Dodaj do ulubionych

tabletki poronne potrzebne

IP: 81.15.254.* 15.02.05, 17:02
błaagaam o pomoc jeżeli ktoś ma dostęp do tabletek poronnych lub innychhh
zawierających zawierających cytotec niech pisze albo sposoby na poroniennie
bo jestem w około 1 miesiącu ciaży i nie chce tego dziecka po co ma mieć
matke która go znienawidi od pierwszych chwil i prosze bez wyzwisk bo kazdy
ma prawo do własnych decyzji Zwielkie pozdro!@!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aller Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:38
      urodz to dziecko i zostaw w szpitalu skoro je tak nienawidzisz.
      a co do twojego zdania, ze wszyscy maja prawo do wlasnej decyzji... owszem, ale
      kazdy musi sie tez liczyc z jej konsekwencjami. chcialo ci sie seksić to teraz
      masz konsekwencje- nowa istotka w twoim brzuszku ktora pozniej bedzie latami sie
      zastanawiac czemu rodzona mama nie chciala go przytulic ani kochac. coz... ja
      bym przynajmniej wolal juz to niz ta najbardziej haniebna smierc jaka moze sie
      przydazyc- smierc w lonie matki za jej sprawą.
    • Gość: f16 Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:01
      nie bądź mordercą nie zabijaj
      • Gość: aga Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:19
        jesteś bez serca!!!
        • Gość: kk Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.02.05, 19:08
          co za ludzie. az wstyd czytac takie swietoszkowate odpowiedzi.o srodkach nic nie wiem ale zycze powodzenia :)
    • Gość: eps Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.piotrkow.net.pl 15.02.05, 20:03
      no proszę a myślałam że mamy XXI wiek!!
      Kto jest bez grzechu niech pierwszy ....
      Ciekawe czy wszyscy są tacy wspaniali jak pisza
      dajcie wszyscy spokój to jej wybór, jej decyzja, jej sumienie i nikomu do tego.
      dawniej kobiety też robiły takie rzeczy tylko nikt tego nie ogłaszal. teraz
      wielkie "larum" bo ktoś ma odwagę mowić głośno co chce zrobić.
      • Gość: ..... Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:48
        ciekwa jestem czy wobec każdego mordercy też byś był taki pobłażliwy
      • lolka191 Re: tabletki poronne potrzebne 20.02.05, 22:04
        Byłam w takiej samej sytułacji jak ty.Powiedziałam o tym bratu i on mi pomógł z
        gazety z dziennika czy z expresu poszukaj ogłoszenia ginekolog tanio czy np sam
        numer i zadzwoń tam i sie spytaj czy ma tabletki poronne.Ja dzwoniłam do 3 i
        kożdy z nich miał.Pojechałam z bratem do jednego i kupilam to były 2 tabletki
        za 400 zł i jeszcze przepisał mi tabletki na recepte na przywrócenie miesiączki
        kosztowały 35 zł.1.5 tygodnia temu je brałam.Przez pierwsze dni po tych
        tabletkach splywala ze mnie taka brązowa wydzielina takie jakby skrzepy
        tego.Byłam w 3 tyg.
        • Gość: Nagasaki5 Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.jaroslaw.zicom.pl 27.04.21, 13:32
          Czy mogłabym prosić o numer lub nazwisko ginekologa który Załatwiłby tabletkę poronną ? Bardzo prosze o kontakt
        • satjow Re: tabletki poronne potrzebne 10.11.22, 04:20
          Skorzystaj z pomocy serwisu wolnekobiety.net/
    • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 15.02.05, 20:22
      idz do dobrego ginekologa i niech ci cos przepisze, choc nie wiem czy nie moze
      byc juz za pozno, wtedy jak najszybciej skrobanka, im szybciej tym mniej
      kosztuje, poprzegladaj gazety i prawie kazdy numer to mozliwosc pozbycia sie
      problemu.
      • Gość: ola Re: tabletki poronne potrzebne IP: 213.212.204.* 15.02.05, 20:38
        wlasnie.do ktorego tygodnia mozna wziasc tabletke?ja mieszkam w kraju gdzie
        takie tabletki sa bez recepty i tez chyba jestem w 1 miesiacu
        • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 15.02.05, 21:01
          sa chyba takie tabletki ktore usuwaja płód do 6 tygodnia albo i dłużej ale nie
          pamietam ich nazwy:/ może Cytotec i Mifegyne oraz RU 486

poszukaj w wyszukiwarce o nich.
          • Gość: ja Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 04:34
            Zobacz tutaj
            www.womenonwaves.org/article-1020.196-pl.html
            • szept_ciszy Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 08:49
              5 przykazanie Boże. Przypomnij sobie, jeśli je znasz.
              • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 10:45
                moge tylko powiedzieć ha ha ha:/
                ciekawe czy pamiętasz o 5 przykazaniu jak zjadasz na obiadek biedne zamordowane
                zwierzatko.
                • laurka-1 Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 11:09
                  te tabletki są przerażające
                • szept_ciszy Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 11:16
                  Oczywiście że pamiętam
                  Jestem wegetarianką!!!
                  "moge tylko powiedzieć ha ha ha:/"

Gośka
                  • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 14:01
                    tak jak ja więc cieszę się.
                    nie rozumiem jednak w takim razie dlaczego nie pozwolisz każdemu stworzeniu,
                    także człowiekowi żyć jak zapragnie, tylko chcesz zmuszać ludzi do czegos?
                    • szept_ciszy Re: tabletki poronne potrzebne 16.02.05, 21:59
                      Ale ja nikogo do niczego nie zmuszam. Niech każdy robi co mu się podoba.
                      Tylko Bóg ma nas pełne prawo osądzić. Nie ukrywam tego że według mnie,
                      to, co chce zrobić ta dziewczyna nie jest najlepszym wyjściem z sytuacji...
                      No ale cóż... Niech zrobi to, co chce. Ale niech się dobrze zastanowi.
                      Kiedyś może baaaaaardzo tego żałować. Wyrzuty sumienia przychodzą nagle
                      i niespodziewanie.
    • szept_ciszy Re: tabletki poronne potrzebne 17.02.05, 12:41
      zobaczcie to: www.wandea.org.pl/aborcja/cytotec.htm
      :((((((((((((((((((
      • Gość: ania Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:13
        co to za beznadziejna strona?? nie jestem chrzescijaninem, nie jestem
        katolikiem. nie trafiaja do mnie przytoczone cytaty domniemanych lekarzy,
        ktorzy albo sa katolikami albo "wlasnie" sie nawrocili. zdjecia usunietych
        plodow sa od czapy. po co?????????? ktos kto nie uwaza ze aborcja to cos zlego
        nie zmieni zdania po przeczytaniu tych tendencyjych glupot!!!!!!! postinor to
        lek ktory uratowal niejedno dziecko od nieszczesliwego zycia. i zdjecia
        zezowatych paskudnych niemowlat nie spowoduja ze zmienie zdanie.kobieta, ktora
        zaczela ten watek pytala o tabletki wczesnoporonne a nie o wyklady na temat
        moralnosci!!!!
      • loookatme Re: tabletki poronne potrzebne 09.05.22, 16:36
        Witam. Ja również pilnie potrzebuje namiarów na tabletki poronne.
        • fundacjamta Re: tabletki poronne potrzebne 03.10.22, 19:52
          Zapraszam do kontaktu fundacjamta@onet.pl
    • Gość: disorder Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 17.02.05, 20:41
      Gość portalu: electra napisał(a):

> i prosze bez wyzwisk bo kazdy
      > ma prawo do własnych decyzji

Dziecko w brzuchu rowniez?
      • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 18.02.05, 10:12
        to 3 msc to nie jeste dziecko, to płód, ktory nie mysli.
        • Gość: do szkoly wroc Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.bwe / 193.201.139.* 18.02.05, 15:29
          Wroc dziecie do szkoly i zazadaj pieniedzy za nauke, bo na biologii sie niczego
          nie nauczylas. W ramach zadania domowego poczytaj o EEG plodu.

PS. Po twoich postach widac ze nie myslisz, mozna cie usunac?

• caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 18.02.05, 17:49
            moja ciocia uczy biologi, zapewniam cie ze zapytałam ja najpierw o to kiedy
            pojawia się mózg u płodu nim to napisałam.
            może lepiej ty wróc do szkoły.
            to ze coś ma kształt dziecka to nie znaczy że dzieckiem jest.
            • rachela180 Re: tabletki poronne potrzebne 18.02.05, 18:43
              Caprice dziecko to dziecko. Jak tego nie rozumiesz to gdzie masz serce?
              Pomyślałaś że to coś w kształcie dziecka ma serduszko, malutkie łapki? I że
              urośnie i za rok - dwa powie ci "mama"?
              • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 19.02.05, 09:49
                do 3 msc to jest płód, bez mózgu, reszte to on może mieć ale on nie odczuwa
                bólu, bo chyba mózg to glówny ośrodek nerwowy!

dla ciebie morderstwem jest aborcja, przez ciebie cierpi wiele kobiet, które
                dzieki twojej decyzji nie moga dysponowac swoim zyciem, a takze wiele dzieci
                ktore w ten sposob laduja w domu dziecka.

wiesz co dla mnie jest morderstwem, to ze ludzie zabijaja i jedza zwierzeta, bo
                zabijaja normalnie zyjace i czujace istoty a nie bezmozgie zbiory komórek.
                widac jakos cie to nie obchodzi dla jakiej egoistycznej pobudki została zabita
                swinia na twoim talerzu, pewnie swojejmu dziecku tez pokazujesz urocze swinki
                na obrazku a potem wpychasz mu parówke do buzi, wiesz co to jest to jest
                hipokryzja!
                no chyba ze ty tez, zreszta jak pewnie kazda osoba na tym forum okaze sie wege
                nie mordujaca zwierzat.

a co do dzieci to nie chce zeby kiedykolwiek ktos powiedzial do mnie mamo,
                dlatego chce miec mozliwosc podjecia tej decyzji w razie czego.
                • Gość: ja Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:50
                  za 2 lata powie mama albo tata...to sie ucieszy jak uslyszy w odpowiedzi
                  spie..j scierwo :((
                  • caprice83 Re: tabletki poronne potrzebne 20.02.05, 21:51
                    to twoje słowa, nie moje.
                    ja nigdy tak nie powiem, bo nigdy nie będę mieć dzieci.
                    • Gość: ja Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:24
                      moje slowa bo ja takie slyszalam..wolalabym wtedy by mnie nie
                      bylo,zastanawialam sie ze skoro miala mozliwosc mnie usunac(jest ginekologiem)
                      czemu tego nie zrobila a teraz ma mi za zle ze zyje...i moze to byly tylko
                      mementy gdy czulams ie tak niechciana..ale z takiej sytuacji mam wiele
                      problemow z soba...ja tez nie chce dzieci...przeszlam anoreksje wiec licze na
                      to ze jestem bezplodna,to dobrze ze taka osoba jak ja nie chce dzieci to bylaby
                      pewnie chora sytuacja..nie wiem jak kochac dziecko...wiem jak nienawidzic..
    • Gość: Skylar Re: IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.05, 18:40
      ech jak ja nie cierpie naszego ciemnogrodu katolickiego :/ jest nas wiecej
      myslimy ze to zle jest , wiec to musi byc zle :/ nie to zebym by;la taka
      fanka aborcji , sam chyba bym nie potrafila tego zrobic , ale jesli ona
      chce .... jej sprawa i prosze przestancie juz o tym jakie to "dziecko" ma
      swiadomosc i jak mysli bo to juz chyba troszke za daleko posuniete

ps tabletek niestety nie znam , anie iejsc gdze mozna je dostac slyszalam
      natomiast ze bywaja "wycieczki" do krajow gdzie tabletki wczesnoporonne sa
      legalne i tam krotka legalna wizyta u lekarza
      • Gość: kojo Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:18
        Pewnie i ty niemasz świadomości, że do odczuwania bulu nie trzeba skończyć 7
        fakultetów i 3 doktoraty
        • Gość: Skylar Re: IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.05, 23:18
          do odczuwania bolu , pewnie ze nie trzeba , podobno nawet roslinki moga go
          odczuwac
          pytanie tylko co jest tak na prawde lepsze ?? chwila bolu czy zycie cale ??

natomiast jesli chodzi o ortografie .... przydalaby sie chociaz podstawowka
          • Gość: kojo Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:14
            a czy ból jest tylko fizyczny, a czy nie boli świadomość bycia mordercą.
            A czytaj uważnie, uwaga o bólu dotyczyła zabijanego dziecka.
            A czy życie boli dużo zależy od przyjętych imperatywów.

A żeby życie było łatwiejsze nie przejmuję sie ortografią
            a ty używaj polskich liter
            • Gość: Skylar Re: IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.05, 09:56
              kazdy ulatwia sobie tak jak uznaje to za sluszne ..... we wszystkich sprawach
              ( to ze uwaga o bolu dotyczyla dziecka tak wlasnie odebralam ale uwierz mi na
              slowo zadna przyjemnosc byc nie kochanym dzieckiem)

ps moje nie uzywanie polskich znakow wynika z wlasciwosci mojej klawiatury i
              oprogramowania jakiego uzywam , twoj brak ortografii jak podejrzewam z
              nieduuczenia

pozdrawiam i zycze troche wiecej tolerancji dla pogladow i stylu zycia innych
              ludzi
      • Gość: disorder Re: IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 18.02.05, 21:50
        Jak ja nie cierpie tego ciemnogrodu, ktory jest tak ciemny w korzystaniu z
        komputerow i innych osiagniec techniki, a tylko dzieci chcialby skrobac.
    • Gość: natalia Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 18.02.05, 21:27
      Trzeba bylo o tym pomyślec zanim zaczełas sie stukac.Zycze ci zebys nigdy juz
      nie mogla miec dzieci.Pier... jestes tyle ci powiem. Wariatka.
      • Gość: juria Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 01:36
        Co za ciemnota i chamstwo.
        PRYMITYWNE to to ze swoimi zyczeniami...
        buhaha
    • madelaine_b Re: tabletki poronne potrzebne 18.02.05, 22:40
      znam tel do ginekologa który robi takie rzeczy , jesli jestes zainteresowana
      napisz do mnie na meila to ci odpisze nr tel.

p.s.
      nie znam tego lekarza, nie wiem czy jest sprawdzony itd.mam tylko tel. jesli
      chcesz...

i trzymaj sie dziewczyno, moze jeszcze przemyslisz...
      • szept_ciszy Re: tabletki poronne potrzebne 19.02.05, 16:25
        Chyba dalsza rozmowa na ten temat nie ma sensu. Każy ma inne zdanie i poglądy.
        Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży, co pokrzyżowało mi plany :(((
        Mogłabym wybrać się na skrobankę, bo wiem do kogo. Nie zrobie jednak tego, to
        nie zgadzałoby się z moim sumieniam. Co nie zmiania faktu że jestem załamana,
        ale dochodze do siebie, musze się pogodzić z tym ze będe mieć dziecko, nawet za
        dziećmi nie przepadam, ale postaram się być dobrą matką.
        • Gość: wzr1 Gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:46
          Szept _ciszy -gratuluję decyzji, i życzę powodzenia
    • anula731 Re: tabletki poronne potrzebne 20.02.05, 17:10
      zajrzyj i popatrz na "popatrz sam" www.hli.ogr.pl
      • anula731 Re: tabletki poronne potrzebne 20.02.05, 17:12
        sorki "zobacz sam" miga kolorowo
    • Gość: ... Re: ... IP: *.cpe.pppoe.ca 19.01.14, 20:37
      napiszdo mnie na e-mail plisss czekam
      • Gość: ..... Re: ... IP: *.cpe.pppoe.ca 19.01.14, 20:39
        www.monikadud.92@wp.pl to Moj e-mail czekam
    • kasia.przestrzelska Re: tabletki poronne potrzebne 07.05.19, 17:45
      Witam, ja posiadam zestaw z women on web, okazał się zbędny. chętnie odsprzedam jeśli ktoś jest z województwa warmińsko-mazurskiego lub podlaskiego najlepiej okolice suwałki,augustowa,sejn zapraszam do kontaktu wolałabym przekazać przesyłkę osobiście mam potwierdzenie wpłaty maile z fundacją i inne dokumenty.pozdrawiam mój mail: kasia.przestrzelska@op.pl
      • Gość: Pani35 Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.30.4.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.22, 13:33
        Witam czy ma pani nadal te tabketki
    • Gość: gosia12321 Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.play-internet.pl 06.06.19, 21:29
      Najpierw się doucz w tym temacie i poczytaj o tabletkach poronnych i aborcji. Polecam tutaj , www.aborcja.info
    • Gość: Dorota Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.datapacket.com 29.03.22, 14:34
      Jeśli zastanawiasz się gdzie kupić tabletki poronne, to dobrze trafiłaś. Zapewniamy szybką dostawę, anonimowe płatności, bezpieczne produkty, wsparcie lekarza i edukacje z zakresu aborcji farmakologicznej. Jesteśmy organizacją, która pomoże Ci usunąć ciążę w bezpieczny sposób, dzięki tabletce poronnej skutecznej w 97% do 9 tygodnia ciąży. Jeśli zadajesz sobie pytanie czy tabletki poronne są bezpieczne? Możemy z całą pewnością Ci odpowiedzieć, że usunięcie ciąży tabletkami wczesnoporonnymi to obecnie najbezpieczniejsza metoda, stosowana codziennie przez miliony kobiet na całym świecie.

tabletkiporonne.org/
    • Gość: K12345 Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.play-internet.pl 09.04.22, 11:04
      Dziecko, które nosisz w brzuchu to też człowiek. Aborcja jest zabójstwem. Moralnie absolutnie jest niedopuszczalna. Urodź i zostaw dziecko w szpitalu... A mamie daj szansę
    • Gość: Patrycja Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.play-internet.pl 18.08.22, 07:44
      Część z chęcią pomogę mi nie były potrzebne 🥺 mój numer 572482067
      • kingawel Re: tabletki poronne potrzebne 30.08.22, 17:19
        Ja mam też aktualne z Woman on Web
        kingawel@o2.pl
      • Gość: Dareckidarecka Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.205.132.180.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 03.01.23, 11:49
        UWAGA !!! OSZUSTKA !!!
        • Gość: Dareckadarecki Re: tabletki poronne potrzebne IP: *.205.132.180.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 03.01.23, 11:56
          Patrycja 572482067 OSZUSTKA !!!
      • patrycja.zu11 Re: tabletki poronne potrzebne 27.01.23, 20:14
        Pani Patricia to oszustka. Robisz przelew I pani znika … pani patrycjo gdzie sa moje pieniadze
    • kingawel Re: tabletki poronne potrzebne 26.08.22, 07:33
      Posiadam oryginalny zestaw WOMAN ON WEB wraz z instrukcją priv kingawel@o2.pl gdansk
    • kingawel Re: tabletki poronne potrzebne 30.08.22, 17:27
      woman on Web kingawel@o2.pl
    • weronika12332114563 Re: tabletki poronne potrzebne 31.10.22, 08:38
      Cześć, Ja mam do sprzedania zestaw tabletek poronnych.
      Napisz na e-mail.
      mtraczyk02@gmail.com
      • dorotacom Re: tabletki poronne potrzebne 03.12.22, 19:26
        Witam uczciwie pomogę kobiecie w potrzebie dorotacom@op.pl
    • satjow Re: tabletki poronne potrzebne 17.01.23, 20:51
      Jeśli interesują cię sprawdone leki wczesnoporonne zobacz tutaj.
    • jurajskajj Re: tabletki poronne potrzebne 22.02.23, 07:35
      Witam serdecznie, jesteśmy organizacją pomagająca wyjść kobietom z sytuacji niechcianej ciąży. Kobiety często zmagają się z krytyką oraz odrzuceniem chcąc podjąć taką decyzję. Gwarantujemy dyskrecję, pomoc psychologa w razie potrzeby oraz stały kontakt i wsparcie konsultanta podczas wykonywania kuracji. W sprzedaży posiadamy trzy zestawy : Arthrotec, Cytotec, Mifepristone+Mizoprostol. Zestawy skuteczne nawet do 12 tygodnia ciąży
      Zapraszamy do kontaktu : FundacjaKobietyrazem@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka