Gość: ToJa IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 23.01.03, 21:16 Czy ten film był kręcony w Białymstoku? Czy to tylko ściema? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwiezdny Re: Oglądaliście 'Piłkarski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 00:56 No jasne, że był! Aż się wzruszyłem patrząc na dworzec kolejowy przed remontem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 08:56 Ale to bylo z 20 pare lat temu.... Potem przyjezdza taki Klaudiusz Sevkowic i dziwi sie gdzie te furmanki i czarne wolgi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiezdny Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 11:01 poziomk napisał: > Ale to bylo z 20 pare lat temu.... > Potem przyjezdza taki Klaudiusz Sevkowic i dziwi sie gdzie te furmanki i > czarne wolgi... Piłkarski Poker był kręcony w 1988. Pamiętam, jak udało mi się namówić wtedy mego ojca, żeby poszedł ze mną do kina. Film był on 15 lat a ja miałem wtedy 11. Sam byłem bez szans w starciu z panią bileterką, a jako zagorzały fan pierwszoligowej Jagiellonii musiałem ten film zobaczyć :) Ojciec zrobił wielką awanturę w kinie Ton, że to on decyduje o tym co może oglądać jego syn a nie pani od sprawdzania biletów! W sumie się udało, ale ojciec się zdziwił bardzo i zadał mi pytanie: "Synu, co takiego będzie w tym filmie, że robili nam aż takie kłopoty". Na to ja: "Spoko Tato, w razie czego będę patrzył tylko jednym okiem" :):) Chodzi oczywiście o tą scenę ze striptizem, wtedy coś takiego powodowało, że film był popularny jeszcze przed premierą! Teraz zresztą jest tak samo, tyle że striptiz nie wystarcza, trzeba kogoś zgwałcić, chlastając przy tym kobietę w po twarzy, nakręcić to i ogłosić w głównym wydaniu Wiadomości, że film jest dozwolony od lat 21... ps1. Co takiego dokładnie ten palant Sevkovic mówił o Białymstoku? ps2. Pamiętam z dzieciństwa jak ojciec kolegi miał taką czarną Wołgę i jeździł nią na taksówce... To było auto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 11:25 Gos´c´ portalu: Gwiezdny napisa?(a): > poziomk napisa?: > > > Ale to bylo z 20 pare lat temu.... > Pi?karski Poker by? kre˛cony w 1988. widac lekko przesadzilem :)) > Co takiego dok?adnie ten palant Sevkovic mówi? o Bia?ymstoku? > W ub. roku po BB przyjechal na jakies zaproszenie czy cos, Teraz dokladnie nie pamietam jak to bylo ale z tego co mowil -Bialystok widzial tylko z Pilkarskiego Pokera i obrazek zostal... wlasnie furmanki, wolgi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.01.03, 14:00 Gość portalu: Gwiezdny napisał(a): > ps2. > Pamiętam z dzieciństwa jak ojciec kolegi miał taką czarną Wołgę i jeździł nią > na taksówce... To było auto! :) A wiecie ze ja mam taka Wolge? :) I to w bardzo dobrym stanie :) (Choc dawno nie jezdzona) Pozdrawiam skromnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiezdny Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 14:37 Gość portalu: rowerzyk napisał(a): > A wiecie ze ja mam taka Wolge? :) I to w bardzo dobrym stanie :) (Choc dawno > nie jezdzona) Rowerzyk, pochwaliłbyś się chociaż parametrami i osiągami Twego cuda :) Jaki ma silnik? No i ile pali?? :) Może jakieś zdjęcia byś umieścił gdzieś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ogla˛dalis´cie 'Pi?karski Poker' ??? 24.01.03, 14:59 Kliknij sobie TU Odpowiedz Link Zgłoś