Dodaj do ulubionych

Pytanie do Panó :))

14.07.05, 15:43
Panowie! Czy wolicie panie chude czy takie bardziej pełne?krągle?(ale
oczywiscie nie mam na myśli grubasek)Mowi sie o panach ze np.jest sie do
czego przytulić,czy o dzieczynach też tak mowicie?no jak to jest?napiszcie!
Obserwuj wątek
    • galileo01 Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 15:45
      To zależy.

Nie da się na to ogólnie odpowiedzieć.
    • Gość: Teodor Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 16:58
      Ja najbardziej lubie grube kobitki Ale takie tluste na maxa Lubie kiedy maja
      wielkie brzuszyska i gdy nosza krotkie bluzeczki i spodnie biodrowki Wtedy ta
      slodka galareta wylewa sie na zewnatrz i faluje niczym morze w sloncu Lubie tez
      wielkie zady Takie na ktorych moge zaparkowac samochod i postawic kufel piwa A
      oprocz tego ubostwiam ogrooomne piersi Lubie kiedy sa wielkosci arbuzow Takie
      mieciutkie i pelne rozstepow Mniam mniam...
      • bajka228 Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 20:53
        ... i po trzeciej fali wchodzisz...
    • Gość: miesniak Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:04
      nooooooooo rozstepy sa słodkie a najsłodsze na pośladkach
    • Gość: gelu Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:19
      To nie jest mądre pytanie. Facet nie ocenia urody centymetrem.
      Dwie dziewczyny o zupełnie różnych typach budowy stojące obok siebie mogą się
      tak samo podobać facetowi, który na nie patrzy.
    • Gość: Zajęty 26 lat Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:06
      Myślę, że każdy facet szuka czegoś innego u kobiety. Nie można mężczyzn traktować jako jednolitą grupę wolących to czy tamto, bo zależ to od bardzo wielu czynników, a takie fora sprowadzają dyskuję do (przepraszam) właśnie takich dość prostych pytań/sformułowań.
      Tak więc mogę mówić tylko za siebie. Osobiście podobają mi się dziewczyny drobne ponieważ na pierwszy rzut oka mają w sobie delikatność, która powinna cechować płeć piękną. Bo rozumiem, że pytanie dotyczy sfery fizycznej??
      Jeśli nie chodzi o pociąg fizyczny, naprawdę nie robi mi różnicy czy miło spędzę czas w towarzystwie kluseczki czy mimozki przewracającej się na wietrze :-)
      Pozdrawaim.
      • Gość: Krzychu Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:10
        Cięzkie pytanie. Lubię raz gdy kobieta ma "rubensowskie" kształty a raz jak jest w "miarę" chuda, ale nie anorektyczka.
    • polishbellydancer Re: Pytanie do Panó :)) 14.07.05, 23:06
      a co panowie nie moga lubic grubaskow? dyskryminacja!!!
    • waldek1610 duza pupa, duze piersi, waska talia 15.07.05, 06:17
      poprostu licza sie proporcje. Czy widzialyscie (mlodsza) Sofie Loren w
      bieliznie?....ona byla taka dokladnie tluszczyk tam gdzie trzeba: na
      posladkach, biodrach, udach, puszyste usta ale nic na brzuchy, nogach i w
      pasie. I przy tym okolo 173 cm...

Mezczyzni nie lubia ani grubych ani chudych kobiet, tylko te kobiece.....
    • fusy_z_kawy Re: Pytanie do Panó :)) 15.07.05, 08:47
      mi sie wydaje, że szczuplutke lubią....
      • Gość: dagusia666 Re: Pytanie do Panó :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:58
        Dzwoniłaś do biura, że ich odwiedzisz? Pochowali już atrament?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka