Dodaj do ulubionych

POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!!

IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:02
Moje drogie,

Czy nie uważacie, szczególnie ostatnio w tym bardzo dziwnym tygodniu, że
świat stanął trochę na głowie? I czy Wy, kobiety nie jesteście trochę winne
zaistniałej sytuacji?

Dlaczego liczy się dla Was tylko hedonistyczny, materialistyczny i stricte
konsumpcyjny materializm? Dlaczego liczy się tylko sex (często nie tylko z
jednym partnerem, a nierzadko też zdrady bez żadnych wyrzutów sumienia!),
pieniądze, faceci ala wygląd wysokiego modela lub bywalca
warszawskiego "Cinnamonu"? Czy tylko z takimi mężczyznami chcecie się wiązać?
A może nawet nie chcecie się wiązać, może interesuje Was tylko przedmiotowe
trktowanie mężczyzn i to o czywiście tylko tych bogatszych i najładniejszych?
Czy uważacie, że jest to moralne i słuszne? Pozwala Wam na to Was system
wartości?

Czy na przykład wykształcony, na razie bez wielkiego majątku, młody,
niewysoki (ok. 168cm wzrostu), ponoć w miarę przystojny człowiek (to nie moje
słowa, z góry uprzedzam), ale nie model, (25-latek na przykład) z ambicjami
ciekawymi pasjami, ale bez przysłowiowej fury i skóry (ale na przykład z
własnym lokum) i na dodatek student ciekawych dwóch kierunków (dziennych) na
UW nie miałby u Was szans? Zaczynam w to wątpić!!!

Obserwując polskie (a szczególnie warszawskie, bo sam jestem rodowitym
warszawiakiem) kobiety doszedłem do takiej oto konstatacji, że pochłąnął was
bezgranicznie hedonizm i konsumpcjonizm, czego symbolem stał się wzór
tzw. "Cosmokobiety", niezależnej, w miarę wykształconej, zdecydowanej,
egoistycznej i pozbawionej jakichkolwiek skrupułów! A gdzie się podziały
takie oto wartości jak prawdziwa, bezwarunkowa miłość, szczerość, wrażliwość,
rodzina, przywiązanie do jakiejkolwiek tradycji (nawet chociaż w ułamku
procenta!)? Czżby ten konsumcyjny, "jednowymiarowy" (przytaczając tu
Marcuse'go) stał się dla Was, Poskie kobiety, wyznacznikiem wszystkiego? Czy
może śmierć takiego autorytetu (nie tylko dla Katolików), jak Jan Paweł II,
będzie dla waszej moralności i dla Waszego systemu wartości
przysłowiowym "przewrotem kopernikańskim"? Zyczyłbym sobie tego z całego
serca. :))

Sądzę, że moge tym tekstem wywołać całkiem interesującą dyskusję (jeśli nie
burzę), i rad będę jeśli zobaczę rzeczowe i konstruktywne repliki. Z góry
wypraszam sobie obrażliwe i ordynarne inwektywy. Nie będę zniżał się do
poziomu ich autorów, by odpowiadać na wszelkie takie komentarze. Tylko ten,
któremu brak argumentów, posługuje się inwektywami "ad personam". ;))
Natomiast jeśli ktoś chiałby się do mnie odezwać osobiście może pisać. Oto
moje namiary: ijanek(małpka)hotmail.com lub ijanek(małpka)gmail.com
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie wartościowe i nie zepsute
wszechogarniającym materializmem polskie kobiety!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:06
      Miałem na myśli "jednowymiarowy", konsumpcyjny świat. Przepraszam za błąd!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.04.05, 21:07
      Odpusc sobie.
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:08
        Nie zamierzam i pozwól, że ja o tym zadecyduję.
      • Gość: aga Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:16
        jestem kobieta i swiecie sie z toba zgadzam - narzekamy, jacy to faceci sa
        okrutni i myslacy tylko o jednym, a same sie takie stajemy; role sie zmieniaja
    • Gość: ania Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 10.04.05, 21:10
      jestem innego zdania o kobietach noz TY!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:12
        Więc jaka sama jesteś? Nieskażona tym "opium dla ludu", jakim jest współczesny
        hedonistyczny, zmaccdoladyzowany i egoistyczny kapitalizm?

• Gość: beata Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 10:55
          sadze ze ty jestes tym studencikiem z UW... powiem ci stary masz full
          kompleksow.. pewnie laski dawaly ci nonstop kosza i dlatego kreujesz swiat
          pelen zimnych egoistek. get a life i nie popisuj sie
          • Gość: Rusty Sparks [...] IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: beata Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 11:01
              nie. mam faceta i jestem z nim szczesliwa i nigdy go nie zdradzilam... moze ty
              masz taki problem ze to ciebie ktos zdradzal. w co watpie...
              btw. za duzo jadu w twoich wypowiedziach prostaku.
              btw2. po co zgrywales inteligenta w pierwszym watku nieudaczniku? niedziw sie
              ze zadna cie nie chce / zdradza (do wyboru do koloru).
              • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:03
                Nie jestem żadnym nieudacznikiem i prostakiem. Robię to co lubię i co jest
                zgodne z moimi pasjami. I jakoś sobie żyje z dnia na dzień, Beatko? A moze
                jesteś Beatką Szewczyk, co?

• Gość: sylwia Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: 69.214.222.* 14.04.05, 05:48
                  chyba sam sobie odpowiedziales-"zyjesz z dnia na dzien"-ja tak jak wiele
                  dziewczyn potrzebuje silnego faceta,z planami i marzeniami,a co najwazniejsze
                  dazacego do ich realizacji,jak sobie wyobrazasz zakladanie rodziny z kims,kto
                  tak jak ty zyje dniem dzisiejszym,nie zastanawiajac sie,co bedzie jutro,tak
                  jest fajnie,jak sie ma 17 lat,ale jak sie jest 10 lat starszym,to to co soba
                  reprezentujesz nie zaimponuje zbyt wielu
                  • Gość: Rusty Sparks Do Sylwii IP: *.noname.net.icm.edu.pl 15.04.05, 15:13
                    Zyję z dnia na dzień, ale mam pewne, plany, postanowienia, aspiracje... Na
                    dniach wyprowadzam się do własnego (dość dużego, bo 64 m) mieszkania, więc
                    jeden warunek (myślę, że najważniejszy)do założenia rodziny chyba spełniam.
                    Pozdrawiam!!
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:01
            A tak BTW to jestem wyluzowany. Nie zabiegam NA SIŁĘ o niczyją sympatię oraz
            uczucia. Żyje normalnie, na luzie. Jak każdy mam problemy, ale jakoś sobie
            radzę jak do tej pory. :)) Stwierdzam tylko fakt jaka jest większość polskich
            kobiet.
            • Gość: beata Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 11:02
              nie. dorabiasz sobie tylko swoja dziecinna ideologie. chory swiatopoglad. no
              ale jako student UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO spodziewalam sie po tobie
              dojrzalszego spojrzenia na zycie. i slownictwa tez
    • Gość: strucla_z_serem Nazbyt to wszystko patetyczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:15
      "niezależnej, w miarę wykształconej, zdecydowanej,
      egoistycznej i pozbawionej jakichkolwiek skrupułów!"

wybacz, ale jacy są faceci? Jacy Wy jesteście?
      ----------------------------------------------------------------
      no ale swoją drogą to czego Ty wymagasz, są ludzie różni i podłużni.

Ponadto ewidentnie generalizujesz, co nie idzie w parze z wizerunkiem
      elokwentnego zagadywacza;P

pozdrówki
      • Gość: Artur Przezywacz Patetyczne? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.04.05, 10:52
        Ja bym wrecz rzekl, ze 'patetyczne' ale bardziej w angielskim znaczeniu...
        • Gość: Rusty Sparks [...] IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:54
          • Gość: beata Re: Patetyczne? IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 10:59
            hohoho zabolalo cie to?
            pan wielki student uniwersytetu warszawskiego co go zadna kobieta nie chce
            nagle sie zagotowal? a moze na UW nie ucza was angielskiego i masz kolejny
            kompleks?

tak blyszczales elokwecja w pierwszym watku a tu prosze taki grubianin wylazi z
            ciebie? przestan zgrywac inteligenta bo wychodzi ci sloma z butow
            • Gość: Rusty Sparks Re: Patetyczne? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:05
              A kto pierwszy zaczął używać napastliwego tonu wobec mnie? niejaki Artur
              Przeżywacz oraz Ty Beatko! Sad but true!

• Gość: Artur Przezywacz Re: Patetyczne? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.04.05, 11:07
                > A kto pierwszy zaczął używać napastliwego tonu wobec mnie?

A kto obiecal "Nie będę zniżał się do poziomu ich autorów, by odpowiadać na
                wszelkie takie komentarze"?

Z drugiej zas strony do mojego poziomu to mozesz rownac ale w gore, o znizaniu
                sie nie ma mowy

> Przeżywacz

Przezywacz
                • Gość: Rusty Sparks Re: Patetyczne? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:11
                  Czyżbys tak wiele w życiu osiągnał, że patrzysz na ludzi tylko z góry?
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Patetyczne? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.04.05, 11:06
            Gość portalu: Rusty Sparks napisał(a):

> Cholernie dobry z ciebie anglista!

A owszem

> A teraz uczysz angielskiego w jakiejś pipidówie, co?

No co tam, dziecko? "Inwektywy" sie zaczynaja, co? Cyt.

"Tylko ten, któremu brak argumentów, posługuje się inwektywami "ad personam"."
            • Gość: Rusty Sparks Przepraszam IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:09
              Ok. Peace. Dobra, przesadziłem. Ale ty również. Chciałem wywołać dyskusję na
              poziomie, a nie obrzucanie się inwesktywami. koto poczuł się obrażony,
              przepraszam! Pozdrawiam!

• Gość: burdel Re: Przepraszam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.04.05, 11:13
                wyszlo szydlo z worka
                • Gość: Rusty Sparks Re: Przepraszam IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:15
                  Ale przeprosiłem. Jak widać nie ma to dla Ciebie znaczenia. Pozdrawiam!
                  • Gość: burdel Re: Przepraszam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.04.05, 11:17
                    whatever
    • Gość: gosia Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 10.04.05, 21:15
      czmu masz takie złe zdnie na temat kobiet??? ja mam jeszcze uczucia i liczy się
      dla mnie szczera miłość i wartosci takie jak szacunek i przyjaźń!!! nie
      wszystkie sa takie jak piszesz!!!
      • Gość: Pirek Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:02
        Hmmm...niewiele wiesz o kobietach. Strasznie to smutne, że panowie tacy jak Ty
        starają się oceniać całą populację <czy znasz wszystkie kobiety w Warszawie?>.
        A może zwyczajnie oglądasz się tylko za określonym typem pań? Krótkie
        spódniczki, wysokie szpilki, wyzywający makijaż? Niektóre z nich być może
        pasują do Twojego opisu. Tylko czy to świadczy dobrze o Tobie? Najłatwiej gapić
        się na wpół rozebrane panienki. Znam wiele wartościowych dziewcząt,
        warszawskich wartościowych dziewcząt. Na koniec dodam, że niestety, po
        przeczytaniu Twoich wypowiedzi pokuszę się o stwierdzenie, iż wychodzą z Ciebie
        kompleksy. Popracuj nad sobą zanim zabierzesz się za ocenianie innych.
    • iberia29 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 10.04.05, 21:15
      przeczytalam i .... powiem tak :
      1.nie wszystkie nas jedna miara
      2.skoro masz takie spostrzezenia to chyba spotykasz niewlasciwe kobiety
      3.nie jestem materialistka i nie oczekuje od faceta, ze bedzie mnie utrzymywal,
      spelnial moje zachcianki itd-jestem niezalezna w tym (i nie tylko w tym)
      wzgledzie,wystarczy zeby na siebie zarobil.
      4.jestem wierna jak penelopa i pojecie zdrady mnie nie dotyczy, jak rowniez
      bedac wolna nie biegam do lozka z kazdym kto mi to zaproponuje...
      5.co do wartosci :rodzina, tradycja,wrazliwosc, bezinteresownosc nie sa mi
      obce, sa dla mnie bardzo wazne
      6.zdrowy egoizm nie jest zly i kazdy z nas jest egoista (do pewnego stopnia)
      tylko nie kazdy potrafi sie do tego przyznac

tak wlasciwie mozna by odbic pileczke i zapytac gdzie sie mozna spotkac
      prawdziwego mezczyzne, ktorego nie bedzie interesowal stan konta,
      znajomosci,tylko zwroci uwage na to jakim czlowiekiem jest kobieta, co soba
      reprezentuje, a nie co ma, ktora bedzie chcial i umial pokochac taka jaka jest.
      • Gość: anka20 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:24
        > 1.nie wszystkie nas jedna miara
        > 2.skoro masz takie spostrzezenia to chyba spotykasz niewlasciwe kobiety
        > 3.nie jestem materialistka i nie oczekuje od faceta, ze bedzie mnie
        utrzymywal,
        >
        > spelnial moje zachcianki itd-jestem niezalezna w tym (i nie tylko w tym)
        > wzgledzie,wystarczy zeby na siebie zarobil.
        > 4.jestem wierna jak penelopa i pojecie zdrady mnie nie dotyczy, jak rowniez
        > bedac wolna nie biegam do lozka z kazdym kto mi to zaproponuje...
        > 5.co do wartosci :rodzina, tradycja,wrazliwosc, bezinteresownosc nie sa mi
        > obce, sa dla mnie bardzo wazne
        > 6.zdrowy egoizm nie jest zly i kazdy z nas jest egoista (do pewnego stopnia)
        > tylko nie kazdy potrafi sie do tego przyznac
        >
        > tak wlasciwie mozna by odbic pileczke i zapytac gdzie sie mozna spotkac
        > prawdziwego mezczyzne, ktorego nie bedzie interesowal stan konta,
        > znajomosci,tylko zwroci uwage na to jakim czlowiekiem jest kobieta, co soba
        > reprezentuje, a nie co ma, ktora bedzie chcial i umial pokochac taka jaka jest

CALKOWICIE ZGADZAM SIE ZE ZDANIEM IBIERI29
    • Gość: Ewka:> Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 21:16
      No czuję się chociaż pozdrowiona na końcu :>
      Ale chyba przesadzasz oceniając wiekszość pań w polsce według głupiego
      wzorca..auto.. cynamon..modell.. no pliss Czy naprawdę każda kobieta, jest wg
      Ciebie pustą materialistką lecącą na szybki sex idobra materialne? Skąd wziąłeś
      te wszystkie wnioski. Przez ponad trzy lata byłam z jednym facetem i nigdy go
      nie zdradziłam..nawet do głowy mi to nie przyszło i co z tego mam. Dostałam
      podupci..bo zostawił mnie dla innej, bez słowa wyjaśnienia. Czy tomiałoby
      oznaczać, że teraz będę się mścić na facetach..? Nie, bo i po co. Zołzą tez sie
      naglę nie stanę.
      Właściwie, to nawet nie wiem, czy masz do nas żal..rzuciła Cię jakaś baba, czy
      co?? Bo wyczuwam jakąś asympatię do płci pięknej.. Czy może drażni Cie fakt, ze
      na tym gronie, poruszane są różne dziwne, bądź mniej dziwne sprawy za wyjątkiem
      śmierci papieża.. W czym rzecz, bo jeśli chcesz pogadać o tym drugim, to
      kiepski temat i wywód przedstawiłeś.

Pozdrawiam Ewka:>
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 14:47
        A tak BTW, jeśli kiedys byłaś w warszawskim "Cinnamonie", to wiesz jakie
        przychodzą tam kobiety, i tym bardziej faceci... Nieprawdaż?

• Gość: anka20 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:23
      zastanawiajace jest to co napisales.w sumie to masz racje.polskie kobiety
      ogarnal cel dazenia do bycia "cosmo".ale w sumie nie do konca...
      w warszawie jako stolicy, jest najwiecej takich wlasnie kobiet. w mniejszych
      miejscowosciach sa normalne,zwykle i interesujace dziewczyny,ktore czy
      brzydkie, czy ladne maja poczucie wlasnej wartosci, kieruja sie moralnymi
      zasadami w zyciu i nierzadko potrafia kochac bezgranicznie, nie majac nic w
      zamian.. ale czesto zostaja same jak palec.. a dlaczego? bo wiekszosc facetow
      potrzebuje kobiet jako rzeczy, ktore mozna kumplom pokazac, ktore doskonale
      gotuja,sprzataja,piora,dzieci wychowuja i oczywiscie sa swietne w lozku.a czy
      nie taka wlasnie powinna byc "cosmokobieta" ? we wszystkim
      najlepsza,samowystarczalna, kochajaca itd...
      no wiec nie dziw sie ze kobiety sa materialistkami, ze staraja sie byc naj we
      wszystkich dziedzinach zycia i calkowicie zatracaja sie w tym swoim
      wyimaginowanym swiecie, calkowicie zapominajac o uczuciach.
      to wlasnie faceci im narzucaja bycie cosmo. kobiety tego typu maja wiele,
      potrafia wiele. sa pozadane przez plec przeciwna.wiec skoro ich zycie na
      pierwszy rzut oka wydaje sie takie atrakcyjne, to coraz wiecej kobiet dazy do
      tego idealu.

ja jestem osoba ktora takze czyta cosmo. nie moge powiedziec ze daze do idealu,
      bo z kazdego artykulu wyciagam potrzebne dla siebie wnioski.uwazam ze nie
      zawsze to co napisze redaktorzy tegoz miesiecznika jest swiete. nie zawsze
      zgadzam sie ze zdaniem tam zawartym,ale czytam to z przyjemnoscia, poznajac
      zdanie innych ludzi na dany temat:)
      dlatego drogi Rusty.
      nie martw sie.
      w polsce istnieja jeszcze normalne kobiety:)tylko tlum cosmokobiet je zasłania.
      pozdrawiam serdecznie.jesli chce ktos pogadac na jakis ciekawy temat, zostawiam
      swoj nr gg 2602816
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:43
        Nie korzystam z GG, bo nie mma stałego łącza i wystarczają mi maile. Mój adres
        to: ijanek(małpka)hotmail.com lub ijanek(małpka)gmail.com Jak chcesz to napisz
        lub podaj maila! Pozdrawiam gorąco!

• Gość: burdel Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.04.05, 11:05
          zalosny sposob na poderwanie laski... znizyles sie do poziomu bywalcow czaterii
          i tym podobnych... zal mi ciebie czlowieczku. moze przejdz sie na jakas impreze
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:07
            Chodzę i to dosyć często!
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:56
        Odpiszesz mi na mój mail, Aniu20?
        • Gość: burdel Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.04.05, 11:11
          no jeszcze przeslij ja swoja fote
    • Gość: me Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.05, 00:06
      a wszyscy polacy kradna-ten post to jest cos tego typu..skoro wszystkie babki
      sa takie to faceci tez sa wszyscy tacy zdradzaja i patrza na same lale-wiec
      jakim cudem tworza sie normalne pary???!!!!!
    • Gość: -kamilka- Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: 82.177.80.* 11.04.05, 00:18
      Masz jakąś straszną awersję do kobiet! Skrzywdziła Cię jakaś? A może
      nie "jakaś" tylko "jakieś"?
    • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:37
      moge pisać komentarze jakie chcę! Mam do tego prawo! I nie odpuszczę sobie!
    • Gość: Rusty Sparks DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POSTY! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:49
      Witajcie ponownie!

Dziękuję Wam wszystkim za komentarze. Dziękuję za słowa wparcia, a także
      konstruktywną krytykę. Przyznaję, że może tytuł mojej wypowiedzi był nieco
      prowokacyjny, ale chciałem wywołać dyskusję. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie.
      Oczywiście, że nie oceniam wszystkich Polek negatywnie, ale mam dosyć przykre
      doświadczenia z płcią przeciwną. Podam Wam najświeższy przykład. Spotkałem się
      wczoraj z bardzo interesującą kobietą (co prawda poznaną na czacie, ale to
      tutaj jest nie istotne), dość ładną. Rozmawialismy ze sobą kilka długich
      godzin, byliśmy na spacerze w warszawskich Łazienkach, potem poszliśmy sobie do
      jednego lokalu. Cały czas spędziliśmy na miłej, inteligentnej rozmowie na
      poziomie. Ona przyznała mi, że byłem chyba jedynym chłoapkiem, który z taką
      kulturą potraktował kobietę i nie złożył jej żadnej propozycji sexualnej. A ja
      jej odpowiedziałem, że to po prostu nie mieści się w moim kodeksie etycznym.
      Ale na końcu powiedziała, że jestem bardzo ciekawym facetem, że kobiety powinny
      zabijać się o mnie (czy coś w tym stylu), ale Ona nie mgłaby ze mną być ze
      względu na... mój wzrost!!!! (Ja mam ok. 170 cm wzrostu, a Ona ok. 164.) Mimo,
      że próbowałem się z Tym pogodzić, bardzo zraniły mnie jej słowa. Ale mimo to
      nadal uważam, że wartościowa i piękna (jak dla mnie, ale każdy ma inny gust) z
      niej kobieta.

Podsumowując, napisałem dzisiejszy komentarz po to by zwrócić uwagę na to, że
      większośś dzisiejszych kobiet ma zbyt duże wymagania względem faceta (finanse,
      wygląd i inne) i często kobiety nie dostrzegaja tych wrażliwych i bardzo
      uczuciowych facetów, którzy są trochę nieśmiali (takie szare myszki). A
      przecież wystarczyłoby przecież tylko spojrzeć łaskawszym okiem na takich,
      prawda? To chyba nie jest w końcu takie trudne, co?

Będę jeszcze czekał na dalsze Wasze komentarze, a jak ktoś jest zainteresowany
      niech pisze do mnie: ijanek(małpka)hotmail.com lub ijanek(małpka)gmail.com
      Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia!!

• iberia29 Re: DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POSTY! 11.04.05, 11:11
        przyznaje sie bez bicia : tez mam hopla na punkcie wzrostu u faceta , absolutne
        minimum to 180cm , preferowane 185 i wiecej ;-)))
        • Gość: Rusty Sparks Re: DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POSTY! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:18
          Czyli pośrednio potwierdzasz, że niscy faceci nie moga być atrkcyjni w oczach
          kobiet tak? Szkoda... Ale jakoś będę sobie spokojnie żył dalej... ;))
          • iberia29 Re: DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POSTY! 11.04.05, 22:09
            nie twierdze ze niewysocy nie sa atrakcyjni , akurat ja tak mam, a przeciez sa
            kobiety , ktore nie zwracaja na ten aspekt uwagi i akurat moja fobia sie nie
            przejmuj:-))
      • Gość: Di Re: DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POSTY! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 01:12
        Cóż.. trochę dziwna ta Twoja koleżanka...

> Ona przyznała mi, że byłem chyba jedynym chłoapkiem, który z taką
        > kulturą potraktował kobietę i nie złożył jej żadnej propozycji sexualnej.
        Też jestem "dość ładną" kobietą, mającą sporo do czynienia ze światem
        modellingu, modnymi klubami i wszelkimi innymi miejscami, gdzie rozpusta
        podobno kwitnie, i spotkałam tam wielu mężczyzn, którym do głowy by nie
        przyszło w ten sposób potraktować szanującą się dziewczynę. Więc na czym polega
        jej problem? Za krótkie spódniczki?

> Ale na końcu powiedziała, że jestem bardzo ciekawym facetem, że kobiety
        powinny
        > zabijać się o mnie (czy coś w tym stylu), ale Ona nie mgłaby ze mną być ze
        > względu na... mój wzrost!!!!
        Hehe jakby faktycznie tak uważała, wzrost nie stanowiłby większego problemu,
        tym bardziej, że i tak jesteś od niej trochę wyższy. Moim zdaniem laska po
        prostu nabijała się z Ciebie...
    • Gość: A Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:51
      Nie do końca się z Tobą zgodzę. Na pewno masz po trosze rację, ale - wierz mi -
      nie wszystkie kobiety są takie, jak opisałeś. Są też takie, które mają
      romantyczną duszę i pragną czegoś więcej.....
    • Gość: Rusty Sparks DO ARTURA PRZEŻYWACZA!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 10:53
      Dziękuję Ci za twoje krótkie sarkastyczne, ironiczne i bardzo cyniczne uwagi.
      Ja niestety będę kontynuował temat, a Ty pozwól mi to robić dalej. Żyjemy w
      wolnym kraju i mam prawo poruszać poważniejsze tematy, a nie tylko wypisywać
      głupoty, jak większość ludzi na forach. I proszę mnie nie obrażać, dobrze?
      Pozdrawiam mimo wszystko!!

• Gość: burdel [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.04.05, 11:04
    • Gość: Rusty Sparks POWTARZAM PRZEROSINY!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:14
      Przepraszam!! Zadowoleni już są wszyscy, którzy poczuli się urażeni????

• Gość: marianczyk [...] IP: *.krakow.sint.pl 11.04.05, 11:19
    • Gość: bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:23
      sorry, ze to powiem ale wg. mnie masz jakies problemy z osobowoscia - raz
      przesadny inteligent a raz prostak do oporu. moze faktycznie do reszty nie
      mozna (lub nie powinno) sie przyczepic - mlody, zdolny, wygadany, samodzielny
      ale charakter masz beznadziejny. to jest tylko moje zdanie, bo moze innej
      dziewczynie bys pod tym wzgledem pasowal.
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:35
        Poniosło mnie, bo zostałem tutaj zelżony, rozumiesz? Chyba czytałaś, że
        przeprosiłem za moje zachowanie!
        • Gość: beata Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 11:43
          > Poniosło mnie, bo zostałem tutaj zelżony, rozumiesz?

nie nie nie. to ja zostalam tutaj zelzona! wlasnie przez ciebie.
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:45
            I dlatego korzę się przed Tobą! Wybacz. Zachowałem się karygodnie. Zakopiemy
            już topór wojenny?

• Gość: bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:46
          czytalam... tylko, ze chyba mogles sie tego spodziewac, skoro sam przyznajesz,
          ze watek jest kontrowersyjny :) nic dziwnego w tym, ze zostales obrazony, bo Ty
          tez obraziles (moze tylko w mniej dosadny sposob) czesc osob na forum. jesli
          chciales wywolac bardziej kulturalna dyskusje, to nie powinienes generalizowac.
          nie obrazaj sie wiec rowniez na to, ze tak samo jak Ty to wczesniej zrobiles,
          zostales przez niektorych skalasyfikowany.
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 12:23
            Dobrze. trochę masz racji. Ale czy moja diagnoza nie jest w jakiejś mierze
            trafna? Czy Wy, polskie kobiety, nie stałyście sie takie, jak to opisałem na
            początku? I nie uważam, jak to napisała jedna osoba, że sparwilismy to my,
            faceci. Uważam że winne jest temu społeczeństwo, konsumpcyjny kapitalizm, a
            nade wszystko kolorowe media typu "cosmopolitan". to one propaguja ten styl
            zycia! Ale na jak długą metę mozna żyć w ten sposób?

• Gość: bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:29
              czego w takim razie chcesz od <<polskich kobiet>>? czego od nas oczekujesz?
              nadal nie bardzo rozumiem co przeszkadza Ci w takim stylu zycia jaki propaguja
              media. osobiscie <<cosmo>> wcale nie kojarzy mi sie z tym co opisales.
              chcialabym sie dowiedziec jakie powinny byc Twoim zdaniem kobiety zeby Ci
              obpowiadal ich styl zycia?
              • Gość: Rusty Sparks JAK TO SOBIE WYOBRAŻAM!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 14:35
                Napiszę Ci jak to sobie wyobrażam:

1. Nie tylko pogoń za karierą i kasą ZA WSZELKA CENĘ!
                2.Kręgosłup moralny oparty na: szczerości, przyjazni, szczerosci, zaufaniu, a
                także miłości.
                3. Chwila refleksji nad własnym życiem, a nie tylko głupie kopiowanie debilnych
                wzorców ze "zgniłego Zachodu".
                4. w zwiazkach przede wszystkim wierność i zaufanie, a nie tylko szybki i
                przypadkowy sex kim popadnie (i to najprzystojniejszym facetem z moednego
                klubu).
                5. Oprócz kariery poświęcenie się trochę dla domu.
                6. Stały rozwój intelektualny, a nie spoczywanie na laurach po zdobyciu "mgr'a"
                i dobrej pracy.
                7. I jako dodatek to może odrobinę zainwestowania w kulturę wysokich lotów, np.
                dobrą książkę, teatr, galerie, a nie tylko lektura ogłupiajacych gazetek i
                oglądanie głupich programów w TV (np. ala Drzyzga w TVN).

• Gość: Rusty Sparks Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE komentarz IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 11:39
      Czekam!
      • Gość: neska Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:33
        CZytając to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac nad Toba.Piszesz jakie to
        kobiety sa okropne uzywajac przy tym rozmaitych epitetow lecz chyba sam nie
        wiesz co one znaczą!"bla bla chcialesm wywolac ciekawą dyskusje itp" Czyzby?Do
        owej dyskusji musialbys najpierw dorosnac a przed weszystkim byc otwarty na
        opinie innych! Nie znam Cie,ale tutaj dales niezly "popis".Jesli zawsze
        zachowujesz sie tak jak tu,to tylko moge wspolczuc kobietą ,ktore spotkają Cie
        na swojej drodze.
        A swoja droga to nei sądze,aby piekna,watosciowa inteligentna a przede
        wszytskim NORMALNA kobieta umawiala sie z ludzmi z jakiegokolwiek czatu...no
        cóż...
        • Gość: neska Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:42
          *kobietom
          • Gość: Rusty Sparks Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 14:40
            Ale to ja najpierw zostałem obrażony przez kilka osób. Popatrz na kolejność
            powtsawania wpisów i odpowiedzi na nie (mam tu na myśli szczególnie Artura
            Przeżywacza i marianczyka). Zdaję sobie sprawę, że mnie poniosło, ale
            przeprosiłem już za to!
            • Gość: Rusty Sparks Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 14:44
              Sorki za literówke, miało być "powstawania". ;))
            • Gość: neska Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:59
              Zdaje sobie sprawe z tego,iz na pewno czujesz sie obrazony przez niektore osoby
              ale trzeba liczyc sie z tym zamieszczajuż cokolwiek na tym forum.I trzymac
              nerwy.Mała rada : nie przepraszaj co chwile.
              • Gość: anka20 co sie dzieje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:29
                czy to ze facet zapodal tutaj ciekawy i dosc kontrowersyjny temat nie powinno
                dac wam do myslenia? czy musicie go od razu obrazac, nie dawajac zadnych
                ciekawych argumentow na to?
                co z tego ze mysli o kobietach w taki a nie inny sposob?
                jesli czujecie ze jestescie inne, napiszcie o tym, a nie obrazajcie go za to
                jakie ma zdanie.
                przeciez mozna tu poprowadzic zwyczajna kulturalna polemike.
                jakie zadanie ma obrazanie kogos, za jego spojrzenie na cokolwiek?
                wystarczy sie po prostu zastanowic nad tym, czemu on tak mysli, a nie wyzywac
                go czy obrazac.

pozdrowionka dla wszystkich kobiet no i dla ciebie Rusty
                • Gość: neska Re: co sie dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:28
                  Nie wydaje sie Wam ze zarowno ten tekst jak i początkowy napisala ta sama
                  osoba?:>
                  • Gość: anka20 do neski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:28
                    ten teskt napisalam ja. a nie rusty.
                    dziwi cie to ze ktos go broni..

a tak w ogole to przeczytalam nowe dodane posty.. i widze ze moje slowa w ogole
                    was nie ruszyly.. dziwne.
                    ale coz.
                    pozdro for all
                    • Gość: DO ANKI20 Re: do neski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:28
                      Nie nie dziwi ,dlaczego mialoby tak byc?Po protu byl on dziwacznie napisany i w
                      prawie identycznym stylu
                • Gość: Kicia!!! Re:Masz rację IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 19:15
            • Gość: beata Re: Czy usłysze jeszcze jakieś KONSTRUKTYWNE kome IP: *.lodz.mm.pl 11.04.05, 19:27
              > Ale to ja najpierw zostałem obrażony przez kilka osób.

wiesz, najbardziej irytuje mnie to ze probujesz nonstop odwracac kota ogonem, a
              wszyscy i tak poznali prawde, ale ci ktorzy sa mniej spostrzegawczy chetnie
              pomoge rozwiac watpliwosci w dalszej czesci wypowiedzi

> Popatrz na kolejność powtsawania wpisów i odpowiedzi na nie

prosze bardzo:
              a) 2005-04-10 21:12
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22575722&a=22576174
              widac te twoje ironiczne sugestie... a falszywe dobre intencje to tylko maska.

b) 2005-04-11 10:58
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22575722&a=22592377
              na twoje szczescie wiadomosc usunieta ale niezorientowanym przypomne ze dla pana
              studenta UW Rusty Sparksa jestem "wredna zdzira"

c) 2005-04-11 11:01
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22575722&a=22592239
              rowniez usuniete... ale chetnie przypomne wypowiedz "kulturalnego " pana Rusty
              Sparksa, ktory tak chetnie instruuje innych jak byc milym i uprzejmym:

*Cholernie dobry z ciebie anglista! A teraz uczysz angielskiego w jakiejś
              pipidówie, co?*

..co swiadczy jedynie o poziomie jasnie pana Rusty Sparksa

> mam tu na myśli szczególnie Artura Przeżywacza

jesli mowisz o zakompleksionym dzieciaku to wybacz, ale wierz mi znaczna
              wiekszosc ludzi tutaj podziela poglad p. Przezywacza. stwierdzil fakt zupelnie
              na takiej samej zasadzie jak ty w tym miejscu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22575722&a=22592508
              i co mam sie za to tez obrazic?

> i marianczyka

a ten osobnik najzwyczajniej powiedzial krotko to co my od dawna myslimy, ale
              przez grzecznosc gryziemy sie w jezyki.

> Zdaję sobie sprawę, że mnie poniosło, ale przeprosiłem już za to!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=22575722&a=22592841
              doprawdy, nagle jasnie pan Rusty Sparks zdal sobie sprawe ze jego prawdziwa
              natura zadzialala na jego niekorzystny wizerunek w oczach forumowiczow... ale
              czego nie robi sie dla odzyskania popularnosci...
    • rachela180 Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? 11.04.05, 15:07

• Gość: Rusty Sparks Re: Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.04.05, 15:45
        Tak w ogóle jestem sympatykiem UPR.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.04.05, 16:37

> Tak w ogóle jestem sympatykiem UPR.
          > jestem rodowitym warszawiakiem
          > mam 168cm

Wlasnie dlatego nie masz i nie bedziesz mial kobiety
          • Gość: dziad borowy Re: Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? IP: *.bflony.adelphia.net 11.04.05, 23:10
            i to jest najdoskolnalsza definicja syntezy
            • Gość: Rusty Sparks Re: Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 12:54
              A gidze aksjologiczne podastawy eschatologicznego absolutu? ;) hihihi
              • Gość: burdel Re: Jesteś z Młodzieży Wszechpolskiej? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.04.05, 13:01
                Nie używaj słów ktorych znaczenia nie rozumiesz
    • Gość: Siel Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 11.04.05, 16:31
      Ktoś tu kręci... najpierw piszesz że masz 168cm, potem 170... a może masz 150cm
      w obcasach +jeszcze sie garbisz?:>
      • Gość: Artur Przezywacz Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.04.05, 16:39
        > Ktoś tu kręci...

Pewnie, ze kreci - generalnie rzecz biorac, jak sie ma 25 lat to sie juz nie
        studiuje
        • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 12:56
          @ kierunek studia 3 letnie uzupełniające na ul. Niepodległości. Kierunku na
          razie nie zdradzę.
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 12:57
            Miało być "2". sorka.
          • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:00
            to sa studia doktoranckie? piszesz doktorat czy robisz mgr.?
            • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:04
              Mgr ale tam mam jeszcze 2.5 roku na mgr. Na pierwszym kierunku pracuję
              intensywnie nad magisterką (zakonczony mam już tok studiów), ale troche wolno
              mi to idzie ze względu na tematykę pracy i promotora! W założeniu miała to być
              pionierska praca jeśli chodzi o tę tematykę w Polsce, ale sam nie wiem jak to
              będzie...

Pozdrawiam!!

• Gość: Artur Przezywacz Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.04.05, 13:10
            Nie zdradzaj, i tak mnie to nie interesuje.
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 12:55
        Ok. 170 nie widać jak napisałem?
    • Gość: Rustyy Sparks Nadal czekam na KONSTRUKTYWNE komentarze!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:06
      Czekam i pozdrawiam wszystkich nieprzyjaciół!! :))

• Gość: Rusty Sparks Re: Czy usl/ysze jeszcze jakies KONSTRUKTYWNE kom IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:09
      Odpowiem dyplomatycznie: No comments.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Czy usl/ysze jeszcze jakies KONSTRUKTYWNE kom IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.04.05, 13:31
        Taki z ciebie dyplomata, to beacie odpowiedz...
    • Gość: burdel Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.04.05, 13:09
      WSADZ MNIE DO WIEZIENIA
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:12
        A czy możemy normalnie podyskutować? Tak na poziomie? Znasz mój mail więc nie
        widzę problemu. Ale Ty chyba wolisz dogryzać innym prawda?
        • Gość: burdel Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.04.05, 13:38
          zamknij sie
    • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:10
      ja mam 164cm wzrosu i mowie o sobie, ze jestem niska ( a nie <<niewyska>>). :)
      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:13
        Każdemu zdarza się literówka, prawda? A czym w ogóle się zajmujesz na codzień?

• bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:17
          a czemu pytasz, zaintrygowalam Cie? studiuje na AM, na 4 roku. jestem
          ratownikiem med. ale w tej chwili nie pracuje.
          • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:19
            Szczerze mówiąc tak, zaintrygowałaś. :))
            • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:24

> Szczerze mówiąc tak, zaintrygowałaś. :))
              bo...? nie wiem za bardzo czym?

• Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:26
                Najpierw tą złoscią, a potem stopniowym stonowaniem. No i ciekawe studia. ;))
                • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:36
                  w zadnym momencie nie wypowiadalam sie ze zloscia tylko bezposrednio. może Ty
                  lubisz ubierac wszystko w ladne slowka, zeby lzej sie czytalo ale ja mowie
                  zazwyczaj wprost.

ps. studia moze ciekawe ale zawod raczej ciezki, niewdzieczny i pewnie malo
                  pasuje do kobiety. co, jak myslisz?
                  • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:50
                    Myślę, że ciekawy zawód. Nie wiem czy pasuje do kobiety. Ale skoro są kobiety
                    chirurdzy, pediatrzy, to ratownicy medyczni tez, czyż nie? Jeśli to Twoja pasja
                    i masz do tego powołanie, to chyba będziesz szczęśliwa, prawda?
                    • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:52
                      prawda
                      • Gość: Rusty Sparks Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.04.05, 13:54
                        Jak chcesz możesz napisać do mnie maila! :))
                        • bajka228 Re: POLSKIE KOBIETY, PRZECZYTAJCIE TO!!!! 12.04.05, 13:59
                          oooo... czuje sie prawie zaszczycona ale raczej nie napisze. hmm... albo
                          napisze (jak bede miala wiecej czasu), a co tam. moze jeszcze cos ciekawego sie
                          dowiem o kobietach (czego na forum nie wypada pisac).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka