izka1441 14.07.05, 15:43 Panowie! Czy wolicie panie chude czy takie bardziej pełne?krągle?(ale oczywiscie nie mam na myśli grubasek)Mowi sie o panach ze np.jest sie do czego przytulić,czy o dzieczynach też tak mowicie?no jak to jest?napiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galileo01 Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 15:45 To zależy. Nie da się na to ogólnie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 16:58 Ja najbardziej lubie grube kobitki Ale takie tluste na maxa Lubie kiedy maja wielkie brzuszyska i gdy nosza krotkie bluzeczki i spodnie biodrowki Wtedy ta slodka galareta wylewa sie na zewnatrz i faluje niczym morze w sloncu Lubie tez wielkie zady Takie na ktorych moge zaparkowac samochod i postawic kufel piwa A oprocz tego ubostwiam ogrooomne piersi Lubie kiedy sa wielkosci arbuzow Takie mieciutkie i pelne rozstepow Mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 20:53 ... i po trzeciej fali wchodzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesniak Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:04 nooooooooo rozstepy sa słodkie a najsłodsze na pośladkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelu Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:19 To nie jest mądre pytanie. Facet nie ocenia urody centymetrem. Dwie dziewczyny o zupełnie różnych typach budowy stojące obok siebie mogą się tak samo podobać facetowi, który na nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajęty 26 lat Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:06 Myślę, że każdy facet szuka czegoś innego u kobiety. Nie można mężczyzn traktować jako jednolitą grupę wolących to czy tamto, bo zależ to od bardzo wielu czynników, a takie fora sprowadzają dyskuję do (przepraszam) właśnie takich dość prostych pytań/sformułowań. Tak więc mogę mówić tylko za siebie. Osobiście podobają mi się dziewczyny drobne ponieważ na pierwszy rzut oka mają w sobie delikatność, która powinna cechować płeć piękną. Bo rozumiem, że pytanie dotyczy sfery fizycznej?? Jeśli nie chodzi o pociąg fizyczny, naprawdę nie robi mi różnicy czy miło spędzę czas w towarzystwie kluseczki czy mimozki przewracającej się na wietrze :-) Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:10 Cięzkie pytanie. Lubię raz gdy kobieta ma "rubensowskie" kształty a raz jak jest w "miarę" chuda, ale nie anorektyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 23:06 a co panowie nie moga lubic grubaskow? dyskryminacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 duza pupa, duze piersi, waska talia 15.07.05, 06:17 poprostu licza sie proporcje. Czy widzialyscie (mlodsza) Sofie Loren w bieliznie?....ona byla taka dokladnie tluszczyk tam gdzie trzeba: na posladkach, biodrach, udach, puszyste usta ale nic na brzuchy, nogach i w pasie. I przy tym okolo 173 cm... Mezczyzni nie lubia ani grubych ani chudych kobiet, tylko te kobiece..... Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Pytanie do Panó :)) 15.07.05, 08:47 mi sie wydaje, że szczuplutke lubią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:58 Dzwoniłaś do biura, że ich odwiedzisz? Pochowali już atrament? Odpowiedz Link Zgłoś