Gość: s. IP: *.4web.pl 14.07.07, 16:52 z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerific Re: macie pomysł na -protezę akrylową..auf deutsc 14.07.07, 17:51 no chyba nie chodzi o tipsy??? proteza czego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: macie pomysł na -protezę akrylową..auf deutsc IP: *.pools.arcor-ip.net 14.07.07, 18:04 jesli to na nocne zgrzytanie zebami, to corcia mowi, ze Acrylschiene. Ale to wyjmowane jest w dzien, wiec nie wiem, czy pasuje. Nosi sie w gebie szaj....wato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: macie pomysł na -protezę akrylową..auf deutsc IP: *.4web.pl 15.07.07, 10:39 protezę zembowom:)czyli moze być Ackrylprothese? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to sie tak nazywa, nosisz noca, jak zgrzytasz zeba 15.07.07, 14:06 mi grozilo mi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeR Re: macie pomysł na -protezę akrylową..auf deutsc IP: *.ztpnet.pl 16.07.07, 19:07 Kunststoffprothese Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: macie pomysł na -protezę akrylową..auf deutsc 16.07.07, 19:16 niemiecki tez znam, bo pracowalam dla szkopow w hamburgu, ale wieden milo wspominam, chociaz to kraj, ktory jako pierwszy i w calosci kolaborowal z niemcami i urodzil hitlera. mow: the akrilische proteze armina Odpowiedz Link Zgłoś