rrose7 14.08.06, 17:53 jak wyglądał Wasz wieczór kawalerski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:14 tak jak setki innych, tu jest jeden standard. dużo alkoholu i samczego 'złego zachowania'. punkt główny programu to oczywiście panienka z agencji jako prezent od kumpli. nawet niezła była, nie żałowali kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:20 nic oczywiście nie wie. twój przyszły mąż też cię ściemni. Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:22 Nie będzie miał okazji, bo wie, iż takiego wieczoru nie będzie. Myślę o zaproszeniu naszych znajomych, ale wspólnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:40 hehehe, nawet nie będziesz wiedzieć, że się odbył taki wieczór. ale oszukuj się, będzie ci łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:46 Dlaczego tak sądzisz? Myślisz, że każdy facet jest taki jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 14.08.06, 18:53 myślisz, że twój jest inny? to znalazłaś kogoś wyjątkowego, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Mężczyźni... IP: 80.54.176.* 14.08.06, 19:52 Tak właśnie myślę! Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 15.08.06, 00:00 Tyle się mówi o takich wieczorach, czyżby żaden z Was nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Mężczyźni... 15.08.06, 12:12 nie interesuj sie ... zapytaj sie swojego po slubie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Mężczyźni... IP: 80.54.176.* 15.08.06, 21:55 Będę się interesować! Mój po ślubie mi nie opwie, bo spędzi go ze mną ;p! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćM Re: Mężczyźni... IP: *.e-wroc.com 15.08.06, 12:59 twoje kolezanki zawsze moga ci zafundowac faceta ktory rozbawi towarzystwo na wieczorze panienskim - coraz wiecej ogloszen odnosnie takich panów - kobiety tez sie niezle bawia na wieczorkach a ich mezczyzni mysla ze tylko oni trzymaja potem cos w tajemnicy. ja z zona mielismy wspolny wieczor ze znajomymi i byla zabawa ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Właśnie! IP: 80.54.176.* 15.08.06, 21:56 Ja też tak planuję wieczór! Nie kręci mnie jakiś pół nagi facet, chyba że mój ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Właśnie! 16.08.06, 10:31 my tez nie chcemy wieczorow, przed slubem dzien - spotkanie ze znajomymi i kuzynostwem w knajpie, a potem przed noca poslubna planujemy przedslubna:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Właśnie! IP: 80.54.176.* 16.08.06, 10:38 Czy tak nie mógłby wyglądać każdy wieczór kawalerki/panieński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina Ciekawe IP: 212.160.172.* 16.08.06, 10:44 Mój narzeczony, nie będzie miał "panny" na wieczorze. Stwierdził,że zapraszanie striptizerki na wieczór to kur..skie zachowanie. Trochę mnie to zaskoczyło,bo wiem,że moja świadkowa chciała zorganizować mi jakiegoś tańczącego pana... W tym wypadku skończy się pewnie na melanżu po klubach i zakończeniu imprezy RAZEM w jakimś klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Ciekawe IP: 80.54.176.* 16.08.06, 10:54 A jesteś pewna, że nie będzie? Może pwoiedział to właśnie, by Cię "uspokoić"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina Re: Ciekawe IP: 212.160.172.* 16.08.06, 12:26 Wątpię.Bo jak usłyszał ,że u mnie ma być facet ostro się wkurzył.Stwierdził,że i tak zrobię jak chcę ale jak usłyszy,że był jakić striptizer to nie ma przebacz i się żegnamy...wątpię czy stawiał by tak sprawę w momencie gdyby sam coś chciał zorganizować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 femino IP: 80.54.176.* 16.08.06, 13:33 to nie rozumiem go, po co mowi ze mozesz robic co chcesz skoro potem Cie zostawi jesli zrobisz co bedziesz chciala? taki zazdrosny? przeciez wie, ze nie spalabys z tym gosciem! Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Mężczyźni... 16.08.06, 12:46 a tak wogole to czym jest - oprocz jakiejs tradycji - taki wieczor? bo konczy sie wolnosc? to skoro wychodzimy za maz z mysla ze skonczy nam sie wolnosc to po co ten slub? lepiej zyc chyba wolnym????!!!!!ja wierze w to ze slub mi wolnosci nie zabierze, przyniesie tylko troche inne obowiazki. ale w dniu slubu zaczniemy nowe zycie i nikt do konca nie wie czy ono musi byc gorsze. a ktos kto tak mysli to po co to wszystko. bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś 36 Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:55 Ja posuwałem "tancerkę brzucha"; fajnie było, nigdy z żoną później takiego seksu nie miałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Mężczyźni... IP: 80.54.176.* 16.08.06, 19:08 to bardzo rozsądne.... to po co Ci żona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 19:16 Tepy to Ty jesteś i to bardzo a żona głupia, ze z Tobą jest! Skoro było Ci lepiej z dziwką to po co się żeniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: Mężczyźni... 16.08.06, 19:48 Załamałam się po Twojej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:14 Ale wy zakłamane jesteście: każda z was leci na forsę a udajecie takie dziewice orleańskie :-) moja kobieta jest ze mna bo jestem dość dobrze sytuowany - ona wie że beze mnie to g.ówno by miała i dlatego przymyka oko na moje skoki w bok wy wszystkie też byście chciały mieć takiego męża jak ja: jeździmy 4 razy w roku na urlop w ciepłe kraje i na narty w alpy w hotele 5-gwiazdkowe, mamy dom z basenem, kazdy ma swój samochód, daję żonie kasę na ciuchy i to sporą kasę no cóż mam firmę to nieźle mi się powodzi, a żona jest tym wszystkim zachwycona więc cicho siedzi i mnie "kocha" ;-)))) wy jesteście takie same wy zakłamane dziewuchy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:17 żonkoś, nie mierz wszystkich miarą swojej sprzedajnej żony. to twoj problem, ze masz taką tanią wywłokę za żone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:19 przyznaj się babotronie też byś tak chciała pożyć na wysokim standardzie, co ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:22 babatron?????? a to po jakiemu????????? tak nazywasz swoją sprzedajną żonę?? ja pracuję i wiem, ze rowniez zarabiam na siebie.. a to, ze masz pasożyta na plecach - to twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:28 Słabo CI ta kasa słuzy, bo zobacz co z Ciebie zostało! I weź troche szacunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:33 bez obaw:-) tutaj jest forum na luzie to sobie pofolgowałem i mówie to co myślę, ale do żony odnoszę się dobrze i nie obrażam jej bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:29 Gość portalu: żonkoś napisał(a): > ty zarabiasz :-))) ty g.ówno zarabiasz :-))) no ile ty masz na rękę > dziadówko ??? 2500 ??? i co ty z takim kieszonkowym zrobisz ? a twój stary co? > ile ma ? drugie 2800???? śmiech w biały dzień:-))) g.ówno nie pieniądze, tyle > to ja wydaję na alkohole do barku ;-)))) buahahahahaa... "a świstak zawija w te papierki"....\ \ buahahah , chlopczyku skoncz fantazjowanie. pewnie nawet na lizaka cie nie stać... o dziwce nawet nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:44 "tyle to ja wydaję na alkohole do barku" - jasne, bo uwierzę :P Ani na sprytnego ani na inteligentnego na tyle by takie pieniądze zarabiać mi nie wyglądasz (patrząc na styl pisania oraz treść tego co piszesz). Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:24 A ja bym tak nie chciala! Dla mnie nie liczy się kasa tylko uczucie! Kiedyś wydawało mi się, ze mój facet chce mnie zdobyć przez drogie prezenty, ale teraz mu to wyperswadowałam! Wolę dostać coś zrobionego własnoręcznie niż iść na łatwiznę i w sklepie! Ostatnio dostałam bieliznę za ponad 2 stówy i tak bardzo nie byłam zadowolona! Następny był już zrobiony przez niego i o wiele bardziej ucieszył! W tym roku nawet go namówiłam na wakacje pod namiotem i chyba lepiej się bawiłam niz przez ostatnie dwa lata w pokojach... KASA TO NIE WSZYSTKO zwłaszcza, gdy jest się nieszczęśliwym!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Mężczyźni... 17.08.06, 09:06 i na miejscu zonki znalazlabym sobie jeszcze do tego wszystkiego kochanka zamiast zuzytego meza - a ty do roboty zarabiac pieniazki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 19:49 na pewno to ściema dlatego więcej z Tobą nie polemizuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:15 Ale wy zakłamane jesteście: każda z was leci na forsę a udajecie takie dziewice orleańskie :-) moja kobieta jest ze mna bo jestem dość dobrze sytuowany - ona wie że beze mnie to g.ówno by miała i dlatego przymyka oko na moje skoki w bok wy wszystkie też byście chciały mieć takiego męża jak ja: jeździmy 4 razy w roku na urlop w ciepłe kraje i na narty w alpy w hotele 5-gwiazdkowe, mamy dom z basenem, kazdy ma swój samochód, daję żonie kasę na ciuchy i to sporą kasę no cóż mam firmę to nieźle mi się powodzi, a żona jest tym wszystkim zachwycona więc cicho siedzi i mnie "kocha" ;-)))) wy jesteście takie same wy zakłamane dziewuchy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:20 Wiesz co koleś.. po co by mi Twoja kasa, Twoje wakacje 4 razy w roku i te ciuchy, kiedy tak byś się o mnie wypowiadał. Jaki Ty masz szacunek wogóle do niej i do samego siebie? Palantunio.. za kogo Ty się uważasz? Masz kasę to wszystko możesz???? To że kupiłeś sobie panne na wieczorek nie znaczy, że mozesz miec kazdą pannę, bo założe się, że tylko w ten sposób możesz jakąkolwiek mieć!! Weź wyluzuj trochę co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:26 I ze ta kasa i ta cała otoczka to rekompensata jest tak? Że musi sie dzielić z innymi takim "przecudnym, uroczym, kochanym" mężusiem? Daj spokój wogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:28 twoje teskty sa zenujace chlopczyku.. pewnie jestes jakims zapryszczalym nastolatkiem, ktory fantazjuje o urlopach i żonie - podnóżku.... nie przejmuj sie - jak dorosniesz to dowiesz sie, na czym polega życie i zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:31 niech cię skręca bido-kobietonie, moja żona wie że żyje ma u mnie wszystko, właśnie wróciliśmy z długiego weekendu w Paryżu, a ty co? na wczasach byłaś pewnie w Łebie albo ciechocinku:-))) żenada, dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:33 Gość portalu: żonkoś napisał(a): > niech cię skręca bido-kobietonie, moja żona wie że żyje ma u mnie wszystko, > właśnie wróciliśmy z długiego weekendu w Paryżu, a ty co? na wczasach byłaś > pewnie w Łebie albo ciechocinku:-))) żenada, dziadostwo bido-kobietonem nazywaja swoją starą, kiedy wracasz od dziwek! i skoncz te fantazje chlopczyku.. bo smiac mi sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:32 Ale ty głupi palant jestes....pieniadze to nie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:35 PIENIĄDZE TO NAJWSPANIALSZY AFRODYZJAK DLA KOBIET :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:38 Pod warunkiem, że i facet jest wart zainteresowania! Ciebie to nie dotyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:40 g.ówno wiesz... jakbym cie spotkał i byłabyś fajną laską to zapewniam cię że byłbym bardzo kulturalny, "na poziomie" i czarujący :-) i byłabyś moja bidna żebraczko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:41 Nie badź taki pewny, bo mnie np. tacy łatwi jak Ty faceci nie interesują! Więc na pewno nie byłabym Twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:43 Wiec czemu teraz nie jestes kulturalny i na poziomie tylko zachowujesz sie w taki sposób??? Ja Ciebie tutaj nie obrazam tak jak Ty mnie i innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:45 Bo Cię nie widzi i pewnie nie wie czy zasługujesz na rozmowę z nim! To nie facet tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:46 żebraczką jest twoja żona chamie... pewnie zaspokaja ją ogrodnik albo listonosz! buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:39 Gość portalu: żonkoś napisał(a): > PIENIĄDZE TO NAJWSPANIALSZY AFRODYZJAK DLA KOBIET :-) dla facetów tez... i nie podniecaj sie tak chlopczyku.... jakas baba musiala cie niezle puscic w trabe z jakims nadzianym kumplem... wspolczuje... nie przejmuj sie - jak skonczysz gimnazjum podejscie do zycia ci sie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:39 ależ z was, dziewczyny, niemądre babsztyle! żonkoś wam kawę na ławę wykłada i mówi jak życie wygląda a wy na niego skaczecie. podziękować mu powinnyście za słowa prawdy. żona jest do wychowywania dzieci, gotowania i sprzątania. do łóżka każdy porządny facet bierze kochankę, co rusz to inną - tak nas natura stworzyła i nic na to się nie poradzi, to geny. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:41 Jak Cie Twoja żonka puści z jakimś typem to też tak będziesz gadał? HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:45 a co mnie to obchodzi. dupa nie mydło, nie zmydli się. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:48 pan_szczepan napisał: > a co mnie to obchodzi. dupa nie mydło, nie zmydli się. tak? to sprawdz, czy wlasne dzieci wychowujesz... czy listonosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:43 A jeszcze do tego jakie zakłamane są: że niby "one to nie" , "nie chcą pieniędzy", tylko "patrzą na wnętrze mężczyzny" - śmiechoteka, te głupie oszustki, gruby portfel - to je kręci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:44 Przykro mi, że trafiałeś tylko na "takie" kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:46 Nie mówię, że kasa jest totalnie nie istotna, bo facet musi umieć zadbać o rodzinę. Ale chodzi o to w jaki sposób o tym piszesz. Człowieku kasa to nie wszystko. Bo np już rozumu za nią nie kupisz! Ot.. taki przykład :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:49 och, więc jednak... tylko trzeba o tym pisać w sposób romantyczny. bardzo wzruszające. ale z ciebie hipokrytka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:54 bo co? bo szczerzy jesteśmy? to wy jesteście zakłamane bo udajecie, że nie o kasę wam chodzi. a im więcej facet ma kasy tym chętniej tyłek nadstawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:56 pan_szczepan napisał: > bo co? bo szczerzy jesteśmy? to wy jesteście zakłamane bo udajecie, że nie o > kasę wam chodzi. a im więcej facet ma kasy tym chętniej tyłek nadstawiacie. wy ? szczerzy?????????? wymyslacie durne bajeczki, a jestescie zapryszczonymi gowniarzami, ktory mietosza swoje malutkie instrumenty i marza o zywej kobiecie, a nie takiej, ktora ma 6GB i ściaga sie pol dnia na kompa... dorośnij chlopczyku.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:59 widocznie ty miałaś z takimi chłopczykami do czynienia. same golasy ci się trafiały i frustracja cięzżera, że bardziej urodziwe koleżanki mają lepsze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:09 pan_szczepan napisał: > widocznie ty miałaś z takimi chłopczykami do czynienia. same golasy ci się > trafiały i frustracja cięzżera, że bardziej urodziwe koleżanki mają lepsze > życie. hihi.. oj, szkoda mi ciebie.... golasy ? sam jestes golas, ktory marzy o bogactwie... masz szpetną babe ? wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:21 mierzysz innych swoją miarą, biedne zakłamane dziewczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Mężczyźni... IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:22 jestesmy juz na kolejnej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:52 "umie zadbać o rodzinę" - to powiedziane w inny sposób "ma gruby portfel" ;_)) ale wy zakłamane pindy jesteście Żenujące oszustki z was Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:54 Gość portalu: żonkoś napisał(a): > "umie zadbać o rodzinę" - to powiedziane w inny sposób "ma gruby portfel" ;_)) > ale wy zakłamane pindy jesteście > Żenujące oszustki z was buahahahaha,... juz widze jak "biznesmen" zarabiajacy 50 tys miesiecznie pisze "pindy" "bida-kobieta" i podobne prostackie teksty... chlopczyku, najpier skonczy zawodówe i popracuj nad slownictwem, a potem fantazjuj o wielkim biznesie i dziwkach na zawołanie... buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:58 Jacy to ludzie czasem są głupi... Słyszałeś może o czymś takim, uwaga trudne słowo, jak WIELOKRYTERIALNE podejście do wyboru? Oczywiście kobiety patrzą na to czy facet ma kasę, czyli czy potrafi utrzymać siebie i przyszłą rodzinę. Ale nie jest to jedyne kryterium i nie jest ono najważniejsze. Raczej drugo lub trzeciorzędne. Rzadko pierwszorzędne, najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:47 każda leci na kasę. trzeba brać takie co się do tego przyznają bo po co mieć taką, która i tak jest łasa na forsę a jeszcze do tego kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:49 pan_szczepan napisał: > każda leci na kasę. trzeba brać takie co się do tego przyznają bo po co mieć > taką, która i tak jest łasa na forsę a jeszcze do tego kłamie? to wez panienke z agencji - ona jest szczera :) dupa za pieniadze :) bardziej szczerej nei znajdziesz idioto Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:52 korzystam, a jakże. masz rację z tą szczerością. poza tym dziwka jest tańsza. a żona - no cóż - chciałem mieć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:53 no to drogi szczepanku - forum "tanie qrewki i ich obleśni klienci " - w prawo i prosto! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:55 a co, udzielasz się tam pod innym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:49 tak oczywiscie pewnie tylko gruby portfel nas kreci...zajebiste samochody itd...człowieku opanuj sie...widocznie obracasz sie w towarzystwie takich własnie kobiet ( idiotek ktore tylko ładnie wygladaja i daja sie dupczyc )..nie wszystkie takie sa...| i coraz to wiecej jest takich ktore same zarabiaja gruba kase...| masz jakies dziwne pojecie o swiecie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:57 taaa, dzielicie się na takie, które takie właśnie są i takie, które udają że są inne. trochę uczciwości, gen zasobnego gniazda jest w każdej kobiecie, po co więc kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:00 100% PRAWDY Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:01 ale ja nie kłamie...oczywiscie moze i pieniedza to nie wszystko tak uwazam ale z czegos trzeba zyc...ale nie jestem kobieta ktora leci na kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:04 nie, "nie jestem kobietą która leci na kasę ale z czegoś trzeba żyć" jasne najlepiej żyć z pieniędzy które zarabia chłop :-) ..."bo sama nie potrafię".... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:06 No i po co się tak z tym obnosisz? Jakoś ta Twoja wyimaginowana kasa ma sie nijak do poziomu, który sobą reprezentujesz. Pokory trochę dzieciaku! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:07 najlepszy sposób na życie - uwiesić sięna bogatym facecie i nic nie robić tylko pachnieć za jego kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:08 Wiesz.. to naprawdę wzruszające.. przykro mi, że tylko na takie trafiasz.. no w sumie czego oczekiwać jak sie dysponuje tylko kasa.. buahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:12 pan_szczepan napisał: > najlepszy sposób na życie - uwiesić sięna bogatym facecie i nic nie robić tylko pachnieć za jego kasę. a skad o tym wiesz szczepanku? czyzbys byl uroczym gejem, ktory znalazł bogatego sponsora? i ktoremu użycza swoich posladków i otworów w zamian za pieniadze? cudownie :) gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:23 brzydko piszesz o swoim ciapku. mnie stać na piękne kobiety. na ciebie to zapewne żaden facet z kasą nie spojrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:17 wiesz potrafie zarobic pieniazki...i nie jestem na utrzymaniu zadnego faceta...i mam nadzieje ze nigdy nie bede...bo nie chce zeby mi to ktos wypominał tak jak ty swojej zonie...fajfusie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:25 gdybyś faktycznie potrafiła to nie mówiłabyś 'pieniążki', fantastko. Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:09 Hehe, o genach się naczytał i uczonego udaje. Ale nie pomyślałeś o tym, że człowiek jest bardzo elastycznym stworzeniem wyposarzonym w możliwość szerokiego dokonywania wyborów, uczenia się, a także sprzeciwiania się własnym zwierzęcym instynktom, więc geny i zwierzęca natura nie są tak obligujące, żeby człowiek sam siebie zmienić w pewnym stopniu nie mógł. Geny owszem tłumaczą takie zachowania mężczyzn (seks na boku), ale ich nie usprawiedliwiają. Podobnie geny tłumaczą to że kobieta woli raczej gdy mężczyzna potrafi pomóc w utrzymaniu rodziny, a nie jest ciężarem (zresztą zdrowy rozsądek też to tłumaczy), ale nie obligują do zwracania uwagi tylko na majątek. Większość raczej za ważniejsze traktuje inne kryteria (wierność, inteligencję, poczucie bezpieczeństwa etc.). Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:45 pan_szczepan napisał: > ależ z was, dziewczyny, niemądre babsztyle! żonkoś wam kawę na ławę wykłada i > mówi jak życie wygląda a wy na niego skaczecie. podziękować mu powinnyście za > słowa prawdy. > > żona jest do wychowywania dzieci, gotowania i sprzątania. do łóżka każdy > porządny facet bierze kochankę, co rusz to inną - tak nas natura stworzyła i > nic na to się nie poradzi, to geny. ooooooo... żonkoś sie zalogował i jako pan szczepan piekje peany na swoją cześć... to nie przejdzie chlopczyku.. te same bzdury powtarzane nawet 500 razy nie stana sie prawdą... jak lubicie dziwki - prosze bardzo.... tirówki biorą podobnao 50 zl za "w paszczu" - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:47 chciałabyś mieć chłopa co zarabia 50 tys. miesięcznie co ??? :-) takiego ma moja żona a ty klep sobie bidę ze swoim niezaradnym bida-chłopem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:50 Gość portalu: żonkoś napisał(a): > chciałabyś mieć chłopa co zarabia 50 tys. miesięcznie co ??? :-) takiego ma > moja żona a ty klep sobie bidę ze swoim niezaradnym bida-chłopem :-) bida chlop jestes ty sam... i do tego cham i prostak... :) i w zyciu nie chcialabym takiego kretyna za meza... nawet jakby zarabial tyle co Kulczyk Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:01 hehe, widzisz, jak już popełniłaś błąd i jesteś z golcem to ci się teraz żółć uszami wylewa zazdrośnico. chętnie byś zmieniła swojego ciamajdę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:10 ciamajda to ty nędzna podróbo mezczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 20:54 i czym tu sie chwalisz ze duzo kasy masz ? heh uwazaj zeby zona Cie nie ogołociła i znalazła lepszego heheheheheh...jak hu* ze ona cie kocha...ona tylko czeka jak cie tu zgnoic dupki bo zadna nie jest az tak bezwartosciowa zeby pozwalac na ciagłe skoki w bok meza....ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:05 wiem, wiem, ty byś tylko czyhała by swojego bogatego męża wydymać i puścić w skarpetkach. ale na takie baby jak ty są sposoby - za uzdę, krótko przy pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:09 wypraszam sobie...po pierwsze w dupie mam bogatych facetow bo tacy to mysla ze im wszystko wolno...fartneło sie takiemu albo firme po ojcu odziedziczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Kobiety, jesteście totalnie zakłamane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:55 szukacie wyłącznie faceta z forsą, choćby starego, obleśnego dziada byleby forsę miał. Z takim chętnie założycie rodzinę będziecie z nim spać, obciągać mu i go kochać. Byleby forsę dużą miał...... Co za dno.... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 20:57 Jak słodko o sobie mówisz.. haha Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 20:57 dnem jestes ty , żałosnych chlopczyku.. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 20:57 my jestesmy zakłamane a co z wami ? tacy sami jestescie... parszywe swinie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:02 same sobie zapracujcie na pieniądze wy niezaradne baby-nieroby, a od naszych pieniędzy wara, nieudaczne plotkary Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:06 nie musimy zaproacowac bo wiekszosc juz je ma....palancie...myslisz ze wszystkie nalezymy do grupy takich ktore tylko czekaja az im daja..smieszny jestes...i naprawde wspołczuje Ci tych kobiet z ktorymi masz do czynienia... :| Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:09 taa, i tylko patrzycie dookoła by jakiegoś bogatszego faceta usidlić i wrócić do ulubionego zajęcia czyli nicnieróbstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:11 nie zgodzę sie one bardzo lubią jeść lody i inne słodycze, to im najlepiej wychodzi i jeszcze lubią gadanie o dupie maryni przez komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:14 ja ci naprawde wspołczuje tego ze trafiasz na takie kobiety...biedny jestes...zycze Ci zebys kiedys trafił na jakas wartosciow kobietke...a nie lalunie dupodajke heheheheheeh bo tylko na takie Cie stac <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:17 nie mów że nie opychasz się lodami grubasku z cellulitem Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:18 Nie mów, że jesteś normalny, bo i tak Ci nie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:19 nie nie opycham sie lodami...a tym bardziej nie jestem grubaskiem z celulitem.... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:16 Ojjj.. żonka będzie niezadowolona HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: Kobiety, jesteście totalnie zakłamane 16.08.06, 21:01 Za dużo filmów się naoglądałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Admin baba zaczyna działać. Strach przed prawdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:09 Babsztyl zaczyna kasować Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Admin baba zaczyna działać. Strach przed praw 16.08.06, 21:16 Taki wykształcony, obyty w świecie bogacz, a regulaminu forum ze zrozumieniem przeczytać nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Admin baba zaczyna działać. Strach przed praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:18 a ty co? jaśnie hrabia czy pedzio-feminista ? Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Admin baba zaczyna działać. Strach przed praw 16.08.06, 21:19 > czy pedzio-feminista ? A co, szukasz swoich? Zły adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 haha IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:23 a kto powiedzial ze adminem jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: haha 16.08.06, 21:26 Wiesz, on uważa że facet to powinien być głupi jak but i na jego poziomie - tak intelektualnie, jak i w kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Admin baba zaczyna działać. Strach przed praw 16.08.06, 21:25 Twój wysoki poziom i erudycja aż poraża.. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Admin baba zaczyna działać. Strach przed praw 16.08.06, 21:18 solidarność jajników. nas można wyzwać od kretynów, palantów, etc. a za parę słów prawdy jesteśmy wycinani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Kobiety lecą wyłącznie na kasę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:25 Tylko pieniądze się dla nich liczą i nic więcej. To bardzo cyniczne i wyrachowane istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Fececi lecą wyłącznie na kasę !!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:26 > Tylko pieniądze się dla nich liczą i nic więcej. To bardzo cyniczne i > wyrachowane istoty Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Kobiety lecą wyłącznie na kasę !!!!!!!!!!!!!! 16.08.06, 21:27 Powtarzasz się... Normalnie pisząca katarynka. Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: co za bzdura 16.08.06, 21:32 > my lecimy tylko na fajna dupę, nie na kasę Mów za siebie (chyba że "my" oznacza tylko facetów na Twoim poziomie). Dla mnie owszem kobieta musi się mi podobać, ale "fajna dupa" nie jest najważniejszym kryterium oceny. Kobieta, która jest tak na prawdę pusta, choćby i była miss universum, nie ma u mnie najmniejszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: co za bzdura 16.08.06, 21:56 po co kłamiesz? przecież faceci to wzrokowcy i jak dziewczyna jest pasztetem to choćby miała najlepszy charakter to grabiami byś jej nie dotknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 co za bzdura IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:58 znajdzie sie tak samo wygladajacy facet i bedzie jej pragnal jak Ty swojej! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: co za bzdura 16.08.06, 22:00 pan_szczepan napisał: > po co kłamiesz? przecież faceci to wzrokowcy i jak dziewczyna jest pasztetem to > > choćby miała najlepszy charakter to grabiami byś jej nie dotknął. jak facet jest imbecylem to choćby miał kupe kasy to i tak nigdy prawdziwego szczęscia mieć nie będzie.. bo żaden "pasztet" też na niego nie poleci Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: co za bzdura 16.08.06, 22:11 > po co kłamiesz? przecież faceci to wzrokowcy i jak dziewczyna jest pasztetem to > choćby miała najlepszy charakter to grabiami byś jej nie dotknął. Zapisz się na jakiś kurs logiki, bo z rozumowaniem coś nie tak... Z tego, że faceci to wzrokowcy i nie lecą na "pasztety" jak to określasz (zresztą to dosyć obraźliwe określenie, które w dodatku jest dosyć subiektywne), nie wynika zaprzeczenie tego, co napisałem. Oznacza to tylko że są pewne warunki które kobieta owszem musi spełniać bym się nią zainteresował (myślę, że raczej nie ma facetów którzy lecą na każdą dowolną - nawet rozpatrując tylko kwestę wyglądu). Tak w urodzie, jak i w inteligencji i innych cechach. Jednak nigdzie nie stwierdziłem że uroda jest nieważna - stwierdziłem tylko że nie jest najważniejsza. A to różnica. Na pewno nie chciałbym pięknej laski która w głowie miałaby pusto. Owszem nie chciałbym też super inteligentnej, miłej, kulturalnej ale brzytkiej, nie dbającej o siebie kobiety. Przy czym większą wagę przykładam do tego jaka jest kobieta, a nie jak wygląda. Wolałbym mniej ładną, ale za to inteligentniejszą, bardziej kulturalną, miłą i uczuciową kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 buraku IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:33 jest piekny ale z osoba ktora sie kocha!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:37 Jaki Ty oczytany i wogóle świetny materiał na męża.. a co Ty wogóle rozumiesz? W oczkach zamiast źrenic błyszczą pln-y ale co z tego..? Co z tego, że masz gruby portfel jak wszystko inne bliskie jest zeru?? Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:40 po pierwsze nie jestem sprzedajna dziwka... po drugie nie poslubie jakiegos obrzydliwca dla kasy.... mam juz meza.... po trzecie nie jestem na jego utrzymaniu sama zarabiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:40 Owszem, bycie nieudacznikiem nie jest najlepszym afrodyzjakiem i raczej kobiety odstrasza. Tyle tylko, że to nie argument na rzecz tezy, że dla kobiet liczy się tylko lub głównie forsa. Jedynie na rzecz takiej, że w mniejszym lub większym się liczy. Dla większości w mniejszym. Raczej mało rozsądnym by było wziąć za męża człowieka, który nie pomoże, kasę będzie tylko brał i przepijał, a jeszcze trzeba mu będzie usługiwać - zdrowy rozsądek podpowiada, że kobieta raczej wybierze takiego, który będzie choć w wystarczającym stopniu zaradnym i pomocnym jak chodzi o wspólne utrzymanie rodziny. Co nie znaczy że kobiety lecą tylko na kasę i że facet musi być bogaty. Bo są ważniejsze od tego sprawy - przynajmniej dla normalnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Mężczyźni... 16.08.06, 21:41 tylko dostosowuję się do ciebie, damo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Agato IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:42 Nie rozumiem dlaczego wciąż obrażasz jego żonę? Tak naprawdę nie wiemy jaka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Agato IP: 80.54.176.* 16.08.06, 21:55 Ale zostaw jego żonę! Ona nie jest niczemu winna! Powyzywaj jego a nie ta biedna kobiete, ktora nie wie jakiego prostaka ma w domu! Odpowiedz Link Zgłoś