Dodaj do ulubionych

Oglądaliście "Piłkarski Poker" ???

IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 23.01.03, 21:16
Czy ten film był kręcony w Białymstoku? Czy to tylko ściema?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gwiezdny Re: Oglądaliście 'Piłkarski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 00:56
      No jasne, że był! Aż się wzruszyłem patrząc na dworzec kolejowy przed
      remontem... :)
      • poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 08:56
        Ale to bylo z 20 pare lat temu....
        Potem przyjezdza taki Klaudiusz Sevkowic i dziwi sie gdzie te furmanki i
        czarne wolgi...
        • Gość: Gwiezdny Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 11:01
          poziomk napisał:

> Ale to bylo z 20 pare lat temu....
          > Potem przyjezdza taki Klaudiusz Sevkowic i dziwi sie gdzie te furmanki i
          > czarne wolgi...

Piłkarski Poker był kręcony w 1988. Pamiętam, jak udało mi się namówić wtedy
          mego ojca, żeby poszedł ze mną do kina. Film był on 15 lat a ja miałem wtedy
          11. Sam byłem bez szans w starciu z panią bileterką, a jako zagorzały fan
          pierwszoligowej Jagiellonii musiałem ten film zobaczyć :) Ojciec zrobił wielką
          awanturę w kinie Ton, że to on decyduje o tym co może oglądać jego syn a nie
          pani od sprawdzania biletów! W sumie się udało, ale ojciec się zdziwił bardzo i
          zadał mi pytanie: "Synu, co takiego będzie w tym filmie, że robili nam aż takie
          kłopoty". Na to ja: "Spoko Tato, w razie czego będę patrzył tylko jednym
          okiem" :):) Chodzi oczywiście o tą scenę ze striptizem, wtedy coś takiego
          powodowało, że film był popularny jeszcze przed premierą! Teraz zresztą jest
          tak samo, tyle że striptiz nie wystarcza, trzeba kogoś zgwałcić, chlastając
          przy tym kobietę w po twarzy, nakręcić to i ogłosić w głównym wydaniu
          Wiadomości, że film jest dozwolony od lat 21...

ps1.
          Co takiego dokładnie ten palant Sevkovic mówił o Białymstoku?

ps2.
          Pamiętam z dzieciństwa jak ojciec kolegi miał taką czarną Wołgę i jeździł nią
          na taksówce... To było auto! :)
          • poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 11:25
            Gos´c´ portalu: Gwiezdny napisa?(a):

> poziomk napisa?:
            >
            > > Ale to bylo z 20 pare lat temu....
            > Pi?karski Poker by? kre˛cony w 1988.
            widac lekko przesadzilem :))
            > Co takiego dok?adnie ten palant Sevkovic mówi? o Bia?ymstoku?
            >
            W ub. roku po BB przyjechal na jakies zaproszenie czy cos, Teraz
            dokladnie nie pamietam jak to bylo ale z tego co mowil -Bialystok widzial
            tylko z Pilkarskiego Pokera i obrazek zostal... wlasnie furmanki, wolgi...
          • Gość: rowerzyk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.01.03, 14:00
            Gość portalu: Gwiezdny napisał(a):

> ps2.
            > Pamiętam z dzieciństwa jak ojciec kolegi miał taką czarną Wołgę i jeździł nią
            > na taksówce... To było auto! :)

A wiecie ze ja mam taka Wolge? :) I to w bardzo dobrym stanie :) (Choc dawno
            nie jezdzona)
            Pozdrawiam skromnie :)
            • Gość: Gwiezdny Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:37
              Gość portalu: rowerzyk napisał(a):

> A wiecie ze ja mam taka Wolge? :) I to w bardzo dobrym stanie :) (Choc dawno
              > nie jezdzona)

Rowerzyk, pochwaliłbyś się chociaż parametrami i osiągami Twego cuda :) Jaki ma
              silnik? No i ile pali?? :) Może jakieś zdjęcia byś umieścił gdzieś? :)

• poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 14:59
                Kliknij sobie TU
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka