o-lcia 05.06.08, 21:15 Kiedy odstawilyscie lub macie zamiar odstawic cycochow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociak.b Re: Kiedy piersi pa pa 06.06.08, 07:56 Też się nad tym zastanawiam. Na razie jeszcze karmie, zwlaszcza w nocy jest to dla mnie wygodne Odpowiedz Link
migi-79 Re: Kiedy piersi pa pa 06.06.08, 13:39 Ja miałam karmić do roku,a tu już 15 m-cy i dalej ciągnie.Teraz myślę że pociągnę maksymalnie do 2 lat,może już na zimę będę chciała odzwyczajać.Nie wiem tak naprawdę jak się do tego zabrać i boję się jak ona to zniesie.Ale już taka duża jest że trzeba o tym pomyśleć.Teraz dla mnie to też wygoda jeśli chodzi o nocne karmienie,bo często woła. Odpowiedz Link
aniak37 Re: odstawiony po 11 m-cach 06.06.08, 14:44 Ja karmię w nocy tylko, mała ma 13 miesięcy, chciałbym ją odstawić w nocy ale nie wiem jak , boję się że będzie się darła i obudzi starszą A w dzień odstawiłam po roku. Odpowiedz Link
channah13 Re: Kiedy piersi pa pa 08.06.08, 23:36 Sali ma skończone 13 miesięcy i nadal je na żądanie. czekam aż odstawi się sama. a jak nie, to odstawię ok 3 urodzin. Odpowiedz Link
bobimax Re: Kiedy piersi pa pa 12.06.08, 20:27 odstawiłam jak mała miała 10 mc i 3 tyg. a starsza jak miała 9 mc. Odpowiedz Link
betibor Re: Kiedy piersi pa pa 21.06.08, 21:19 Tomuś sam zrezygnował z karmienia w dzień jakiś m-c temu.Pił tylko w nocy raz,ale od paru dni nawet w nocy nie chce Odpowiedz Link
migi-79 Re: Kiedy piersi pa pa 22.06.08, 00:07 To trochę Ci zazdroszczę,bo Julia to typowa cycusiowa dama.Będzie duuuuuuuuży problem z odstawieniem.Ona nie wyobraża sobie godziny bez cycusia,mam wrażenie że ciągle na nim wisi,a ma już prawie 16 m- cy. Odpowiedz Link
melka133 Re: Kiedy piersi pa pa 23.06.08, 10:52 ja się chyba nigdy nie zdecyduję bo bardzo to lubię Odpowiedz Link
katenowak Re: Kiedy piersi pa pa 01.07.08, 01:32 był moment że Zula cycusia w nocy wcinała raz i raz albo dwa w dzień chciałam ją na wieczór przestawić i z nocy zrezygnować ale .... wieczorem tylko butle chciała a w nocy zaczęła mnie gryźć więc w ciągu 2 nocy ja odstawiłam bo nie zniosłam tego a nim 13 mies skończyła sama powiedziała pa pa cycusiowi i wtedy strasznie mi żal było bo w końcu sie przekonałam jak lubiłam te chwile ) Odpowiedz Link