Gość: bernard IP: 62.88.128.* 02.09.03, 13:50 ...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej... a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski ber-nard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 13:52 Gość portalu: bernard napisał(a): > ...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej... > > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski > > ber-nard Największy? A ile ma wzrostu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 14:02 ralston napisał: > Gość portalu: bernard napisał(a): > > > ...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej... > > > > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta pols > ki > > > > ber-nard > > Największy? A ile ma wzrostu? :) tyle co ralston z ormondem na barana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Poeci w Radio Bialystok...Koronkiewicz! IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:51 Prawde mowiac,oj, ci poeci, jakze im daleko do Wojtka K. - Koronkiewicz ma dystans do wlasnej tworczosci i nie pawi sie, nie bogoojczyznani sie, jak wielu innych - ponadto ma gosc poczucie humoru. To tyle, Bernard Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 21:55 Gość portalu: bernard napisał(a): (..) > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski > zauważyłem gdzieś na tym forum, ze Wojtka nie dażysz dużą sympatią.. a ja Wojtka bardzo lubię i z łezką w oku czytam pierwsze Kartki.. lubię jego wierszydła.. bardzoo :) a gdzie on jest?.. sam Ci odpowie (być może).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 03.09.03, 18:47 ano jestem! i w radiu białystok tez dzisiaj byłem. zawiozłem im scenariusz, że skoro puszczajom poetów miejscowych (znakomity pomysł) to morze (bałtyckie) chcieliby równiez wywiady z największymi - miłosz, szymborska, zagajewski, świetlicki, podsiadło, lipska, wiedeman, koehler, kozioł, pióro itd itp. tak się bowiem składa, że realizuję o nich cykl miniportretów "poczet poetów polskich" to przy okazji mógłbym nagrać ich do radia. odpowiedzieli, że sie zastanowią. i zapytali czy nie wystąpię w ich programie jako miejscowy poeta. no dobra. odrzekłem. na to pani redaktor powiedziała, że najpierw jednak nagraja "tych z górnej półki". kurcze! nie chcę być nieskromny, ale to mnie uwzgledniają we wszystkich antologiach współczesnej poezji i prozy, ale widocznie jak facio nigdy nie dostał żadnej miejscowej nagrody, to się go stawia na samym dole na pólce z bełtami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Poeci w Radio Bialystok...koro IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:54 Powodzenia! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Wprost uwielbiam teksty WOJTKA!!! IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:53 Czarny aniolku czytaj lepiej moje majle! Odpowiedz Link Zgłoś