japanunieprzerywalempanieposle 17.04.14, 18:22 nawizuje do watku o dziwactwach. czy wam- tym hetero-zdarzylo sie miec? jesli tak to czy tez z heterokobieta? jak to sie stalo, ze dwie hetero w jednym czasie zachcialy przygody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretchen184 Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 18:43 miałam jednorazową przygodę, fajnie było. koleżanka hetero tak jakoś wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
martha_marcy_may_marlene Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 18:47 Znaczna część kobiet ma w sobie pierwiastek biseksualny;). Tak, zdarzyło mi się wylądować parę razy w łóżku z kobietą, często w trójkącie. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 19:03 mnie się koleżanka spytała czy może klepnąć w tyłek- pozwoliłam, ale drugiej, która proponowała seks odmówiłam bo jestem nieuleczalnie beznadziejnie hetero bez żadnego pierwiastka bi, albo za mało wypiłam wtedy, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 19:14 Od czasu do czasu bywam podrywana (propositioned) przez kobiety. Roznych nacji, w roznym wieku. Zawsze mnie to wzrusza ale ... nie porusza ;) Moze kiedys jeszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 19:22 W wieku 12 lat całowałam się z koleżanką, bo chciałyśmy sprawdzić, jak to jest. Przez serwetkę, bo się trochę brzydziłyśmy :P Ponad 30 lat później miałam propozycję od biseksualistki - na razie nie skorzystałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 19:32 Ja troche mlodziej, na koloniach, w celu wzajemnego nauczenia sie trudnej sztuki calowania, tak na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 20:07 W szkole średniej całowałam się z przyjaciółką. Ale to było dla żartu a nie z jakiejś potrzeby. Przynajmniej dla mnie nie było to podniecające tylko zabawne. Myślę że dla niej też. A seks z kobietą? Na samą myśl robi mi się nieprzyjemnie więc chyba jestem całkiem hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 21:00 niestety nie :> ale może kiedyś .. :> Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 21:19 parę razy za młodu. zawsze wskutek nazbyt udanej imprezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:15 Zdarzyło się. Pierwszy raz jak miałyśmy z kumpelą ochotę na trójkąt, żeby zobaczyć jak będzie. Potem się zdarzało przy dobrych balangach, ale nigdy sam na sam z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:19 A, to nie. Mnie kręciły kobiety w określonych okolicznościach, taki element scenariusza. Nieee... sam na sam z laską, to nie widzę zupełnie, jakoś dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 23:47 Pięciokąty to chyba nazywa się orgia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Re: przygoda z kobieta 29.01.17, 15:01 A jak to zrealizowalaś? Facet ogarnął dwie naraz, dał radę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:32 Nie. Ale gdyby kiedykolwiek jakakolwiek propozycje zlozyla mi Monica Bellucci, to na pewno bym nie odmowila... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:37 A, to ja też nie. I Juliette Lewis. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: przygoda z kobieta 18.04.14, 06:14 To mnie badziej "biora" athletes, taka np. Yelena Isinbayeva - na pewno bym jej (ordynarnie rzecz ujmujac) z lozka nie wyrzucila ;) Aktorki jakos mnie nie ruszaja, za malo "zwierzece" sa :D Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:46 Raz, ale to w ogóle nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 22:48 nie, nigdy i w ogole nie jestem w stanie sobie zwizualizowac nienienie Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynamalina Re: przygoda z kobieta 17.04.14, 23:21 nie, nigdy wrecz odrzuca mnie, nie mam ani troche pierwiastka bi chociaz.....kolezanka mnie podrywala i to taka dupcia na ktora kazdy facet leci w typie megan fox taka sama figura czarne wlosy za ramiona niebieskie wielkie oczy i pelne usta. No coz odrzucilo mnie :) i na jakis czas urwalam kontakt z kolezanka chociaz juz teraz jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: przygoda z kobieta 18.04.14, 00:28 Ty chyba jesteś facetem. Kobieta nie koncentrowałaby się tylko na wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś