Dodaj do ulubionych

~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~

• Gość: Nalogowiec Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 11:43
      A na drugi dzien sms od niego "kur.. mam zlamanie nie czuje prawej strony pewnie troche poleze ale rura smali usycham:-)"
    • Gość: małgoś Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.system.szczecin.pl 15.08.05, 22:49
      ja pamietam jak w zeszle wakacje moj chlopak sie lekko strul spirytusem ...
      siedzial na krzeselku i rzygal jak kot ... a ja jako ta dobra dziewczyna
      poszlam mu zrobic herbatke, zeby popil i zeby mu sie lepiej zrobilo ... daje mu
      ja a on do mnie tekstem "fuuuuuuuuuu ... ale ona gorzka".
      Nie wazne, ze byl nieprzytomny prawie :D

• Gość: tequila Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 23:51
      na pewnym party,sytuacja parka i znajomy.
      X:poznaj moja dziewczyne Ewe...
      y:miło mi Magda.
      :D:D:D smiesznie:P
    • Gość: Meg "ej.. weście mnie stąd bo ja chyba kutasa trzymam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:52
      Kiedyś kuzynka mojej kumpeli spiła się na imprezce i wyszła na balkon... Balkon
      był na parterze i pod balkon przyszli pogadac kumple bo akurat tez wracali z
      imprezki.. i taka sytuacja: oni stoja oparci o poręcz, my na balokonie, a
      kuzynka kumpeli trzyma się pionowego szczebelka od balustrady i z tekstem:
      "ej... weście mnie stąd bo ja chyba kutasa trzymam" LOL1234565767890
    • Gość: Aga Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: 212.127.95.* 26.08.05, 18:36
      "ja nie jestem głupek, tylko myśleć trzeba" :D
      • nie-przegap-zycia :)))) 26.08.05, 22:38
        jeden obejmujac drugiego:X mazeepą jest ale i tak go kocham (dal m buzi-nie sa
        gejami;)
    • nefelly Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ 28.08.05, 23:31
      KUmpela sie troche napila w pubie, siedzi na wysokim stolku a kolesie obok :
      pij pij bedziesz latwiejsza a ona na to : ja juz jestem latwa po czym spadla z
      krzeselka hihihi
      • Gość: Sabinka Re: ~~NAJLEPSZE TEKSTY PO PIJAKU~~ IP: *.c205.msk.pl 29.08.05, 11:52
        Mialam kilka przygód po pijaku, ale w sumie nic szczególnego. Najgorzej
        wspominam jak sie nawaliłam i wróciłam do domu, a z rodzicami siedzieli
        goście:/ Najgorsze, ze niczego nie pamiętam, ale podobno kilka razy wywaliłam
        sie na przedpokoju;)
        MOI KUMPLE mają historie:) Dwie najwajniejsze: Jeden robił striptiz na dachu,
        do zera:D
        Inny sikał na lodówke, a później chciał umyć ręce w barku:D ALe wie to od
        kuzyna bo nic nie pamięta:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka