o-lcia 25.04.08, 21:42 ...z kikutkiem pepuszka.Bo ja schowalam do pudeleczka,ale nie wiem czy sie zostawia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewbert Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 21:44 moich dziewczynek mam schowany do takiej ksiązeczki - mój pierwszy album-tam rózne pamiątki wklejam,chowam, zapisuje wazne wydarzenia i tam tez sa ich pepuszki Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 21:51 kurcze a ja nie zostawiłam, mimo że wszystkie pamiątki zbieram Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 21:52 Kikutek razem z opaskami identyfikacyjnymi trzymam w szkatułce. Jakie te rączki były maluteńkie Odpowiedz Link
79julka Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 21:54 Pierwszego synka kikutka nie zostawilam a mlodszego schowalam do pudeleczka w ktorym chowam moje skarbyA jesli chodzi o starszego synka to moze i kikuta nie mam ale...mam pierwsze ścięte włoski zapakowane w woreczku Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 23:34 kikutek razem z opaską z rączki mam schowane na pamiątkę żałuje tylko że test ciążowy wywaliłam(( ale niemyslałam wtedy o tym(( Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 25.04.08, 23:39 test akurat mam zostawiony, nawet dwa bo dla pewności jeszcze drrugi robiłam Odpowiedz Link
evezu Re: Co zrobilyscie z kikutkiem? 26.04.08, 12:51 ja kikutka wyrzuciłam, i jeden i drugi, ale mam testy ciążowe i opaski z rączek i Weroniki pierwszy loczek Odpowiedz Link