Dodaj do ulubionych

Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:52
To są totalne bzdury, a co chwila post pt: pani - Waga, pan Strzelec
itp.,itd.Co o tym sadzisz, jak poderwac, itp.BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Załóżcie forum horoskopowe i jazda!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczynka Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: 80.51.180.* 29.10.04, 16:37
      Kasiu ... to że dla Ciebie horoskopy i znaki zodiaku są głupie to ich po prostu
      nie czytaj i nie wchodz na te posty , tak samo jak ja robie i nie czytam tego
      co mi nie pasuje na tym forum , poza tym obowiązuje chyba jeszcze wolność
      słowa ?
      • Gość: gada Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:53
        znak zodaniku prawde ci powie,nawet nie wiesz jak dużo mi pomogły
    • Gość: ja Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 30.10.04, 20:41
      PRZESTAŃCIE Z TYMI HOROSKOPAMI, naprawdę....
      • Gość: Liloo Re: BO CO??? IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 31.10.04, 09:05
        A cóż to? Co to w ogóle znaczy "Przestańcie z tymi horoskopami"?? BO CO???
        Dopisujecie się do każdego - Waszym zdaniem głupiego - wątku z "prośbą" o jego
        zaprzestanie??
        Wciąż nie rozumiem, dlaczego ktoś zadaje sobie trud, by założyć
        wątek "przestańcie z tym czy z tamtym"... Nie prościej taki "głupi",
        nieinteresujący wątek olać??
        Poza tym, co Was obchodzi, jakie tematy poruszają inni? To jest forum dla
        wszystkich i pytać można o wszystko, więc tekstami typu "przestańcie.." tylko
        się ośmieszacie, bo przecież nikt nie przestanie pisać o horoskopach tylko
        dlatego, że Wy tak chcecie buhaha!
        Sama załozyłam wątek o horoskopach, który się bardzo fajnie rozwinął i mam
        nadzieję, że wciąż ktoś się będzie dopisywał na interesujący mnie temat. O
        właśnie, muszę wąteczek podciągnąć, żeby się nie zgubił... :)))
        Pozdrawiam wszystkich
        • Gość: dziewczynka Re: BO CO??? IP: 80.51.180.* 31.10.04, 09:25
          tak jest Kasiu ;-) jak komuś to przeszkadza to prosze na te wątki nie patrzeć i
          tyle ... tak trudno to zrobić ???
    • Gość: Weteran Re: Przestancie z tymi horoskopami !!!!!!!!! IP: *.piotrkow.net.pl 31.10.04, 21:41
      Horoskopy to bzdet, zabobon i ciemnogród średniowiecza.

"Życie jest formą istnienia związków białkowych" (Fryderyk Engels)

Naukowy światopogląd z pogardą i wstrętem patrzy na żerujących na ciemnocie
      ludu szarlatanów. Precz z matecznikiem ciemnoty i wstecznictwa!
      • Gość: ja Do Liloo i dziewczynki IP: *.ima.pl / *.ima.pl 01.11.04, 21:51
        A skoro Wam, drogie panie, przeszkadza to, że my zajmujemy się wątkiem, który
        nam się nie podoba (i dalej ciągniemy temat), to po co się dołączacie?? Skoro
        Wam się nie podoba to nie piszcie do nas odpowiedzi, tylko załóżcie nowy wątek
        typu "jaki jest pan skorpion". I tak w kółko. Szkoda, że znaków zodiaku macie
        tylko 12. Naprawdę wielka szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka