Dodaj do ulubionych

szkoła podstawowa nr50 Bialystok

16.02.11, 13:17
proszę o opinie na temat szkoły podstawowej nr 50 przy ul. Pułaskiego
z góry dziękuję -:
Obserwuj wątek
    • inez21 Re: szkoła podstawowa nr50 Bialystok 04.03.11, 15:24
      Moje starsze dziecko chodzi do "50" Szczerze mówiąc trudno o jakąś jednorodną opinie. W klasach 1-3 mieliśmy szczęście ,bo trafiliśmy na wspaniałą wychowawczynię.Szkoła jest nowa ,duża,przestronna,ogromne sale gimnastyczne, duże boisko. Jak się głębiej przyjrzeć to w szkole niewiele się dzieje w sensie wyjazdów czy jakichś wydarzeń kulturalnych dla dzieci. Akcji szklanka mleka dla ucznia nie było w ogóle chociaż wiem ,że w innych szkołach jest do tej pory. Akcja gdzie dzieci dostawały warzywa i owoce też po krótkim czasie umarła smiercią naturalną.
      Wiele zależy od tego na jaką się trafi klasę i na jaką wychowawczynię. moje dziecko jest w bardzo dobrej klasie i mamy szczęście do dobrych nauczycieli, ale chodząc do szkoły nasłuchałam się od rodziców różnych historii:(( Ogólnie szkoła nie ma chyba najlepszej opinii.
      Młodszego syna zapisujemy do "14", bo mamy ją dużo bliżej i myslę,ze to też jest ważne:)
      • pupajak Re: szkoła podstawowa nr50 Bialystok 07.03.14, 16:39
        Witam! Może szklanki mleka nie ma , ale za to kartonik mleka jest obecny od września.
        Z tego co wiem warzywa i kartonik mleka dzieci 1-3 także otrzymują :-) .
        Wyjazdy do teatru, opery czy też czasami koncerty muzyków z filharmonii też są.
        A co do szkoły jest.... jest przestronna, jest monitoring, nauczyciele mają dyżury i pilnują, żeby nic się nie stało. Sala gimnastyczna jest duża, sala doświadczania światła oraz winda dla dzieci niepełnosprawnych.
        Dzieci chętnie uczestniczą w konkursach szkolnych i międzyszkolnych.
        Dużo zależy od rodzica , czy chce współpracować z nauczycielem i wyrażać swoją opinię.
    • Gość: Emerytki Re: szkoła podstawowa nr50 Bialystok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.23, 18:28
      Piszemy w przykrej sprawie tzn.funduszu socjalnego szkoły podstawowej nr 50 ,za kadencji byłych dyrektorek dla emerytów były fundusze na wczasy pod gruszą, zaś za kadencji nowej pani dyrektor w tym roku zabrakło pieniędzy, choć urząd miasta przelewa też pieniądze na fundusz socjalny na emerytów.Bardzo nam przykro że zostaliśmy pominięci w tym roku,ale proszę pamiętać że też pani będzie emerytką i żeby ta zła karma wróciła do pani.Z poważaniem emeryci.
    • Gość: Renciści Re: szkoła podstawowa nr50 Bialystok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.23, 22:34
      śliczne dzięki pani dyrektor która zabrała emerytom wczasowe w2023r ,zabrakło pani pieniędzy na bale że posunęła się pani żeby ograbić emerytów.Urzad przeznacza pieniądze na fundusz socjalny na każdego emeryta, więc gdzie się podziały te pieniądze .Karma zawsze wraca proszę nie zapominać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka