poziomk 05.01.03, 15:48 Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM? Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :)) No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:)) Radio na 89i2 też jakby ciszej gra.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swoochatsch Re: telewizja dla głuchych? (BTM) IP: *.osiedle.net.pl 05.01.03, 17:29 Fucktycznie - ale to w końcu firma Jard - telewizja dla głuchoniemych, jak i całe przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Zakład Pracy Chronionej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi poziomk=poziom0 ZERO IP: *.biaman.pl 06.01.03, 09:21 poziomk napisał: > Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM? > Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :)) > No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:)) > Radio na 89i2 też jakby ciszej gra.... > Twoje wypociny robią się monotematyczne i przewidywalne. BTM zawsze było kupą G.... czy to pod Vectrą czy Jardem nie leży Ci Jard to go nie słuchaj/oglądaj/czytaj. Jesteś beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: vivi IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:39 od Poziomka wara ! kazdy ma prawo pisac o czym chce jesli nie obraza innych. a ty obrazasz ! milo ci bedzie jak napisze ze vivi jest rowny (a) zeru absolutnemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: vivi 06.01.03, 09:43 Aniu - nie trzeba pisać. Sam udowadnia czym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: vivi IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:46 Rals mnie wkurza ocenianie i obrazanie innych Osob tylko dlatego ze komus sie jakis post albo watek nie podoba. mozna nie czytac a nie zaraz od zer wyzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: vivi 06.01.03, 09:49 Zgadzam się z Tobą. Natomiast według mnie, taki ktoś nie mnie obraża, rzucając mięsem, tylko siebie samego, dowodząc jakim chamem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: vivi IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:51 jest chamem. i dodatku zakomplesionym. niech idzie kompleksy leczyc gdzie indziej a nie na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: poziomk=poziom0 ZERO 08.01.03, 09:30 Gość portalu: vivi napisał(a): > Twoje wypociny robią się monotematyczne i przewidywalne. BTM zawsze było kupą > G.... czy to pod Vectrą czy Jardem nie leży Ci Jard to go nie > słuchaj/oglądaj/czytaj. > > Jesteś beznadziejny. Gdyby nie moje wypociny, nadal byś słuchał/a: - ZETKI z odwróconymi kanałami (Lewy jako Prawy i Prawy jako Lewy) Nawet nie wiecie(bo kogo to obchodzi) , że przez 2 lata - na samym początku - lata `90-te tak było; - Awarie radia Wawa, RMF, ZET nie trwały by kilka godzin tylo w dobrym układzie kilka dni albi i dłużej; nie chce mi się wymieniać reszty bo nie chcę zanudzać, a teraz zastanawiam się czy pisanie na tym forum daje jakikolwiek sens, skoro nie przynosi oczekiwanych skutków a dodatkowo w zaman pod adresam swoim czyta się takie kwiatki :( Odpowiedz Link Zgłoś
gipson Re: poziomk=poziom0 ZERO 09.01.03, 14:42 MAM DO PANA JEDNO ZASADNICZE PYTANIE : CZY PANA COS LACZY Z PANEM INZYNIEREM DZIEMIANEM? BO JAK WIDZE LUBI PAN JEGO STACJE RADIOWE! POZDRAWIAM I ABYS W TRUMNIE ZROBIL KUPE! TE POZDROWIENIA SA DLATEGO ZE JAKOS ANI JA ANI INNI KTORZY PISZA NA FORUM PANA NIE LUBIA! ZALECAM ODSTAWIENIE LUB ZMNIEJSZENIE DAWKI LEKOW KTORE PAN BIERZE GDYZ POWODUJA ONE NAJWYRAZNIEJ ZMIANY ZNACZACE W PANA MOZGU! Z WYRAZAMI BRAKU SZACUNKU! JA Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: telewizja dla głuchych? (BTM) 08.01.03, 09:57 Poziomku nie wkurzaj się, bo są jeszcze ludzie, którzy cię słuchają, a jakimiś bzdurnymi tekstami się nie przejmuje. Mnie też opluwali, ale ja robię swoje, staram się robić coraz lepiej swoją robotę, ale i tak wiem, że nie wszyscy to docenią. Uszy do góry! Lej na głupie teksty! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: telewizja dla głuchych? (BTM) 08.01.03, 10:15 agutka napisała: > Poziomku nie wkurzaj się, bo są jeszcze ludzie, którzy cię słuchają, a jakimiś > bzdurnymi tekstami się nie przejmuje. Mnie też opluwali, ale ja robię swoje, > staram się robić coraz lepiej swoją robotę, ale i tak wiem, że nie wszyscy to > docenią. Uszy do góry! Lej na głupie teksty! wreszcie jakaś dobra Dusza :)) Nie rusza mnie za bardzo .... chodź w dobrym tonie mogły by te texty iść na priva nie żeby cały Swiat czytał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: telewizja dla głuchych? (BTM) IP: 212.33.74.* 08.01.03, 11:15 Poziomku poniewaz redakcja nie reaguje w dalszym ciagu na chamstwo typow vivi i im podobnych ja sie wycofuje z forum. proponuje zebys zalozyl prywatne, gdzie bedzie mozna sobie spokojnie porozmawiac bez ryzyka ze ktos bedzie sobie swoja paskudna gebe twoim nickiem wycieral. jesli mnie zaprosisz chetnie bede tam zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Poczekajcie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 11:24 Po pierwsze PoziomKu - nie przejmuj sie. Co jest wazniejsze opinia kilkunastu osob, ktore tu zagladaja od dluzszego czasu czy opinia jednego Vivi, ktory najwyrazniej leczy tu swoje zale? Po drugie - Aniu ucieczka tylko utwierdzi Vivi, ze mial racje. Proponuje nie reagowac, tak jak na Oszoloma. Skutek jaki byl wszyscy wiemy. Po trzecie - Redakcja jest niekonsekwentna. Po czwarte - na szczescie to wolne forum. Dlatego trzeba przyjac do wiadomosci, ze pojawiaja sie tu rozne wypowiedzi. Nie musimy jednak reagowac na wszystkie (patrz punkt 2). pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Poczekajcie! IP: *.piasta.pl 08.01.03, 11:57 Kochani, Redakcja napisala ze bedzie wykasowywac chamskie wypowiedzi tylko na prosbe Forumowiczow! Nie wyobrazam sobie jak mialoby to wygladac znajac tempo reakcji Redkacji! A stali Forumowicze juz zapowiadaja odejscie z Forum :(( Anka poczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Poczekajcie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 12:14 Czesc Chatko! Jak udal sie wyjazd i Sylwester? Ania - poczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Piękne wątki i jakie w temacie! IP: *.biaman.pl 08.01.03, 12:23 Gość portalu: saunne napisał(a): > Czesc Chatko! Jak udal sie wyjazd i Sylwester? > > Ania - poczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
gipson Re: telewizja dla głuchych? (BTM) 09.01.03, 14:34 poziomk napisał: > Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM? > Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :)) > No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:)) > Radio na 89i2 też jakby ciszej gra.... > HMMM.... TV DLA GLUCHYCH JUZ SIE POPRAWILA! OD WCZORAJ DZWIEK JEST OK.! ZALECAM WLACZNIE TELEWIZORA! POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: telewizja dla głuchych? (BTM) 09.01.03, 15:30 gipson napisał: > HMMM.... TV DLA GLUCHYCH JUZ SIE POPRAWILA! OD WCZORAJ DZWIEK JEST OK.! > ZALECAM WLACZNIE TELEWIZORA! POZDRAWIAM! Musze to uslyszec na wlasne uszy po przzyjsciu do domu Jednak warto pisac o klopotach Jardu :)) troche krytyki i jest lepiej.... Zeby jeszcze radio zaczelo grac jak przystało.., Odpowiedz Link Zgłoś
gipson Re: telewizja dla głuchych? (BTM) 09.01.03, 16:12 poziomk napisał: > gipson napisał: > Musze to uslyszec na wlasne uszy po przzyjsciu do domu > Jednak warto pisac o klopotach Jardu :)) troche krytyki i jest lepiej.... > Zeby jeszcze radio zaczelo grac jak przystało.., stary nie licz na cuda! wioska pozostanie wioska! nie wierze w to ze radio piard bedzie mialo kiedykolwiek jakis poziom! jezeli pan "inzynier" nadal bedzie mial swoje paranoidalne pomysly to ani radio ani tv nie bedzie mialo jakosci! tak na marginesie czekam chwili az to cale g.... czyli wirma jard padnie! bede ten dzien swiecil rownie mocno jak 3 maja! z wyrazami szacunku i poparcia! gipson Odpowiedz Link Zgłoś