zapsska 19.10.15, 11:52 Organizujemy szkolenie w Białymstoku z początkiem listopada i potrzebujemy auta miejskiego do jego organizacji. Chodzi o wynajem na 4 dni. Dzięki za wszelką pomoc w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nntg Re: Wypożyczalnia samochodów - jakie ceny? 20.10.15, 13:06 Masz tam kilka wypożyczalni samochodów. Zarówno te sieciowe jak i lokalne. Niezależnie gdzie zdecydujesz się wypożyczyć, pamiętaj o tym, aby brać auta z ubezpieczeniem AC, tak aby w przypadku stłuczki nie bło dodatkowych problemów. Jeżeli chodzi o auta miejskie to sprawdź sobie te modele: autow5minut.pl/samochody/ Również uważam, że lepiej wziąć coś mniejszego, ekonomicznego niż jakąś karawanę którą trudno będzie zaparkować. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika996x Re: Wypożyczalnia samochodów - jakie ceny? 25.07.22, 16:21 Właśnie sama szukałam dobrej wypożyczalni samochodów i wybrałam www.as-rent.pl/ . Ogólnie jestem bardzo zadowolona, jak dla mnie oferta jest tutaj najkorzystniejsza i dodatkowo obsługa okazała się bardzo profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
adamniecik11 Re: Wypożyczalnia samochodów - jakie ceny? 14.08.23, 15:08 Kiedy chcę wynająć samochód, korzystam z tej strony maxi service, aby znaleźć dobrą firmę, która wynajmuje samochody Odpowiedz Link Zgłoś