Dodaj do ulubionych

Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łomży

30.06.04, 10:04
Kawałek artykulu z dzisiejszego porannego:
"Edyta Górniak uderzyła naszego fotoreportera, jej narzeczony Dariusz Krupa
obrzucił dziennikarzy "Porannego" obelgamiTy łachu, łobuzie - krzyczała
wczoraj do fotoreportera " Kuriera Porannego" Gabora Lorinczego znana
piosenkarka Edyta Górniak, kiedy robił jej zdjęcie. Próbowała kopnąć
fotoreportera w podbrzusze. Nie trafiła, ale go spoliczkowała."

Czy ona nie powinna odwiedzic innego podlaskiego miasta - mam na mysli
Choroszcz oczywiscie...
Obserwuj wątek
    • Gość: MK1 Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: 62.17.253.* 30.06.04, 10:35
      jaka "artystka" taka kultura...::)))

swoja droga mam wrazenie jakby ona
      naprawde uwierzyla ze jest swiatowa gwaizda i ze wszystko moze...- na miejscu
      reportera zlozylbym doniesienie na prokurature za napasc i obraze...- moze
      bladz sie nauczy jak bedzie musiala swiecic swoja buzka na wokandzie...
      • kolczugin Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 30.06.04, 10:55
        Publikacja w gazecie jest chyba równoznaczne ze zgloszeniem do prokuratury -
        przeciez pobicie czlowieka (a dziennikarz to chyba tez człowiek :)) powinno byc
        scigane z mocy kodeksu karnego. Ciekawe tylko czy łomżynska prokuratura odważy
        sie wytoczyc wojne - jakby nie patrzeć - sławnej i wpływowej osobie...
      • Gość: matt Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.mix / *.75.62.210.ostrow62.ptc.pl 20.07.04, 20:15
        Nie przepadam za twórczością Edyty, ale dajcie spokój. Każda kobieta po
        narodzinach dziecka oczekuje raczej spokoju. Czasami nawet nie ma ochoty
        oglądać nikogo z bliskiej rodziny, a tu - ta dam! - fotoreporter. Wcale się jej
        nie dziwie - zrobiłbym to samo, a może nawet więcej. Chyba, że starczyłoby mi
        cierpliwości i wytrwałości i sam bym wezwał policję czy kogoś innego. Z tego co
        wiem, Edyta odganiała się od tego typu "przybyszy" wzywając raz policję raz
        straż miejską. Widocznie nerwy puściły...

A że się zapytam - co się w kulturze Edyty nie podoba???
    • Gość: Do Gabora Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.cs.bialystok.pl 30.06.04, 12:25
      Gabor! Dałeś się tej głupiej pińdzie kopnąć. Oj, GaBORKU, Gaborku to Ty już
      takim zgredem. Nie popuść. Pobaw się w procesy. Niechaj Cię przynajmniej
      przeprosi,sprezentuje jakąś płytkę ostatnią z autografem, powie (cipa głupia),
      że nie wiedziała, że jesteś naszym bratankiem. Słowem - nie daj się! I pozdrów
      Stefę. Józek
      • alex.4 Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 30.06.04, 13:28
        Kobiet się nie bije. To do autora postu Do Gabora. W jakich okolicznościach
        robiono te zdjecia?
        pozdr
        • Gość: romek Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: 80.55.171.* 30.06.04, 14:15
          Jej frajer mial sprawe sądąwą za niezapłacone rachunki .Przedsiębiorca z Łomżzy
          wstawil w chalupie Gorniak okna a oni go oleli
          • Gość: matt Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.mix / *.75.62.210.ostrow62.ptc.pl 20.07.04, 20:17
            ... i jak się okazało SŁUSZNIE bo palanty spieprzyły robotę. Ty byś nie olał?
            Może byś zapłacił podójnie?
      • Gość: matt Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.mix / *.75.62.210.ostrow62.ptc.pl 20.07.04, 20:16
        K.R.E.T.Y.N.
    • Gość: Anfernee Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: 212.33.95.* 30.06.04, 14:14
      Kolejny raz (po wykonaniu polskiego hymnu w Korei) ten wyjec się
      skompromitował. Powinna sobie w końcu uświadomić, że jest przechodzoną gwiazdą
      i spuścić z tonu.
    • Gość: Na Pohybel Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:23
      A kto to jest ta Górniak??? Dziennikarz wstydziłby sie TIR-ówy łomżynskie
      zaczepiać. Krupa??? Dobre naziwsko do rymowania- wiecie z czym sie nieźle
      rymuje :-).
      • competer1 Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 30.06.04, 16:41
        hehe, rymuje sie tak jak w tym kawale: Buła mówi do Ivo, Ivko Ivko skocz po
        piwko, a Ivko na to Buła Buła, ty h....u!!!
    • czlowiek.z.szarego.tlumu Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 30.06.04, 16:56
      Ta gwiazdka za duzo sobie pozwala .Jak jest sie znanym to trzeba sie liczyc z
      obecnoscia fotoreporterow.Edytka powinna byc wdzieczna ze chca pisac jeszcze o
      niej bo zachod ktory chciala zdobyc juz dawno zapomnial.A wielu polskich fanow
      sie zniechecilo do Edyty jak to zrobila sobie interpretacje naszego hymnu.
    • Gość: Acro Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 18:29
      Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łomży, potem się weźmie za Gołotę i
      też go sponiewiera! Trzeba temu położyć kres! ;)
    • ogabignac Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 30.06.04, 21:50
      A ten Labor Goriczy to kto?
      Umawiał się na sesję zdjęciową z panią Górniak czy za paparazzi robił.
      Szkoda, że pani Górniak o zatrudnieniu ochroniarza na łomżyńskie wycieczki
      zapomniała. Taki już wiedziałby jak fachowo film dziennikarzynie prześwietlić
      albo obiektyw niechcący odłamać. Bez dotykania śmiecia;)
    • Gość: Na Pohybel Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:32
      Kurwa- czy ktoś mi w końcu odpowie kim jest ta Górniak????
      • blq Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 01.07.04, 03:03

w łodzi jest takie targowisko, nazywa sie Górniak, wiec moze ona jest jego
        wlascicielka? Tak jak Ptak jest wlascicielem centrum handlowego Ptak w
        pobliskim Tuszynie.
        • Gość: ktos Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.elpos.net 01.07.04, 10:27
          na pochybel gorniak to taka glupia pinda co skopala nam hymn Polski w
          koreii (ale nie ma co sie dziwic skoro to cyganskie dziecie:( bierze
          sie za NASZ HYMN<OBURZONY>
          • alex.4 Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 01.07.04, 11:06
            1 Każdy człowiek ma prawo do prywatności, nawet głupia gwiazdeczka gówno-music.
            Jesli ów fotograf chciał zrobić zdjęcia które naruszałyby jej prywatność to
            mogła ona przeciwdziałąć na to. Jeśli te zdjęcia była zupełnie niewinne
            robiuone w miejscu publicznym... to gwaizdeczka musi sobie uświadomnić, że za
            bycie postacią mediów trzeba płacić pewną cene
            pozdr
            • Gość: belfer Pytanie do alexa IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 12:05
              Piszesz "...mogła ona przeciwdziałać na to." Alex, syneczku, wykształcony
              historyku, czy język polski jest Twoim językiem ojczystym?.
              • orrnond Re: Pytanie do alexa 01.07.04, 12:08
                Masz racje, alex jako mason pisze w idisz.

Gość portalu: belfer napisał(a):

> Piszesz "...mogła ona przeciwdziałać na to." Alex, syneczku, wykształcony
                > historyku, czy język polski jest Twoim językiem ojczystym?.
                • ormond Re: Pytanie do alexa 02.07.04, 05:13
                  Kolejne moje wcielenie.... Spieszcie sie pojeby-podrabiacze bo niedlugo
                  wyczerpia sie wam kombinacje. Dopisuje do listy:

ormond_gay
                  ormont
                  ormon.nd
                  ormond.to.pedal
                  ormond1
                  ormond.loverboy
                  zomond
                  dziewka.ormonda
                  • alex.4 Re: Pytanie do alexa 02.07.04, 15:31
                    nie należy zwracać uwage na tych pojebańców...
                    Dobitnie ukazują oni jak bardzo w dupie mają podobno głoszone chrześcijańskie
                    wartości.
                    pozdr
                    • orrnond Re: Pytanie do alexa 02.07.04, 15:51
                      alex.4 napisał:

> nie należy zwracać uwage na tych pojebańców...
                      > Dobitnie ukazują oni jak bardzo w dupie mają podobno głoszone chrześcijańskie
                      > wartości.
                      > pozdr

Calkowicie sie z tym zgadzm. Nie nalezy zwracac uwagi na takich pojebancow.
                      Zachodnie Chrzescijanstwo uleglo degradacji i nie ma juz zadnych wartosci.
    • Gość: hipek Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:15
      A ten reporter to facet czy jakaś ciota, bo facet nie przyznałby sie, że dostał
      od baby. Jak w "Seksmisji"- "baba mnie bije...."
      Wstyd tak skomleć na cały kraj
      • Gość: re Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: 82.177.98.* 01.07.04, 22:01
        co to za dzinnikarz chyba z superexpressu albo innego tam faktu. jak sie ktos
        nie umawia na sesje to jest paparazzi a jak jest paparazzi to nie ma sie co
        dziwic ze sie pozniej obrywa taki swiat. jego problem nie umial sie schowac a
        teraz rozpisuje sie jaki to poszkodowany. troche prywatnosci chyba kazdy lubi
        miec. czy wy lubicie ogladac te zdjecia i opisy ze madonna np byla w haroddsie
        na zakupach,a spilberg sobie zeba zlamal, i takie tam, po co to komu, chyba tak
        bo to ludzie napedzaja ten pseudoprzemysl.
      • alex.4 Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom 02.07.04, 15:29
        Gość portalu: hipek napisał(a):

> A ten reporter to facet czy jakaś ciota, bo facet nie przyznałby sie, że dostał
        >
        > od baby. Jak w "Seksmisji"- "baba mnie bije...."
        > Wstyd tak skomleć na cały kraj

alex: a ty jesteś ćwokiem. Rozumiem, że często musisz ukrywać, że kobieta cię bije
        • Gość: .................. Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.07.04, 07:09
          Mysle ze slusznie mu wpieprzyla. Biedny dziennikarzyna szukal
          szczescia zarobienia na robieniu zdjec? Przeciez ona sie nie kryje przed
          publicznoscia czy do reklamy,i jej zdjecia mozna ogladac dla
          wszystkich. Na chama wlazl i po chamsku dostal. Do kobiety trzeba
          umiec........ Widocznie dostal za naruszenie jej prywatnosci.
    • Gość: Mieczysław Re: Edyta Górniak bije i kopie dziennikarza w Łom IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.04, 10:56
      Uważam, że redaktorom to już się w głowach pokręciło. Zapomnieli kim są i
      co to jest szacunek do innych. Piszą imówią często głupoty, nie mające nic
      wspólnego z prawdą. Gdyby mnie chciał taki pseudoredaktorek zrobić
      zdjęcie bez mojej zgody to też bym mu dał k... a
      Każdy ma prawo do prywatności i szacunku.
      A nasi pseudoredaktorzy, szczególnie w Porannym - piszą często nie o
      prawdzie, nie o tym co się naprawdę dzieje. Najczęściej piszą o tym - jak
      to oni są lepsi od tych ze Współczesnej, oraz sensacje, które póżniej nie
      mają pokrycia w rzeczywistości. Poranny to zwykły brukowiec.
      Gratuluję Edycie. Tak z chamami trzeba, bo im się wydaje, że wszystko
      mogą ii z każdym.
      Jeżeli mi nie wierzycie, że to szmatławiec - to przejdżcie się do redakcji i
      poproście o jakąkolwiek interwencję - choćby w sprawie dziur w jezdniach
      naszego miasta lub w sprawie kolejek w Urzędzie Skarbowym po druki. Ich to
      w ogóle nie interesuje! Nie wspomnę o traktowaniu obywateli w ZUS lub
      Telekomunikacji. Zapraszałem ich par ę razy by to opisać! Oni tylko
      sensacje uwielbiają.
    • Gość: Vincenty Edyta Kontratakuje !!! IP: *.dz.euro-net.pl 05.07.04, 19:42
      www.edyta.net
      "Spoliczkowałam fotoreportera, ponieważ nie chciał nas przepuścić, mimo iż
      spieszyłam się nakarmić Allanka. Rzeczywiście go wyzwałam, ale nie tak, jak
      mówił (dużo gorzej *_*). Skoro nie miał skrupułów i nie żal mu było głodnego
      dziecka, skoro z radością ignorował fakt, że zdrowie niemowlaka zależy od
      mojego, ponieważ karmię piersią - dostał w łeb. I dostanie drugi raz, jeśli
      jeszcze kiedyś wejdzie mi w drogę"

I już wszystko jasne - Poranny to gazeta ktora glodzi noworodki !!!
      A, fe! ;)
      • alex.4 Re: Edyta Kontratakuje !!! 05.07.04, 19:49
        tłumaczenie rónie głupie jak Edytka
        • ogabignac Re: Edyta Kontratakuje !!! 05.07.04, 20:00
          Komentarz mądry jak Alex.
          • Gość: res Re: Edyta Kontratakuje !!! IP: 82.177.98.* 05.07.04, 23:53
            AMEN

a teraz niech wszyscy zaczną komentować istotniejsze sprawy może Białegostoku
            pozdrowienia z Rzeszowa
    • Gość: Bruno Upadek gwiazdy ??? IP: *.dz.euro-net.pl 19.07.04, 22:33
      Hej! Mam dla was Super Newsa!

Ten news z pewnością dla wielu będzie ekscytujący.
      Nadszedł bowiem oto dzień waszego zwycięstwa!! Możecie świętować - wasz trud
      zniechęcenia mnie do życia publicznego nie poszedł na straty. Przekroczyliście
      już wszystkie granice, gubiąc po drodze człowieczeństwo(zupełnie dziś
      niemodne), wszelką godność i etykę zawodową. No i udało się!! Nie mam już
      wątpliwości, że nie odnajdę żadnej! przyjemności w wychodzeniu na scenę i
      rozdawaniu siebie innym!

Nie mam wątpliwości, że na tym świecie są ludzie i POTWORY, które nigdy! nie
      powinny były się urodzić. Nie tylko ci, którzy mordują w prezencie urodzinowym
      dla kolegi, ale rownież ci, którzy zlecają zabójstwa, żeby się tym pożywić.
      Choć w przypadku tych drugich nie widać śladów mordu, to chcę, żebyście
      wiedzieli, pierdolone szczury, że macie na swoich rękach KREW.

Zniszczycie choćby największe świętości, żeby mieć swojego NEWSA. A
      potem jecie kolację i wkurwia Was do nieprzytomności nasze szczescie i
      nasza KONSEKWENCJA. To, że nikomu z Was nie udało sie nas przekupić.
      W waszych wyszukanych historyjkach widać, jak straszliwie was to BOLI!

Nasza rodzina jest naszą twiedzą! Zapamiętajcie to sobie! Możecie oczywiście
      doprowadzić do zawału mojej Matki, albo mojej Teściowej. Możecie zniszczyć
      artystę, którego kiedyś kochaliście i o którym tak lubicie mówić - Ona jest
      Nasza - ale nie zniszczycie CZŁOWIEKA. Mam swoją godność i od tego momentu nie
      obchodzi mnie, czy się na nas zesracie, czy wyrzygacie.

Nachapcie się, ile się da, może dostaniecie 100zł podwyżki, bo pomnika nikt wam
      za to nie postawi. Za to przysięgam wam - pod koniec waszego pustego i
      szkodliwego życia dopadnie was sumienie i oby targało wami nawet, jak już
      będziecie zarobaczeni.

Konkurs odwołuję. Choć mam nadzieję, że jest wielu zdolnych w tym
      zakłamanym kraju ludzi. Wierzę, że ktoś jeszcze da im szansę. Przykro mi, że
      tak się to wszystko zakończyło. Ale nie mam już najmniejszej ochoty śpiewać i
      tworzyć dla ludzi. Nie będę się zmuszać i walczyć z robactwem, żeby jeszcze
      ktoś przy okazji mojej uczciwej pracy mógł się nakraść. Żeby ktoś moje
      kilkumiesięczne przesiadywanie w studio po nocach skomentował tym, jak byłam
      ubrana.

Kiedyś nie mogłabym tego zrobić, dziś na szczęście Bóg dał mi wybór. Tak więc
      wybieram Rodzinę. Wybieram miłość, o jakiej możecie sobie tylko pomarzyć. Gdyby
      taka w waszym życiu istniała, bylibyście innymi ludźmi. Mielibyście jakieś
      wartości i zasady w swoich durnych głowach, a tak zestarzejecie się sami.

Od tego momentu nie będę zaglądać na strony żadnych portali, które są jak
      chorągiewki, ani nawet na swoją stronę. Możecie więc dać upust swojej
      fantazji i histeryzować na temat mojej rodziny ile chcecie. Chociaż tym razem -
      tak dla zasady - nie szkoda mi będzie pieniędzy na najlepszych w Polsce
      Prawników, tak więc ciąg dalszy nastąpi.
      Ale póki co, możecie świętować. Artysta - choć nie widać śladów morderstwa - z
      n i s z c z o n y. Niech trudzą sie dla Was inni - mnie się nie chce.

Poddaję się. Wygraliście. Czy to tak bardzo chcieliście od tylu lat usłyszeć ?
      To dam wam jeszcze jeden prezent - nie mam już naturalnego mleka dla
      Naszego syna. Wasza nienawiść przebiła w końcu moją skórę. Brawo! Jesteście
      genialni!

Żeby było jasne, ci którzy dali powody kupując te wszystkie szmatławce,
      utwierdzili redaktorków, że warto jest NISZCZYĆ.

Teraz już rozumiem, dlaczego Świętej Pamięci Czesław Niemen przestał
      dla Was śpiewać. A ile był dla was wart, dowiedział się po swojej śmierci. Cóż
      za refleks! Może i ja się w taki sposób dowiem.

Edyta Górniak
      • alex.4 Re: Upadek gwiazdy ??? 22.07.04, 10:35
        Edzia widzi, że jej popularność zanika. Chcę więc przykuć uwagę mediów na sobie.
        pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka