aandi 08.03.07, 12:29 Poradźcie w jakim sklepie i jaki rower kupić ( chyba górski raczej ) w cenie do 1000 PLN. Hiper/Super Markety odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkoronkiewicz Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: 89.161.1.* 08.03.07, 15:17 bardzo dobre założenie. omijać rowery w hipermarketach. sprawdziłem to na własnej osobie. za 1000 zł można już nabyć całkiem fajny sprzęt. polecam sklepy: - róg skłodowskiej i legionowej - sklep firmowy "giant'a" przy sienkiewicza przed wiaduktem (obok całodobowej wypożyczalni video) - sklep na rogu bema i wyszyńskiego - całkiem spory sklep jest też obok skrzyżowania wylotówek na wasilków i supraśl wszystkie te sklepy prowadzą też jednocześnie warsztat, gdzie można usunąć w ramach gwarancji wszelkie usterki. do zobaczenia na trasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:25 > bardzo dobre założenie. omijać rowery w hipermarketach. sprawdziłem to na > własnej osobie. > za 1000 zł można już nabyć całkiem fajny sprzęt. polecam sklepy: > - róg skłodowskiej i legionowej Odradzam. Drogo i niekompetentna obsługa. > - sklep firmowy "giant'a" przy sienkiewicza przed wiaduktem (obok całodobowej > wypożyczalni video) Sklep kompetentny ale czegoś dobrego za ~1000pln w nim raczej nie znajdziesz. Sprint celuje w wyższą półkę. > - sklep na rogu bema i wyszyńskiego Serwis mają dobry, ale w tym przedziale cenowym może być ciężko z takich samych powodów jak wyżej. > - całkiem spory sklep jest też obok skrzyżowania wylotówek na wasilków i supraśl To Olimpik, mają spory wybór rowerów w tej cenie i nawet niewygórowane marże ale serwisować lepiej nie u nich :-) A gdyby był problem z wyborem polecam ten artykuł: www.rowerowy.bialystok.pl/index.php?id=art&art=354 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.03.07, 12:40 Karolu! artykuł przeczytałem. Twoja wiedza na temat rowerów i sklepów powala. ale człowieku! tak zjechałeś wszystkie punkty sprzedaży, że aż boję się zapytać - czy jest w Białymstoku choć jeden sklep, który mógłbyś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Gdzie i jaki rower kupić ? 10.03.07, 13:42 może gdzień na boku rozkręca swój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:19 Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a): > Karolu! artykuł przeczytałem. Twoja wiedza na temat rowerów i sklepów powala. > ale człowieku! tak zjechałeś wszystkie punkty sprzedaży, że aż boję się > zapytać - czy jest w Białymstoku choć jeden sklep, który mógłbyś polecić? Od A do Z? Nie. Osobiście znajomym polecam zakup roweru w Olimpicu na Wasilkowskiej lub Peletonie na Jabłrzykowskiego, a serwisowanie w Mistralu na Bema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.03.07, 15:01 ja bym polecał sprint na sienkiewicza. sam tam kupilem 2 rowery w ostnim czasie tylko lepiej przygotuj z 1200. i pamietaj zeby kupuic rower z kasetą jak nie wiesz jak rozpoznac czy ma kaset to w sklepie ci pomoga. no i serwis chyba maja najlepszy w bialymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaudosia Sprint! IP: 89.161.12.* 21.03.07, 22:13 My z bratem też mamy rowery ze Sprintu :) Obsługa bardzo pomocna, wykwalifikowana, pomaga wybrać coś "w sam raz". I serwis doskonały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Sprint! IP: 83.3.184.* 22.03.07, 11:12 po przeczytaniu tego wątku udałem się do kilku sklepów rowerowych (polecalem je wyżej) i przyjrzałem się cenom. i potwierdzam wcześniejsze obserwacje. za tysiaka można mieć rower jak ta lala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Peleton IP: *.csk.pl 22.03.07, 12:43 tylko nie na Ciołkowskiego, tam sprzedają dyletanci, wal na Jałbrzykowskiego, tylko na Jacka uważaj, sprzedawca rowerowy wymiatacz, ale słuchaj jego rad uważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripix93 Re: Gdzie i jaki rower kupić ? IP: 37.109.50.* 12.02.22, 11:17 Dobry rower kupiłem w Internetowy sklep rowerowy . Maja super ceny i właściciel fachowo doradza przy zakupie bez naciągania, Odpowiedz Link Zgłoś