Dodaj do ulubionych

Jaki nowy burmistrz?

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 21.08.02, 13:12
Czy jeszcze raz Leszek Cieślik powinien zostać burmistrzem Augustowa? Moim
zdaniem - oczywiście, że TAK!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rekin Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.106.* 23.08.02, 16:21
      Znam Leszka Cieślika. Znam też jego zsługi i rodzinę. Wiem co robi dla
      Augustowa. Wiem też kto podkłada mu świnie lub chce to zrobić. Myśle że
      Augustów dużo straci gdy burmistrzem będzie ktoś inny. A takich w Augustowie
      wielu. Liczy się dla nich tylko "kasa". Jestem za Leszkiem !!!
    • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 23.08.02, 17:09
      JA rowniez znam Leszka i smiem twierdzic, ze nie ma i nie bedzie lepszego
      kandydata. Szkoda, ze tak malo ludzi na forum wypowiada sie w tej sprawie.
      Leszek sporo zrobil dla Augustowa, a bardzo wiele takze i w innych czesciach
      wojewodztwa. Za Leszkiem podpisuje sie obiema rekami.
      • Gość: rekin Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.106.* 23.08.02, 19:21
        Asienko. To prawda. Leszek powinien dalej być burmistrzem !!! Ja też się
        podpisuje rękoma i nogami jak będzie trzeba. Pozdrawiam :)))))
      • konop Re: Jaki nowy burmistrz? 27.08.02, 09:33
        Gość portalu: asienka napisał(a):

> JA rowniez znam Leszka i smiem twierdzic, ze nie ma i nie bedzie lepszego
        > kandydata. Szkoda, ze tak malo ludzi na forum wypowiada sie w tej sprawie.
        > Leszek sporo zrobil dla Augustowa, a bardzo wiele takze i w innych czesciach
        > wojewodztwa. Za Leszkiem podpisuje sie obiema rekami.

A ja NIE znam Leszka - czy ktoś mógłby mi przybliżyć Jego dotychczasową
        twórczość?
        • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 28.08.02, 18:00
          Leszek, to obecny burmistrz Augustowa. Może teraz już wiesz, o kogo chodzi.
          jezeli nie to służe informacja. Najpierw tylko powiedz mi czy go znasz, to
          zaoszczedze sobi pisaniny.
    • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 23.08.02, 20:57
      Dzieki za pozdrowienia. Niw wiem czy wiesz, ale ja mieszkam w Bialymstoku, alr
      na pewno bede Leszka wspomagac w kampanii. Rowniez pozdrawiam. Trzymaj kciuki!
      i sam sie trzymaj!!!
      • Gość: rekin Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.106.* 24.08.02, 15:17
        Też Cię pozdrawiam i też mieszkam w Białymstoku. A Leszka znam bardzo dobrze
        zapewne tak jak Ty. :)))))))))))
        • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 26.08.02, 09:48
          To byc moze i my sie znamy? Jezeli ty znasz Leszka i ja tez, to istnieje duze
          prawdopodobienstwo, ze sie znamy. Jak masz ochote napisz do mnie:
          asienka15@wp.pl

Pozdrawiam raz jeszcze:)))))))))))))
          • Gość: rekin Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.106.* 26.08.02, 22:16
            Pewnie się znamy :))))))))))))))))))))) Pozdrowienia.
            • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 27.08.02, 10:39
              znasz mnie? przyznaj sie!
      • Gość: Szczupak Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.27.* 29.08.02, 17:54
        Tez Leszka znam, ale jestem z Augustowa i stawiam na Darka Ciszewskiego jako
        kandydata na nowego Burmistrza. Ile lat mozna rządzić?! Darek tez duzo robi dla
        Augustowa.
        • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 29.08.02, 19:04
          A Darek to niby co? Juz ile lat jest we władzach województwa. Urządził się jak
          na razie lepiej od Leszka i ma mniej obowiązków. Poza tym czy jestes pewien, że
          Darek będzie kandydował? Wydaje mi się, że chyba znowu wystartuje do sejmiku
          wojewódzkiego.
        • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 29.08.02, 19:13
          Po pierwsze Darek też nie jest bez władzy. Siedzi na ciepłej posadce już
          kolejną kadencję. Po drugie czy jesteś pewien, że Darek będzie kandydował na
          burmistrza? Mi się wydaje, że znów będzie startował do sejmiku wojewódzkiego.
          Leszek jest swój chłop i na niego stawiam!!!
          • Gość: Szczupak Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 212.244.27.* 29.08.02, 20:35
            Nie mam nic przeciwko Leszkowi. Dużo zrobił, ale czy będzie mógł więcej zrobić,
            czy ma jeszcze pomysły? Darek ma ogląd z województwa, ma doswiadczenie w
            pomocowych funduszach UE.
            A może postawimy na Krzyśka Anuszkiewicza?!
            • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 30.08.02, 12:34
              Znam i Krzyska, ale wierz mi, ze Leszek bedzie najlepszy. Anuszkiewicz nie jest
              tworczy, a wiem, ze Leszek am jeszcze sporo pomyslow. Na pewno bede mu pomagac
              je realizowac. A poza tym Leszek tez sporo siedzial w funduszach strukturalnych
              UE. Pozdrawiam.
    • Gość: augustowiak Re: Jaki nowy burmistrz? IP: 194.204.190.* 02.09.02, 11:38
      W Augustowie potrzebny młody i dynamiczny Burmistrz. Mający pomysły na rozwój
      miasta. Augustów powinien być wypromowany jak Zakopane.
      Stawiam na Dariusza Ciszewskiego, oby tylko zechciał kandydować.
    • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 02.09.02, 12:33
      A czy Dariusz Ciszewski będzie w ogóle startował na burmistrza? Czy ktoś mi
      odpowie?
    • adam.kaminski Re: Jaki nowy burmistrz - Piotr MArkiewicz 07.09.02, 13:42
      Gość portalu: asienka napisał(a):

> Czy jeszcze raz Leszek Cieślik powinien zostać burmistrzem Augustowa? Moim
      > zdaniem - oczywiście, że TAK!!!

Oczywiscie ze nie - przeciz nic nie zrobil
      • agutka Re: Jaki nowy burmistrz - Piotr MArkiewicz 07.09.02, 20:48
        Jak zwykle Unia Wolności musi wsadzić swoje trzy grosze. Już nie mam siły do
        was. Tylko w necie siedzicie i nic nie robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • zdrowy_rozsadek Re: Jaki nowy burmistrz - Piotr MArkiewicz 01.12.02, 00:21
          agutka napisała:

> Jak zwykle Unia Wolności musi wsadzić swoje trzy grosze. Już nie mam siły do
          > was. Tylko w necie siedzicie i nic nie robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ty wszedzie tez lazisz nie wiadomo po co....
    • Gość: asienka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 09.09.02, 12:54
      Nowy burmistrz - oczywiście, że Leszek. Wczoraj Augustów został nagrodzony za
      działalność turystyczną, promocyjną itd. Nagrodę odebrał burmistrz Leszek
      Cieślik. ten facet naprawdę dużo zrobił dal Augustowa, a Unia niech lepiej
      pójdzie ze swymi zabawkami na jakąś inną paiskownicę, bo tu miejsca nie ma na
      iście Lepperowskie gadanie!!!
      I mówią to ludzie z UW, którzy rzeczywiście nigdy nic dla Augustowa nie
      zrobili, to nie jest głupie, ale bardzo nietaktowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • zdrowy_rozsadek Re: Jaki nowy burmistrz? 01.12.02, 00:25
        co ty wiesz o polityce.....
        mowisz ze wczoraj odebral nagrode....
        dlaczego az traz prze wyborami (tak bylo wtedy)
        polityka polityka....
    • Gość: Jolka Re: Jaki nowy burmistrz? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:22
      A co to za jeden ? Jeżeli to obecny włodarz miasta to wont z nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka