o-lcia 09.05.08, 12:42 Ogladacie na polsacie program "zamiana zon"? Czasami obejrze i zastanawiam sie jak by to bylo gdyby mojemu mezowi wsadzili do domu obca babe. A Wy jak to widzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga415 Re: Zamiana zon:) 09.05.08, 15:29 oglądam bardzo lubię ten program, najbardziej przeżyłam parę homoseksualną jak wychowywała córki, a co do meża to bardzo bym chciała żeby dostał mega cholerę taką jędze moze w końcu by mnie docenił. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Zamiana zon:) 09.05.08, 17:15 mojemu też by się to przydało chociaż wątpię żeby jakaś inna z nim wytrzymała bo straszna z niego maruda Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Zamiana zon:) 09.05.08, 18:14 oj ja tez bym chciala zeby mu sie trafila zolza,ktora olewa dom,nie sprzata,nie gotuje i nie zajmuje sie dziecmi,a do tego jest wredna i nie daje mu wychodzic do kumpli )) wiem ze docenia to co robie ale niech docenilby jeszcze bardziej i wielbil do konca zycia. hihi ale sie rozmarzylam Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: Zamiana zon:) 09.05.08, 18:54 Wiecie co dziewczynki, czytając pierwszy raz od razu chciałam napisać że w życiu bym się nie zgodziła, jeszcze jak by dostał na zamianę jakąś super laskę to już wogóle. Ale nie pomyslałam z drugiej strony jak by to było gdyby do domu zawitała franca, która dałaby nieźle popalić mężowi ha ha. Rzeczywiście może by docenił ile wysiłku wkładam w nasz dom i nasze małżeństwo.)) Odpowiedz Link
dziunia27 :DD 09.05.08, 23:29 ja tak samo jak poprzedniczkiDD chciałabym by mu się trafiła jakaś jędza co by docenił to co maDD a nie tylko narzeka, że mu źle to źle tamto:// p.s. obecnie tego nieogladam, ale kiedys oglądałam czesto zwłaszcza tą amerykańska edycję polska była DO BANI!! Odpowiedz Link
migi-79 Re: Zamiana zon:) 10.05.08, 00:25 Oglądam i się dziwię,że tacy ludzie normalnie funkcjonują.Można się czasem pośmiać.Szkoda,że w Polsce nie kręcą tego,to bym i może się zgłosiła,aby pokazać mężowi jak mają inni faceci.Wtedy moze by docenił to co ma,mimo zapewnień,że tak jest.Ja jakoś tego nie widzę,czyżbym ślepła,hihiD Odpowiedz Link
migi-79 Re: Zamiana zon:) 10.05.08, 00:27 P.S.Gorzej,gdyby to była zamiana mężów i nam by się trafił jakiś nieudacznik,hehe) Odpowiedz Link
aniak37 Re: Zamiana zon:) 12.05.08, 13:06 Kręcili zamianę żon był ten program na tv4 Ja bym się nie zgodziła chyba na taką zamianę. Odpowiedz Link
asik_piotrusia Re: Zamiana zon:) 12.05.08, 17:55 a ja bym poszła na taką zamianę-odsapnęła bym, a moze maż by lepiej docenił..... Dziewczyny to byłoby wyzwanie!! Odpowiedz Link