olazur 26.09.08, 20:07 właśnie sie zarejestrowałam na tej stronie gdzie można wygrać paczke ze słodyczami. Jeśli chcecie zaproszenia to chętnie wam wyśle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0.mamamartynki Re: można wygrać paczke ze słodyczami 26.09.08, 21:15 Ja bardzo proszę na emaila sylwiagaska@buziaczek.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
molka6 Re: zaproszenie wysłałam 28.09.08, 22:15 i ja też mogę? molka6@gazeta.pl dziękuje Odpowiedz Link
migi-79 Re: zaproszenie wysłałam wam tez 29.09.08, 16:57 Ja też poproszę o ile nie za późno.Poproszę na maila,isabella27@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link
o-lcia Re:Faktycznie wysylaja?? 29.09.08, 19:31 Tak sie pytam,bo jakos nie lubie podawac swojego adresu. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re:To jak ktoras dostanie paczke niech da znac:) 29.09.08, 22:32 A do mnie nie doszło nic Odpowiedz Link
olazur Re:To jak ktoras dostanie paczke niech da znac:) 30.09.08, 09:26 wysłałam jeszcze raz na gazetowego. Odpowiedz Link
0.mamamartynki Re:To jak ktoras dostanie paczke niech da znac:) 30.09.08, 10:48 Dostałam Dziękuję bardzo Odpowiedz Link
migi-79 Re: można wygrać paczke ze słodyczami 30.09.08, 11:34 Mam pytanko,ja można ją wygrać,wystarczy się zarejestrować czy też trzeba zdobywać te punkty i zamieniać na słodycze.Jak w ogóle mam te punkty zdobywać,bo jakaś nie kumata jestem.Ja też nie lubię podawać adresu i co mnie martwi to to że raz po angielsku raz po łamanej polszczyźnie bez polskich znaków jest napisane.Ciekawe kto tym tak naprawdę się zajmuje i czy to nie jakaś bujda. Odpowiedz Link
olazur Re: migi wlasnie o to mi chodzi:) 30.09.08, 12:57 paczki są wysyłane z UK dlatego strona tez jest po ang a czasami łamaną polszczyzną. Punkty zbiera sie za zaproszenia, za wygrane w quizach i grach, za przedstawienie sie, za zamieszczenie jakiegos zdjecia. i tez mam nadzieje ze to paczki na serio wysyłają bo juz sobie narobiłam apetytu. Odpowiedz Link
asienka185 Re: poprosze o zaproszenie 05.10.08, 21:43 ja także poprosze o zaproszenie na joannawesolowska3@wp.pl Odpowiedz Link
olazur Re: można wygrać paczke ze słodyczami 20.10.08, 15:04 przed chwilą listonosz przyniósł mi paczuszke ze słodyczami. Ale się cieszę. A jak wam idzie w zbieraniu punktów? Odpowiedz Link
migi-79 Re: można wygrać paczke ze słodyczami 20.10.08, 16:03 Nie zbieram żadnych punktów,brak czasu i ostatnio kryzys małżeński nie pozwala mi na zajmowanie się tym.Ostatnio w ogóle jakoś mało czasu mam na cokolwiek Odpowiedz Link