Gość: dog IP: 217.97.177.* 26.10.05, 20:59 a moze ci wspaniali ochronirze dziela sie z wlascicielem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bob Branie to juz polaczki mają we krwi IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.10.05, 21:58 Nie ma miejsc w klubie 20 - 50 zeta od osoby i nagle cudowne rozmożenie przestrzeni klubowej. Miejsce jest. Nie masz 18 lat nie szkodzi, podobna kwota to załatwi. Juz masz duże piersi i jesteś starsza. Czasami zalotny uśmiech pomaga. Stare tematy jak świat. Sam tak wchodziłem nie raz, jeszcze zanim było heaven. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Biorą, ale nie wszędzie IP: *.piasta.pl 27.10.05, 14:13 potwierdzam w heaven barany nie biora bo dygaja szefa sam pare razy nie moglem wejsc wiec im proponowałem ale oni nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Heaven biorą.. Re: Biorą, ale nie wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:58 Wielokrotnie wycofywałam się z pod tegoż klubu, "szanowni" ochroniarze głośno stwierdzali, że "nie ma miejsc w szatni", a na ucho mówili: "Zaraz mogę dla ciebie kotku znaleźć miejsce, wiesz o co chodzi. Tak ze 4 dychy i wchodzisz.". Nigdy nie zapłaciłam, tylko odwracałam się oburzona na pięcie - w końcu to nie jest jedyna dyskoteka w mieście! Odpowiedz Link Zgłoś