Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawno..)?

IP: 213.29.73.* 01.02.03, 17:01
Dla mnie to bicz i e pis of szit!
Obserwuj wątek
    • Gość: saunne Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 17:16
      oj Felek skonczyles renomowane liceum a kultury nie masz ani za grosz... Bylo
      minelo. Wyrzuc frustracje i ciesz sie zyciem.
      • Gość: felek Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: 213.29.73.* 01.02.03, 19:13
        To fakt, że kultura nie pozwala wypowiadać sie zbyt dosadnie o kobietach... ale
        niestety musze podtrzymać w pełni moją opinie o tej Pani. Nie zapomina się
        bowiem chamstwa, złośliwości, prostactwa, buractwa, pychy, wyglądu tirówki,
        patrzenia na wszystkch z góry, zwyczajnej niesprawiedliwosci itd. itp.

A życiem się cieszę (bo nie mam juz do czynienia z tą Kreaturą), dzieki.

Pozdrawiam.
        • Gość: saunne Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 19:36
          Gość portalu: felek napisał(a):

nie Ty jeden ich zaznales od nauczycieli. Zastanawiam sie po co zaczeles ten
          watek, skoro juz sie w tej szkole nie uczysz. Co to da i co to zmieni? Ano nic.
          Ot ktos tylko co najwyzej powie, ze niektorym absolwentom trojki brakuje
          kultury.

pozdrawiam.
          • Gość: Edge Suanne IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 02.02.03, 02:07
            Suanne,

Konczylas trzecie?

Edge
            • Gość: saunne Re: Suanne IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:29
              Nie. Uczylam sie w "szostym" i bardzo milo wspominam to liceum, choc
              nauczyciele, ktorzy zachowywali sie w sposob opisany przez Felka tez sie tam
              zdazali. Na szczescie byli nieliczni. Czy jednak powinnam obrazac kazdego kto
              zalazl mi za skore? Nie sadze.

pozdrawiam.
              • Gość: Edge Re: Suanne IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 03.02.03, 21:15
                Kontynuujac ten intrygujacy watek dyskusji - w ktorym roku pisalas mature?

Edge
                • saunne Re: Suanne 06.02.03, 22:07
                  Gość portalu: Edge napisał(a):

> Kontynuujac ten intrygujacy watek dyskusji - w ktorym roku pisalas mature?
                  >
                  > Edge

przepraszam bardzo, ale:
                  1. czy to przesluchanie, a jesli nie dlaczego Cie to interesuje?
                  2. takie pytania prosze na priv - saunne@gazeta.pl
        • Gość: roy Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: router:* / 10.102.3.* 03.02.03, 08:29

> To fakt, że kultura nie pozwala wypowiadać sie zbyt dosadnie o kobietach...
          ale
          >
          > niestety musze podtrzymać w pełni moją opinie o tej Pani. Nie zapomina się
          > bowiem chamstwa, złośliwości, prostactwa, buractwa, pychy, wyglądu tirówki,
          > patrzenia na wszystkch z góry, zwyczajnej niesprawiedliwosci itd. itp.
          >
          > A życiem się cieszę (bo nie mam juz do czynienia z tą Kreaturą), dzieki.
          >
          > Pozdrawiam.

Sam jesteś burakiem z rodowodem pszenno-buraczanym. Takie prostactwo można
          wyssać tylko z mlekiem matki. Człowiek posiadający iloraz inteligencji choć
          trochę większy od małpy nie będzie ubliżał drugiemu z nazwiska bez podania
          swojego. Nie jestem nauczycielem i nigdy nie mialem nic wspólnego z "trójką".
          Zacytuję ci Tuwima:
          J...ł cię pies,ale psa szkoda.
          Albo:
          J...ł cię pies,ale dla psa jest to mezalians.
          Bez pozdr.
      • Gość: annabl Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.arch.pw.edu.pl 03.02.03, 13:49
        Gość portalu: saunne napisał(a):

> oj Felek skonczyles renomowane liceum a kultury nie masz ani za grosz... Bylo
        > minelo. Wyrzuc frustracje i ciesz sie zyciem.

popieram

tym bardziej, ze szkoda wlasnych nerwow, a ich jeszcze przed toba tysiac
        piecset i bedziesz sie mial jeszcze czym denerwowac
    • Gość: rick Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: proxy / *.home.cgocable.net 02.02.03, 15:39

> Dla mnie to bicz i e pis of szit!

Oj felek mam nadzieje ze ta Pani nie uczyla cie angielskiego.Nie napisales
      tego nawet poprawnie w formie fonetycznej,dlatego twoje pisanie jest zwyklym
      gownem,nawet jezeli masz racje.
    • Gość: po Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.215.112.155.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.02.03, 20:21
      "ta pani mnie nie uczyla, ale byli tam nauczyciele, ktorzy nas upokarzali,
      terroryzowali i ... niewiele sami umieli. do tego nalezy dolaczyc koltunskie
      zwyczaje promowania uczniow z "plecami"
      czasami mysle, ze jezeli ktos mial kulturalnych rodzicow, wyjscie na lekcje
      do III LO bylo nie lada szokiem . wozne, nauczyciele tworzyli atmosfere
      surrealistyczna, gdzie uczen byl traktowany z gory, bez podstawowego
      szacunku.
      moze pamietacie morderstwo na nauczycielce fizyki?
      • Gość: koro Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: 195.205.214.* 03.02.03, 14:22
        tak się składa, ze uczyłem sie w trzecim liceum i znałem panią iwanowska.
        wydaje mi się, że sposób w jaki się ubierała, jest jej prywatna sprawą. wydaje
        mi się również, ze moi rodzice byli kulturalnymi ludźmi, a mimo to specjalnego
        szoku przy wejściu do szkoły nie doznałem. rygor był tam zapewne większy niz w
        szóstym, ale nie słyszałem o jakimkokwiek przypadku fali, jak to miało miejsce
        wówczas w niektórych zawodówkach czy obecnie w co drugiej szkole.
        i choć nieraz dostałem tam w kość, choc parę razy poprawiać musiałem lufy na
        pólrocze, to moje liceum i wszystkich nauczycieli wspominam bardzo mile.
      • Gość: wiesiu Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.ab.hsia.telus.net 04.02.03, 04:08
        Gość portalu: po napisał(a):

> "ta pani mnie nie uczyla, ale byli tam nauczyciele, ktorzy nas upokarzali,
        > terroryzowali i ... niewiele sami umieli. do tego nalezy dolaczyc koltunskie
        > zwyczaje promowania uczniow z "plecami"
        > czasami mysle, ze jezeli ktos mial kulturalnych rodzicow, wyjscie na lekcje
        > do III LO bylo nie lada szokiem . wozne, nauczyciele tworzyli atmosfere
        > surrealistyczna, gdzie uczen byl traktowany z gory, bez podstawowego
        > szacunku.
        > moze pamietacie morderstwo na nauczycielce fizyki?
        Bardzo dobrze pamietam p. Elzbiete Lewandowska moja nauczycielke fizyki w
        latach 63-67 - to byla dobra nauczycielka, po tylu latach mam o Niej zawsze
        mile wspomnienie - 10 lat po tym padla ofiara jakiegos ucznia psychopaty.
        Pamietam tez wozna - p. Regine , ktora twarda reka rzadzila szatnia w piwnicy.
        • Gość: wiech Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: *.play-internet.pl 07.01.23, 18:07
          Zgadzam sie z Toba.Byla bardzo wymagajaca ,czasami wredna,ale z fizyki mnie przygotowala tak,ze w 1976 zdjac na Elektronike na Politechnice warszawskiej -wyszedlem z egzaminu po 2godz(byly 3 godz na egzamin)czym doprowadzilem prawie do zawalu matki absolwentow warszawskich renomowanych szkół-Zajaczka ,Rejtana i zdobylem 100pkt na 100 mozliwych.Dzieki tej Pani sp rozpoczalem tam studia
    • Gość: mini Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn IP: 213.77.24.* 06.02.03, 13:31
      nie wiem co mam o tym wszystkim sądzić ale znam osobę u której wystąpiła dość
      groźna forma nerwicy po dwóch latach nauczania języka rosyjskiego i skończyło
      się to szpitalem. Żeby to zrozumieć to trzeba to przeżyć.
      Sam miałem lekcje z tą panią.
      • saunne Re: Co sądzicie o pani Iwanowskiej z III LO (dawn 06.02.03, 22:13
        Gość portalu: mini napisał(a):

Żeby to zrozumieć to trzeba to przeżyć.
        > Sam miałem lekcje z tą panią.

no tak, ale czy "odwdziecznie" sie na forum to na pewno dobry sposob? Nie
        lepiej zwolac byla klase, napisac skarge i zaniesc ja do kuratorium? Skutek
        moze bedzie zadny, ale wspomniana pani troche sie podenerwuje i moze da jej to
        cos do myslenia.

pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka