gaga805 26.04.08, 10:07 Nie chodzi mi o przeziębienie czy takie tam....tylko oto czy wasze skarby urodziły się zdrowe? Mój Nikodem urodził się z wadą nerki prawej i ona nie działa no ale to długa historia napiszcie jak to u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-lcia Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 11:33 Moja mala urodzila sie zdrowa.Ale martwi mnie,ze ma 7miesiecy i ciemiaczko jej nie zarasta.Jest takie samo 1,5 na 1,5.Pediatra kazala podawac 3 krople wit.d3 ale podaje jedna czasami dwie,bo sie obawiam przedawkowania.W poniedzialek ide do pediatry zobaczymy co powie.Ale napewno zrobie jej badania na poziom wit.d3. W ogole musze zmienic pediatre. Odpowiedz Link
betibor Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 11:45 a mój Tomuś urodził się z inf. ukł. moczowego.przez 4 m-c był leczony antybiotykami ,bo te okropne bakterie powracały.ale już jest git.i mam nadzieję, że tak zostanie. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 16:03 Konradek urodził się ze spodziectwem, w przyszłym roku czeka nas operacja, strasznie się boję. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 17:51 naszczescie zdrowa mimo ze przy porodzie zarazila sie ode mnie paciorkowcem. a co do ciemiaczka to Ola ma 9,5mies i nadal duze ale to u nas rodzinne Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 22:24 Martynka urodziła się z przetrwałym otworem owalnym (serduszko). Na szczęście jak skończyła roczek, byliśmy na kontroli u kardiolog i Martynka jest zdrowa, przewód się zamknął uff. Odpowiedz Link
dziunia27 Re: czy macie zdrowe dzieci? 26.04.08, 22:47 DZIEKI Panu BOGU mogę powiedzieć że zdrowa ale przy porodzie było kiepsko JUlcia otrzymała tylko 1 punkt w skali APgar.. ale szybko doszła do siebie i po 5 min dostała juz 9D Odpowiedz Link
doris7711 Re: czy macie zdrowe dzieci? 27.04.08, 13:40 Mój synek jest zdrowy, ale w ciąży miałam dużo stresu o to, najpierw cukrzyca ciążowa, potem paciorkowce, a na koniec na usg powiedziano mi, że najprawdopodobniej Maleństwo ma stopę końsko- szpotawą. Odpowiedz Link
evezu Re: czy macie zdrowe dzieci? 28.04.08, 09:21 nasze słoneczka na szczęście zdrowiuteńkie :o) Odpowiedz Link