o-lcia 12.05.08, 22:46 My chcemy pojechac nad morze do Krynicy Morskiej. A Wy myslicie juz o wakacjach???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0.mamamartynki Re: My już mamy:D 12.05.08, 23:34 Jedziemy 07 czerwca nad morze do Dźwirzyna na dwa tygodnie, już się nie mogę doczekać. o-lcia a Wy kiedy planujecie wyjazd? Odpowiedz Link
o-lcia Re: lipiec/sierpien 13.05.08, 11:03 My planujemy koniec lipca poczatek sierpnia.Zalezy w jakim terminie znajdziemy domek lub kwatere.Jakos soe jeszcze specjalnie nie wzielam za szukanieTzn. mam numery i musze podzwonic. Odpowiedz Link
dziunia27 taaaaa... 12.05.08, 23:38 wakacje)) pomarzyć niestety ( ale w tym roku siedze w domu ( sama bez małża ( ale mam nadzieje ze odbijemy sobie wszystko jak wróci we wrzesniu Odpowiedz Link
dotinka77 Re: taaaaa... 12.05.08, 23:49 my też w tym roku siedzimy w domu, ewentualnie jakieś wypady weekendowe gdzieś niedaleko, w przyszłym roku planujemy wyjazd nad morze jak Konradek będzie trochę większy Odpowiedz Link
migi-79 Re: Macie juz plany wakacyjne??? 13.05.08, 00:28 Teoretycznie mamy,ale nie wiem co będzie z praktyką.Mąż ciągle pracuje i nie wiem czy swoich obietnic dotrzyma.W zeszłym roku byliśmy,aż jeden dzień nad morzem,bo pogoda była kiepska,na szczęście niedaleko(w Pile)mamy rodzinę(Julii chrzestna z rodziną)i tam zatrzmaliśmy się na dłużej,by choć trochę użyć urlopu.W tym roku mąż proponuje góry,nasze Tatry,ale kiedy to jeszcze nie wiem.Jeśli nasze plany,a raczej obietnice męża spełzną na niczym,to pozostaną weekendowe wypady nad jeziorko. Odpowiedz Link
aniak37 Re: Macie juz plany wakacyjne??? 13.05.08, 07:54 My na kilka dni nad Wigry a potem to nie wiem , chcemy remont robić i ja może jeszcze z moimi rodzicami i dziewczynami do babci mojej na wieś pojadę Mam chorą babcię i mama zawsze się nią podczas urlopu opiekuje to może z nimi pojedziemy. W okolice Olsztyna Odpowiedz Link
79julka Re: Macie juz plany wakacyjne??? 13.05.08, 08:19 Mojego starszego synka babcia z dziadkiem zabieraja nad morze na wakacje a my z mlodszym zostajemy w domu,mamy na obrzezach miasta dzialke i tam zamierzam sie wybyczyc i nacieszyc ale urlopik dopiero w sierpniu... Odpowiedz Link
asienka185 Re: Macie juz plany wakacyjne??? 14.05.08, 14:23 My 2 sierpnia na tydzień nad morze a stamtąd na tydzien na kaszuby. To jest nasz pierwszy wspólny urlop z męzem Odpowiedz Link
elwiraalfa Tak 14.05.08, 23:28 pierwszy wyjazd wakacyjny z moim synkiem, który obecnie ma 1 rok i 4 m-ce, zaczynamy w poniedziałek 19 maja br. wyjazdem tygodniowym do Zakopanego, ale to tylko zaprawa prawdziwa podróż czeka nas we wrześniu - grecka wyspa. Odpowiedz Link