Dodaj do ulubionych

Udana Sesja Zdjeciowa)!!

29.04.06, 18:29
cześć wszytskim!!!nie wiem czy pamietacie , ale niedawno pytałam sie wam czy
macie jakies pomysły na sesje zdjeciowa powiedzmy rozbierana dla mojego
chłopaka na urodziny:) otoz chciałam wam tylko powiedziec9zainteresowanym
oczywiście) ze sesja wypadła genialnie!!znalazłam swietnego
fotografa(oczywiscie z pomoca) ktory był bardzo sympatyczne,swietnie sie z nim
współpracowało i w ogole...fotki sa po prostu super!!1jestem na maksa
zadowolona i nie załuje i nawet gdyby te fotki znalazły sie w internecie czy
tez zobacza je jego koledzy(a wiem ze tak nie bedzie) to nie mam sie czego
wstydzic...napewno zrobia wielkie WOW...pozdrawiam i sciskam wszytskich:)
buziaki:*
Obserwuj wątek
    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:30
      gratulacje!!!tez tak chce....jak wpadlas na ten pomysl???i bez zadnego "ALE"
      rozebralas sie????
      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:36
        jak wpadłam na ten pomysł hmmm no nie wiem....tak czasami mi przychodza takie
        głupoty do głowy hehe....wiesz myslałam sie bedzie gorzej ale ten facet okazał
        sie taki na luzie i w ogole ze nie czułam sie spieta ani nic...była super
        atmosferka i to dlatego:)
        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:40
          wlasnie o to chodzi...TY a przystojny byl????
          • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:46
            haha no powiem Ci ze nawet nawet taki fajniusi....no ale nie zapominajmy po co
            ja tam poszłam hehe;)
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:48
              no tak...ale lepiej sie rozbierac jesli ktos przystojny patrzy niz jakis
              bezzebny gosciu czyz nie tak???jakie to pozycje byly???
              • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:50
                no racja:) hmmm pozycje.....a roznie robił mi zdjecie samego tyłeczka...w
                kajdankach...albo opierałam sie o sciane i wypinałam tyłek hehe na czworaka...na
                lezaco...na krzesle roznie:0 ale super naprwade jestem zadowolona...fajne efekty
                i w ogole...facet ma talent:)
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:52
                  masz te zdjecia juz???
                  • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:54
                    no;d
                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:56
                      to super...Twoj facet bedzie zachwycony....i to taki oryginalny pomysl...
                      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:58
                        no mam nadzieje:) 10 maja ma urodzinyi wtedy dostanie ale jeszcze nie wiem w co
                        mam mu zapakowac bo njie moge znalezc fajnego albumu;/
                        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 18:58
                          ja bym kupila fajna rozowa romantyczna koperte i zdjecia wlozylabym do
                          srodka...i przewiazalabym ta koperte duza kokardka.....
                          • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 19:03
                            hmmm tez dobry pomysł:)
                            • imstr Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 01:01
                              a jak on spyta, kto ci robił zdjecia? jak sie dowie, ze widzial Cie inny facet
                              nago ?? pomysl o tym...
                              • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 01:05
                                powtarzacie sie koledzy...hehe...
                          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 19:03
                            a noz widelec bedzie chcial czesciej na Ciebie patrzec np.przed pojsciem
                            spac????a tak jak schowasz do albumu to wiesz ...juz nie jest to samo...a tak
                            zawsze wlozy pod glowe pod poduszke....
                            • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 19:10
                              no tez prawda:)
                            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 19:20
                              albo powiesi na scianie....
                              • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 20:16
                                Hmmm. ja bym wolal sam dziewczynie zrobc cesje. Co mi po zdjeciach, skoro robil
                                je inny facet i widzial wszystko?... no chyba ze u was jest inaczej. Ja tam
                                wolalbym aby sie moja mysza nie rozbierala przed innym. Was to kreci ze fajny
                                pomysl, ale z punktu faceta(mojego punktu), to nie ma tak "o fajne zdjecia"...
                                tylko "o robil je inny facet". No chyba ze mu o tym nie poweisz, albo ze
                                kolezanka, a na forum piszesz ze bylo fajnie, ze przystojny itd - no ja bym sie
                                potrzaskal - ale tylko dlatego ze zazdrośnik jestem ;p
                                • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 20:17
                                  P.S. - ja mam urodziny 20maja ;p
                                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 20:34
                                  wlasnie zazdrosnik jestes i juz odpadasz u mnie...
                                • stefex Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 21:13
                                  Podpisuje sie pod Twoimi slowami bubu071. Tez bym powiedzial patrzac na te
                                  zdjecia "o jakis fagas ogladal Cie nago" :) Generalnie chyba to by byl najgorszy
                                  prezent w moim zyciu... juz bym wolal dostac buziaka i "wszystkiego najlepszego"
                                  Nawet bardzo bardziej bym wolal :)
                        • Gość: Martucha Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.volta.net.pl 07.05.06, 11:52
                          Albo pudełeczku mu kup. Mozna kupic takie w kwiaciarniach, galeriach itd. Pozdrawiam
    • Gość: hiha Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.radom.pilicka.pl 29.04.06, 20:19
      hej:) ja tez wpadlam na ten sam pomysl, z tym ze zdjecia robilam sama sobie:-)
      ale nie wyszly oczywiscie tak jakby to bylo robione profesjonalnie, dlatego mam
      pytanie - jak szukalas fotografa i ile musialas mu zaplacic?:-) pozdrawiam
      • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 21:58
        jaona27: "wlasnie zazdrosnik jestes i juz odpadasz u mnie..."

No moze i zazdrośnik - ale nie chaiłbym aby dziewczyna robiła sobie zdjecia
        nago, co widocznie sprawiało jej RADOŚĆ i DUŻĄ FRAJDE z tego co napisala
        pomyslodawczyni. Skoro was cieszy to ze sie rozbieracie dla innego, aby zrobic
        prezent swojemu - to ja juz kurcze peczone, nie wiem o co chodzi.

stefex: Podpisuje sie pod Twoimi slowami bubu071. Tez bym powiedzial patrzac na
        te zdjecia "o jakis fagas ogladal Cie nago" :) Generalnie chyba to by byl
        najgorszy prezent w moim zyciu... juz bym wolal dostac buziaka i "wszystkiego
        najlepszego" Nawet bardzo bardziej bym wolal :)

Ja tak samo - pani pomyslodawczyni, powiesz swojemu "ukochanemu" kto ci robil
        foto, ze byl przystojny itd tak jak to sie tu zachwycalyscie obie - jaki to
        fajny prezent? Te wasze zachwyty to juz niej o prezencie tylko o tym ze
        rozebrala sie przy innym, jakis dreszczyk emocji, czy jak? Ja juz bym wolal
        uslyszec ze robilas sobie sama, albo niech juz bedzie kolezanka. Jak bym wedzial
        ze facet to bym sie MEGA GIGA wkurzyl.

P.S. o czym wogole mowimy, jakie zdjecia? Pokazalas lewe udo? czy wecej, moze
        piersi, moze jeszcze wiecej czy wszystkie? Tam cos wspominalas o wypinaniu
        tylka... hmmm tzn fotograf WSZYSTKO widzial? - NAJGORSZY PREZENT - ej a tak
        wogole. To ja bym wolal dostac aparat aby robic zdjecia i widziec pelne ruchy
        ciala kobiety, jak zmienia pozycje itd, nie na sztywne fotki sie gapic, z mysla
        ze inny widzial wiecej niz te fotki moga pokazac.
        • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:01
          a jak nie stac cie na aparat - to mozna by zrobic tak ze zaprosic faceta, aby
          patrzal jak inny facet robi ci zdjecia a pozniej dasz mu te zdjecia - ciekawe
          jaka by byla jego reakcja?
          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:02
            ej faceci faceci...
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:06
              dziewczyna chyba wie co robi skoro jest zadowolona z tego powodu...wy tutaj
              piszecie o sobie i o waszych reakcjach...no coz myslicie troszke po swojemu i
              mozna was zrozumiec,ale....
              motylek-moim zdaniem super zrobilas....
              • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:12
                moze i wie co robi - bo moze ma takiego faceta, ze go to kreci. Powiedzmy ze sie
                do niej nie czepiam. Ale wolalbym aby inne "pomyslodawczyni-kopiowane" sie
                zastanowily przed takimi pomyslami - bo wiadomo KAZDY FACET JEST INNY (baby
                zawsze twierdza "kazdy fact jest taki sam").
              • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:14
                jaona27 napisała:

> dziewczyna chyba wie co robi skoro jest zadowolona z tego powodu...

NO WLASNIE - ZADOWOLONA ONA JEST ( zmojego punktu to ona sie cieszy ze da fajny
                prezent swojemu miśkowi) z drugiego mjego punktu wdzenia (ona sie cieszy bo
                rozebrala sie przed innym i gada z toba ze bylo fajnie, ze byl przystojny) - co
                mam wiecej powiedziec.
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:20
                  czlowieku ona napisala,ze byl przystojny i co w tym zlego????a poza tym to
                  faceci tez gadaja na temat nie tylko swoich kobiet???nie rozumiem Cie...skoro
                  wiedza czego chca i chca byc razem,to znaczy,ze jest ok tak????
                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:24
                    Twoje podejscie swiadczy ze za nic masz cos tak waznego jak wiernosc itd w
                    zwiazku, bo kazdy facet cos takiego jak rozebranie sie przed innym odbierze
                    jako zdrade
                    ciekawe czy sama bys tez taka zadowolona byla jakby Twoj chlopaczek sie przed
                    inna rozbieral a pozniej tym podniecal ze fajna panienka byla
                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:26
                      to nie jest tak...ale co ma do tego wiernosc???oh my god...no noie
                      rozsmieszajcie mnie naprawde...
                      • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:27
                        z takimi goscmi jak wy w zyciu bym sie nawet na kawe nie umowila...
                        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:29
                          kolezanka napisala o tym i widac,ze sie ucieszyla i jest zachwycona
                          wynikami...a wy tutaj krytyka od razu???a wy tacy wszyscy idealni itd????
                          ja uwazam,ze zycie jest za krotkie i zbyt porabane zeby nie czerpac na maksa
                          roznych rzeczy...a poza tym skoro sie zdecydowala na cos takiego to chyba jej
                          wlasne zdanie ,a czytajacy powinni to uszanowac...
                        • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:30
                          zaufaj mi ze ja z taka jak Ty takze, bez urazy oczywiscie
                        • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:31
                          ja na kawe z toba tez nie - bo nie pije kawy (no chyba ze oddaje krew ;p ), a
                          drgi powod to tez bym sie z toba nie umowil, bo pozniej bys poszla do innego
                          sie rozebrac.
                        • Gość: ja klaudiusz Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:22
                          ja tez bym sie z Toba na kawe nie umowil
                  • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:26
                    jaona27 napisała:

> czlowieku ona napisala,ze byl przystojny i co w tym zlego????a poza tym to
                    > faceci tez gadaja na temat nie tylko swoich kobiet???nie rozumiem Cie...skoro
                    > wiedza czego chca i chca byc razem,to znaczy,ze jest ok tak????

TAK w ich przypadku (nie znam ich)... w moim to by nie przyszlo. Wiecie ta
                    ZAZDROSC i SWIADOMOSC ze poszla do innego, dla mnie - bleeee - moze nazwiesz to
                    RAMANTYZM?
            • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:09
              ej co?

Tyle marudzicie ze facet patrzy na inne babki, ze oglada gole dupy w internecie,
              ze to i tamto, a same dajecie sie ogladac i to z pelnym przekonaniem ze to w
              dobrej wierze i z godnym czynem... a pozniej co? Jak mi bys powiedziala to bym
              sie wku..l ze dajesz sie innym nago ogladac, a sama ie czepiasz ze baby faceci
              ogladaja.

Ten moj wywod dotyczy ogolnego spostrzegania kobiet i facetow - zero konkretnych
              przypadkow (aby niebylo ze o mnie mwie, albo o (jak juz ja nazwalem -
              pomyslodawczyni). A moze tak nie jest?

ej baby, baby - moglbym rzec tak samo jak ty
        • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 12:23
          jeli chodzi o to co dotad napisałes to:
          1.moj facet sie nie dowie ze rozebrałam sie przed innym
          2. byłam w majtkach poniewaz te zdjecia maja byc seksowne a ni oblesny
          3.nie widział wszytskiego
          4.aparat akurat dostał na swieta ode mnie
          5.on chciał dostac takie zdjecia
          6.napoewno bedzie zadowolony
          7.WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO skoro masz 20 urodziny;p
          • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:34
            motylek0077 napisała:

> jeli chodzi o to co dotad napisałes to:
            > 1.moj facet sie nie dowie ze rozebrałam sie przed innym
            > 2. byłam w majtkach poniewaz te zdjecia maja byc seksowne a ni oblesny
            > 3.nie widział wszytskiego
            > 4.aparat akurat dostał na swieta ode mnie
            > 5.on chciał dostac takie zdjecia
            > 6.napoewno bedzie zadowolony
            > 7.WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO skoro masz 20 urodziny;p

Ok wszystko jest OK - ale pierwszy punkt podchodzi pod mowienie nie prawdy, albo
            mienie nie wszystkiego, albo niedomowienie - mowiac prosciej OKLAMIESZ GO. - Rob
            jak chcesz ja bym wolal aby mnie nie oklamywano - nadodatek w urodziny,
            nadodayek najukochansza itp.
    • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:21
      moja kobieta tez sprawila mi taki prezent pare lat temu... na moje pierwsze
      urodziny po slubie, po powrocie z pracy podczas kolacji dostalem duze czerwone
      pudeleczko z ogromna kokarda ona usmiechnieta od ucha do ucha otwieram a tam
      album na pierwszej stronie zyczenia, wszystko cudownie -druga
      strona :O!!!!!!!!!! jak wszystko zapowiadalo sie pieknie nagle zniknelo,
      widzialem tylko i wylacznie zdjecie jej nagiej przyktutej do jakiejs rurki, nie
      mialem odwagi ogladac dalei -najgorszy prezent mojego zycia a po wysluchaniu
      historii o przygodzie, dreszczu emocji, ogromnym poswieceniu i odwadze zeby
      zrobic mi przyjemnosc i o wyluzowanym fotografie ktorego wogole sie nie
      krepowala ostatni dzien mojego malzenstwa
      -zastanow sie dwa razy zanim mu dasz te zdjecia
      Pozdrawiam
      • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:24
        naprawde???
        • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:26
          tak, naprawde w sierpniu minie 6 lat od tamtego wydarzenia -od 6 lat nie
          wybaczylem i od 6 lat nie zmienilem zdania o kobietach, wszystkie jestescie
          takie same
          • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:35
            Ej - sorry, ale chyba tylko ty jaona27 sama sie tym zachwycasz z kolezanka.
            Innych tu nie ma - kazdy naarzie facet (tylko trzech: ja, stefex i jabba) mamy
            inne zdanie. Jak widzisz nas kreci co innego - was co innego - mnie by to nie
            krecilo.

jabba powiadasz ze tak miales? grrr - no, nawet chyba nie chialbym sluchac o tym
            posiweceniu i o wyrozumialemy, i rozluznionym fotografie
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:37
              ja szanuje wasze zdanie...tylko nie rozumiem co wtym zlego jest i stad ta
              roznica pogladow...ale warto bronic swoich racji i jezeli macie takie zalozenia
              jest ok...przepraszam nie mialam zamiaru was urazic...
              wydaje mi sie,ze to fajny pomysl jest i inny od innych...pozdrowki mimo
              wszystko....
              • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:41
                jaona27 napisała:

> ja szanuje wasze zdanie...tylko nie rozumiem co wtym zlego jest i stad ta
                > roznica pogladow...ale warto bronic swoich racji i jezeli macie takie zalozenia
                >
                > jest ok...przepraszam nie mialam zamiaru was urazic...
                > wydaje mi sie,ze to fajny pomysl jest i inny od innych...pozdrowki mimo
                > wszystko....

Pomysl inny od innych, ale nie kazdy inny musi znaczyc LEPSZY. No ja tego nie
                kumam, jak kobite moze krecic sam fakt, ze moze rozebrac sie przed innym i dac
                to swojemu facetowi.

Pozdro! i zastanawiajcie sie nad tym co was kreci, a co nas - bo sie troszke
                roznimy.
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:44
                  no roznimy sie i chyba CHWALA BOGU....
                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:44
                    no to co was kreci????
      • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:38
        Dziewczyny - powiem tak. Duzo z was krepuje sie faceta i czasem musi troche
        potrwac abyscie sie rozluznily i pokazaly co macie, a tu taki, pierwsza wizyta i
        pelen relax - wiecie jak to wkurza. Ze trzeba sie napracowac, aby was odkryc, a
        tu taki za przeproszeniem huj z aparatem ma wszystko na widelcu i nawet nie
        kiwnie palcem i jeszcze kase za to dostanie... taka dziw-ka z niego.
        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:41
          masz racje...tylko wiesz ona wie po co tam idzie,a facet wie co robi i na czym
          bic kase...naprawde cie rozumiem ale jeszcze jedno naprawde-nie rozumiem tak
          czy siak co wtym zlego...
          • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:45
            to ze ktos inny oglada Twoja kobiete nago
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:47
              musze sie powtorzyc.."CO WAS KRECI?""
              • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 22:52
                powiem Ci szczerze, jedyne na czym mi teraz zalezy to na wlasnych dzieciach i
                kochajacej matce zaraz mi stuknie 28 lat, podobam sie kobietom, mam wszystko
                czego potrzebuje Ale 90% dzisiejszych kobiet przed 30tka nawet nie chce slyszec
                slowa "dziecko" a pozostale 10% to jakies nienormalne idiotki z ktorymi sie
                wytrzymac nie da, teraz w modzie sa zwiazki konsumpcyjne byle tylko jak
                najwiecej dostac i co mi po dziewczynie ktora po pol roku sie znudzi i innemu
                wskakuje do lozka ?
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 22:59
                  wow...podobam sie kobietom- ato po co napisales?????
                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:01
                    w celu unikniecia Twojej riposty wstylu ze "jakis potwor ze mnie i dlatego
                    zadna nie chce sie mna zainteresowac"
                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:05
                      nie pomyslalbym tak...bo fajnie piszesz mimo wszystko i napewno jestes
                      wartosciowym czlowiekiem...
                      • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:08
                        jestem nic nie wartym smieciem, bo nie mam tego co w zyciu najwazniejsze
                        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:10
                          masz dzieci i wiesz czego chcesz...a nie ma milosci????moze nie powinnam
                          pytac,ale...
                          • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:13
                            przepraszam zle napisalem -zalezy mi na dzieciach ,w sensie ze chce miec dzieci
                            a nie ze mam dzieci :(
                            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:15
                              ooo...to ja tak wlasnie zrozumialam...a jestes z kims???
                              • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:16
                                moje zwiazki nie przekraczaja z reguly tygodnia... wiec nei wiem czy mozna
                                powiedziec ze jestem z kims
                                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:21
                                  czy to dlatego,ze myslisz ,ze dziewczyny dzisiaj takie czy po prostu jakos
                                  tak???
                                  gdybym spotkal takiego faceta ja TY moglabym sie w nim zakochac...i gdubys
                                  jeszcze mnie przekonal ,ze zle robie pozujac do zdjec<nigdy tego nie
                                  zrobilam>.....
                                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:24
                                    niestety nie ja tak mysle tylko takie sa realia... dzisiejsze dziewczyny mysla
                                    w wiekszosci o tym zeby sie bawic, zostawisz taka na 5 minut sama i juz z innym
                                    sie bawi bo sie nudzila i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze

-jeszcze pare minut temu nie chcialas ze mna nawet na kawe sie umowic a teraz
                                    mowisz ze moglabys sie we mnie zakochac? ;)
                                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:26
                                      to tylko forum,mozna sie tak tutaj bawic...ja sie tutaj po prostu dobrze bawie
                                      i nie widze wtym nic zlego....a piwo pijesz???
                                      • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:29
                                        ja wlasnie ostatnio tylko sie bawie co niestety mi sie juz dawno znudzilo,
                                        a co ma piwo do tego wszystkiego? ;) swoje w zyciu juz wypilem i nie tylko
                                        wypilem, teraz jedynie okazjonalnie browarek wypije
                                        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:33
                                          tak spytalam...ja ogolnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona osobka do
                                          zycia...od 8 lat joge cwicze iuwielbiam taniec...przeszlam pare zwiazkow...ale
                                          ciagle nie jestem zkims o kim moge powiedziec,ze to ta jedyna osoba,sama nie
                                          wiem dlaczego...jakos tak....czesto jestem na tym forum,bo lubie z ludzmi
                                          poklikac....a o piwie napisalam w przeprosiny,bo napisalam ,ze na kawe sie nie
                                          umowie...a moze na piwo>??????
                                          • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:34
                                            jutro w nocy wylatuje do stanow na miesiac, dwa
                                            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:35
                                              a ja klikam ze stanow..w chicago juz jestem 5 lat
                                              • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:36
                                                pracuje ,dostalam papiery rok temu i lepiej mam teraz...a nie napisalam od razu
                                                skad klikam bo duzo osob tak reaguje,ze jak wie skad pisze to juz nie gadaja do
                                                mnie....
                                                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:37
                                                  milo mi bylo Cie poznac...pamietaj jestes wartosciowa osoba...nie chce Ci juz
                                                  przeszkadzac,bo pewnie idziesz spac...a wiesz ktora u mnie??? 4:37 po
                                                  poludniu,to ja bym tak mogla dlugo pisac....
                                                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:40
                                                    nie boj sie o mnie az wstyd sie przyznawac ale ostatnie pol roku robilem po 12
                                                    godzin 6 razy w tygodniu na nocki...
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:41
                                                    wusa troszke z ta praca lepiej....
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:42
                                                    wiem jak jest w POLSCE...mam rodzicow i rodzenstwo,wiem jak ciezko ludzie
                                                    pracuja,zeby cokolwiek miec...czesto z nimi gadam,to mi mowia....mnie sie udalo
                                                    przyleciec...no i jestem....jak masz na imie???
                                                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:47
                                                    najsmieszniejsze jest to ze przez pol roku tyrania zarobilem tyle samo co przez
                                                    miesiac w anglii odliczajac koszty zamieszkania a jeszcze bardziej zabawne jest
                                                    to ze majac wyzsze wyksztalcenie w polsce musze kleic kartony albo na zmywaku
                                                    pracowac bo innej pracy nie ma :/
                                                    Maksymilian, Ty Joanna tak? -milo mi
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:50
                                                    nie ja goska jestem-moj skrot na forum to ja ona 27-bo mam 27 lat...
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:50
                                                    a jabba dlaczego?
                                                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:55
                                                    moja pierwsza milosc to gosia :D to byly czasy :) piekni mlodzi :P bardzo milo
                                                    poznac :)

a jabba... akurat gdy czytalem ten watek na glosnikach lecial set wontera i
                                                    jabby d ;) zero zwiazku ze mna
                                                • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:39
                                                  to szczesciara z Ciebie... ja juz 3 raz bede probowal papiery zdobyc, nawet po
                                                  3 latach mieszkania w liverpoolu sie do czegos doczepic musieli -mam pecha w
                                                  zyciu i tyle
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:39
                                                    ale dostales wize czy zalatwiales????
                                                  • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 29.04.06, 23:43
                                                    a jak Ci sie wydaje?
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:46
                                                    na j??? nie wiem...jarek????
                                    • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:59
                                      Gość portalu: jabba napisał(a):

> niestety nie ja tak mysle tylko takie sa realia... dzisiejsze dziewczyny mysla
                                      > w wiekszosci o tym zeby sie bawic, zostawisz taka na 5 minut sama i juz z innym
                                      >
                                      > sie bawi bo sie nudzila i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze
                                      >
                                      > -jeszcze pare minut temu nie chcialas ze mna nawet na kawe sie umowic a teraz
                                      > mowisz ze moglabys sie we mnie zakochac? ;)

:) heh tu z ta kawą dobra riposta. A co do tych wystrzalowych dziewczyn, ktore
                                      sie nudza. Ja mam jedna od 4 lat i ona nie poszlaby do innego - mowiac ze sie nudzi
                                      • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 30.04.06, 00:01
                                        z calego serca zycze Ci zeby nigdy sie nie znudzila
                                        Pozdrawiam
                                        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 00:02
                                          no tak...ale fajnie...
                                          • Gość: facet Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:07
                                            Jesteś mężatką?
                                            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 00:07
                                              kto ja????
                                              • Gość: facet Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:08
                                                Tak Ty:)
                                            • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 30.04.06, 00:08
                                              przeciez napisala ze nie moze sobie nikogo znalezc...
                                              • Gość: facet Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:10
                                                wiesz jabba, klawiatura (kiedyś papier) cierpliwa i wiele wytrzyma....;))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=669&w=41038235
                                                • Gość: jabba Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.lodz.mm.pl 30.04.06, 00:14
                                                  hmmm ;) ja tutaj tylko goscinnie :P ale coraz ciekawiej sie robi
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 00:14
                                                    nie jestem...znalazlam rozych facetow,ale zaden nie jest dla mnie "KIMS"
                                                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 00:19
                                                    zadnym wyjatkowym,znaczy sie...
                                                  • Gość: chichot_z_netu Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:04
                                                    No i sprawa się rypła, a tak pięknie kit wciskałaś jaona...DDDDDDDD
                                    • Gość: jaga Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.xcore.pl 08.05.06, 21:23
                                      wow widze ze tu jakis romansik sie rodzi:P a ty nie wiesz, ze kobieta zmienna
                                      jest. a co do Twojego zdania na temat kobiet, wiedz ze nie wszystkie takie sa
                                      najwidoczniej na takie sam zwracasz uwage.
          • Gość: facet Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:50
            Drogi Motylku, gdyby Twoja głupota miała motyle skrzydła fruwałabyś pod same
            chmury. Wątpię aby ucieszyły go Twoje zdjęcia. Jeśli Cię nie rzuci od razu to
            pewnie zmieni zamiary wobec Ciebie na hmmm....mniej poważne.
          • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 29.04.06, 23:55
            jaona27 napisała:

> masz racje...tylko wiesz ona wie po co tam idzie,a facet wie co robi i na czym
            > bic kase...naprawde cie rozumiem ale jeszcze jedno naprawde-nie rozumiem tak
            > czy siak co wtym zlego...

To, że mając swojego faceta - rozbiera sie przed innym. Co to ma byc? Chcialam
            dla ciebie?... pojde do dziwki i powiem ze chcialem ja "orzerz..." bo nie
            chcailem od ciebie kotku wymagac ostrej jazdy... co w takim razie w tym zlego by
            bylo?
    • agatka_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 11:36
      no proszse, jaka ciekawa dyskusja. Popieram faceta, ktory mowi, ze te zdjecia
      zawazyly na jego malzenstwie - kobietom wydaje sie, ze KAŻDY facet musi byc
      demonem seksu, ze KAZDY facet ma tylko dupy w glowie, ze KAZDY facet uwielbia
      pornole, że KAZDY che sie spuszczac do gardla albo na twarz i ze KAZDEGO faceta
      kreca numery żywcem wziete z tanich pornosów... a TO NIE JEST PRAWDA!!!!!!!!!
      Faceci to tez wrazliwe istoty, ktore maja romantyczna dusze, ktorzy chca miec
      swoja kobiete na wylacznosc, ktorzy nie chca miec zdjec, filmów z ich stosunków
      tylko po prostu chca sie kochac z kobietami!

zastanowilabym sie 3 raz zanim takie zdjecia wreczylabym swojemu facetowi...
      pomijam fakt, ze od poczatku twoj pomysl NIE PODOBAŁ MI SIE.... moze, po kilku
      latach malzenstwa zdecydowalabym sie na cos takiego, gdybym wiedziala dokladnie
      jaki jest moj facet, co go kreci itp. Ale takie numery robic dla chlopaka? zanim
      nawet nie bylo zareczyn, slubu? to co mu zrobisz na 10-lecie slubu????? zamowisz
      caly burdel panienek?

a potem taki cizie dziwia sie, ze facet ich nie szanuje........
      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 12:43
        >jaona27
        dziekuje Ci bardzo za wsparcie:) widze ze Ci ludzie by mnie niszczyli no ale co
        tam .....nie obchodza mnie ich poglady widocznie nie rozumieja tego ze moj facet
        chce te zdjecia i troche inaczej mysli nic oni i ze nie dowie sie o tym ze to
        jakis obcy facet robił mi te zdjecia z reszta pierwsze co mu przyjdzie na mysl
        to ot ze zdjecia zrobił mi moj brat bo on własnie jest fotografem...a chyba nie
        byłby zazdrosny o to ze moj brat fotografował moje piersi.to by było
        sieszne.dlaczego on mi nie robił tych zdjec??bo moj brachol stwierdził ze gdyby
        stało sie tak ze zdjecia znajda sie w internecie albo cos innegoo...to nie
        chciał sie przyczyniac do mojego nieszczescia...to jest jego myslenie i szanuje
        to...ok nie chciał to musiałam sama sobie radzic i zdjecia robił mi jego
        znajomy.....poza tym zawsze moge powiedziec ze zdjecia robiła mi babka i to nie
        jest zaden problem......jestem pewn ze moj facet sie z tego ucieszy...
        >jabba
        nie wiem jakie zdjecia robiła sobie Twoja zona...ae ja napewno nie mam takich
        przy rurze tylko raczej takie artystyczne zdjecia a nie jakies takie z pornosow
        bo to jestoblesne ,gdybyscie je zobaczyli to napewno byscie powiedzieli ze sa
        fajne:) no ale dobra

na koncu chciałam zauwazyc ze ten post był skierowany do zainteresowanych czyli
        do tych ktorzy od samego poczatku mnie wspierali i chcieli wiedziec jak
        przebiegnie sesja,a nie dla tych ktorzy chca mnie krytykowac bo te bzdury
        czytałam w innym poscie takze dajcie sobie spokoj,bo szkoda waszej klawiatury i
        nie piszcie mi ze "mi sie to nie podoba" "ja bym tak nie zrobiła" i takie inne
        pierdoły.
        ja wiem najlepiej co jest dobre dla naszego zwiazku i nie potrzebuje waszych
        rad...skoro juz sie na to znaczy ze wiedziałam co robie:)

pozdrawiam pa
        • motylek0077 Re:i jeszcze jedno!!! 30.04.06, 12:49
          "wiesz myslałam sie bedzie gorzej ale ten facet okazał
          sie taki na luzie i w ogole ze nie czułam sie spieta ani nic...była super
          atmosferka i to dlatego:)"

gdzie ja tutaj napisałam ze rozbieranie przed innym facetem mnie kreci??? oj
          facet chyba na tegorocznej maturze miałbys problem z "czytaniem ze zrozumieniem"
        • Gość: fionkaa Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:45
          Jesli mozesz to pokaz te fotki albo przeslij mi na maila... www.fionkaa1@wp.pl
          Chetnie sobie zobacze i może tez sie skusze na zrobienie takich... :)
          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 13.05.06, 17:58
            dobrze,ze jest jeszcze pare normalnych ludzi na tym forum....
    • karolcia_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 13:20
      Związek, który opiera się na kłamstwie (a tak jest w twoim pezypadku) od
      początku nie ma najmniejszych szans na przetrwanie. Jedno kłamstwo pociaga za
      soba drugie. Jeśli twoj facet też się tak zachowuje to... gratuluję. Idealnie
      się dobraliście.
      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 13:38
        chcecie mi wmowic ze wszytskie gwiazdy ktore sie rozbieraja w playboyu to
        zdradzieckie dziwki??/hahahahahaha jestescie tak smieszni ze az załosni!!!
        • Gość: Marta Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:48
          ale ty zamierzasz mu wzowic, ze te zdjecia robil ci brat, a nie obcy facet. A to
          KŁAMSTWO!!!!!!!! jak ktos ma sesje w playboyu to wiadomo, kto mu robil zdjecia,
          fryzure, maikijaz, WSZYSTKO.... wiec twoje porownanie jest BEZ SENSU!!!
          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:04
            dzien dobry...motylek jak sie masz???
            przeczytalas caly ten dialog????no masakra normalnie....jak slowo daje i ja sie
            wczoraj tutaj meczylam co z niektorymi i zaczelamn sie nawet dobrze
            bawic...tylko tak jak napisalam,ze to fajny pomysl i ludzie mnie zywcem
            zjedli....olej to????aaaa....i jak je zapakujesz????
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:05
              ja juz napisalam,ze szanuje poglady innych i nawet caczelam ludzi
              pozdrawiac,ale nie rozumiem dlaczego oni nie moga uszanowac Twoich
              decyzji???!?!!!!!
              • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:16
                >jaona27
                wiesz co ja tez ich nie rozumiem,ale mam ich wszytskich w d.....:) i sie nimi
                nie przejmuje.ciesze sie ze jestes po mojej stronie i mam Twoje poparcie:) czuje
                sie swietnie i nie moge sie doczekac 10 maja hehe i tak myslałam zeby zapakowac
                mu w jakies ładne czerwone pudełko takie do prezentow:) bo to jego ulubiony
                kolor,albo w ta koperte tak jak mowiłas:) masz jeszcze jakis pomysł??bo album to
                chyba na serio bez sensu;)
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:19
                  album nie jest bez sensu,tylko mysle,ze on chcialby czesciej Cie ogladac...to
                  wiesz....Twoj pomysl tez mi sie podoba....
                  tutaj napewno jeszcze posypie sie komentarzy do stu diablow i beda Cie chcieli
                  zywcem pozrec....ale to znaczy ,ze ludzie sa malo oryginalni i daja prezenty w
                  stylu....nie wiem ,oklepane...tj,kwiatki,wody po goleniu-ble........kiedy to
                  bylo?????
                  aaa....i wiesz same zdjecia przewiazane kokardka tez sa spoko....glowa do
                  gory....ja sobbie tez zrobie takie zdjecia....pozniej jak bede stara t sobie
                  pomysle:ALE DUPA BYLAM"_hehe.....
                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:20
                    hihi.....
        • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:39
          motylek0077 napisała:

> chcecie mi wmowic ze wszytskie gwiazdy ktore sie rozbieraja w playboyu to
          > zdradzieckie dziwki??/hahahahahaha jestescie tak smieszni ze az załosni!!!

Co innego gwiazda, a co innego (np moja dziewczyna) juz nie dopisuje cie do tego
          - rob jak chcesz.

Powiedzmy ze modelka, ma taki zawod, chodzi na wybiegach, pokazuje co tam musi,
          sesje itd... aktorki tez w filmach i ich faceci to akceptuja - tak i zawod.
          Powiedzmy i taki chlop co ma taka babeczke.

Moja takich rzezy nie robi, nie musi, a zeby mnie uszczesliwic tez nie musi
          rozbierac sie przed innym. Co innego dziewczyna, co innego dziewczyna z okladki.

Powodzenia w oklamywaniu go dalej.
          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:41
            czesc chlopie....widze,ze steskniles sie za nami od wczoraj....a to,ze TY tuaj
            klikasz na forum z nami to tez jest zdrada dla TWOJEJ partnerki????bo ja juz
            nie wiem...
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:45
              napisales swoje zdanie,ze Ci sie to nie podoba i wystarczy raz.....nie musisz
              stale tego powtarzac,to tak jak i ja napisalam,ze szanuje Twoje zdanie.....
              • Gość: ja klaudiusz Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:34
                Ty tez napisalas swoje zdanie, wszyscy je znamy...

Dobrze ze ja takich "prezentow" nie dostaje.
            • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:49
              jaona27 napisała:

> czesc chlopie....widze,ze steskniles sie za nami od wczoraj....a to,ze TY tuaj
              > klikasz na forum z nami to tez jest zdrada dla TWOJEJ partnerki????bo ja juz
              > nie wiem...

A dlaczego miala to by byc zdrada? Hehe ... zreszta jak bede mial okazje to
              pokaze jej ten temat, te wypowiedzi(niebedzie jej sie chcialo wszystkiego
              czytac) ale powiem co jest grane i ze gdyby wpadla na taki pomysl aby zrobic to
              dla mnie - to niech lepej wybije go sobie z glowy odrazu
              • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:51
                o widzisz...to nawet nie wiesz czy by to zrobila czy nie???a widzisz....nie
                wszystko sie wie.....nigdy nie jestesmy niczego pewni na 100 %......
                • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:51
                  jaona27 napisała:

> o widzisz...to nawet nie wiesz czy by to zrobila czy nie???a widzisz....nie
                  > wszystko sie wie.....nigdy nie jestesmy niczego pewni na 100 %......

;/? - niewaazne
                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:53
                    no pewnie,ze nie...ale o tym juz bylo,ze szanuje wasze zdanie,ze jestescie
                    ludzmi jak kazdy tutaj i napewno wartosciowymi....tylko po co przekonywac na
                    sile na stutaj ,ze robimy zle skoro jak widac roznimy sie?????
                    TY a moze TY sobie taka sesje zrob dla niej?????
                    • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:59
                      jaona27 napisała:

> no pewnie,ze nie...ale o tym juz bylo,ze szanuje wasze zdanie,ze jestescie
                      > ludzmi jak kazdy tutaj i napewno wartosciowymi....tylko po co przekonywac na
                      > sile na stutaj ,ze robimy zle skoro jak widac roznimy sie?????
                      > TY a moze TY sobie taka sesje zrob dla niej?????

Ja juz nie wiem do kogo mowisz - wiec moze cytuj - bedzie wiadomo do kogo
                      piszesz ;). Ja sobe takiej sesji nie zrobie, gdyby to bylo domnie, dla nij, i
                      jebac to ze do faceta bo mnie jakis pedal nie bedzie ogladal nago, a do baby nie
                      pojde bo nie chem wyrzadzic krzywdy mojej kobiecie.
        • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:46
          motylek0077 napisała:

> chcecie mi wmowic ze wszytskie gwiazdy ktore sie rozbieraja w playboyu to
          > zdradzieckie dziwki??/hahahahahaha jestescie tak smieszni ze az załosni!!!

Co innego gwiazda - co innego (np moja dziewczyna). Gwiazdy albo maja taka
          robote(aktorki, modelki) i maja facetow ktorzy akceptuja to bo taki zawod i
          czasem musza, a czaem im to nie przeszkadza. Hmmm aby mnie uszczesliwic nie
          musialaby isc do innego sie rozebrac. No i to klamstwo - wogole sobie nic z tego
          nie robisz ze go oklamiesz, ze mu nie powiesz calej prawdy.

A tyle sie do facetow bab przypie.. ze to klamczuchy itd....

Patrzcie kobiety co czynicie, bo czynicie to samo (i jestescie tego nieswiadome)
          - facet jak klamie to przynajmniej o tym wie.
          • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:48
            nie ZNOWU!!!!!!!!!1
    • karolcia_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 13:47
      Ty jesteś żałosna i dziecinna w tych swoich kłamstwach. Wstyd. Osobiście nic do
      takich zdjęć nie mam, bo to kwestia gustu. Kazdy jest inny, każdy lubi co
      innego...wasza sprawa. Chyba znasz na tyle własnego faceta i wiesz co mu sprawi
      przyjemnośc a co nie. Ale to dziecinne kombinowanie i śmieszne wymówki to już
      jest kabaret. Niestety kabaret jednago widza. Daj znać kiedy pogubisz się w
      tych kłamstwach a on kopnie Cię w dupę. Spróbujemy Cie wtedy pocieszyć. Parodia
      związku.
      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:13
        parodia psychologa;;
        • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:16
          olej to...wszystko jest ok......
        • karolcia_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:20
          to pochwal sie co ty robisz i kim jesteś??? Wiem, wiem...nie ma się czym
          chwalić. No ale kim ty możesz być, skoro kłamstwo to u Ciebie jak bułka z
          masłem i przy tym nie masz żadnych skrupułów.. No kim?????????????
          • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:25
            haha no własnie fajnie bedzie sobie popatrzec na takie zdjecia w wieku 60 lat:)
            raz sie zyje i trzeba robic to na co ma sie ochote:))))) 3mam kciuki za Twoja
            sesje;)
            • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:26
              karolcia witaj,co u Ciebie...TY tez nas nie lubisz?????
              • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:27
                wręcz nienawidzi ...LOL...a kim ja jestem to Cie za przeproszenie gowno
                obchodzi:) nie o tym jest ten wątek:)
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:28
                  motylek a kiedy na jakie "BABSKIE" piwo idziemy,zeby normalnie pogadac????
                  • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:30
                    ohohoho no pewnie mozemy sie wybrac :) ja jestem chetna,wtedy sonbie
                    porozmawiamy bez zbednych swiadkow:) z Poznania jestes?:>
                • karolcia_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:34
                  masz racje!!! gó.. mnie to obchodzi!!!
              • karolcia_to_ja Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:31
                moje lubienie czy nie lubienie nie ma tu nic do rzeczy. Osobiście nic do Was
                nie mam, przeciez Was nie znam. tak jak pisałam nie uważam żeby zdjęcia były
                złym pomysłem, o ile zna sie tą drugą osobę, ale czy Tobie "jaona27" podoba się
                związek w którym ktoś kogoś robi w chu...??? Popierasz to?

A zdjęcia fajna rzecz, może sama sobie kiedys takie zrobie, ale z panią
                fotograf :P
                • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:34
                  ale przeciez tutaj nic zlego nie ma...i ona nikogo nie robi w h....
                  pisze po raz setny tutaj,ze ona wie co robi dajac w prezencie te zdjecia....i
                  to swiadczy o jej oryginalnosci ipomyslowosci...a tutaj wszyscy o jakiejs
                  zdradzie od razu....ludzie kobieta jest spoko dajcie jej spokoj....ja takie
                  zdjecia zrobilabym nawet dla siebie samej.....tak jak napisalam wczesniej ,bo
                  jak kiedys bede pomarszczona i brzydka ,to sobie przypomne jaka fajna
                  bylam....ja nie mysle,ze cos w tym zlego....takie moje zdanie....
                  • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:01
                    jaona27 napisała:

> ale przeciez tutaj nic zlego nie ma...i ona nikogo nie robi w h....
                    > pisze po raz setny tutaj,ze ona wie co robi dajac w prezencie te zdjecia....i
                    > to swiadczy o jej oryginalnosci ipomyslowosci...a tutaj wszyscy o jakiejs
                    > zdradzie od razu....ludzie kobieta jest spoko dajcie jej spokoj....ja takie
                    > zdjecia zrobilabym nawet dla siebie samej.....tak jak napisalam wczesniej ,bo
                    > jak kiedys bede pomarszczona i brzydka ,to sobie przypomne jaka fajna
                    > bylam....ja nie mysle,ze cos w tym zlego....takie moje zdanie....

Dobra odejdzmy od tych zdjec - chodzi o klamstwo ;) z pełną premedytacja.
                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:03
                      bubu TY masz chyba jakies problemy,nie chce Cie urazac,ale TY sie czlowieku
                      powtarzasz...
                      • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:04
                        ktoś tu chyba nie umie czytac;/....sory ale ja juz nie mam sił na Ciebie
                        człowieku(bubu071)
                      • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:10
                        jaona27 napisała:

> bubu TY masz chyba jakies problemy,nie chce Cie urazac,ale TY sie czlowieku
                        > powtarzasz...

:) no pewnie ze sie powtarzam, tyl tu tych wątkow, tyel tego, ze gdyby ktos
                        zaczal to czytac od nowa nie skuma o co chodzi
                • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:36
                  etam ja mu je po prostu dam....a jak sie spyta to powiem i w czym
                  problem???zwykły fotograf nic wielkiego,napewno sie nie wkorzy...fotograf jest
                  po to zeby robił zdjecia...nawet mnie nie dotknał wiec nie wiem o co chodzi......
                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:36
                    motylek powiedz,ze to ja Ci zrobilam te zdjecia....
                    • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:37
                      nie moge sie doczekac z=az ktos nastepny napisze"JA ONA TY TEZ
                      KLAMIESZ".....hehe......
                    • motylek0077 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:38
                      hihi no na przykład:) jezu wielkie haloo robia;/ i tak wiemy swoje;)))))co nie??
            • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 14:57
              motylek0077 napisała:

> haha no własnie fajnie bedzie sobie popatrzec na takie zdjecia w wieku 60 lat:)
              > raz sie zyje i trzeba robic to na co ma sie ochote:))))) 3mam kciuki za Twoja
              > sesje;)

No caly czas chodzi mi o to (juz nie o motylka) ale o te zdjecia. Powiedzmy ze w
              jej przypadku to wypali, bo jej facet tego chce itd(ale to KLAMSTWO mnie
              dobija)... a mowie o tym, ze to wam - kobietom sprawia przyjemnosc. Rozebrac sie
              przed innym, zrobic zdjecia a pozniej to wspominac jak bylo fajnie. Facet nie
              musi nic wiedziec.... to moze jakas przygoda?

Puscic sie z inym - facet nie musi nic wiedziec, a pozniej w 60 rocznice
              zycia=urodziny, bedzie wspominac ze jak miala okolo 20ilus lat puscila sie i
              bylo fajnie.

No to są KLAMSTWA, ZDRADY itd... szkoda gadac - ZDRADZAJCIE, POKAZUJCIE SIE
              WSZYSTKIM, ale odpie..ie sie pozniej od glupich textow ze "facet to swinia"
              bo i świnią moze byc baba
              • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:01
                przeciez ona nikogo tutaj nie zdrtadzila-czy ty wiesz co ty piszesz????
                a to ,ze zdjecia jej inny facet zrobil????przeciez to nie zdrada no
                ludzie....jak TY rozumiesz zdrade...i co oznacza w tym przypadku,ze"PUSCILA SIE
                Z INNYM",no w tym przypadku to ja obrazasz czlowieku....ona nikogo i z nikim
                nie zdradzila.....jestem w szoku po tych Twoich wypowiedziach....
                • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:04
                  jaona27 napisała:

> przeciez ona nikogo tutaj nie zdrtadzila-czy ty wiesz co ty piszesz????
                  > a to ,ze zdjecia jej inny facet zrobil????przeciez to nie zdrada no
                  > ludzie....jak TY rozumiesz zdrade...i co oznacza w tym przypadku,ze"PUSCILA SIE
                  >
                  > Z INNYM",no w tym przypadku to ja obrazasz czlowieku....ona nikogo i z nikim
                  > nie zdradzila.....jestem w szoku po tych Twoich wypowiedziach....

Zdrada-klamstwo - niedaleka droga.
                  Porownanie ten sam tex, inne wersje "facet nie musi wiedziec" wstaw sobie c o
                  chesz, zdjecia, albo sexik z innym.

I jej nie obrazam... mowie ze jest KLAMCZUCHA!
                  • jaona27 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:06
                    ja nie rozumiem w ktorym miejscu ona jest klamczucha.....a widze,ze Ciebie to
                    bawi takie dogadywanie i nie wiem jeszcze co....
                    • bubu071 Re: Udana Sesja Zdjeciowa)!! 30.04.06, 15:08
                      jaona27 napisała:

> ja nie rozumiem w ktorym miejscu ona jest klamczucha.....a widze,ze Ciebie to
                      > bawi takie dogadywanie i nie wiem jeszcze co....

KLAMCZUCHA bedzie jak on spyta kto robil zdjec