o-lcia 20.09.08, 10:03 Wczoraj moja coreczka obchodzila swoje pierwsze urodzinki Byli goscie,dwupietrowy tort,kupe prezentow,pokoj wystrojony w balony NO i dziecie moje wybralo KIELISZEK.Oby sie nie sprawdzilo Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migi-79 Re: No to mamy roczek:)) 20.09.08, 11:18 Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! Ale impreza,super że się udała,co do kieliszka to Julka wzięła jako drugą rzecz a potem papierosy,jako pierwsze książkę z obrazkami,będzie się uczyła jak pić i palić Odpowiedz Link
o-lcia Re: No to mamy roczek:)) 20.09.08, 12:28 Ola wziela pierwszy kieliszek,a drugie kluczyki od samochodu Pijany kierowca bedzie czy co??? Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re: No to mamy roczek:)) 20.09.08, 14:19 Kochana Olu, z okazji Twoich urodzinek najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, mnóstwa słodkich całusów, i spełnienia wszystkich marzeń!!! ps co do wyboru przedmiotów to Ola może będzie szoferem na imprezach jako niepijąca Buziaczki Odpowiedz Link
kasiale73 Re: No to mamy roczek:)) 21.09.08, 21:44 ja też składam życzenia ale powiedzcie o co chodzi z tymi kieliszkami, książkami... bo nie wiem a i u nas niedługo roczek będzie!!! Odpowiedz Link
o-lcia Re:kasiale 22.09.08, 12:14 U mnie w rodzinie robi sie to tak: kladziesz na podlodze przedmioty ktore kojarza sie z zawodami np. termometr-pielegniarka/lekarz,rozaniec lub ksiazeczka do nabozenstwa- ksiadz / zakonnica,lyzka-kucharz /kucharka,nici-krawiec/krawcowa,grzebien-fryzjer/fryzjerka itd. Moga tez byc dlugopis,ksiazka,kluczyki od samochodu,okulary i co sobie jeszcze rodzice wymysla Ukladacie to gdy dziecka nie ma w pokoju,a gdy wejdzie do niego patrzycie co pierwsze wezmie do raczki. My polozylismy jeszcze dodatkowo portfel i kieliszek od wodki To niby ma wrozyc kim dziecko zostanie w przyszlosci)))) Najpierw mala,po dlugim zastanowieniu wybrala kieliszek,a pozniej zlapala za kluczyki. Odpowiedz Link
channah13 Re: No to mamy roczek:)) 21.09.08, 17:50 wszystkiego co najlepsze na resztę życia Odpowiedz Link
betibor Re: No to mamy roczek:)) 23.09.08, 17:15 choć spóźnione to szczere życzenia-wszystkiego naj,najlepszego od Tomusia i mamy Odpowiedz Link