dotinka77 08.04.08, 21:31 To super dziewczyny, że jest nas coraz więcej, mam nadzieję, że będziemy tu mieć całkiem fajne forum, piszcie i zakładajcie wątki żebyśmy mogły sobie pogadać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 08:49 no, powolutku forum jakos sie rozkręca. Odpowiedz Link
jolaa84 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 09:12 NIEDŁUGO TO BEDZIE NAS DUZOOOOO POZDRAWIAM Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 09:26 weszlam wczoraj i byla tylko moderatorka a dzis prosze ile juz nas jest. oby tak dalej,kochane Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 14:30 No właśnie reklamujcie dziewczyny gdzie się da to nasze forum, żeby była nas spora gromadka a potem jak się lepiej poznamy to zrobimy sobie forum zamknięte, żeby nikt obcy nam tu nie właźił. Odpowiedz Link
darsi27 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 14:44 Witaj dotinko77, znalazłam przypadkowo tego linka przy Twojej odpowiedzi na "mamusiowym zakątku"...cieszę się że stworzyłaś coś takiego Od kiedy istnieje to forum? Pozdrawiam serdecznie raz jeszcze, na pewno będę tu zaglądać Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 15:14 Witaj darsi forum istnieje od 3 dni i dopiero zaczynamy go rozkręcać, fajnie że do nas dołączyłaś, pozdrawiam. Odpowiedz Link
doris7711 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 15:49 Witajcie, jestem mamą 13 miesięcznego Krystianka. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
myszontko Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 17:48 To i ja dołączam do świeżutkiego forum) Pozdrawiam wszystkie mamusie 2007 (ja się jeszcze zmieściłam termin mieliśmy na Nowy Rok!)) Odpowiedz Link
kukim Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 18:42 Nooo mnoży nas się-oby tak dalej kobitki * Odpowiedz Link
aleksandra1977 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 19:35 Kurcze, forum dla mam z dziecmi, miedzy ktorymi jest ogromna roznica wieku. Troche odwaznie, bo latwiej uzyskac odpowiedz na konkretne pytania wsrod mam rowiesnikow niz takich, gdy na pytanie mamy dziecka urodzonego w grudniu 2007 odpowiada mama dziecka urodzonego w styczniu 2007. Przeciez to ogromna roznica we wszystkim... Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 20:10 Wydaje mi się, że właśnie odwrotnie bo mamy np. z początku roku mogą doradzić tym z końca roku w wielu kwestiach. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 20:25 Też się nad tym zastanawiałam, ale myślę, że damy radę. Tym bardziej, że na forum są mamusie,które mają po dwoje dzieciaczków a tym samym większe doświadczenie. Dotinka ma rację, ja mając córeczkę ze stycznia chętnie doradzę mamusi, która ma dzidzię np. z listopada. A tak na marginesie mam nadzieję, że na naszym forum będzie pojawiać się coraz więcej mamuś pozdrawiam Odpowiedz Link
o-lcia Re: Super, że jest nas coraz więcej :) 09.04.08, 20:44 Witam.Ja tez sie podlacze.Jestem mamusia niespelna siedmio miesiecznej Aleksandry.Pozdrawiam. Odpowiedz Link