Dodaj do ulubionych

Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka?

IP: 62.88.128.* 02.09.03, 13:50
...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej...

a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski

ber-nard
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 13:52
      Gość portalu: bernard napisał(a):

> ...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej...
      >
      > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski
      >
      > ber-nard

Największy? A ile ma wzrostu? :)
      • alex_4 Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 14:02
        ralston napisał:

> Gość portalu: bernard napisał(a):
        >
        > > ...chetnie posluchalbym o Janku Krasickim piora Koneckiej...
        > >
        > > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta pols
        > ki
        > >
        > > ber-nard
        >
        > Największy? A ile ma wzrostu? :)

tyle co ralston z ormondem na barana
        • Gość: bernard Re: Poeci w Radio Bialystok...Koronkiewicz! IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:51
          Prawde mowiac,oj, ci poeci, jakze im daleko do Wojtka K. - Koronkiewicz ma
          dystans do wlasnej tworczosci i nie pawi sie, nie bogoojczyznani sie, jak wielu
          innych - ponadto ma gosc poczucie humoru.

To tyle,

Bernard
    • czarnyaniolek Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? 02.09.03, 21:55
      Gość portalu: bernard napisał(a):
      (..)
      > a wlasciwie to gdzie jest...WOJTEK KORONKIEWICZ...najwiekszy(?) poeta polski
      >
      zauważyłem gdzieś na tym forum, ze Wojtka nie dażysz dużą sympatią..
      a ja Wojtka bardzo lubię i z łezką w oku czytam pierwsze Kartki.. lubię jego
      wierszydła.. bardzoo :)

a gdzie on jest?.. sam Ci odpowie (być może)..
      • Gość: koro Re: Poeci w Radio Bialystok...K.Konecka? IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 03.09.03, 18:47
        ano jestem! i w radiu białystok tez dzisiaj byłem. zawiozłem im scenariusz, że
        skoro puszczajom poetów miejscowych (znakomity pomysł) to morze (bałtyckie)
        chcieliby równiez wywiady z największymi - miłosz, szymborska, zagajewski,
        świetlicki, podsiadło, lipska, wiedeman, koehler, kozioł, pióro itd itp. tak
        się bowiem składa, że realizuję o nich cykl miniportretów "poczet poetów
        polskich" to przy okazji mógłbym nagrać ich do radia. odpowiedzieli, że sie
        zastanowią. i zapytali czy nie wystąpię w ich programie jako miejscowy poeta.
        no dobra. odrzekłem. na to pani redaktor powiedziała, że najpierw jednak
        nagraja "tych z górnej półki". kurcze! nie chcę być nieskromny, ale to mnie
        uwzgledniają we wszystkich antologiach współczesnej poezji i prozy, ale
        widocznie jak facio nigdy nie dostał żadnej miejscowej nagrody, to się go
        stawia na samym dole na pólce z bełtami.
        • Gość: bernard Re: Poeci w Radio Bialystok...koro IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:54
          Powodzenia!

: )
      • Gość: bernard Re: Wprost uwielbiam teksty WOJTKA!!! IP: 62.88.128.* 05.09.03, 13:53
        Czarny aniolku czytaj lepiej moje majle!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka