Dodaj do ulubionych

Solucja na podryw

02.10.23, 09:22
Cześć. Czy jest może jakaś solucja na podryw dziewczyn? Sam niby nie jestem taki głupi, niby nie jestem brzydki a ciagle słyszę: zostańmy przyjaciółmi. Niby wszystko idzie w dobrym kierunki ale dziewczyna nie jest zainteresowana. Juz nie wiem co robię źle.
Obserwuj wątek
    • Gość: hops Re: Solucja na podryw IP: 185.97.16.* 05.10.23, 16:34
      Niema czegos takiego jak brzydki facet.Jednym kobietom sie bedziesz podobal a drugim nie i tyle w tym temacie.
      Jak Cie spuszczaja po brzytwie to atakuj następna, proste.Na zasadzie hurtowej w koncu cos wpada w sieci i tyle.
      Jak Ci proponuja przyjażn to chętnie :)) do kina lekko za rączke, wszystko delikatnie szczegolnie na pierwszej randce i powoli , jak klientka sie wzdryga no coz... to nastepna przyjaciółka :)
      Podrywanie kobet to najprostrza rzecz pod sloncem .
      W mlodym wieku komplikuje sie ona przez niesmialosc i brak doswiadczenia , wyolbrzymianie problemu , co ja jej powiem czy jej sie podobam itd.
      Nie przejmowac sie , jak sie jej nie podobasz to nigdzie z Toba nie pojdzie :)
      A jak cos jej nie pasuje to nastepna.
      W pozniejszych latach problemem jest fakt ze te umiejetnosci zdobywasz w momencie kiedy nie jest ci do niczego potrzebna :)
      No chyba ze lubisz zdradzac zone.
    • Gość: getker Re: Solucja na podryw IP: *.91-185-185-0.net.eco.atman.pl 27.10.23, 09:06
      Czy ja wiem czy wygląd ma takie duże znaczenie.... Jest wielu facetów, którzy są średnio atrakcyjni a dziewczyny na nich lecą .Tak wiec najważniejszy jest charakter. Jest bardzo wiele poradników jak podrywać w sieci .Oczywiście nie traktuj ich dosłownie bo w wielu są głupoty ale możesz sobie poczytać. Podrywania można się nauczyć, nie każdy rodzi się z takim darem. W stosunku do dziewczyn zachowuj się naturalnie, nie rób z siebie pajaca. Odpuść sobie głupie teksty bo wcale na coś takiego nie lecą. Możesz ewentualnie wspomoc się feromonami.
    • Gość: hernymeeee Re: Solucja na podryw IP: *.waw.as54203.net 27.10.23, 13:14
      Powiem Wam, ze naczytałem sie trochę tych poradników podrywania ale im więcej czytam i się do nich stosuję to dziewczyny to tym bardziej zraża. Tak więc nie. Poradniki nie działają w każdym przypadku a ja dalej wariata z siebie robić nie będę. Jest kilku kumpli w towarzystwie, którzy nie mają dziewczyn ale nie jest ich wielu. Wiekszość jednak kogoś ma. Feromonów nie używałem. Boję się,że jak coś sobie zamówię to nie będzie działało i będzie to plaebo. Chociaż przyznaję,że wiele osob w poradnikach poleca sobie takie coś.
    • Gość: getker Re: Solucja na podryw IP: 185.97.16.* 28.10.23, 13:10
      Proponuję abyś pogadał z paniami pracującymi w perfumerii. Jeżeli chodzi o perfumy z feromonami to polecam te oparte na piżmo. Poczytaj sobie w necie.
      Z własnego doświadczenia mogę polecić Love Desire lub Pheromone Essence. Poczytaj też sobie o nich. Długo się utrzymują, mają przyjemny zapach i też zawierają w sobie feromony. Wielokrotnie spotkałem się z zachwytami ze strony płci przeciwnej na temat tego zapachu.
    • Gość: najmir Re: Solucja na podryw IP: *.213-189-55-0.net.eco.atman.pl 30.10.23, 08:02
      Dziewczyna/kobieta to nie zabawka, nie ma instrukcji jak podejsc by odniesc skutek. To samo przychodzi, niejako z zaskoczenia. Szukajac "laski" na sile nic nie zalatwisz. Olej to,ze kolega ma juz piata. Skoro ma piata, to znaczy ze poza prezencja nie ma nic do zaoferowania.
    • heronyme Re: Solucja na podryw 30.10.23, 09:26
      Wszytko się zgadza, ale umówmy się. Kobieta ceni sobie u faceta pewne cechy i przez te cechy facet na starcie ma pewien profit, startuje z wyższego pułapu.
      Kobiety cenią sobie przede wszystkim poczucie bezpieczeństwa, stabilność, elokwencje ale również wygląd, ubiór i zapach. Feromony dobra rzecz :) Natury nie oszukasz. Mówi się, że piżmo daje radę i coś w tym jest. Love desire też dają rade.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka