zbyfauch Re: Patryka dzisiaj, 08.05.15, 22:14 Przypomniało mi się, że nikt nie łyknął, że i Zbigniewa. :( Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Patryka dzisiaj, 09.05.15, 16:46 Pewnie dlatego, ze wiekszosc "obchodzi" jedynie urodziny. Najlepsiejszego! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Patryka dzisiaj, 09.05.15, 19:28 Dzięki, lepiej późno, niż wcale. :) Ja dopiero po ślubie dowiedziałem się, że nie tylko Niemcy i Kaszubi obchodzą urodziny. W mojej rodzinie, wśród znajomych i w pracy obchodziło się tylko imieniny. Poza osiemnastką i setką. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Patryka dzisiaj, 10.05.15, 17:03 A gdzie kawa i tort imieninowy???? Nigdy nie obchodzilam urodzin, nawet jako dziecko. Moj ojciec.rodowity Niemiec, mawial ze urodziny obchodzi kazda swinia. :D Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Patryka dzisiaj, 10.05.15, 18:23 Po pierwsze imieniny mam 17-go marca, po drugie na imieninach to się wódkę pije i zagryza kiełbasą. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Patryka dzisiaj, 10.05.15, 22:06 zbyfauch napisał: > zielona_mina napisała: > > Masz na mysli towarzystwo meskie? > > Fakt, ciocia Lodzia tylko siadała się na zydelku kołomnię, cobym sam nie pił. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Patryka dzisiaj, 11.05.15, 08:34 I cioci Lodzi, i innym damom wypadałoby podać cos innego nieco. Choćby na start. Sałatkę jarzynową, bułkę z masłem i ... figę z makiem :-) Odpowiedz Link
urszulka_ma było Binia ...eh! 13.05.15, 10:24 same zaniedbania (w pierś się uderzyła forumowa sąsiadka) moja mama - Anna, mawiała do mojego taty Zbyszka - Biniu a zbyfauch ma jakiś przezwisk?:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
zbyfauch Re: było Binia ...eh! 13.05.15, 14:32 urszulka_ma napisała: > same zaniedbania (w pierś się uderzyła forumowa sąsiadka) > > moja mama - Anna, mawiała do mojego taty Zbyszka - Biniu > a zbyfauch ma jakiś przezwisk?:) > > Pozdrawiam serdecznie Dziękuję. :) Nie, przezwiska nie posiadam, jako szczenię też nie posiadałem. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: było Binia ...eh! 14.05.15, 23:46 zbyfauch napisał: > Nie, przezwiska nie posiadam, jako szczenię też nie posiadałem. a ja owszem, a ja tak. Miałam wiele. Gdy byłam szczenię nazywano mnie mala, gdy byłam nieco starsza zwano mnie mada, madurka lub madol:) Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: było Binia ...eh! 15.05.15, 11:22 graliśmy kiedyś w taką grę (jako dzieciaki), ciepło - zimno...gorąco Twoja odpowiedz jeszcze gorączki nie osiągnęła:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: było Binia ...eh! 16.05.15, 15:05 Chyba nie będziesz się spierała o końcówki? Bo jeszcze jedynie Magdalena mi do głowy przychodzi. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Wyrzuciła z Lampeduzy... 17.05.15, 16:10 Zanudzisz sie tutaj na smierc. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wyrzuciła z Lampeduzy... 17.05.15, 18:49 zielona_mina napisała: > Zanudzisz sie tutaj na smierc. Nudno tu nie jest, bo zawsze tu zaglądam, tylko nie udzielałem się. Jakoś miałem pęd do tego innego forum, z którego wyleciałem, bo złamałem tam obowiązujący przymus świętojebliwości. Nie będę jednak tego przenosił na to podwórko, na którym panuje luz absolutny i tak trzymać. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wyrzuciła z Lampeduzy... 17.05.15, 21:16 Im więcej masz nieistotnego, bądź durnego do zakomunikowania, tym gleba tu żyźniejsza. :) Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Wyrzuciła z Lampeduzy... 18.05.15, 01:02 zielona_mina napisała: > Zanudzisz sie tutaj na smierc. zielona tylko takie miny zielone/ostrzegawcze robi a sama już kilka (ile?) lat tu siedzi :) a ja.nusz napisał: > Nudno tu nie jest, bo zawsze tu zaglądam, tylko nie udzielałem się. dobrze, że zielonej nie wierzysz! W czasach oszałamiającej prędkości czasem dobrze w pustelniczej ciszy posiedzieć:) Odpowiedz Link
urszulka_ma ciepło, ciepło...ale do gorączki jeszcze daleko! 18.05.15, 00:53 zbyfauch napisał: > Chyba nie będziesz się spierała o końcówki? Bo jeszcze jedynie Magdalena mi do > głowy przychodzi. :) nie, o końcówki nie, chociaż końcówka w niektórych sytuacjach jest bardzo ważna:) końcówka może być, brakuje raczej początku:) Odpowiedz Link