Dodaj do ulubionych

Czy hapland to do czegoś prowadzi?

25.04.06, 08:58
Zacięłam się, już nie wiem czy to mam sens.
Obserwuj wątek
    • na_chwile Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 25.04.06, 09:54
      Tak, celem jest zapalenie dwóch pochodni, co daje wyraźny końcowy efekt. Bez
      wskazówek gra jest dość trudna, ale za to jaka satysfakcja :)
      • Gość: jacek Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? IP: 85.198.207.* 25.04.06, 11:00
        Co to za gra ??
    • anulcik Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 25.04.06, 10:32
      jeden chlopek mi wybucha na minie, a drugiego pozera dzikie zwierze... co robie zle?
      • na_chwile Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 25.04.06, 14:13
        Minę trzeba wczesniej unieszkodliwić, a dzikie zwierzę przytłuc kamiennym
        blokiem, który wisi u stropu (nie da się tego zrobić przed zdetonowaniem miny)
        • Gość: :) Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:35
          no to ja też czekam na wskazówkę jak unieszkodliwić minę
          • na_chwile Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 25.04.06, 22:52
            Na minę musi spaść z wieży po lewej stronie kamień uprzednio tam wystrzelony z
            armaty. Łatwiejszy, ale dłuższy sposób to wystrzelenie na wieżę ludzika, który
            popycha konstrukcję na szczycie, można wtedy strącić dzwon, który spadając na
            dzwignię powoduje wyrzucenie kamienia na minę. Trudniejszy, bo wymagający
            precyzyjnej synchronizacji spsób (ale za to będący dużym skrótem) polega na
            wystrzeleniu kamienia w górę i naciśnieciu dźwigni, która jeśli to się zrobi w
            odpowiednim momencie odrzuci kamień na minę.
            • anulcik Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 25.04.06, 23:15
              dziekuje :) przeszlam :D
            • Gość: :) Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:37
              no tak dzwignią coś nie mogę trafić kamienia, a żeby wstrzelić na górę ludzika
              musiałam wypstykać wszystkie bomby i "granatową kartę" i nic mi to nie dało - a
              poza tym przy zamkniętej kładce nie da się wypstykać bomb - coś mi nie idzie
              jednym słowem :(
              • Gość: :) Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:44
                no z wysadzeniem kamienia mi się w końcu udało, ale nie mogę spuścić tej bramy
                na tego psa z piłą
                • Gość: :) Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:51
                  no jak już zwątpiłam to się udało :) - teraz się biorę za drugą część - ponoć
                  trudniejsza ;/
              • na_chwile Re: Czy hapland to do czegoś prowadzi? 26.04.06, 00:01
                > przy zamkniętej kładce nie da się wypstykać bomb
                Da się! Mozna lecące poziomo bomby podbijać kładką.
                • Gość: jacek Pytanie ?? IP: 85.198.207.* 26.04.06, 09:47
                  Pytalem juz co to za gra ?? Ale bez odpowiedzi ... Moze jakis link
                  • ryfka84 Re: Odpowiedź ! 26.04.06, 10:36

www.addictinggames.com/hapland.html
                    www.addictinggames.com/hapland2.html
                    www.addictinggames.com/hapland3.html
                    • Gość: Poprawione linki Re: Odpowiedź ! IP: *.phlapa.east.verizon.net 28.04.06, 00:57
                      www.addictinggames.com/hapland.html
                      www.addictinggames.com/hapland2.html
                      www.addictinggames.com/hapland3.html
    • ryfka84 Jesu, mam dość - hapland2 27.04.06, 13:33
      Ja się znów zacięłam. Dokładnie na dwójce. Nie wiem co z tym ludzikiem i
      autkiem. Ludzika przejeżdża, a autko się rozwala na podwodnej minie. No a rybke
      nie łowi. Kurcze, zaczyna mnie to wnerwiać.
      • na_chwile Re: Jesu, mam dość - hapland2 27.04.06, 20:59
        No tak, nie jest to gra dla tych co się wnerwiają :)
        Podwodną minę trzeba wcześniej wysadzić (zrobi to w odpowiednich warunkach to
        zielone coś z okiem wiszące nad drzwiami po prawej stronie)
        Rybkę (ze skrzyni wiszącej w budowli po lewej) trzeba skierować do haczyka, a
        wtedy wystarczy już po prostu kliknąć w rybaka.
        • ryfka84 Re: Jesu, mam dość - hapland2 28.04.06, 10:26
          To coś zielone sobie siedzi w wodzie a przez minę przełazi. Rybkę mi wcięło
          poza wodę. W sumie gra mnie nie wnerwia, tylko praca w której gram w grę w
          wolnej chwili.
          • na_chwile Re: Jesu, mam dość - hapland2 30.04.06, 18:38
            Trzeba manipulować pradem wody (wyłączony/w lewo/w prawo). Jeśli prąd będzie w
            prawo to to zielone trąci minę, a podobnie wcześniej rybka nie ucieknie.
            • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 01.05.06, 00:48
              Mam pytanie czy 3 kulka jest do czegos potrzebna ?? I o jaki samochód chodzi bo
              ja zadnego nie widze ? Zapaliłem jedna pochodnie i nie wiem co z druga ??
            • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 01.05.06, 00:52
              I czy zielone oko ma połknąć ludzika ??
              • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 01.05.06, 13:33
                Oki odwołuje moje pytania bo juz znalazłem auto i przeszedłem :)
            • anulcik Re: Jesu, mam dość - hapland2 01.05.06, 10:18
              rybka upada na kladke. nie wiem jak ja wrzucic do wody...
              a tam ten motylek z lewej, to on cos robi? gdy wybucha podwodna mina, to niszczy haczyk.
              • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 01.05.06, 12:21
                > rybka upada na kladke. nie wiem jak ja wrzucic do wody...

pociagnac za wajhe

> a tam ten motylek z lewej, to on cos robi?

pewnie ze robi, bez niego nie pociagniesz wyzej wymienionej wajhy

>gdy wybucha podwodna mina, to niszczy haczyk.

z mina sie jeszcze wstrzymaj (ale mi i tak pomimo złowienia ryby uszkadza
                później wedke i pojawia sie znowu rybak który uprzednio poszedł na góre)
                • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 01.05.06, 16:38
                  A czy to tez jest hapland www.foon.co.uk/farcade/efri/
                • anulcik Re: Jesu, mam dość - hapland2 01.05.06, 20:21
                  > > rybka upada na kladke. nie wiem jak ja wrzucic do wody...
                  > pociagnac za wajhe

ale za ktora? zadna nie otwiera kladki. tzn do jednej nie umiem sie dostac

> > a tam ten motylek z lewej, to on cos robi?
                  > pewnie ze robi, bez niego nie pociagniesz wyzej wymienionej wajhy

no wlasnie on przelatuje na druga strone i wylatuje gora...
                  • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 02.05.06, 13:19

> ale za ktora? zadna nie otwiera kladki. tzn do jednej nie umiem sie dostac

własnie to ta do której sie nie uiesz dostac

> no wlasnie on przelatuje na druga strone i wylatuje gora...

no tak ale wczesniej spelnia swoje zadanie
                    • anulcik Re: Jesu, mam dość - hapland2 02.05.06, 19:08
                      no a moj motylek nie spelnia zadania, bo nie wiem jakie :D
                      moze mi podpowiesz troszeczke... co z ta kladka i motylkiem? :)
                      • Gość: jacek Re: Jesu, mam dość - hapland2 IP: 85.198.207.* 02.05.06, 19:18
                        wysadzilas mine ktora jest za górna kladką ?? bo jezeli nie to nic nie zrobisz
                        • anulcik Re: Jesu, mam dość - hapland2 03.05.06, 17:35
                          poswiecilam jednego i wysadzilam, a motylek nadal ucieka. probowalam wysadzic mine przy motylku, ale on przezyl :D i tez uciekl
                          • na_chwile Re: Jesu, mam dość - hapland2 03.05.06, 18:23
                            Nie można górnego ludzika poświęcać bo to właśnie on wpuszcza rybkę do wody.
                            Minę trzeba wysadzić pociskiem z katapulty, który musi przelecieć przez ogień z
                            pierwszej chmurki
                            • Gość: jacek Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 18:42
                              Grasz moze w trójkę ?? bo potrafie zrobic juz duzo ale chyba jeszcze nie
                              wszystko tylko cos z kolejnoscia wykonywania czynności nie tak bo mi nadal nic
                              konkretnego nie wychodzi.
                              • na_chwile Re: Do na_chwile 03.05.06, 19:39
                                Trójka jest wyraźnie trudniejsza od pierwszych dwóch części. Skończyłem ją, ale
                                korzystałem z podpowiedzi. Nawet znając pewne wskazówki w niektórych momentach
                                miałem kłopoty z synchronizacją czasową. Niestety szybkość gry zależy od zegara
                                komputera i czym szybszy komp tym trudniej.
                                • Gość: Jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 19:56
                                  Mój jest akurat raczej wolny :) Wiec mam kilka pytań jakies wskazówki.

-czy to kólko umieszczone na środku skrzyni ma jakies zanczenie, jak takl to z
                                  czym jest to zwiazane ?

-czy te koła w skrzyni maja znaczenie czy wystarczy uniknac ich ?

-czy wiszacy kosz ma sie zerwac i jezeli tak to czy od razu, i czym sie rózni
                                  ten czarny kamien od białego ? Bo mysle ze ma jakies znaczenie bo on jest jeden
                                  a tamtych mnostwo. wydaje mi sie ze to wlasnie on powinien znalezc sie w koszu

-czy ufo ma wyladowac pod kopula czy w miedzy czasie cos musi zrobic ??

-przełącznik do ufo nalezy uwolnic od tego czegos co go blokuje bombą a nie
                                  chopkiem i łomem ? tak czy nie ??

-czy czasem ptak nie powienien strzelic w ufo czy ma rozwinac tylko sznur na
                                  drzewie ??? ale chyba to drugie

-chopka z prawej mozna sciagnac na dól na dwa sposóby. Jak sie go sciaga za
                                  pomoca rozbitego ufo to zostaje porazony pradem a jezeli za pomoca tego co
                                  spada z drzewa to juz nie mozna unieszkodliwic bomby. A zauwazyłem ze po jej
                                  wysadzeniu strzałka sie kieruje ku górze i pewnie chopek ma sie wspiac po
                                  wiszacym sznurze a nastepnie przejsc po nim do kopuły i wrócic zeby pojechac
                                  podziemnym pojazdem
                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 03.05.06, 20:37
                                    > czy to kólko umieszczone na środku skrzyni ma jakies znaczenie,
                                    > jak tak to z czym jest to zwiazane ?
                                    Ma, jeśli sie je włączy, to ludzik przy dźwigni uniknie (kucając) koła jadącego
                                    w lewo, jeśli nie to zaczyna uciekać i ...
                                    > czy te koła w skrzyni maja znaczenie czy wystarczy uniknac ich?
                                    Oba (w prawo i w lewo) są kluczowe. W prawo (we współpracy z UFO) wysadza minę
                                    pod drzewem, a w lewo przetacza się na drugi brzeg i ukierunkowuje spadający z
                                    drzewa żółty kosz
                                    > czy wiszacy kosz ma sie zerwac i jezeli tak to czy od razu,
                                    tak, jak już wyżej napisałem, ale w dość późnej fazie
                                    > i czym sie rózni ten czarny kamien od białego ?
                                    ten czarny to bomba, która osuszy rozmrożoną wodę w zbiorniku
                                    > wydaje mi sie ze to wlasnie on powinien znalezc sie w koszu
                                    Tak, razem z białym, który jest chyba tylko obciążeniem
                                    > czy ufo ma wyladowac pod kopula czy w miedzy czasie cos musi zrobic?
                                    To jest kluczowe i trudno na to wpaść. UFO nie może wylądować pod kopułą, musi
                                    być wcześniej zestrzelone i zamrozić jeziorko.
                                    > przełącznik do ufo nalezy uwolnic od tego czegos co go blokuje bombą a nie
                                    > chopkiem i łomem ? tak czy nie ??
                                    jaką bombą? łom jest do niczego niepotrzebny, to fałszywy trop. To coś
                                    blokujące przełącznik samo wyjdzie do marchewki po zabiciu much

> -czy czasem ptak nie powienien strzelic w ufo czy ma rozwinac tylko sznur na
                                    > drzewie ??? ale chyba to drugie
                                    Tylko sznur (drabinkę?) na drzewie

> chlopka z prawej mozna sciagnac na dól na dwa sposóby.
                                    > Jak sie go sciaga za pomoca rozbitego ufo
                                    To jest dobry sposób, ale bomby w tym momencie już ma nie być
                                    > to juz nie mozna unieszkodliwic bomby.
                                    To z drzewa ma spaść na UFO, upadek na bombę to zmyłka
                                    > A zauwazyłem ze po jej wysadzeniu strzałka sie kieruje ku górze
                                    > i pewnie chopek ma sie wspiac po wiszacym sznurze
                                    Tak, i spalić sznur
                                    > a nastepnie przejsc po nim do kopuły i wrócic zeby pojechac
                                    > podziemnym pojazdem
                                    to już nie, wraca po spaleniu sznura
                                    Powodzenia :)
                                    • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 20:57
                                      >czy te koła w skrzyni maja znaczenie czy wystarczy uniknac ich?
                                      > Oba (w prawo i w lewo) są kluczowe. W prawo (we współpracy z UFO) wysadza minę
                                      > pod drzewem, a w lewo przetacza się na drugi brzeg i ukierunkowuje spadający
                                      z drzewa żółty kosz

narazie tego jeszcze nie potrafie albo nie doszedłem

> jaką bombą? łom jest do niczego niepotrzebny, to fałszywy trop. To coś
                                      > blokujące przełącznik samo wyjdzie do marchewki po zabiciu much

domysliłem sie ze łom jest fałszywym tropem a mozna to zrobic czerwona bomba
                                      przypominajacą jabłko wiszaca pod kopuła i wtedy to cos blokujace wybuchnie.
                                      czy z tego wynika ze to cos wybuchajace w kasztalcie jablka jest potrzebne do
                                      czegos innego ??

• Gość: jac Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 21:56
                                      Jak wysadzić tą bobe pod drzewem za pomoca kola i UFO ?? Czy musza byc
                                      spelnione jeszcze jakies waruni ??
                                      • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 04.05.06, 14:52
                                        > Jak wysadzić tą bobe pod drzewem za pomoca kola i UFO ?? Czy musza byc
                                        > spelnione jeszcze jakies waruni ??

Piszaqc UFO masz na mysli to cos co lata czy to cos z czego sie unosi niebieska
                                        łuna ? jak to niebieskie to które lewe czy prawe ? czy chodzi o to ze to kolo
                                        ma byc podbite w powietrze i ma trafic w bombe bo jezeli tak to ja nie wiem
                                        jak :) probowałem juz 1000 razy i nic sie nie dzieje - moze cos za wczesnie lub
                                        za szybko robie.
                                • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 20:17
                                  Czy dobrze zaczynam ?? Najpierw jednego chopka wysylam do "ubikacji" w drzewie
                                  i to cos pod nia sie obluzowuje i leci z tego ogien. Nastepnie chopek wraca
                                  spowrotem na platforme i rzuca bombe w prawo. Nasepnie dolny chopek przeplywa
                                  na druga strone a ten górny odbija kamyki do kosza. Czy tak nalezy zaczac czy
                                  jednak nie ??
                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 03.05.06, 20:40
                                    Najlepiej zacząć od zrzucenia marchewki do podziemi i wtedy trzeba w tempie
                                    zabić muchy, co nie zawsze się udaje i można rozpocząć grę jeszcze raz
                                    • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 21:04
                                      Jak z rzucic od razu marchewke do podziemi ? bo czasami mi sie udawało przez
                                      przypadek a sam nie wiem jak ale ta marchewka wtedy
                                      znikała
                                      • na_chwile Re: Do na_chwile 03.05.06, 21:10
                                        Ludzik na prawo. Marchewka. Zanim ją zje podbić górną klapą skrzyni platformę.
                                        Marchewka nie znika, tylko zjadają ją dwie muchy, które trzeba wybić (mało jest
                                        na to czasu!)
                                        • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 21:37
                                          To musze miec strasznie wolny kmp bo bez problemu moge je zalatwic. ja to
                                          robiłem inaczej za pomoca czerwonego wybuchajacego jabłka które wisi pod
                                          kopuła. Wiec do czego ono słuzy jak nie dotego ?
                                          • na_chwile Re: Do na_chwile 03.05.06, 23:19
                                            to czerwone jabłko ja nazywam granatem i trzeba to rzucić w lewo od kopuły aby
                                            rozmrozić jeziorko
                                            • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 03.05.06, 23:26
                                              > to czerwone jabłko ja nazywam granatem i trzeba to rzucić w lewo od kopuły
                                              aby rozmrozić jeziorko

ale to jeszcze chyba nie teraz ?? Ja je rzucałem w prawo zeby sie pozbyć tego
                                              slimaka z pod wyłącznika.

Ale jak unieszkodliwic bombe pod drzewem za pomoca koła i ufo ??
                                              • na_chwile Re: Do na_chwile 04.05.06, 22:24
                                                Lewa podstawka UFO uaktywniona, prawa klapa skrzyni otwarta, ludzik sprowadzony
                                                na dół stoi po lewej stronie podstawki UFO. To bez pośpiechu i teraz krytyczny
                                                moment. Naciskamy na UFO, które startuje zabierając ludzika na minę, ale jeśli
                                                wcześniej (tuz po naciśnięciu UFO) naciśniemy na prawy żółty guzik pod skrzynią
                                                to UFO zabierze koło na minę.
                                                • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 04.05.06, 22:57
                                                • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 04.05.06, 23:08
                                                  Cały czas tak robiłem i nic. Wiec czy mógłbys dokladniej opisac jak to
                                                  \zsynchronizowac w czasie ??
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 04.05.06, 23:29
                                                    Trudno mi sobie wyobrazić dokładniejszy opis. Co oznacza "i nic"? Porywany jest
                                                    ludzik?
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 04.05.06, 23:34
                                                    Tak ludzika porywa ale koła nie
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 04.05.06, 23:59
                                                    Nie mam pojęcia o co chodzi. Może przy wolniejszym kompie trzeba to zrobić nie
                                                    za wcześnie. U mnie klikam w UFO, ktore startuje nad ludzika, ale po
                                                    uruchomieniu koła, ludzik rusza na prawo, a koło wtacza się pod UFO.
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 00:01
                                                    U mnei koło przelaltuje i rozwala drzwi a ufo wcale go nie chce porwac. A ma
                                                    znaczenie czy ludzik byl wczesniej \sie zalatwic w drzewie ??
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 00:03
                                                    Naciskam na ufo które podlatuje nad ludzika i w momencie kiedy zaczyna ufo
                                                    otwierac teleport nacisakm na kolo i ono zwyczjnie przelatuje.
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 13:49
                                                    Napisze dokładnie co ja robie od samego poczatku.

1.górny chopek na prawo i klikam na marchewkę.
                                                    2.podbijam gornym wiekiem skrzyni belke na której on stoi i chopek wrzuca
                                                    marchewke do podziemi.
                                                    3.wylatuja dwie muchy na ktore klikam i one gina.
                                                    4.wychodzi z przełącznika slimak i zjada marchewkę.
                                                    5.dolny chopek ciagnie za wajche i pokazuje sie strzalka w prawo.
                                                    6.klikam na prawa klape skrzyni przez co ona sie otwiera.
                                                    7.naciskam na strzalke i chopek zchodzi na dól.
                                                    8.wlaczam przełacznik i uaktywnia sie teleporta, pojawia sie niebieska luna s
                                                    ufo zaczyna lewitowac nad nia.
                                                    9.klikam w ufo i zaraz po tym na zólty prawy przycisk w skrzyni.
                                                    10.ufo przesuwa sie w lewo, nad chopkiem pokazuje sie wykrzyknik i zaczyna on
                                                    isc w prawo i w tym samym momencie wylatuje kolo. Ufo wypuszcza z siebie pewna
                                                    łunę, przez którą koło przelatuje i dogania uciekajacego w prawo chopka
                                                    zabijając go.

Wiec moze trzeba cos jeszcze zrobic o czym zapomniales napisac??
                                                    Prosze sprawdź to.

pozdrawiam
                                                  • anulcik Re: Do na_chwile 05.05.06, 18:40
                                                    > 9.klikam w ufo i zaraz po tym na zólty prawy przycisk w skrzyni.
                                                    > 10.ufo przesuwa sie w lewo, nad chopkiem pokazuje sie wykrzyknik i zaczyna on
                                                    > isc w prawo i w tym samym momencie wylatuje kolo. Ufo wypuszcza z siebie pewna
                                                    > łunę, przez którą koło przelatuje i dogania uciekajacego w prawo chopka
                                                    > zabijając go.

u mnie ufo lapie kolo a ludzik ucieka do domku. komp mam szybki, wiec moze tak jak napisal na_chwile - robisz za szybko... ?
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 19:35
                                                    Juz udało sie :) U mnie musiałem kliknac w UFO poczekac kilka sekund az ufo
                                                    znajdzie sie na ludzikiem i dopiero jak zacznie pojawiac sie łuna z ufo wtedy
                                                    musiałem nacisna na zolty przycisk :) Tylko zxe to umnie trwa ponad 5 sekund
                                                    wiec faktycznie było za szybko :)
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 05.05.06, 19:57
                                                    Widzę, że sie nieco spóźniłem z radami bo już wiadomo o co chodzi. Musisz mieć
                                                    rzeczywiscie nie za szybkiego kompa wobec czego zestrzelenie UFO też powinno
                                                    być łatwiejsze, a może nie, bo trudny będzie wybór odpowiedniego momentu.
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 20:33
                                                    Czy jezeli pisze o zestrzeleniu UFo masz na mysli tarcze i miecz z ogniem na
                                                    końcu ktory wisi pod komulą ?? Własnie jego trzeba urzyc ?? Tak czy nie ??
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 05.05.06, 21:16
                                                    Tak, w celu odbicia kamienia wystrzelonego z rury po lewej
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 20:55
                                                    Kurcze nie wiem co jest grane !! Teraz znowu nie potrafie kolem unieszkodliwic
                                                    bomby !! Jak naciskam na zólty przycisk to nie stacza sie tak jak zawsze tylko
                                                    wystrzela prosto w drzwi domku :(
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 21:02
                                                    Juz chyba wiem - w dodatku do tego co poprzednio musi po kopuła byc chyba
                                                    ustawiona a lewa strzałka bo inaczej nic z tego
                                                  • Gość: jac Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 05.05.06, 21:12
                                                    A guzik !! Raz sie stacza a raz koło zostaje wystrzelone :/
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 05.05.06, 21:18
                                                    Strzałka jest nieistotna, ważny jest moment nacisnięcia prawego żółtego guzika
                                                    pod skrzynią
                                                  • Gość: jacek Re: Do na_chwile IP: 85.198.207.* 06.05.06, 02:26
                                                    Uff nareszcie koniec. 3 czesc w sumie prosta bo logiczna tylko bardzo cieko
                                                    jest z synchronizacją czasową. Dzieki za pomoc na_chwile.
                                                  • na_chwile Re: Do na_chwile 05.05.06, 19:53
                                                    Podany opis działa. Wygląda na to, że kluczowa jest synchronizacja w punkcie 9.
                                                    Może trzeba szybciej, a może wolniej, nie wiem co jest krytyczne, mi się
                                                    praktycznie zawsze udaje.
                                                    Podany opis jest dobry do testów, w rzeczywistwj grze trzeba zjeść drugą
                                                    marchewkę, żeby zrobić co potrzeba w toalecie.
                                                    Do testów można też zacząć od bomby na prawo, co szybciej prowadzi do
                                                    krytycznego momentu.
                            • anulcik Re: Jesu, mam dość - hapland2 03.05.06, 21:49
                              ok:) dzieki. przeszlam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka