiek skrajnie lewicowy wpis z mojej strony - twoje rasistowsko-brunatne teksty natomiast można bez problemu odtworzyć jednym kliknięciem myszki. Odpowiedz Link
lepian4 Re: opamietajcie sie dwa koguty jedne nt 16.12.08, 11:32 Ich wiederhole meine Bitte: Kann man diese Kacke endgültig löschen? Wo ist das Problem? Odpowiedz Link
fan.club A po co löschen? 16.12.08, 12:30 Zostaw tak jak jest - tylko tak każdy może wyrobić sobie zdanie o dyskusji i dyskutantach. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi! Prawdziwa qrvva jeszcze mniej! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Oj, spienił się na brązowo 16.12.08, 12:33 ślepian4 napisał: > Ich wiederhole meine Bitte: > > Kann man diese Kacke endgültig löschen? > Wo ist das Problem? Tu jest problem: (to jest mój ulobiony cytat ze ślepiana - spisany jak zwykle bełkotem niemiecko-polskim) Autor: lepian4☺ 21.04.08, 10:46 Ja ostatnio w Kolonii tlumaczylem mojemu synkowi, co oznacza znamienny napis na murze Fuck KGS. W dupie mialem konwenanse, powiedzialem mu prawde o obrzezanym bydle z Azji, o tych zasrancach zwanych Wirschaftsflüchtlinge, ktorzy dzis swym brakiem spolecznego zaangazowania tworza surogat Taugenichts, Schmarotzer und Faulenzer w jednym. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Oj, spienił się na brązowo 16.12.08, 15:40 Mi najbardziej przypadl do gustu twoj pomysl wierdolenia Lepianowi. Tak sie ucieszylem na to spotkanie III stopnia z toba, iz na chwile zapomnialem, ze ty bolszewiku potrafisz jedynie szabrowac i srac ze strachu w gacie. Gluptasku, ucz sie lepiej na pamiec bredni twojego guru, ktorego wspierasz i obelgami i kamieniami: "Ein Land, eine Nation, eine Sprache. Wem das nicht gefällt, der kann gehen." Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nie zakrztuś się 16.12.08, 16:02 ślepian4 napisał: > Mi najbardziej przypadl do gustu twoj pomysl wierdolenia Lepianowi. > Tak sie ucieszylem na to spotkanie III stopnia z toba, iz na chwile > zapomnialem, ze ty bolszewiku potrafisz jedynie szabrowac i srac ze Ja żadnego guru nie potrzebuję a jeden z twoich jest tu: tinyurl.com/6fyv64 Odpowiedz Link
info-tw Wo ist das problem? 16.12.08, 13:41 lepian4 napisał: > Ich wiederhole meine Bitte: > > Kann man diese Kacke endgültig löschen? > Wo ist das Problem? Sądzę, że problem jest w tym, że założycielka nie siedzi 24 godziny na forum a co za tym idzie nie jest w stanie od razu odpowiedzieć na post ewentualnie go usunąć Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wo ist das problem? 16.12.08, 16:30 Na innych forach sa takie praktyczne kosze. Nawet kolorystycznie dopasowane do pogladow naszego madrali. Wystarczy kliknac i najczesciej jest po sprawie. Odpowiedz Link
info-tw Re: Wo ist das problem? 16.12.08, 17:51 Niestety takich koszy nie ma na forach prywatnych. Zreszta w ten kosz to musza kliknac min. 3 osoby zeby post zniknal. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wo ist das problem? 16.12.08, 18:35 ślepian4 napisał: > Na innych forach sa takie praktyczne kosze. Nawet kolorystycznie > dopasowane do pogladow naszego madrali. Wystarczy kliknac i > najczesciej jest po sprawie. Podobno w przygotowaniu są też kosze koloru brunatnego. Muszę tylko administrację poprosić, żeby wypuścili wersję XXXL - w normalnym rozmiarze twoje brunatne wysięki (pozdrowienia dla małżonki) mogą się nie zmieścić. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Zuneigung und Geborgenheit! 16.12.08, 13:57 lepian4 napisał: > Ich wiederhole meine Bitte: > > Kann man diese Kacke endgültig löschen? > Wo ist das Problem? ---------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: opamietajcie sie dwa koguty jedne nt 17.12.08, 11:40 ja.nusz napisał: > ślepian4 napisał: > > > Respekt, das war ein Machtwort!!! > > > > Bei der Gelegenheit möchte ich mal fragen: > > kann man diese Kacke nicht löschen? Wir haben doch forumowy > > regulamin. > > Chciałem już pomilczeć, ale skoro chcesz dalej pitrasić swoją brunatną zupkę, t > o > proszę bardzo. > Regulamin mówi m.in., że niedopusczalne są rasistowske i faszystowskie teksty - > a ślepian4 permanentnie je tutaj publikuje. > Jestem więc zdecydowanie za, aby skasować brunatną kupę. I Janusek nie gorszy, też do pani przedszkolanki poleciał. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: opamietajcie sie dwa koguty jedne nt 17.12.08, 11:39 lepian4 napisał: > Respekt, das war ein Machtwort!!! > > Bei der Gelegenheit möchte ich mal fragen: > kann man diese Kacke nicht löschen? Wir haben doch forumowy > regulamin. > Meinerseits werde mich von keinem linksradikalen Arroganten > anpinkeln lassen. Und ich bin nicht der einzige, mit dem er nicht > zurecht kommt. Es ist doch berechtigt, solchen faulen Extremisten > ein Wort zum Sonntag zu sagen. Oder sehe ich das falsch? O! Lepianek do pani psedskolanki na skarge poleciał, ze bzydki janusek sie przezywa. A sam Lepianek święty jak lilija. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Sieg Heil 17.12.08, 11:35 lepian4 napisał: > Spytaj sie na kursie dla nierobow, czy z > takimi pogladami Harz IV jeszcze ci sie nalezy. Prawo do Harz IV uzależnione od posiadania właściwych, zaakceptowanych przez KC poglądów? Takie Niemcy Ci się marzą Lepianie? Masz pecha, za późno się urodziłeś. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Sieg Heil 17.12.08, 12:26 Jureek, przejdz sie z kolega januszkiem do AA i powiedzcie, ze towarzyszowi Januszkowi nie chce sie pracowac. Tak wogole nie rozumie, po co go wysylaja na kursy, skoro nie szukal nigdy pracy i w przyszlosci tego nie zamierza czynic. Dajcie pozniej znac, czy AA nie posle januszka na szczaw Odpowiedz Link
jureek Re: Sieg Heil 17.12.08, 12:39 Pisałeś o poglądach, a nie o niechęci do pracy. Warunkiem wypłacania Harz IV jest gotowość do podjęcia pracy, a nie posiadanie takich, czy innych poglądów. Dzięki Bogu jest jeszcze tak, że mogę krytykować ile wlezie sensowność działań AA, ale dopóki nie odmawiam gotowości podjęcia pracy, to mogą mi skoczyć. Czyny, a nie poglądy się liczą. Jura Odpowiedz Link
konrad-walenrod Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung ... 17.12.08, 12:44 jureek napisał: Prawo do Harz IV uzależnione od posiadania właściwych, zaakceptowanych przez KC poglądów? Takie Niemcy Ci się marzą Lepianie? Masz pecha, za późno się urodziłeś. -------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 12:59 konrad-walenrod napisała: > jureek napisał: > > Prawo do Harz IV uzależnione od posiadania właściwych, zaakceptowanych przez KC > poglądów? Takie Niemcy Ci się marzą Lepianie? Masz pecha, za późno się urodzi > łeś. > -------------------------------------------- Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 13:10 jureek napisał: Masz jakieś przykłady na poparcie tej śmiałej tezy? ------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 13:33 konrad-walenrod napisała: > Die ganzen dojczen orthodoxen Medien! Nic nie rozumiem. Odebrano mediom niepoprawnym Harz IV? To one w ogóle Harz IV pobierają? Jura Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 13:49 jureek napisał: Nic nie rozumiem. ------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 14:19 Coś mi się wydaje, że o różnych rzeczach rozmawiamy. Ja piszę o uzależnienie wypłaty świadczeń socjalnych od poglądów osoby pobierającej takie świadczenia, a Ty o politpoprawności niemieckich mediów. Twoje porównanie mediów współczesnych z mediami w czasach nazistowskich jest nietrafne. Jakoś we współczesnych mediach nie znalazłem wezwań do rozwiązania "kwestii żydowskiej" czy do poszerzania "Lebensraumu", czy też o wyższości rasy aryjskiej. Nie wiem, może Ty inne rzeczy czytasz i stąd takie porównanie Ci się nasunęło? Jura Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 14:28 jureek napisał: Twoje porównanie mediów współczesnych z mediami w czasach nazistowskich jest > nietrafne. -------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 14:58 konrad-walenrod napisała: > > jureek napisał: > Twoje porównanie mediów współczesnych z mediami w czasach nazistowskich jest > > nietrafne. > -------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 15:15 Jureek, nie dręcz tego ubezwłasnowolnionego starca, bo dostanie rozwolnienia i zrujnuje się na pampersy - i to króko przed Gwiazdką. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 16:10 Czytanie ze zrozumieniem nie boli Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 18:14 ja.nusz napisał: > Jureek, nie dręcz tego ubezwłasnowolnionego starca, bo dostanie rozwolnienia i zrujnuje się na pampersy - i to kró[T]ko przed Gwiazdką. ------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 18.12.08, 01:32 konrad-walenrod napisała: > > Die übliche Beimischung von > > E 624 Ammoniumglutamat > > fehlte heute.... > > owlspace-ccm.rice.edu/access/content/user/gkh1/goebbels.jpg Widzę, że zakochał się w Göbbelsie - owy miał podobno członka do kolan, ale muszę go zmartwić - nie może go już przeanalizować. Gdyby umknęło to jego uwadze, palnął sobie w łeb 63 lata temu. Myślę, że znajdzie na oddziale kogoś, kto mu przybliży postać ministra. Łza się w oku kręci...... Odpowiedz Link
konrad-walenrod Danke! Danke! Danke! 18.12.08, 11:07 ja.nusz napisał: > Jureek, nie dręcz tego ubezwłasnowolnionego starca, bo dostanie rozwolnienia i zrujnuje się na pampersy - i to króko przed Gwiazdką. -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Danke! Danke! Danke! 18.12.08, 11:16 konrad-walenrod napisała: Auf betreiben des deutschen Verfassungsschutzes werden aus dem Deutschen Googel > gewisse Seiten ständig entfernt.blablabueeehhh Po cóż traci tyle energii i zaśmieca sieć? Wystarczyłoby gdyby napisał 3 słowa prawdy o sobie: "mam coś z głową" Odpowiedz Link
konrad-walenrod "mam coś z głową" 18.12.08, 11:36 ja.nusz napisał: blablabueeehhh ---------------------- Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: "mam coś z głową" 18.12.08, 12:02 konrad-walenrod napisała: Für meinen teuren Freund mache ich alles, was in meiner Macht steht... --------------------------------------------------- Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: "mam coś z głową" 18.12.08, 12:25 konrad-walenrod napisała: Januszek schweigt! Ich befürchte ganz was Schlimmes! Gott bewahre! ------------------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: "mam coś z głową" 19.12.08, 17:05 Vielleicht gibt es in Sopot keine Internetverbindung? Oder ist er schon wieder den Zlodzieje-Polacki's begegnet? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Przyznaj lepiej, że masz coś z głową! 19.12.08, 18:05 lepian4 napisał: > Vielleicht gibt es in Sopot keine Internetverbindung? In the Baltic area was a terrible earthquake! ---------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: "mam coś z głową" 19.12.08, 19:09 lepian4 napisał: > Vielleicht gibt es in Sopot keine Internetverbindung? Oder ist er > schon wieder den Zlodzieje-Polacki's begegnet? Na twoim miejscu nie ujawniałbym się tu tak beztrosko. Glina z Passau może wyczuć twój brunatny fetor - i co wtedy? J. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Pójdzie siedzieć! 19.12.08, 19:33 ja.nusz napisał: Na twoim miejscu nie ujawniałbym się tu tak beztrosko. Glina z Passau może > wyczuć twój brunatny fetor - i co wtedy? °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Pójdzie siedzieć! >>Protokoły mędrców Syonu<< to oczywiście fałszerstwo, ale dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie przepowiednie dotyczące Dojczlandu się sprawdziły... W 200% Kolaborantów nigdy nie brakowało.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 20.12.08, 13:17 Mam nadzieje, ze ta glina pojdzie siedziec. W normalnym kraju juz dawno zostalny zwolniony ze sluzby za naruszenie obowiazujacego prawa. Gdzie my Qurwa zyjem, ze taki nawiedzony pierdola medialnie wydaje wyroki? Pelen zachwytu przysluchiwalem sie jego relacjom. Zapamietal, ze lysa pala klepal mu dlugie kazania o poleglych Kammeraden. O dziwo, wygladu przestepcy juz sobie nie umial przypomniec. Nastepnie zbrodniczy nazista siegnal spokojne po jego moz (byl juz przygotowany?) i wbil mu go w klate piersiowa. Po tygodniu rekonwalescencji jednak go nawiedzilo i przypomnial sobie charakterystyczne tatuaze zbrodniazy. Juz bylo ich dwoch Najpierw oskarzyl swoich ziomkow, wszak dostrzegl charakterystyczny dialekt bawarski. Powszechnie wiadomo, ze tak moga mowic jedynie nazistowscy przestepcy- Stoibler i Beckenbauer sa tez pewnie z tego powodu na lisie podejrzanych. Pozniej orzekl, ze dialek byl jednak austriacki. Moj Boze!!! To tylko blaha roznica Zagrozenie ze strony neofaszystow jest tak olbrzymie, ze nasz nowy bohater narodowy paraduje dumnie ze swoja zona. Wspomina nawet swoje dzieci. Na pierwszych stronach publikowane sa nawet ich zdjecia. Czy jest to jedynie glupota nawiedzonego idioty, czy zaszyfrowany list gonczy dla Kammeraden? Wo sind die Kammeraden hin? Warum verprügeln sie die ganze Sippe nicht? Moim zdaniem pierdola postanowil otworzyc nozem konserwe. Jest tak glupi, ze nawet tego nie potrafi zrobic. Zapytal wiec zony, jak sobie z ta bezduszna konserwa moze poradzic. Ta pewnie zaproponowala mu, by wyobrazil sobie, ze ta konserwa to Neofaschi. Chlop nabral ochoty. Tak sie przejal swa rola, ze az sie pocial. Pozniej cala historie wymysli. Jako ofiara faszysmu przysluguje mu wysokie odszkodowanie i medialne laury; jako ofiara losu jedynie politowanie i pogarda. Wybor padl na klamstwo. Zrszta nie pierwszy to raz klamstwo serwuje sie nam jako jedynie poprawna politycznie prawde. Takie to juz czasy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pójdzie siedzieć! 20.12.08, 13:36 ślepian4 napisał: > Mam nadzieje, ze ta glina pojdzie siedziec. W normalnym kraju juz > dawno zostalny zwolniony ze sluzby za naruszenie obowiazujacego > prawa. Gdzie my Qurwa zyjem, ze taki nawiedzony pierdola medialnie > wydaje wyroki? Pelen zachwytu przysluchiwalem sie jego relacjom. > Zapamietal, ze lysa pala klepal mu dlugie kazania o poleglych...blablablajazawszebueeee I po co ci gliniarze tłuką nadgodziny, kiedy wystarczyłoby zapytać ślepiana4 - tylko on zna całą prawdę. On wszysto wie najlepiej - ale to nic nowego - brunatni zawsze uważali się za nadludzi. > Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 20.12.08, 14:16 Januszku, jak zwykle krotka, blyskotliwa uwaga. Szkoda tylko, ze nie na temat. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pójdzie siedzieć! 20.12.08, 19:24 ślepian4 napisał: > Januszku, jak zwykle krotka, blyskotliwa uwaga. Szkoda tylko, ze nie > na temat. I znów nieudolna próba odwrócenia uwagi od twojej brunatnej rzeczywistości. PS. Opłatek też u was brązowy? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 21.12.08, 11:25 Brunatny oplatek jest twoim retorycznym srodkiem lewackiego belkotu. Nie na temat i zwyczajnie bez sensu. Wiem, ze temat Bozego Narodzenia nalezy do twoich ulubionych. Ja wwspomnialem jedynie o wybujalej fantazji dzielnego gliniarza, ktoremu albo zabralo wyobrazni, albo rozumu. Jedyne co z jego wypowiedzi zrozumialem, to to, ze istnieje lewacka Selbstjustitz. Skup sie wiec na tym temacie. Nasz najwiekszy bohater narodowy bredzi, ty korzystasz z okazji i stawiasz sie u jego boku. Zadna rewalacja. Taka okazja tak szybko sie nie nadarzy. Zamiast kopiowac i wklejac medialne sensacje o neofaszystach, pierdolisz o brunatnym oplatku. Nie wstyd ci? Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 21.12.08, 13:01 lepian4 napisał: > Brunatny oplatek jest twoim retorycznym srodkiem lewackiego belkotu. > Nie na temat i zwyczajnie bez sensu. Wiem, ze temat Bozego > Narodzenia nalezy do twoich ulubionych. Ja wwspomnialem jedynie o > wybujalej fantazji dzielnego gliniarza, ktoremu albo zabralo > wyobrazni, albo rozumu. Jedyne co z jego wypowiedzi zrozumialem, Gdzie można znaleźć tę wypowiedź, z której zrozumieniem miałeś takie problemy? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 21.12.08, 19:40 Odrobine wczesniej. Jego retrospekcja bardziej przypomina serial brazylijski, niz napasc zbrojna neofaszystow z nozem w reku, w dodatku z nozem ofiary. Niezly ten porzadkowy ma burdel w domu, skoro noze kuchenne walaja sie juz w przedpokoju. Nasz nowy bohater narodowy, zaraz po januszku, juz nie raz obnazyl sie swa Allgemeinbildung. Ostatnio nie ukrywal oburzenia, bo podczas Sanierung der Niebellungenhalle in Passau wydobyto kamien wegielny z faszystowskimi dokumentami. Mysle, ze dla dobra narodu warto go zamknac w tej samej Anstalt dla wrazliwych inaczej, co Januszka. Moj pomysl na nazwe: Dom Pogodnych Antyfaszystow. W ramach szerzenia integracji i tolerancji, mogliby udzielac w domach azylantow kursy obslugi sprzetu kuchennego, tak by palace sie ich siedliska, refundowane faszystowskim potem, nie budzily regularnie podejrzen rzekomych przesladowan nieszczesliwych migrantow Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Brawo!!!!!!! 21.12.08, 22:44 ślepian4 napisał: Odrobine wczesniej. Jego retrospekcja bardziej przypomina serial brazylijski, niz napasc zbrojna neofaszystow z nozem w reku, w dodatku z nozem ofiary. Niezly ten porzadkowy ma burdel w domu, skoro noze kuchenne walaja sie juz w przedpokoju. Nasz nowy bohater narodowy, zaraz po januszku, juz nie raz obnazyl sie swa Allgemeinbildung. Ostatnio nie ukrywal oburzenia, bo podczas Sanierung der Niebellungenhalle in Passau wydobyto kamien wegielny z faszystowskimi dokumentami. Mysle, ze dla dobra narodu warto go zamknac w tej samej Anstalt dla wrazliwych inaczej, co Januszka. Moj pomysl na nazwe: Dom Pogodnych Antyfaszystow. W ramach szerzenia integracji i tolerancji, mogliby udzielac w domach azylantow kursy obslugi sprzetu kuchennego, tak by palace sie ich siedliska, refundowane faszystowskim potem, nie budzily regularnie podejrzen rzekomych przesladowan nieszczesliwych migrantow" Brawo, J.Göbbels nie powstydziłby się takiego tekstu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Brawo!!!!!!! 22.12.08, 03:53 A czego gluptasku mam sie wstydzic? Jedynie tego, ze komendatem policji moga by lewaccy idioci, ktorzy w imie rzekomo slusznej sprawy stosowac moga, ze spolaeczna apropata, Seelbsjustitz. Co zabawniejsze nie przeszkadza im banalny fakt, ze ciagle brakuje winnych. Najpierw byl to jeden Neofaschi. Pozniej, gdy zatrzymano malzenstwo, bylo juz ich dwoch. Poczatkowo miala to byc lysa pala, by aresztowac podejrzane malzentwo wystarczyly blond wlosy, niebieskie oczy, a nawet piekniejsza plec. Takiego syfu nie mozna bylo jednak sprzedac prostemu ludowi, wiec zgodnie orzeczono, ze oni jedyni pomagali i co gorsza, sympatyzowali z przestepca, a moze nawet przestepcami. Januszku, faktycznie takiej propagandy nie powstydzilby sie nawet Göbbels, Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Inspiracja lepiana4 22.12.08, 11:44 ślepian4 napisał: Odrobine wczesniej. Jego retrospekcja bardziej przypomina serial brazylijski, niz napasc zbrojna neofaszystow z nozem w reku, w dodatku z nozem ofiary. Niezly ten porzadkowy ma burdel w domu, skoro noze kuchenne walaja sie juz w przedpokoju. Nasz nowy bohater narodowy, zaraz po januszku, juz nie raz obnazyl sie swa Allgemeinbildung. Ostatnio nie ukrywal oburzenia, bo podczas Sanierung der Niebellungenhalle in Passau wydobyto kamien wegielny z faszystowskimi dokumentami. Mysle, ze dla dobra narodu warto go zamknac w tej samej Anstalt dla wrazliwych inaczej, co Januszka. Moj pomysl na nazwe: Dom Pogodnych Antyfaszystow. W ramach szerzenia integracji i tolerancji, mogliby udzielac w domach azylantow kursy obslugi sprzetu kuchennego, tak by palace sie ich siedliska, refundowane faszystowskim potem, nie budzily regularnie podejrzen rzekomych przesladowan nieszczesliwych migrantow. A czego gluptasku mam sie wstydzic? Jedynie tego, ze komendatem > policji moga by lewaccy idioci, ktorzy w imie rzekomo slusznej > sprawy stosowac moga, ze spolaeczna apropata, Seelbsjustitz. Co > zabawniejsze nie przeszkadza im banalny fakt, ze ciagle brakuje > winnych. Najpierw byl to jeden Neofaschi. Pozniej, gdy zatrzymano > malzenstwo, bylo juz ich dwoch. Poczatkowo miala to byc lysa pala, > by aresztowac podejrzane malzentwo wystarczyly blond wlosy, > niebieskie oczy, a nawet piekniejsza plec. Takiego syfu nie mozna > bylo jednak sprzedac prostemu ludowi, wiec zgodnie orzeczono, ze oni jedyni pomagali i co gorsza, sympatyzowali z przestepca, a moze nawet przestepcami. Januszku, faktycznie takiej propagandy nie powstydzilby sie nawet Göbbels. Uważaj, bo "Kameraden" mogą zaskarżyć cię za plagiat: tinyurl.com/8dhw2o Odpowiedz Link
lepian4 Re: Inspiracja lepiana4 22.12.08, 21:30 Uwazac powinienem jedynie na rozwydrzone lewactwo. Powiedz, jakie bierzesz prochy? Moze wtedy lepiej pojme twoje asocjacje. Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 22.12.08, 09:10 Nie pytałem, gdzie można znaleźć Twoją wypowiedź, lecz oryginalną wypowiedź tego policjanta. Wolałbym sam wyrobić sobie zdanie, a nie polegać na Twojej interpretacji. Czasy "jedynie słusznych" interpretacji chyba już minęły, choć niektórym marzy się ich powrót. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 22.12.08, 21:41 lepian4 napisał: > Chetnie sluze ci pomoca: www.google.de Pytałem o link do wypowiedzi tego policjanta, którą komentowałeś na forum, a nie o link do wyszukiwarki. Chyba wiesz, co komentowałeś. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 03:25 Zgodnie z twoja wola podalem ci ten najbardziej obiektywny link Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 09:26 lepian4 napisał: > Zgodnie z twoja wola podalem ci ten najbardziej obiektywny link To nie był link do wypowiedzi zranionego policjanta. To był link do wyszukiwarki. Komentujesz jakąś wypowiedź i wyraźnie nie chcesz, żeby czytelnicy twojego komentarza sami mogli zapoznać się z oryginalną wypowiedzią. O czym może to świadczyć? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 14:03 Jurrek, na litosc Boska, zastanow sie co mowisz!!! Czy ja ukrywam przed toba najwazniejsza wiadomosc w Niemczech? W kazdej gazecie natkniesz sie na relacje naszego bohaterskiego policjanta, ktory moim zdaniem walczyl jedynie ze swoja wyobraznia. Gdyby tak podsumowac jego wczesniejsze wypowiedzi z obecnymi, to mamy niezly Monty Pathon. Wytarczy wpisac suchkriterium Passau i Faschisten, a moc antyfaszystowskiej wiedzy powali cie na kolana. Domagasz sie koronnych argumentow, bezstronnych komentarzy... Popros Januszka, on intensywniej grzebie w internecie. Nie potrafi jednak samodzielnie wyciagac wnioskow, takze i jego pomoc jest daremna Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 14:54 lepian4 napisał: > Jurrek, na litosc Boska, zastanow sie co mowisz!!! Czy ja ukrywam > przed toba najwazniejsza wiadomosc w Niemczech? Nie, nie ukrywasz. Komentujesz natomiast jakąś wypowiedź tego policjanta, ale nie chcesz napisać, co dokładnie komentujesz. Sam piszesz, że w internecie jest wiele wypowiedzi tego policjanta, skąd więc mam wiedzieć, które akurat komentujesz, jeśli tego nie napiszesz. Nie rozumiem, co Cię powstrzymuje przed jasnym postawieniem sprawy. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 17:56 Przesadzasz. Nawiazuje jedynie do jego wypowiedzi zwiazanych z rzekomym napadem na jego szanowna osobe. Sa ogolno dostepne i nie bedziesz mial zadnych problemow z ich znalezieniem. Po co mam stawac na rzesach? Swego czasu domagales sie adresu meczetu strzezonego pilnie przez wartownikow i zamknietego szczelnie szlabanem. Ponoc to miejsce "wielokulturowych spotkan", tak przynajmniej bylo nazywane, nim powstalo, znajduje sie niedaleko twojego miejsca pracy. Byles, widziales? Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 18:28 lepian4 napisał: > Przesadzasz. Nawiazuje jedynie do jego wypowiedzi zwiazanych z > rzekomym napadem na jego szanowna osobe. Sa ogolno dostepne i nie > bedziesz mial zadnych problemow z ich znalezieniem. Po co mam stawac > na rzesach? Jeśli nie ma problemów ze znalezieniem, to nie trzeba chyba stawać na rzęsach? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 30.12.08, 10:54 Problem jest w tym, ze wtedy tez domagales sie namacalnych dowodow. Gdy je dostales, tajemniczo zamilkles. Po co mam udowadniac, ze nie bajadurze? Odpowiedz Link
jureek Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 14:56 lepian4 napisał: > Domagasz sie > koronnych argumentow, bezstronnych komentarzy... Nieprawda, wcale się tego nie domagam. Domagam się tylko odniesienia Twojego komentarza do konkretnych wypowiedzi tego policjanta, a Ty bronisz się przed tym rękami i nogami. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 15:34 Sprawa z Passau jest rzeczywiście niezbyt jasna. Nie można wykluczyć, że ten gliniarz dostał nożem od kochanka swojej starej. Może nawet sama żonka przeżegnała go kosą. Wiele jest możliwych wariantów. Brunatny ślepian próbuje jednak sugerować, że Mannichl z nudów sam sobie jebnął nożem w brzuch. Każdy atak na ślepianowych kameradów jest ciosem w demokratyczne struktury brunatnej rzeczywistości. U ślepiana na wigilii też jest dodatkowy talarz: freenet-homepage.de/antilope/swastiken/swastika_spiegel2.jpg Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pójdzie siedzieć! 23.12.08, 18:02 Janusz, zlituj sie przynajmniej nad soba!!! "Cios w demokratyczne struktury brunatnej rzeczywistości"- Rozumiesz, co tutaj bezmyslnie wyklepujesz? Tak mozesz pokrotce opisac wlasne brednie, skierowane w moim kierunku. Gluptasku, nie boj sie, myslenie wcale nie boli. Po polsku nie mowi sie tez na wigilii. Ale skad taki bolszewik- szabrownik moze o tym wiedziec? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: "mam coś z głową" 19.12.08, 22:02 ja.nusz napisał: Glina z Passau °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° MOSAD sieht alles, hört alles, riecht alles, fühlt alles, schmeckt alles, kann sogar Deine Gedanken lesen... Auch die, die Du erst in 10 Jahren denken wirst... Deswegen imponiert mir dieser Verein so. Ich hoffe, mit Januszeks Hilfe komme ich da rein... Für gute Freunde kann er doch was tun... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: "mam coś z głową" 19.12.08, 22:33 konrad-walenrod napisała: > Ich hoffe, mit Januszeks Hilfe komme ich da rein... > > Für gute Freunde kann er doch was tun... Proszę mi wybaczyć, ale nie zajmuję się utylizacją odpadów organicznych. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: "mam coś z głową" 19.12.08, 22:48 ja.nusz napisał: Proszę mi wybaczyć, ale nie zajmuję się utylizacją odpadów organicznych. ------------------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: "mam coś z głową" 20.12.08, 03:28 Glina z Passaupasuje raczej do szablonu z Luwigshafen. Tam tez zacni obywatele widzieli lysa pale z pochodnia w reku Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 17.12.08, 18:00 jureek napisał: W takim razie gdzie jest ten ośrodek sterujący mediami, kto jest tym głównym pociągającym za sznurki? -·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-· Zentralrat der Ostfriesen in Dojczland owlspace-ccm.rice.edu/access/content/user/gkh1/goebbels.jpg Odpowiedz Link
jureek Re: Orthodox ist eine altgriechische Bezeichnung 19.12.08, 18:00 konrad-walenrod napisała: > jureek napisał: > > W takim razie gdzie jest ten ośrodek sterujący mediami, kto jest tym głównym > pociągającym za sznurki? > -·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·-& > #183;-·-·-·-·-·-·-·-·-·-·- > 83;-·-·-·-·-·-·-· > > Zentralrat der Ostfriesen in Dojczland Ciekawe, jakie stanowiska zajmuje Centralna Rada Wschodnich Fryzyjczyków w Niemczech wobec budowy meczetów w niemieckich miastach. Wydajesz się dobrze poinformowany w sprawa Wschodnich Fryzyjczyków, może coś wiesz na ten temat? Jura Odpowiedz Link
konrad-walenrod Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 18:24 jureek napisał: > Ciekawe, jakie stanowiska zajmuje Centralna Rada Wschodnich Fryzyjczyków w > Niemczech wobec budowy meczetów w niemieckich miastach. Wydajesz się dobrze > poinformowany w sprawa Wschodnich Fryzyjczyków, może coś wiesz na ten temat? -------------------------------------- Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 18:51 konrad-walenrod napisała: Bleiben Sie im Internet. Bitte... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Może narazie to: Damit unsere Kinder kein Schweinefleisch essen müssen... www.youtube.com/watch?v=hKISCLo2guw Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 19:06 konrad-walenrod napisała: > Ja mam obecnie coś z głową. To jest niestety tylko częściowa prawda - niech nie próbuje bagatelizować problemu - wszyscy wiedzą, że jest pierdolnięty nieodwracalnie. Dla przypomnienia: wysrał mózg wczesną jesienią 1947. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 19:39 ja.nusz napisał: Dla przypomnienia: wysrał mózg wczesną jesienią 1947. ------------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 19:46 konrad-walenrod napisała: > Bitte in der MOSAD Kartei berichtigen: > > Das war Mitte Frühling 1947 Mam lekkie wrażenie, że coś cieniej pierdzi... > Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 19:53 ja.nusz napisał: Mam lekkie wrażenie, że coś cieniej pierdzi... ------------------------------------------ Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 20:00 konrad-walenrod napisała: > Braucht der MOSAD Mitarbeiter? O to już musi bezpośrednio zapytać. Słyszałem jednak, że hemorojdziarzy z krwioropomoczem nie biorą. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 20:24 ja.nusz napisał: > konrad-walenrod napisała: > > > Braucht der MOSAD Mitarbeiter? > > O to już musi bezpośrednio zapytać. > > Słyszałem jednak, że hemorojdziarzy z krwioropomoczem nie biorą. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 21:03 > konrad-walenrod napisała: Aber die Hämorrhoiden habe ich ja nur im Kopf. I tu mymy następny problem - w głowie to ty masz najwyżej przeciągi - jak to na pustkowiu Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Ja mam obecnie coś z głową. 19.12.08, 21:25 ja.nusz napisał: I tu mymy następny problem - w głowie to ty masz najwyżej przeciągi - jak to na pustkowiu ------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom “Das Leben der Anderen” 03.01.09, 17:47 ja.nusz from the Global Securitate napisał: konrad-walenrod napisała: > Ja mam obecnie coś z głową. To jest niestety tylko częściowa prawda - niech nie próbuje bagatelizować problemu - wszyscy wiedzą, że jest pierdolnięty nieodwracalnie. Dla przypomnienia: wysrał mózg wczesną jesienią 1947. ------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom “W środku zimy 2009 wysrał swój mózg” 03.01.09, 19:10 shabbat.shalom napisała: Das Krankenhaus ist in einer kleinen Pipidówka na Ziemiach Odzyskanych. > > Damals 3000 Einwohner... > > Aber die Global Securitate hat auch dort ihre Leute... > > Meine Hochachtung... ----------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Premier Turingi ma to samo, co Aściek... 07.02.09, 21:02 ja.nusz napisał: > konrad-walenrod napisała: > > Ja mam obecnie coś z głową. > > To jest niestety tylko częściowa prawda - niech nie próbuje bagatelizować > problemu - wszyscy wiedzą, że jest pierdolnięty nieodwracalnie. Dla > przypomnienia: wysrał mózg wczesną jesienią 1947. ----------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom (Golda Meir) 08.02.09, 10:22 ja.nusz napisał: > konrad-walenrod napisała: > > Ja mam obecnie coś z głową. > > To jest niestety tylko częściowa prawda - niech nie próbuje bagatelizować > problemu - wszyscy wiedzą, że jest pierdolnięty nieodwracalnie. Dla > przypomnienia: wysrał mózg wczesną jesienią 1947. > -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
ewa553 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 08:35 slyszalam ze we Wloszech jest zwyczaj zajadania sie prawie na smierc. Znajoma Warszawianka, ktora od lat mieszka z Wloskim mezem wlasnie we W. opowiadala, ze w kazde swieta siada sie z rana do stolu i wstaje dopiero wieczorem, a jedne pysznosci wjezdzaja na stol po drugich. Opowiedzialam to znajomemu Wlochowi i potwierdzil. Odpowiedz Link
maria421 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 11:04 ewa553 napisała: > slyszalam ze we Wloszech jest zwyczaj zajadania sie prawie na smierc. I jak oni to rabia ze i tak sa jedna z najszczuplejszych nacji w Europie? > Znajoma Warszawianka, ktora od lat mieszka z Wloskim mezem wlasnie > we W. opowiadala, ze w kazde swieta siada sie z rana do stolu i > wstaje dopiero wieczorem, a jedne pysznosci wjezdzaja na stol po > drugich. Opowiedzialam to znajomemu Wlochowi i potwierdzil. Chyba nie od rana, tylko od poludnia Odpowiedz Link
ewa553 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 12:04 Mario, najszczuplejsi? A te wszystkie bardzo grube - raczej starsze - panie? Mlode kobiety napewno dbaja o figure, ale potem... Ta moja znajoma jest tez szczuplutka, Swieta sa na szczescie nie na codzien, wiec ma czas wygimnastykowac sie do poprzedniej formy/figury))) Odpowiedz Link
maria421 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 12:44 Ewa, wedlug statystyk Wlochy sa jednym z krajow europejskich o najnizszym wskazniku otylosci. Odpowiedz Link
ewa553 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 17:32 wierze Ci Marysiu, ale dla mnie "prawdziwa Wloszka" to taka miekka, ciepla Mamma z duzym biustem, do ktorego przytula swoje liczne Bambini))) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 18:25 ewa553 napisała: > wierze Ci Marysiu, ale dla mnie "prawdziwa Wloszka" to taka miekka, > ciepla Mamma z duzym biustem, do ktorego przytula swoje liczne > Bambini))) Myślę, że taką miekką, ciepłą mammę prędzej w Polsce spotkasz niż we Włoszech - społeczeństwo odżywiające się zwłaszcza świniną zawsze będzie otyłe. Aby wytrącić argument z ręki reakcji, przyznam się od razu, że też pożeram więcej świniny niż powinienem. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Hauptsache 08.12.08, 18:47 jecki.p napisał: > argument wytrONcony !!! > > j. No chyba Tobie nix nie muszem wytrANcać? Odpowiedz Link
fan.club Ja tam wolę wieprzowinę. 08.12.08, 18:45 Cholera wie, czego człowiek od świniny może dostać. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ja tam wolę wieprzowinę. 08.12.08, 18:49 fan.club napisał: > Cholera wie, czego człowiek od świniny może dostać. Na skutek przedawkowania wieprzowiny mogą zacząć rosnąć Ci włosy - tak od piersi aż do samych jaj. Odpowiedz Link
jecki.p Re: Ja tam wolę wieprzowinę. 08.12.08, 18:58 Nie daj Allah, zeby jej az do ... urosly !!! j. Odpowiedz Link
maria421 Re: wiedzieliscie juz, 08.12.08, 19:35 ewa553 napisała: > wierze Ci Marysiu, ale dla mnie "prawdziwa Wloszka" to taka miekka, > ciepla Mamma z duzym biustem, do ktorego przytula swoje liczne > Bambini))) Nazwali ja Gina Nazionale www.sackstark.info/wp-content/uploads/2007/07/gina-lollobrigida.png Odpowiedz Link
realdirect2 Niemcy tez mieli swoja Gine, 08.12.08, 22:05 nie Nazionale lecz Wild de.wikipedia.org/wiki/Gina_Wild Odpowiedz Link
realdirect2 juz nie wystepuje pod pseudonimem, 08.12.08, 23:36 tylko robi kariere jako promi w tv. Odpowiedz Link
annajustyna A teraz maja cos takiego... 13.12.08, 14:25 www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2008/10/14/lory-glory/jetzt-heisst-sie-lorielle-london.html Odpowiedz Link