mariola233 24.08.14, 14:53 Pytanie grzecznościowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 14:59 Tak, mam, ale używam tylko do czyszczenia sedesu - zamiast oblepionej bakteriami szczotki i szkodliwych dla środowiska płynów. Włączam taki wibrator i trzymam nad muszlą, wtedy wibrujące cząsteczki powietrza strącają z powierzchni sedesu wszelkie nieczystości i bakterie kałowe, które potem topię, spuszczając wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:04 mariola233 napisała: > Pytanie grzecznościowe Grzecznosciowe - znaczy sie cos w rodzaju "jak sie Pani miewa/ co u Pana slychac/ czym sie zajmujesz"? Odpowiedz Link Zgłoś
ni.mi Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:26 Pytanie grzecznościowe czyli że NIBY to nie autorka pyta tylko pyta NIBY w imieniu kogoś innego, bo ten ją poprosił żeby zapytała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:34 ni.mi napisał(a): > Pytanie grzecznościowe czyli że NIBY to nie autorka pyta tylko pyta NIBY w imie > niu kogoś innego, bo ten ją poprosił żeby zapytała :-) Nie, to takie uprzejme zagajenie rozmowy typu: ładną mamy dzisiaj pogodę, nie sądzi pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:35 A czy ty masz i czy używasz? Pytanie grzecznościowe. :> Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:43 Jestem w trakcie kupowania,jest tyle tego że zdecydować się nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:48 To kup jakiś na testy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 19:20 Szkoda kasy,myślałam że wy coś doradzicie,pewnie wstydzicie się przyznać że używacie,miałam jeden ale już zużyty jest i baterie krótko trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 19:24 Tylko Lelo. Fajne z dużą mocą i można zostawic na wierzchu i nikt się nie domyśli co to [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXUYE0sq-VY1hOObS4mPo4SV7RkW3e9hE9clAHOZg-KaWRLL_yWw[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 20:27 Ale super pewnie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
fiumeriver Re: czy macie \Używacie wibratorów? 11.09.14, 10:53 nie wiem czy jeszcze aktualne, ale napisze, co tam, najwyżej przeczytam jakiś złośliwy komentarz który i tak będe miała daleko:))) ....więc Mariola..... kiedyś dostałam w prezencie coś takiego jak wibrator....i powiem szczerze....tyłka mi nie urywało:))) no ale nie był to drogi sprzęt.... jakiś rok temu stwierdziłam że chcę mieć jakąs zabaweczkę...i po długich nocach spędzonych na poszukiwaniu odpowiedniego "sprzętu" zdecydowałam się mały, różowy, silikonowy, niebezpiecznie i niezawodnie wibrujący motylek.....i muszę przyznać że żałuję że nie kupiłam go chociaż kilka lat temu:))) Odpowiedz Link Zgłoś