Gość: KAska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:52 To są totalne bzdury, a co chwila post pt: pani - Waga, pan Strzelec itp.,itd.Co o tym sadzisz, jak poderwac, itp.BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!! Załóżcie forum horoskopowe i jazda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewczynka Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: 80.51.180.* 29.10.04, 16:37 Kasiu ... to że dla Ciebie horoskopy i znaki zodiaku są głupie to ich po prostu nie czytaj i nie wchodz na te posty , tak samo jak ja robie i nie czytam tego co mi nie pasuje na tym forum , poza tym obowiązuje chyba jeszcze wolność słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gada Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:53 znak zodaniku prawde ci powie,nawet nie wiesz jak dużo mi pomogły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 30.10.04, 20:41 PRZESTAŃCIE Z TYMI HOROSKOPAMI, naprawdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liloo Re: BO CO??? IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 31.10.04, 09:05 A cóż to? Co to w ogóle znaczy "Przestańcie z tymi horoskopami"?? BO CO??? Dopisujecie się do każdego - Waszym zdaniem głupiego - wątku z "prośbą" o jego zaprzestanie?? Wciąż nie rozumiem, dlaczego ktoś zadaje sobie trud, by założyć wątek "przestańcie z tym czy z tamtym"... Nie prościej taki "głupi", nieinteresujący wątek olać?? Poza tym, co Was obchodzi, jakie tematy poruszają inni? To jest forum dla wszystkich i pytać można o wszystko, więc tekstami typu "przestańcie.." tylko się ośmieszacie, bo przecież nikt nie przestanie pisać o horoskopach tylko dlatego, że Wy tak chcecie buhaha! Sama załozyłam wątek o horoskopach, który się bardzo fajnie rozwinął i mam nadzieję, że wciąż ktoś się będzie dopisywał na interesujący mnie temat. O właśnie, muszę wąteczek podciągnąć, żeby się nie zgubił... :))) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: BO CO??? IP: 80.51.180.* 31.10.04, 09:25 tak jest Kasiu ;-) jak komuś to przeszkadza to prosze na te wątki nie patrzeć i tyle ... tak trudno to zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.piotrkow.net.pl 31.10.04, 21:41 Horoskopy to bzdet, zabobon i ciemnogród średniowiecza. "Życie jest formą istnienia związków białkowych" (Fryderyk Engels) Naukowy światopogląd z pogardą i wstrętem patrzy na żerujących na ciemnocie ludu szarlatanów. Precz z matecznikiem ciemnoty i wstecznictwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Do Liloo i dziewczynki IP: *.ima.pl / *.ima.pl 01.11.04, 21:51 A skoro Wam, drogie panie, przeszkadza to, że my zajmujemy się wątkiem, który nam się nie podoba (i dalej ciągniemy temat), to po co się dołączacie?? Skoro Wam się nie podoba to nie piszcie do nas odpowiedzi, tylko załóżcie nowy wątek typu "jaki jest pan skorpion". I tak w kółko. Szkoda, że znaków zodiaku macie tylko 12. Naprawdę wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś