Dodaj do ulubionych

Co o niej sądzicie?

20.08.05, 16:13
www.police.pl/main_files/miss2005/zdjecie_1.jpg
przeglądałam strony internetowe i natkneła się na t dziewczynę od razu
zwróciła na nią uwagę jest wg mnie prześliczna co wy o nej sądicie? czy to
mozr wgwas ten plastik o ktory tak piszecie be przerwy?
Obserwuj wątek
    • dziewoja1 Re: Co o niej sądzicie? 20.08.05, 16:20
      ladna ;]
      • dziewoja1 Re: Co o niej sądzicie? 20.08.05, 16:20
        ladnie opalona ;]
        • Gość: eris Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:22
          sztuczna
          • mika858 Re: Co o niej sądzicie? 17.10.05, 14:40
            ale brzydkie sztuczne cossss fuuuuuuu!!!!
            • Gość: eska Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:43
              buzie ma zdeformowana na tym zdjeciu feeeeeeeee
            • Gość: eska Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:43
              ale kwiaty sa ladne ;)
          • Gość: gosc Re: Co o niej sądzicie? IP: 81.210.121.* 18.11.05, 08:30
            chyba zasnela w solarium jakby ja trzepnac w plery to by z niej wiadro tynku
            spadlo - popros o foto zaraz po przebudzeniu bedziesz mial porownanie
          • wrzosowska Re: Co o niej sądzicie? 17.02.06, 17:58
            mi się bardziej kwiatki podobają..
        • nadia011 Re: Co o niej sądzicie? 23.08.05, 11:56
          ładnie zsolaryzowana chyba... Spalona
      • marytna_bk0 Re: Co o niej sądzicie? 25.08.05, 22:35
        plastik.
      • Gość: hahahah Re: Co o niej sądzicie? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 02.03.06, 17:56
        TO FACET!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: eska Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:44
          a moze to Miriam hehehhehe
    • Gość: tibby1 Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:28
      nie jeste pusty! i sie ona podoba kwestia gustu
      • Gość: ;] Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 16:39
        fajny naszyjnik ;]
    • Gość: Anetka Re: Co o niej sądzicie? IP: *.eia.pl 20.08.05, 17:49
      A macie może jej fotkę z przodu? Bo z boku widze tylko tyle ze jest opalona :P
    • Gość: gucia Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:15
      Zdjecie slabej jakosci, ale panienka calkiem ladna.
    • Gość: ale ok Re: Co o niej sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:26
      troche za bardzo skopcona
      • Gość: Ala Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:29
        Pierwsze wrażenie?Zastanawiałam sie czy to prawdziwa kobieta czy lalka barbie:)))
    • Gość: anka Re: Co o niej sądzicie? IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 20.08.05, 18:30
      Ładna, ale bez rewelacji, przede wszystkim porządnie podrasowana ;)i dlatego
      trochę sztuczna.
      • tibby1 Re: Co o niej sądzicie? 20.08.05, 18:33
        www.police.pl/main_files/miss2005/zdjecie_4.jpg
        tutaj troche lepiej widac ;]
        www.police.pl/main_files/miss2005/zdjecie_3.jpg
        • Gość: anka Re: Co o niej sądzicie? IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 20.08.05, 18:50
          A to rozumiem, w towarzystwie Mistera i Wicemistera Pomorza oraz Miss Pomorza
          2004 prezentuje się rzeczywiście imponująco :D ;)))))
          • Gość: ;> Re: Co o niej sądzicie? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:57
            hehe ;] ladna jest dziewucha :)
            • Gość: areki Re: Co o niej sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:03
              nie za bardzo ! chyba nie ten typ
        • waldek1610 Re: Co o niej sądzicie? 28.08.05, 12:29
          tibby1 napisała:

> tutaj troche lepiej widac ;]

No tak swoja "urode" odziedziczyla po swoim ojcu....tym gosciu w bialbym
          krawacie
        • Gość: hally Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:14
          ta pani po prawej bardzo do nie podobna, czyżby to była jej mama? Podobno
          patrząc na matkę widać jak będzie kiedyś wyglądać jej córka...
    • Gość: Ola Re: Co o niej sądzicie? IP: 194.242.104.* 20.08.05, 19:40
      Moje pierwsze wrażenie...myślałam że to manekin,...jest jakaś sztuczna.
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Zwykła dziewczyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:40
      Zawsze uważałem, że wszelkie konkursy miss nie mają większego sensu, szczególnie w naszym kraju.
      No kogo oni wybierają?
      Ta dziewczyna nie jest brzydka, ale zdecydowanie przegrywa z kilkoma kobietami które znam.
      W takie szranki stają już chyba bardzo puste laski albo też takie, które mają wygórowane ego...
    • Gość: pure_kott Re: Co o niej sądzicie? IP: *.range81-159.btcentralplus.com 20.08.05, 20:15
      Przekopcona morda, tanie pasemka, za duzo makijazu.
      Jakby nalozyla mniej tapety i miala bardziej naturalne wlosy byloby widac
      lepiej ladne rysy twarzy a tak...tandeciara. na co dzien widuje ladniej
      wygladajace dziewczyny nawet w lustrze..hehe
    • Gość: biedronka Re: Co o niej sądzicie? IP: *.tvkdiana.net.pl 20.08.05, 23:24
      paszczur i tyle.a może na zdjeciu jest autorka listu i szuka akceptacji?u mni
      jej nie znajdzie
      • angiaa Re: Co o niej sądzicie? 20.08.05, 23:37
        eee brunetki sa lepsze..
    • squirrel22 Re: Co o niej sądzicie? 21.08.05, 00:00
      Dajcie spokój, dziewczyna ładna, nie ma żadnych (widocznych) naturalnych
      mankamentów, tyle, że teraz jakaś głupia moda na nienaturalność panuje, tak te
      laski picują, że nie wiele widać z naturalnego piękna pod tym makijażem i
      starannie odliczonymi włoskami z każdej strony przedziałka. Rzeczywiście daje
      to efekt manekina, i choć manekiny kojarzą się z idealną urodą, to
      jednak "żywym manekinom" mówię nie. A ostatnio oglądałam w tv wybory bodajże
      (tyle tych tytułów teraz jest) Miss Polonia i to co tam zobaczyłam przeraziło
      mnie. Same paszczury, że też nie wstydzili się ich w tv pokazać, naprawdę,
      można róznorako oceniać różne dziewczęta, niektórym mogą się podobać a
      niektórym mniej, ale z reguły na konkursach pięknośći dziewzcyny nie lądują z
      przypadku i jest na czym oko zawiesić (w przypadku mężczyzn, albo czego
      pozazdrościć - u kobiet :))), ale to to chyba najbrzydsze kobiety na świecie
      były!!! Jedna - morda jakaś wykrzywiona, druga jeszce coś tam, trzecia z czołem
      wielkości lotniska i ogólnie nieciekawie, jeszcze najlepiej miały te co raczej
      nie rzucające w oczy były, chociaż normalnie czlowiek by powiedzial ze
      brzydkie. A odnośnie innych konkursów piękności (tym razem juz naprawdę
      piękności, to o czym mowilam, to moze powtorka byla z 1 kwietnia :)))), to
      niejdnokrotnie zauwazam, ze w najblizszym otoczeniu czy chociazby na ulicy
      mozna latwiej spotkac jeszcze większą piękność niz te "rasowe" czyt. biorące
      udział w konkursach na Miss, bo panny misski to więcej niz urody, posiadają
      przekonania o wlasnej urodzie :))) i ten upor prowadzi je tak wysoko (do
      tv ;))))
    • Gość: mery Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:25
      beznadziejna
      • Gość: ;] Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:09
        ladna
    • sprawca.wielu.ciaz Re: Co o niej sądzicie? 21.08.05, 09:53
      Ten facet mi się nie podoba.
      • Gość: barbara Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:58
        jestem pewna ze wiekszosc z was tak nie wyglada
        ! zazdroscicie i tyle zara pewnie ktos mi tu napisze ..niby czego zazdroscimy a
        tego wladnieze ona jest sliczna ! nie potraficie tego docenic!
        • sprawca.wielu.ciaz Re: Co o niej sądzicie? 21.08.05, 10:17
          Rzeczywiście zazdroszczę jej piersi...

Też chciałabym mieć takie.
    • Gość: love Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:15
      na kolana urodą nie powala, ale moze byc
      • Gość: alwina Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:26
        piersi ma rzeczywiscie niezle :)
    • Gość: Malibu21 Re: Co o niej sądzicie? IP: *.eia.pl 21.08.05, 13:22
      Ja uważam, że jest ładna.Tylko zawsze kojarzyłam wybory miss z naturalnością a
      ona jest za bardzo zrobiona.Przecież każda z nas może isc na solarium, zrobić
      sobie pasemka, super makijaż i też bedzie piękna-równie jak ona.A miss powinna
      być piękna z natury....
      • eloteteie Re: Co o niej sądzicie? 21.08.05, 13:40
        Nie wyróżnia się niczym. Jest po prostu przeciętna. Włosy i zwęglona karnacja
        zdecydowanie na minus, natomiast ma ładne piersi.
      • Gość: ilona Re: Co o niej sądzicie? IP: *.dial.kabelfoon.nl 16.02.06, 20:23
        calkowicie się zgadzam z malibu21.
    • Gość: Doris Re: Co o niej sądzicie? IP: *.eia.pl 21.08.05, 13:49
      Jest ładna ale takich dziewczyn jak ona jest w Polsce miliony.Co to za filozofia
      sie opalić i zrobić blond pasemka?
    • juta50 Re: Co o niej sądzicie? 21.08.05, 15:11
      Witam,uwazam że dziewczyna ładna, choc nie widać jej za bardzo ( zła jakosc
      zdjecia). Rzeczywiscie są miliony lasek wyglądających jak ona. nie jest
      unikatowa, niepowtarzalna. Nie powiem ze jest sztuczna- bo według mnie nie jest.
      Pewnie "na zywo" lepiej sie prezentuje niz na tych zdjęciach. jesli wogóle jest
      dobrą dziewczyną i jest miła to jest również i urocza. pozdrawiam

PS: Nie widziałam jeszcze brzydkiej dziewczyny, powaznie.
    • Gość: ktosiaczek Re: Co o niej sądzicie? IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 16:49
      Ta korona ładnie na niej wyglada. "Rozświetla" ją :)
      • Gość: smak.moich.ust Re: Co o niej sądzicie? IP: *.telpol.net.pl 21.08.05, 23:35
        Zazdroscimy? Jasne najlepiej takpowiedzieć....w eicie co? moim zdaniem takie
        wybory i inne ciu**** są bez sensu zrobić na bóstwo mozę każdy dobry stylista
        każdą dziewczyne..... kobiete można nazwać sliczną kiedy bez makijażu, bez
        jakiś przesadzonych kretyństw wyjdzie i wszyscy sie za nia oglądaja bo jest tak
        ładna.... podobac nam sie ma kobieta a nie praca wizażysty i innych
        stylistów.... ale teraz sie o tym zapomina, a to z etak móie znacza ze
        zazdroszcze, ale każda z nas moze powiedziec ze lepiej czuje si ekiedy facet
        mówi ze jest ładna kiedy jets taka jak zawsze, a nie keidy siedzi 5 godzin u
        stylisty i wyjdzie z 5 kilogramami czegoś na twarzy..... niemylmy natury z
        taoetą, bo aktualnie wsyztskie wyobry powinny niebyc wybormi miss tylko
        wyborami najzdolniejszego stylisty......
    • elamodela Re: Co o niej sądzicie? 22.08.05, 00:17
      Tak, ta panna jest ładna.
      Ale teraz wszystkie dziewczyny noszą się tak samo.
      Opalona skóra, tlenione włosy i różowe dodatki.
      Ja tam tego nie zazdroszczę.
    • apsik87 Re: Co o niej sądzicie? 22.08.05, 00:20
      o fu
    • mrau Re: Co o niej sądzicie? 22.08.05, 02:49
      eee dlamnie obrzydliwa ale rozumiem ze moze sie podobac... ja poprostu nie lubie
      rozmawiac z plastikowymi lalkami.. moze jest inteligentna(w co watpie bo wyglada
      na super ekstra modna co dyskwalifikuje wg mnie inteligencje no ale wyjatki sie
      zdazaja), moze jest super ekstra mila itd... pierwsze wrazenie niestety na nie...

i nie zazdroszcze jej bo nie mam jej czego zazdroscic... przez solarke krosty i
      chropowatosc skory widac nawet pod tona makijazu, wlosy tlenione przez jakas
      "wiejska" fryzjerke pewnie bo cholernie zniszczone... wyraz twarzy tez niezbyt
      nastrajajacy... plastik plastik i jeszcze raz plastik...

ja moze i nie jestem piekna, moze nawet nie jestem ladna a moze wrecz jestem
      brzydka, nie jestem inteligentna a podejzewam ze wielu mysli ze wrecz
      przeciwnie, nie jestem sper ekstra modna bo uwazam to za najwieksza glupote na
      swiecie, ale przynajmniej nie wygladam jak plastikowa figura... a moze
      woskowa... wszystko jedno.. i to i to zimne(metaforycznie oczywiscie)...
    • Gość: tibby1 Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:27
      meritum-as.com.pl/01_18_005.htm#photo
      tu sa inne zdj tej dziewczyny na tych lepiej wyglada moim zdaniem
    • Gość: Aneta Re: Co o niej sądzicie? IP: *.eia.pl 22.08.05, 10:26
      Tutaj juz o wiele lepiej wygląda.Na prawdę bardzo ładna dziewczyna. Bez
      opalenizny i tapety wygląda 100 razy lepiej.
      • Gość: ania Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:31
        na tym zdjeciu ma napewno duzo tapety bo jest poalowana profesjonalnie dlatego
        lepiej ;] i jest tez opalona ;D
    • Gość: angelina Re: Co o niej sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:59
      dziewcyna jest ślicna nie rozumiem jak ktoś moze powiedziec ze jest beznadziejna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka