lucinka 10.06.04, 13:31 Ja mam 22 lata i spalam z 11. Byli jeszcze tacy z ktorymi chodzilam, ale nie spalam. Moja kolezanka w moim wieku miala 4. Jak to jest u Was ? Bo ja nie wiem czy ma byc mi glupio z tych moich 11 :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 166.68.134.* 10.06.04, 13:59 ja mialam 8 az lozko sie zlamalo Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 10.06.04, 23:41 kiepskie łóżko, moje wytrzymałó kiedys 10-ciu i dwie babki, ale myśle ze jakby sie jeszcze ktos władował to byłby to jego koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.serwer.net / *.serwer.net 26.08.04, 11:42 mam 19 lat,spalam z jednym facetem,z ktorym niedlugo bede przysiegac milosc,wiernosc i uczciwosc malzenska... Odpowiedz Link Zgłoś
mambkaa Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 22.09.04, 00:21 Ja mam 22 lata i również spałam tylko z jednym partnerem, moim obecnym... Odpowiedz Link Zgłoś
marieann_18 Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 10.06.04, 14:00 Ja mialam i mam jednego. Jestem z tego powodu szczesliwa. Jestem szczesliwa, ze moglam to zrobic z czlowiekiem, którego kocham. Nie jestem maksymalistka. Nie potrzebuje miec wielu, by czuc sie spelniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 13:53 Miałam i mam jednego jedynego- kocham cię za to mój kochany Jareczku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareczek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 04:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siurak Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:03 Cholera dziewczyno zeby wiecej bylo takich jak Ty na swiecie!!!! Pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 193.197.95.* 27.07.21, 18:50 Ja mam 19lat w pizdzie mialam juz 9 kutasow wtym dwa czarne Z jednym z tych czarnych spotykalam sie prawie rok. OD tego czasu nie moge spotkac faceta ztak duzym kutasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.04, 14:03 ja mialam 5 i tym ostatnim jest moj maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 10.06.04, 15:30 Ja mam 23 lata i mam jednego z nim przeżylam pierwszy raz i znim spędzę resztę życia. Nie wiem po co mi tylu facetow żeby jakieś choróbsko złapać albo zostać nazwaną puszczalską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.icpnet.pl 01.09.04, 23:43 Mam 19 lat i mialam 4...Mam jednak nadzieje,ze ten ostatni juz zostanie, bo faaajny chlopak z niego :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne miałam 23 IP: *.net.pulawy.pl 10.06.04, 15:37 ja miałam 23 i wcale nie jest mi głupio. kocham seks, nie moge bez niego żyć i nierozumiem dlaczego mam sie ograniczać.nie mam stałego partnera. uważam to za zbędny obowiązek. miałam okazje doznać prawdziwej rozkoszy i zaobserwować różnych mężczyzn. pięciu z nich było żonatych i tesh wcale mi to nie preszkadzało. najbardziej żałuje jednego: faceta mojej matki, ale to on mnie uwiódł. bardzo sie ciesze z tego wyniku i próbuje dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Nie licze IP: 62.233.169.* 10.06.04, 15:44 ale niech sie zastanowie...9-ciu,a mam 20 lat.Lubię się kochać ,ale dobrze poznać partnera ,bo wie czego oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_charlie Re: miałam 23 11.09.04, 22:00 Chetnie pomoge ci zwiekszyc wynik. Moj e-mail: sweet (malpa) sweetcharlie (kropa) net Tez jestem w stanie wolnym, wiec nikogo nie zranimy fajnymi baraszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: miałam 23 IP: *.dyn.optonline.net 22.09.04, 05:03 raczej nie widze powodow do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaa Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 10.06.04, 16:41 Trzech (w tym ten pierwszy który niedługo zostanie moim mężem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.net.pulawy.pl 10.06.04, 18:16 3 Odpowiedz Link Zgłoś
anness17 Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 10.06.04, 18:31 mam 22lata, spałam z 10. hmm... jak o tym myślę, to czasem wydaje mi sie, że to sporo.. ale w sumie.. mam to gdzieś! lucinka pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.04, 21:23 jednego jedynego,mam 20lat,i mam nadzieje ze tak juz zostanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.nycap.rr.com 10.06.04, 21:57 Mam 24 lata i spalam z 5. Tylko ze z trzema z nich tylko po raz. Tych trzech akurat wolalabym wykreslic z pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.net.pulawy.pl 11.06.04, 14:20 Mam 20 lat i mialam 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:35 Czym Wy się chwalicie,który facet normalnie myslacy weżmie sobie za żone babke z przeszłością .10!!! w wieku 23 lat o matko .jesteś puszczalska!!wiesz o tym? rozumiem panne ktora zle ulokowała uczcia i sie spażyła na facecie raz drugi trzeci .ale wiecej to przesada Osobiscie nie chcia bym mieć takiej szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.toya.net.pl 16.06.04, 12:05 Ale gdyby twój koleżka miał w wieku 23 lat doświadczenia z 23 laskami, to byłby ogierem, a nie męską dziwką, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 14.08.04, 16:30 Gość portalu: mon napisał(a): > Ale gdyby twój koleżka miał w wieku 23 lat doświadczenia z 23 laskami, to byłby > > ogierem, a nie męską dziwką, nie? sorry, ale ty jestes dziwką, stań sobie lepiej na trasie szybkiego ruchu te rzeczy niestety wyglądaja inaczej w wydaniu męskim i lepiej się z tym pogodzić, nie chciałbym na ciebie nawet splunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.toya.net.pl 26.08.04, 09:34 Po tonie twojej wypowiedzi widać, ze jesteś sfrustrowany. Stary, zwal sobie konia, może wtedy chuj przestanie ci przesłaniać pole widzenia. Jeśli osoba mająca 23 kochanków jest puszczalska i się nie szanuje to jest tak niezależnie od jej płci. Różnicowanie ocen moralnych tylko ze względu na to, że ktoś ma cipę, a ktoś fiuta, i że tak zostało narzucone przez lata patriarchalnej kultury, chcącej przywiązać kobiety do garów, usługiwania facetom i rodzenia dzieci, jest archaiczne i nieupawnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.dyn.optonline.net 22.09.04, 05:09 kto wie co by zlapal po drodze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 17:19 Ja mam 20 lat,mialam 8 facetow. W wieku 18 lat wyszlam za maz, wcale nie uwazam sie za puszczalska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 81.219.192.* 21.09.04, 20:25 No jak wyszłas za maz w wieku 18 lat to jeszcze nie najgorzej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ż Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:10 jak tak sobie czytam to nie wiem czy czasem ze mną nie jest coś nie tak,ponieważ mam 24 lata a spałam tylko z dwoma facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 62.233.169.* 11.06.04, 17:54 Każdy troszczy się o swoją dupeczkę tak ,jak mu sie to podoba.Kobieta się nie puszcza ,lecz oddaje rozkoszom.10-ciu to duzo??? Polzecam rozmowę z nimfomanką :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.ztpnet.pl 12.06.04, 23:39 Mój partner uważa mnie za nimfomanke a przed nim mialam tylko jednego faceta i dwie kobiety :-/ Uwielbiam sex (moge pieprzyć się godzinami:pieprzenie po pieprzeniu itd.) ale to nieoznacza że mam zmieniać facetów jak skarpetki :-) Ale podziwiam was dziewczyny za odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 14:29 A ja mam 32 lata i mialam dwoch. A zakonczylabym chetnie na tym pierwszym czyli moim juz eks ale okazalo sie po 7 latach malzenstwa ze nie byl wart tego zeby byc moim pierwszym i jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:29 wiesz kochanie,ja też lubie sie piepszyć godzinami,moze złączymy swoje interesy.....spalos@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIOLA Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 02:11 ja mam 19 i nie mialam zadnego uwazam ze jezeli kogos nie kochasz nie powinnas odrazu ladowac z nim w lozku.zgadzam sie z opinia innych osob poniewaz u licha ile razy mozna sie pomylic ze to nie ten!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzmija Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:54 19 lat jeden facet i nie chce zadnego innego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksa Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:52 11 facetow?? hmm.. zastanow sie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumna Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.astral.lodz.pl 13.06.04, 14:18 mysle,ze to jest roznie,ja mam 18 lat i jestem dziewica i powiem ci szczerze,ze jestem z tego dumna bo czasem ciezko wytrzymac;)zreszta nigdy nie bylam pewna czy facet mnie potem nie skrzywdzi..jezeli ty nie zalujesz tego to wszystko w porzadku;)moze poprotu trafilas na odpowiednich facetow a moze poprostu nie balas sie zartzykowac;)rob tak jak czujesz!pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko facet [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.toya.net.pl 16.06.04, 12:07 biedny frustracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 213.155.175.* 28.08.04, 21:19 ja mam 20 lat i miałam 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona22 Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 16.08.04, 09:12 ale my go cały czas szukamy tyle że za każdym razem teafiamy na nieodpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 18 Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 19.07.04, 16:45 ja też amm 18 lat i chodź już 1,5 roku jestem z jednym facetem, jeszcze nigdy nie uprawialam sexu...i też jestem z tego DUMNA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_17 Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.zamoyski.edu.pl / *.zamoyski.edu.pl 13.06.04, 17:16 6. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 13.06.04, 17:33 hmm nie chce cie martwic ale juz podpadasz pod puszczalska jaki chlopbedzie chcial taka babe wielokrotnego uzytku za zone!!! co najwyzej bedziesz taki puchar przechodni od spodni do spodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana? Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.06.04, 22:39 nie rozumiem jednego, czemu gdy facet jak ma duzo dziewczy to macho i wogole taki superman? a kobieta jak ma duzo facetow to odrazu leca brzydkie epitety? seks jest dla ludzi nie? byle pamietac o tabletkach, prezerwatywie i dbac o higiene. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 13.06.04, 22:42 no ja tez bym nie chciala faceta co by kazda za przeproszeniem posuwal na imprezce!!!moge pojac ze ktos miala jedego czy dwoch partnerow a nie 11!!! w koncu to nie chodzi o to ze by uprawiac seks z kazdym tylko z ta osoba z ktora sie chce byc do konca zycia i ktora sie kocha ponad wszystko wtedy to ma sens a inaczej to jest to tylko sport i zwykle pieprzenie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampion3 18-stu, lat 34 IP: 195.187.67.* 14.06.04, 12:54 teraz w drugim małżeństwie. Więcej nie chcę, nie potrzebuję. Dopóki będzie tak jak jest z moim meżusiem za nic nie spojrze na innego fceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.dyn.optonline.net 22.09.04, 05:19 Kto powiedzial, ze taki facet to macho, jest po prosu dupkiem. Taki facet na pewno nie nadaje sie na meza. A przeciez kazda kobitka marzy o wiernym i lojalnym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 22:45 A ja mam 19 lat i jednego faceta z ktorym spalam.Troche zaluje,ale wszystko przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
venga_ya Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? 14.06.04, 02:29 20 lat i pieciu. Co to za jakies idiotyczne komentarze, ze szmata i dziwka, ze przechodzona?? Nic mnie bardziej nie denerwuje, niz taki swinski szowinizm. Tych, ktorzy szafuja podobnymi opiniami, zapewniam, ze osobiscie tez bym ich nie chciala, wiec ich opinie mam gleboko gdzies. N-i-e-n-a-w-i-d-z-e tego typu ludzi (???), jakim prawem? Kazdy robi, co chce i o ile nie krzywdzi innych, to wara Ci od tego. Seks jest dla ludzi, jest czyms najbardziej normalnym na swiecie i sam bys chcial miec tyle okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.04, 11:03 Spodobała mi się Twoja wypowiedź! Mało jest takich osób które nie krytykują innych. Jeżeli masz ochotę to podaję mój mail, napisz bo widzę że jesteś fajną osóbką do pogadania. Pozdro! Kasia Ps. Mam 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.04, 11:29 sorki, zapomniałam podać adresik: kn20@op2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtualLady Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: 213.25.96.* 14.06.04, 10:59 ja trzech, z tym ostatnim jestem dwa lata, niedługo zaręczyny. Myśle, że na tym koniec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podnietka Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.chello.pl 14.06.04, 19:34 to mój 5 łóżkowy facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinkie Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 14.06.04, 21:35 Nie rozumiem ludzi wyzywających dziewczynę, która miała sporo partnerów. Sama byłam tylko z dwoma facetami, w tym ten drugi to własnie ten JEDYNY, więc jestem po drugiej stronie statystyk. Mimo to uważam, że brzydkie określenia na dziewczyny które robią to, co chcą, to już rzeczywiście paskudny szowinizm. Facet jest bohaterem jak zaliczy setki panienek, a babka nie może zaszaleć?! Nieporozumienie. Wkurza mnie takie podejście! Inną kwestią jest to, że ktoś tworzy wątek na forum tylko po to, by się pochwalić (? - jak mniemam), ale to już indywidualna sprawa tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:39 ludzie chce wam powiedziec, ze dziwki to te ktore maja licznik w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.bredband.skanova.com 14.06.04, 23:29 Ja mam 22 i mialam tylko jednego i mam nadzieje ze tak pozostanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia 698 IP: 62.233.169.* 15.06.04, 13:37 Wczoraj się tak na prawdę zastanowiłam i jednak tylko 8, a nie 10-ciu. Ktos tam napisał,że najlpiej ,to współżyć z kimś kogo się kocha i takie tam.OK,rozumiem, ale nalezy też zrozumieć,że niektórym znalezienie TEGO faceta zajmuje czasu,a sex jest jest dla ludzi,więc czemu nie korzystać z przyjemności (rozwaznie...:))??!!! Jesli ktoś ma problem z wyszukaniem nazwy dla dziewczyny,która miała tylu facetów,niech wezmie pod uwagę prostytutki które zaliczają jak największą ilość partnerów w ciągu godziny :))) Liczba 698 (godz.) nie jest raczej porównywalna z 11 :) Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ilu facetow juz mialyscie w lozku ? IP: *.planetab3.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:09 ja mialam jedengo :)Mojego Misia:) mam 20 lat i jak na razie nie wyobrazam sobie byc z kims innym..jestesmy ze soba 2,5 roku i jest cudownie:) za kazdym razem inaczej,raz romantycznie a raz dziko i namietnie:)jest super!!! mam nadyieje ye bedyie to jedyny mezczyzna w moim zyciu:) szczerze mowiac kiedy mysle ze mogloby byc inaczej plakac mi sie chce i nie wyobrazam sobie bycia z kim innym a w szczegolnosci kochania sie z kim innym..Kocham Urwisa:) Odpowiedz Link Zgłoś