Gość: Nalogowiec Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 11:43 A na drugi dzien sms od niego "kur.. mam zlamanie nie czuje prawej strony pewnie troche poleze ale rura smali usycham:-)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.system.szczecin.pl 15.08.05, 22:49 ja pamietam jak w zeszle wakacje moj chlopak sie lekko strul spirytusem ... siedzial na krzeselku i rzygal jak kot ... a ja jako ta dobra dziewczyna poszlam mu zrobic herbatke, zeby popil i zeby mu sie lepiej zrobilo ... daje mu ja a on do mnie tekstem "fuuuuuuuuuu ... ale ona gorzka". Nie wazne, ze byl nieprzytomny prawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 23:51 na pewnym party,sytuacja parka i znajomy. X:poznaj moja dziewczyne Ewe... y:miło mi Magda. :D:D:D smiesznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg "ej.. weście mnie stąd bo ja chyba kutasa trzymam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:52 Kiedyś kuzynka mojej kumpeli spiła się na imprezce i wyszła na balkon... Balkon był na parterze i pod balkon przyszli pogadac kumple bo akurat tez wracali z imprezki.. i taka sytuacja: oni stoja oparci o poręcz, my na balokonie, a kuzynka kumpeli trzyma się pionowego szczebelka od balustrady i z tekstem: "ej... weście mnie stąd bo ja chyba kutasa trzymam" LOL1234565767890 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: 212.127.95.* 26.08.05, 18:36 "ja nie jestem głupek, tylko myśleć trzeba" :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-przegap-zycia :)))) 26.08.05, 22:38 jeden obejmujac drugiego:X mazeepą jest ale i tak go kocham (dal m buzi-nie sa gejami;) Odpowiedz Link Zgłoś
nefelly Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ 28.08.05, 23:31 KUmpela sie troche napila w pubie, siedzi na wysokim stolku a kolesie obok : pij pij bedziesz latwiejsza a ona na to : ja juz jestem latwa po czym spadla z krzeselka hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabinka Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.c205.msk.pl 29.08.05, 11:52 Mialam kilka przygód po pijaku, ale w sumie nic szczególnego. Najgorzej wspominam jak sie nawaliłam i wróciłam do domu, a z rodzicami siedzieli goście:/ Najgorsze, ze niczego nie pamiętam, ale podobno kilka razy wywaliłam sie na przedpokoju;) MOI KUMPLE mają historie:) Dwie najwajniejsze: Jeden robił striptiz na dachu, do zera:D Inny sikał na lodówke, a później chciał umyć ręce w barku:D ALe wie to od kuzyna bo nic nie pamięta:D Odpowiedz Link Zgłoś