tymon30 27.12.05, 03:23 ale od dzis daruje wam dzieki mojej wspanialej dziewczynie ktora tez jest z lomzy.Na razie zawieszenie broni.Zycze wam jak najwiecej pracy i pieniedzy zebyscie nie musieli wyjezdzac do stanow i zostali u siebie Dolnoslazak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymon30 P.S 27.12.05, 18:38 Chce jeszcze dodac za co was(lomzan)nie lubilem za akcent i gware ktora jest tragiczna za antysemityzm i moherowe poglady za spoleczne i mentalne zacofanie za pijanstwo i prostackie zachowania To wszysko tyczy sie tez mieszkancow rzeszowa i bialegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: P.S 27.12.05, 18:48 haha Tymon, a kto z Białegostoku rozmawiał z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: P.S 29.12.05, 09:37 wszyscy w Łomży zapewne przepraszaja a na znak uczczenia twojej deklaracji urlop pieciodniowy dla wszystkich i darmowa wata cukrowa na festynie moze dziewczyna Ciebie troche wychowa bo z takimi ciagotami do uogolnien to powodzenia w zyciu moge zyczyc... uogolniajac w ten sposob na tym forum pokazales ze sam nie jestes lepszy niz ludzi ktorych opisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: P.S 30.12.05, 11:20 muszę się niestety zgodzić z przedmówcą... nie znoszę uogólnień! Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: P.S 30.12.05, 15:29 ok, jeśli wolisz mogę napisać stety ;) Ja po prostu nie lubię takich uogólnień. Facet zna moze ze trzy osoby z jakże pięknego grodu ;) Łomża a tu takie osądy do ogółu... Ja tak nie chcę i nie lubię tak! Ot to! Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: P.S 10.01.06, 00:53 To gadaj szybko, co to za jeden. Skrzykne chłopaków, to mu.. tę watę cukrową zafundują;)) -- www.emigrantsongs.com/ Tesco Value Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: P.S 10.01.06, 16:10 Czasem chodzę na festyny w okresie letnim w różnych miastach. Ale nie dla muzyki tam chodzę.. Ja właśnie dla waty cukrowej! hihihi Uwielbiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: P.S 10.01.06, 17:19 ela0508 napisała: > Czasem chodzę na festyny w okresie letnim w różnych miastach. Ale nie dla > muzyki tam chodzę.. Ja właśnie dla waty cukrowej! hihihi > Uwielbiam.... Matko..!! To dokładnie/takwłaśnie!!/ jak ja;)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie i.. 10.01.06, 17:20 ..jeszcze dla tych wszystkich odpustowych gadżetów. Pasjami uwielbiam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: i.. 10.01.06, 17:26 :))) Mam już pierścionek na baretie i gwizdek, który świeci gdy się gwiżdże. No i dobra! Dziecinne ale ja to uwielbiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: i.. 11.01.06, 14:29 ela0508 napisała: > :))) > Mam już pierścionek na baretie i gwizdek, który świeci gdy się gwiżdże. > No i dobra! Dziecinne ale ja to uwielbiam ;))) A ja poluję na świecącego na zielono kościotrupka i błyszczącą piłeczkę na gumce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoosz Re: P.S 20.05.06, 23:17 to ja mam u ciebie tymon przesrane, łomzyniak z żona z bałegostoku (toć to mezalians społeczny) a zamieszkały w rzeszowie :D:D:D p.s. i trzymajta kciuki za stal rzeszów żeby do II ligi awansowała cobym mógł na ełkaesa znowu dwa razy do roku pójść Odpowiedz Link Zgłoś