apsik87 13.11.09, 12:58 Brunetki?Blondynki?Kasztanki?Rude?A może różowe pasemka?długie włosy czy krótkie? Proszę Panów o wpisywanie swoich ulubionych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Brunetki blondynki..? IP: 195.205.202.* 13.11.09, 14:45 tylko czarne, bo blondyny to gupie są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: Brunetki blondynki..? IP: *.146.195.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.09, 16:13 ahahah a te farbowane?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Rude IP: *.cust.tele2.de 14.11.09, 02:37 Naturalnie rude, z rudymi włoskami w najintymniejszych miejscach. Ewentualnie moga byc blondynki. Brunetki... owszem, na brunetke czasem miło popatrzec, ale jakos na wiecej nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: Brunetki blondynki..? 14.11.09, 11:32 Wysoka, szczupła, zgrabna, brunetka, najchętniej długie, proste włosy z jakąś fajną grzywką. Ładne, duże, okrągłe, jędrne piersi. Talia osy, apetyczny, ładnie okrągły i jęrdny tyłeczek. Długie nogi, piękne, zadbane stópki. Delikatne, smukłe dłonie. Usta namiętnie. o! :) moje ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: Brunetki blondynki..? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 19:14 dobrze dobrze ja pytałam jedynie o kolor włosów i ich długość a nie o pannę wyretuszowaną w fotoshopie....?! Odpowiedz Link Zgłoś
jatopier Re: Brunetki blondynki..? 14.11.09, 20:58 Ciemniejszy blond. Ew. do "kasztanowego". I jeszcze żeby bogata była... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: Brunetki blondynki..? 15.11.09, 02:25 A i owszem... te z gazet czy internetu.... ja zaś mam znajomą, która swoimi zdjęciami (naturalnymi rzecz jasna) mogłaby zawstydzić modelkę biorącą udział w sesji u najznakomitniejszsego fotografa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: Brunetki blondynki..? IP: *.146.237.233.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 09:50 hmm askąd wiesz?uwiodłeś ją i przespałeś się z nią ? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzieniec88 Re: Brunetki blondynki..? 15.11.09, 11:19 Żeby dostrzec piękno i urodę trzeba się z kimś przespać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: Brunetki blondynki..? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.09, 20:44 myślę,że żeby ocenić CAŁOŚĆ to tak.chyba,że delikwentka jest kobietą z pisma dla panów i swoje wdzięki pokazuje publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Brunetki blondynki..? IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 15.06.10, 17:23 pomarzyć każdy może....no i jak sobie narysujesz.....ideały nie istnieją a te kobiety co oglądasz w gazetach to Photoshop.....z resztą nie tylko wygląd jędrnych kształtów się liczy...są takie może...tylko że one raczej nie spojrzały by na cb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyn Re: Brunetki blondynki..? IP: *.tktelekom.pl 16.11.09, 21:38 Po ostatniej brunetce został mi odruch wymiotny;)ale to nie reguła jak sądzę.Kolor włosów kobiety powinny wybierać sobie taki w którym im najlepiej...i tym epokowym odkryciem właśnie...chciałem się podzielić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Brunetki blondynki..? IP: *.tktelekom.pl 16.11.09, 22:18 taka zarośnięta ? brunetki mają ponoć więcej testosteronu ,mogł jakiś włosek trafic do gardełka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik87 Re: Brunetki blondynki..? IP: *.146.228.233.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.11.09, 11:21 chciałabym zauważyć,że im wyższy poziom testosteronu u kobiety tym większa ochota na seks:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert;) Re: Brunetki blondynki..? IP: *.132.c72.petrotel.pl 17.11.09, 22:28 "Jak zwykle BREDZISZ. Poszedłem sobie zrobić kupę, oddać mocz, cos zjeść, poczytać ksiązke, potem oddałem mocz, poczytałem prawo wodne, jadłem kawałek czekolady, czytałem ksiązkę..i parę jeszcze innych rzeczy. Fakt, podczas wypróżniania mogłem pisac, ale co tam! Wolałem się odpręzyć oddając stolca..." Takim Cię zapamiętamy niuniuś...;D pozdr;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniechęcona Re: Brunetki blondynki..? IP: *.105.c69.petrotel.pl 19.11.09, 17:52 Kurde co za buraczana głowa modereuje onet ,nic nie można tam zamieścic... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: Brunetki blondynki..? 08.06.10, 16:43 A to ja trochę z innej beczki, bo dla mnie kolor włosów nie ma jakiegoś większego znaczenia. Oczywiście mowa o tych naturalnych kolorach, bo np zielone czy różowe to już inna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foter <a href="http://najlepszefoto.ocom.pl" target="_blank" rel="nofoll IP: *.btk.net.pl 19.06.10, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szuwarek Re: Brunetki blondynki..? 20.06.10, 21:18 wlosy nie dadzą, kosmetyczka i to dobnra to podstawa, najlepiej p. Anna Zajdel z Warszawianki Odpowiedz Link Zgłoś