Dodaj do ulubionych

Nie podobaja mi sie dziewczyny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 01:07
...nie cieszcie sie, chlopaki tez mi sie nie podobaja :( Jak patrze na
kolezanki z klasy to nawet nie interesuje mnie pupa ani piersi ani twarz. Nie
mysle o tym jak by bylo przyjemnie sie z nimi kochac, wydaja mi sie glupie i
brzydkie :(
Co sie ze mna dzieje?
Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 09:43
      A ile Ty masz lat, bo to chyba tez jest istotne?
      • Gość: LimpDick Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:12
        mam 24 lata :) ...jestem aktualnie z dziewczyna, ona tez fizycznie mnie
        nie pociaga mimo ze jest (obiektywnie patrzac) dosyc ladna :-/
        Nie chcodzi tylko o kolezanki z klasy ale akurat z tymi mam najwiekszy kontakt
        i sa calkiem ladne, przynajmniej niektore.
        • Gość: ewka Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 11:25
          No to jestes w moim wieku ;)i pociesze Cie, ze moj facet rownierz mnie nie
          pociaga ( juz ). W kazdym razie to rzeczywiscie dziwne, bo faceci w naszym
          wieku chcieliby zawsze i wszedzie. A moze Ty poprostu masz jakies problemy w
          zyciu codziennym, ktore Cie przytlaczaja i przez to ten Twoj brak
          zainteresowania. Jesi nic z tych rzeczy, to proponuje udac sie do seksuologa, a
          on napewno rozwieje Twoje watpliwosci, bo to rzeczywiscie dziwne.
        • Gość: madzia Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:56
          a mnie ciekawie w jakiej jest sie klasie w wieku 24 lat??? bo tak normalnie to
          sie studia konczy....
    • Gość: arka Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:25
      a co z innymi dziewczynami?? piszesz tylko o kolezankach z klasy... moze one
      akurat nie sa zachecajace.
    • Gość: Artur Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.ss.shawcable.net 04.11.04, 14:28
      Sprawdz sobie poziom testosteronu - powaznie - to moze byc jakis problem z jego spadkiem. Zleci ci albo lekarz rodzinny albo urolog.
    • Gość: Ja Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny IP: *.ima.pl / *.ima.pl 05.11.04, 17:09
      A do której klasy chodzisz? Do 3-ciej? Nie martw się, przejdzie Ci. I
      wybierzesz: chłopiec czy dziewczynka:-)
    • losiu4 Re: Nie podobaja mi sie dziewczyny 05.11.04, 19:36
      a idź stad, ty zboczeńcu ;)

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka