Dodaj do ulubionych

czy macie \Używacie wibratorów?

24.08.14, 14:53
Pytanie grzecznościowe
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 14:59
      Tak, mam, ale używam tylko do czyszczenia sedesu - zamiast oblepionej bakteriami szczotki i szkodliwych dla środowiska płynów. Włączam taki wibrator i trzymam nad muszlą, wtedy wibrujące cząsteczki powietrza strącają z powierzchni sedesu wszelkie nieczystości i bakterie kałowe, które potem topię, spuszczając wodę.
    • brak.polskich.liter Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:04
      mariola233 napisała:

> Pytanie grzecznościowe

Grzecznosciowe - znaczy sie cos w rodzaju "jak sie Pani miewa/ co u Pana slychac/ czym sie zajmujesz"?
      • ni.mi Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:26
        Pytanie grzecznościowe czyli że NIBY to nie autorka pyta tylko pyta NIBY w imieniu kogoś innego, bo ten ją poprosił żeby zapytała :-)
        • aqua48 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:34
          ni.mi napisał(a):

> Pytanie grzecznościowe czyli że NIBY to nie autorka pyta tylko pyta NIBY w imie
          > niu kogoś innego, bo ten ją poprosił żeby zapytała :-)

Nie, to takie uprzejme zagajenie rozmowy typu: ładną mamy dzisiaj pogodę, nie sądzi pani :)
    • demonii.larua Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:35
      A czy ty masz i czy używasz?
      Pytanie grzecznościowe. :>
      • mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:43
        Jestem w trakcie kupowania,jest tyle tego że zdecydować się nie mogę
        • demonii.larua Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 15:48
          To kup jakiś na testy :D
          • mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 19:20
            Szkoda kasy,myślałam że wy coś doradzicie,pewnie wstydzicie się przyznać że używacie,miałam jeden ale już zużyty jest i baterie krótko trzymają
            • beataj1 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 19:24
              Tylko Lelo. Fajne z dużą mocą i można zostawic na wierzchu i nikt się nie domyśli co to
              [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXUYE0sq-VY1hOObS4mPo4SV7RkW3e9hE9clAHOZg-KaWRLL_yWw[/img]
              • mariola233 Re: czy macie \Używacie wibratorów? 24.08.14, 20:27
                Ale super pewnie drogie
        • fiumeriver Re: czy macie \Używacie wibratorów? 11.09.14, 10:53
          nie wiem czy jeszcze aktualne, ale napisze, co tam, najwyżej przeczytam jakiś złośliwy komentarz który i tak będe miała daleko:)))
          ....więc Mariola.....
          kiedyś dostałam w prezencie coś takiego jak wibrator....i powiem szczerze....tyłka mi nie urywało:))) no ale nie był to drogi sprzęt....
          jakiś rok temu stwierdziłam że chcę mieć jakąs zabaweczkę...i po długich nocach spędzonych na poszukiwaniu odpowiedniego "sprzętu" zdecydowałam się mały, różowy, silikonowy, niebezpiecznie i niezawodnie wibrujący motylek.....i muszę przyznać że żałuję że nie kupiłam go chociaż kilka lat temu:)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka