wolfgang87 25.05.04, 23:12 Jako ze to ma zniknac ,wiec szkoda tam pisac :) Nie wywale watku z brzydkimi wyrazami :)) Przykro mi,hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleja26 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:26 jako moderator masz "moralny obowiazek"!:) dbac o morale i morlanosc społeczeństwa:) ale jak nie chcesz to nie musisz oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:29 co to to nie! nie mam zamiaru dbac o wasze morale ! od tego sa wasi rodzice,nauczyciele,policja :) ja tu tylko sprzatam. a sprzatam wybiorczo i subiektywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:32 chyba juz tylko my nie spimy , nie? bo nikt sie nie odzywa. z tymi moralami żartowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:34 :)) no coz...raczej tylko my. coz za atmosferka ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:37 taki klimat..gdyby jeszcze nie ta temperatura panująca wokół. Przynajmniej wokól mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:38 A wieczor taki piekny, cieply, pogodny... nie wiem czego jeszcze chciec :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:43 zazdroszczę ci. mieszkasz sobie na południu, tam jest zupełnie inaczej, a tu- głęboki wschód. Czy piękny jest ten wieczór? trudno mi powiedzieć. Chyba dziś nie odczuwam nastroju na piękne wieczory. W dzień zmokłam, bo złapał mnie deszcz z gradem i troche chora chyba jestem. W domu ok. 15 stopni nie poprawia mego nastroju. No i te ksiązki:(( Mam dosc nauki chyba już. Może jutro będzie lepiej. O rany, ale zrzędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:46 Nie łam sie...Jakbym mial taka pogode-tez bym marudzil. 15 stopni w domu....wyobrazam sobie... Ty nie jestes na wschodzie :) gorzej...ty jestes na polnocy,stad te problemy z pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Do watku zdalna praca 25.05.04, 23:48 ale będzie lepiej. w weekend ma być 20 stopni, jade do Suwałk na grilla, maja byc dni Suwałk i jakieś koncerty na stadionie (mama coś mi mówiła). Opalę się trochę, rowerem pojeżdzę. BĘDZIE DOBRZE (miałam kiedyś koszulkę z takim napisem - ale ja ją lubiłam!). Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do watku zdalna praca 26.05.04, 16:09 mam morale a ty wcale ! kto to powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś