79julka 25.04.08, 22:04 Ja jestem ostatnio zafascynowana Kwiatem pustyni,bardzo dobra ksiazka wg mnie.A Wy co czytacie Mamusie,macie cos co mogly byscie polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betibor Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 22:07 jeżeli podoba się Tobie kwiat pustyni to polecam Białą Masajkę. Odpowiedz Link
o-lcia Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 22:14 Ostatnio ksiazke przeczytalam hhhhmmmm....3lata temu?!?! Jak jeszcze jezdzilam autobusami do pracy. A teraz czasu nie mam. Ale czytalam kwiat pustyni i bardzo mi sie podobala.Ja wole horrory czytac i ogladac. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 22:16 o o-lcia to masz tak samo jak ja Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 23:28 Ja teraz nie mam czasu na czytanie, z resztą dawno już nie czytałam, ale jedna książka została mi w pamięci (czytałam kiedyś wiele razy) "My dzieci z dworca zoo". Jeśli ktoś lubi takie klimaty to bardzo polecam. Książka bardzo poruszająca mnie wciągneła. Odpowiedz Link
o-lcia Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 23:48 Jak bylam w podstawowce to ksiazke"My dzieci z dworca zoo" czytalam tysiac razy.Stara jak swiat,ale bardzo ciekawa.No, ale to trzeba rzeczywiscie lubic te tematy.Czytalam tez w tym temacie wiele innych ksiazek,polskich tez.Pamietam "pamietnik narkomanki". W ogole lubie (tez) ksiazki oparte na faktach.Polecam "pamietnik matki" Marianny Fornalskiej(dwie czesci) Odpowiedz Link
dotinka77 Re: jakie książki czytacie? 25.04.08, 23:57 Ja też lubię tego typu książki, chyba mamy podobny gust o-lcia, ja kiedyś zaczytywałam się w Whartonie, przeczytałam chyba wszystkie jego książki ale teraz jakoś brak mi czasu na czytanie, jak mam chwilkę wolnego to wolę jakiś film oglądnąć albo z wami tu posiedzieć, jedynie na spacerku z Kondim jak jestem i mi zaśnie to mam chwilkę żeby jakąś książkę łapnąć. Odpowiedz Link
o-lcia Re: jakie książki czytacie? 26.04.08, 00:04 Lubilam tez czytac Grahama Mastertona. Odpowiedz Link
gaga805 Re: jakie książki czytacie? 26.04.08, 10:04 kochane ja ostatni zaczytuję się w przygodach Franklina hihih polecam ..... a tak poważnie przeczytałam Nie mów nikomu i Obiecaj mi - Harlana Cobena fajne polecam Odpowiedz Link
elamoma Re: jakie książki czytacie? 28.04.08, 20:40 Bardzo lubię literaturę opartą na faktach autentycznych godne poleceia jest "Pieśń kata"Norman Mailer Jak pojawiły się moje skarby dostałam w prezencie książkę"DZiecko dla początkujących" i "Dziecko dla średnio zaawansowanych"Leszek K.Talko i... zdystansowałam się do wszystkich macierzyńskich klimacików.ŚMIECHU PO PACHY!!!!Każda mamusia i tatuś te książki musi przeczytać obowiązkowo.Ja je zaliczam przy każdym spadku nastroju...i znów w koło jest wesoło)))Polecam.Zróbcie sobie prezent na Dzień Matki i kupcie "Dziecko dla odważnych"Talko to tom wszystkich pozycji plus dodatek. Literatura dziecięca też nie jest mi obca hahaha -do gagi805 Franklin jest suuuper! Miłoszek 03.08.07 Marcelek 08.09.05 Odpowiedz Link
melka133 Re: jakie książki czytacie? 29.04.08, 08:55 z ambitniejszej literatury to lubię hiszpańską, Marquez np. ale ostatnio na ambicję w tej kwestii mnie nie stać i odkryłam serię kryminałów z kotem, w kioskach po 12 zł, co czwartek kolejny tom Odpowiedz Link