Dodaj do ulubionych

O rany! Co za wstyd!!!

IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 28.03.05, 19:40
Mam wielki problem. Sytuacja jest dosc nietypowa a wręcz tragiczna. Poszłam
na śniadanie wielkanocne do mojego chłopaka Andrzeja. Dużo zjadlam i wypilam
gazowanego- mysle ze wlasnie to zaważyło o tym co nastąpiło później... Chyba
sie domyslacie o co chodzi.Tak, puściłam bąka. Bardzo mi na tym śniadaniu
zależało. Chciałam wypaść jak najlepiej. W lato mamy sie pobrac, a tu taka
wtopa. Jestem zrozpaczona. Myślę ze jego rodzice obrucili ta sytuacje w zart
ale mi wcale nie bylo do śmiechu.Wstydze sie im teraz spojrzec w oczy.
Poradzcie coś! Może nie jest az tak zle jak mi sie wydaje?! Jak myślicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 19:48
      wiesz... trochę niezręczna sytuacja. Ale uważam, że każdemu się to może
      zdarzyć! Nikt nie jest idealny. A jeżeli przyszli teściowie beda mieć jakieś
      uprzedzenia do Ciebie z tą wpadką to się nie przejmuj, bo jednak to teście!
      Każdy taki sam:)
    • Gość: Krawat Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:53

Kiedyś na TVN był program "Wybacz Mi" czy coś takiego, jeśli jeszcze jest to
      twoja jedyna szansa, nic innego nie pomoże!

PS A ile decybeli wypierdziałaś? Można już bezpiecznie wejść do tego pokoju?
      • Gość: Paulina Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 20:00
        oj nie bądż złośliwy! Jej naprawde jest głupio a Ty się wysmiewasz eh...:)
        pozdrawiam:)
        • Gość: Krawat Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:32
          No wiesz co! Nigdy nie wyśmiewam się z PRAWDZIWYCH ludzkich dramatów!
          • Gość: Paulina Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 21:46
            No wiesz moze to nie aż tak wielki dramat no, ale dla niej jest...wiec
            uszanujmy to:)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 20:35
      Po gazowanym sie BEKA a nie puszcza baki, dziecko.
      • Gość: Paulina Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.lagisza.pke.pl 28.03.05, 21:49
        noo w sumie tak, ale może jej organizm inaczej odbiera niektóre...napoje?;/:)
        • Gość: Artur Przezywacz Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.03.05, 22:17
          Pozwole sobie poddac to w watpliwosc
    • Gość: Perwer Re: O rany! Co za wstyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:21
      A powiedzcie mi kto z was nigdy w zyciu nie puscil baka to jest normalne i twoi
      tescie i maz przyszly tez to robia tobie przytrafilo sie przy nich ale to nic
      strasznego
      • Gość: sweetest666 no problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:03
        kazdy to robi-wiadomo.i kazdemu sie czasem zdarzy.za tydzien nikt o tym nie
        bedzie pamietal...
    • ghostdogg Re: O rany! Co za wstyd!!! 29.03.05, 17:53
      trzeba bylo w domu siedziec obsrancu a tesciom poslac sms alnp napierdziec do
      sluchawki
    • Gość: autor lalala IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 29.03.05, 18:40
      dobra ściema nie jest zła....pozdrawiam!
    • nat.ka Re: O rany! Co za wstyd!!! 29.03.05, 19:50
      nieudolna prowokacja. następnym razem wymyśl coś bardziej odkrywczego, może nie
      zmarnuje tego kliknięcia w wątek...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka